43179
  • Arlen
    oh, köszi, hogy megtatláltad helyettem:) na szóval ilyenek lesznek majd a guild házak
  • Tafaya
    Itt van egy ket erdekes dolog:

Ehun e
  • Arlen
    nem még nem működik a respec, csak a közeljövőben tervezik, amúgy a realm skill respec meg már az 1.50-ben is benne volt
  • Arlen
    BadGuy:igen én is így gondoltam, linkelni fogom ha egyszer megtalálom:)
  • Tafaya
    En fa mogul szoktam :) Engage meg xart se er, ha eleg 2 loves :)
  • Hangianix
    Masodszor: Reju cleric a vilag legunalmasabb karaktere. Es a smite igazan jol csak undeadeken sebez, mivel undead se a hibiknel se a midiknel nem jatszhato faj :D igy messze nem olyan durva a sebzese. Csak annyit a gyogyitasrol, hogy most 340-ket gyogyitok kb es mar igy is alig tudjak levenni rolam az aggrot a velem egyszintu harcosok.
  • Timber
    az lenne a kerdesem, hogy mennyiert vesztegetik most a DAoC-t? es mennyire van benne community (pl. player controlled city with politics), es mennyire van kiegyensulyozva a tapolas/szerepjatek?
  • zippofcy
    Az 1.51es patchban a smite sebzeset 20%al fogjak csokkenteni. Addig asszem ugy van hogy a stun 9mp, a 3mpes smite meg 300hp korul sebez epic armoros sargaba, szoval az a kb. 3x60hp qrva sok, legalabbis ha utana style nelkuli meleevel kell leverni . Mindenesetre engem nem nagyon izgat, mert mire az europai szerverekre felkerul (szvsz fel ev kb. ) addigra mar reg megunom a smitelest es visszaterek a jo kis skaldomhoz De persze az is lehet hogy ugy megszeretem Albiont hogy ujraelosztom a pontokat es csinalok egy rejuv/enchant clericet . Egyebkent meg barki barmit mond, a ket legjobb kari a jatekban a Skald es a Smite Cleric. Es NEM CSAK RvRre. Pont. (aki nem hiszi olvasgasson amcsi forumokat )
    Vis Maior lvl41 Smiter - Prywden
    Szetlapitlak Saporan lvl40 Skald - Excalibur
  • Bith
    Na ennyire azért nem sorry :)).
  • Bith
    LOL, akkor jöttem haza kicsit ittasan :)). Sorry :))).

Amúgy meg grats a relicekhez! A mienket is elvihettétek volna igazán, tőletek tán könnyebb lenne visszavenni, meg ráadásul így most nem elég 1 helyre betörni, hogy meglegyen mind a 3 a power-ből is ;P.
  • Bith
    Vesszőre egy jó példa:
    - Nem szeretsz?
    a.1.: Nem szeretlek.
    a.2.: Nem, szeretlek.
    Vili? :) A két válasz tökéletesen ellentettje egymásnak, pedig, csak 1 vesszőn múlott a dolog.

Ja, és még valami: egyenlőre.......aaaaa, a legtöbben így használják, holott az EGYELŐRE! Az egyenlőre is értelmes, pl.: Hozzuk ki az egyenet 2 oldalát egyenlőre. De a legtöbb esetben nem ilyen környezetben használják.
  • Bith
    Na, ezt jóóómegaszontad. Érthetőbben nem lehetne? Kezdesz úgy írogatni, mint Khurrak a guild fórumon.
    Vagy tagold vesszőkkel a mondataidat, vagy nemtom, de valamit csinálj :).

Ok, miközben ezt írtam újra elolvastam (5x), hoy mit írtál, és rájötem, hogy csak egy vessző hiányzik a Nem után. De az nagyon. (meg az orientált elé, meg úgy általában a vagy elé, ha az választó összetett mondat :)) Magyar nyelv rulez amúgy, egy-két (3) vesző hiányzik, és az ittas magyar egyén már nem is érti, hogy mit a mondat értelme :).
  • Hangianix
    AE Mezz es sebzes
  • Bith
    Mert mit tud az air specces theurg? Sebezést?
  • Hangianix
    --->Arlen
    A pont ujraelosztas nalatok mar muxik?
  • Hangianix
    Na elolvastam az amcsi clericek velemenyet a "butitasrol". Azert azok se normalisak, tobb 50-s player is torolte a karakteret emiatt.

Egyebkent ott egy forumbol az derult ki, hogy az ijaszok sebzescsokkenteset az ottani smitereknek lehet majd koszonni, mivel miutan kiderult, hogy csokkentik a smite-ot, elkezdtek anyazni, hogy oket meg megoli egy sarga ijasz, csak elfelejtettek, hogy ez a scoutra is hatassal lesz. Vagy dogoljon meg a szomszed tehene is alapon ment. :D

Mas. Fasza, hogy air spec. theut akartam csinalni, de mar sokan megnyugtattak, hogy sehova nem fogjak bevenni, ha nincs pbt-m vagy root-om. Tehat, ha normalisan jatszani akarok, akkor mnden karakeremet ugy kell megcsinalnom, hogy masnak tetszen es az, hogy nekem milyen vele, az le van szarva? :-(((
  • Mester
    Rock!! lesz ma sheeroe 22:00-kor, remlélem olvasod és gyorsan lelépsz excal/hib-ről:)

Jock amúgy te már voltál kint emain-ba vagy oda nem nagyon jársz?(mert én soha nem látlak:()
  • Bith
    Excaliburon hibiben tuti überkedhetsz. Ott nem lesznek olyan gondjaid mint itt.

(de ott is ellenség leszel ;P muhahahaaaa )
  • Arlen
    volt róla screenshot is de most nem találom, ha meglesz felrakom ide
  • Arlen
    Housing
    This is arguably the biggest item in the list. Implementing a full housing system that goes beyond what is available in any of today’s games is our number one goal. As such, it is not an easy nor trivial thing. The full implementation will take several months. However, in order to make sure that we get it right we are breaking it up into two distinct stages, the first of which we will implement in this update. Contained in this update will be the following.

5) There will be at least three types of buildings that can be purchased by the player and/or guilds.

6) Each realm will have at least 50 home sites set up for guild and higher level housing. These sites will be pre-selected by the world developers to not only fit in with the landscape but also in not a way to clutter the environment and inhibit gameplay.

7) The homes will contain a variety of features including vaults, guild banners, emblems, tradeskill tools.

Please keep in mind that this is only the first stage of the housing system. The second stage will include new areas that will be designed for the majority of player housing (vacation homes, crafter towns, consignment stops, etc.). While we could wait and put them both in together, by separating the two we will be able to focus on the core system over the next six weeks but also then be able to better gauge the impact on the game from a player’s standpoint as well as the real demand for housing.

• Tafaya
    Hol lehet errol bovebben olvasni?
  • Arlen
    asszem nagyságrend, és típus szerint, de a nagyobb többe is kerül. Tehát a nagyobb kategóriásba többféle kereskedő lehet, meg jobban is néz ki, de még sokminden változhat
  • Hangianix
    Ez nagyon jo. :D Es milyen kategoriakra van osztva?
  • Arlen
    még nem. Most kezdenek majd dolgozni a guild housing-on is, ami azt jelenti hogy minden guild vehet házat, ami kategóriákra van osztva. Ezeken belül lehet kereskedő/kovács/űllő stb mint pl egy faluban. Meg lehet mondani ki jöhet be ki nem, aházom kint vannak a guild cimerei, és zászlói, és ami fontos lesz egy guild vault, amibe berakhatsz cuccokat, és bárki a guildon belül kiveheti
  • Hangianix
    Arlen, uj guildlogok nem jottek meg be?
  • Arlen
    amikor elkezdtem játszani senki nem mondta, hogy haver az armsmannal szopni fogsz rvr-ba:) Ez van, mostmár ebből hozom ki a maximumot, azért tudok én nagyot ütni:)másik meg mostmár lvl 50 után dolgozok a kis infimen, azzal majd megszurkálok pár hibit/midit :)

Bith: köszi a helyreigazítást, igen én az amcsi szerveren nyomulok(amit sajnálok, hogy nem Veletek játszom)

Ja még valami a patchról: új style ikonok vannak, este rakok be róla szkrinsátot, havkit érdeke egyáltalán
  • Hangianix
    A smiteonly gyerekek azok f@szok. Csapatban csak akkor smiteolok, ha 3 cleric van es nincs nuker. Kulonben csak heal (esetleeg stun es mezz).

Kulonos kedvenc volt Kedalin (azt hiszem o az), aki Barrowsban tobbszor elfelejtett healelni, buffolni csak magat buffolta, bar azt hiszem egy pala kapott tole egy dex buffot es nagy ritkan (amikor nem ugralt vagy uldogelt) elnyomott egy smite-ot. Kar, hogy ezt mindig akkor tette, amikor eppen a csapat a recovery fazisban volt...
  • Hangianix
    Amire bejon az a patch, addigra en 50-es leszek, tehat nem aggodom. :D En nem vettem eszre semmi valtozast a karakteremben, bar egy powersongot elvartam volna az idiotaktol. :D
  • Bith
    Igen, BadGuy, csakhogy Arlen az amcsi szerveren játszik, ahol az 1.51-es patch van. :)
  • Arlen
    NOs kedves papok!Nincs miért aggódnotok, a smite igen kicsi sebzés redukálást szenvedett, tehát nem butították le annyira, mint attól féltünk:)Egyedül az insta mezz lett jóval gyengébb
  • warbar
    Megint a mi serverünk a prydwen lesz utoljára bekapcsolva tuti.
  • Arlen
    HA a cleric nem csak smite-ol állandóan, mert nálunk az van ha van a csapatban egy cleric akkor se kapsz healt, mert csak a smite megy.Én meg hiába ütöm a trollt mint az állat, őt gyógyítják, engem nem...ezért örülök én picit annak, hogy lejebb vesznek a smiteból, és a heal 2000-es range-et kap, tallán jobban ösztönözve lsz a cleric, hogy gyógyítson is...
  • warbar
    Ha van aki mezzel akkor jo az armsman de egyedül egy nulla
  • Tafaya
    Viszont csapatban mondjuk egy minstrel+cleric+armsman eleg utos tud lenni.
  • Arlen
    na pont ezaz. játszol fél évet, hogy legyen értelme az rvr nak, aztán kiderül, hogy nincs értelme, mert szart se érsz rvr-ba
  • Arlen
    ó je...smite armsman:)
  • Tafaya
    Armsman szerintem pont ellentete a scoutnak, PvE-ben uber, RvR-en meg gyalogaldozat.
  • Tafaya
    Friarnak most emelik fel a specpont szorzojat 1.0-rol 1.5-re, es a Cabalist is kap uj spelleket. :)

Szamomra a legviccesebb az, hogy ijaszoknal novelik a csapat-tamadobonuszt
  • Hangianix
    Neked adom az AE smiteomat. :D
  • Hangianix
    Nem. Ugyanis, ha valaki pure smite-ra nyom, az csapatban hasznalhatatlan. Kiveve, ha a maradekot heal-re nyomja es nem az 50-s smite elerese utan. Inkabb tapolnak fel a cabalistot meg a friart.