43179
  • szatyor
    rock reply please
  • Mester
    Az hogy kevesen vagyunk és faszagyerekek vagyunk nem zárja ki egymást gyengéh meg azért vagyunk mert kevesen vagyunk:o)

amúgy én egyszer se dicsekedtem hogy most húú levertünk 5en 10embert stb.
  • szatyor
    eh ahogy szamolom inkabb holnap este lesz fent Blade2, mer 750 mega korul mozog, chello upload meg loszar :((

bocs az offert
  • szatyor
    hat nekem ugy tunik 2 konyvtar meg root dir fileok nincsenek fent...

okker, most lepek aztan lejon DAoC vmikor este fele, utana jaccok, lefekveskor benyomom B2ot uploadra
  • szatyor
    rocsk up nem állt be? vagy mi a helyzet? és közöld melyik movie kell neked :)
  • szatyor
    :P
  • Hangianix
    de a middiket. nem fernek mar el rendesen a sok relictol :D
  • szatyor
    :/
  • Tafaya
    Tenyleg szar poen
  • szatyor
    sztm meg kurvara semmi ertelme vitazni
    minden magyar faszacsavo :)
    ha a hibbiek lenyomnak par albot, akkor ok kicsit faszabbak
    ha az albok teszik ugyanezt, akkor ok egy kicsit faszabbak
    eh
    bar ez most olyan volt mint az az ősrégi vicc >
    amcsi osztály megy kirándulni, a fehér gyerekek különültetik a niggereket a bal oldalra.
    A tanárnő nem nézi ezt jó szemmel, bár nem érdekli különösebben. Mikor megállnak egy helyen , így szól a kölykökhöz:
    "Gyerekek, mostantól nincsenek feketék és fehérek, mindenki kék lesz!"
    Felszállnak a buszra, Johnny a dagadt fehér kiskölyök elüvölti magát:
    "NA AKKOR A SÖTÉTKÉK HÚZZANAK A BAL OLDALRA, A VILÁGOSKÉKEK MEG A JOBB OLDALRA!"

szar poén egyébként :)

Rock : ha megvagy egy Upload Complete dirt rakj már be oda vhova
  • Tafaya
    Szamomra az az idegesito, hogy egyszer a "Jaj de kevesen vagyunk, jaj de gyengek vagyunk!" szoveg megy, maskor meg a "Mi vagyunk a fasza csavok, lenyomtunk titetek, eselyetek se volt!"
  • Mester
    :))

Steveh: "emain-ban a RvsR tök felesleges" ez igaz lehet de én azért játszok a játékkal mert szórakozni szeretnék és szerintem az szórakoztató és az emberek többsége azért jár ki nem azért mert van vmi értelme.

Khurrak te elég hülye dolgokat írsz stealther kasztokat szídod hogy kempelnek. milyen alapon?
    "majd megérzed később a börödön nagyszájú" ez a fenyegetőzés szerinted milyen szinten van? hány éves vagy te?:P
    És szorakoztató lehet lelőni a mageket leginkabb ha esetleg te vagy az(persze ha a fontos dolgaid mellett van időd kimenni frontierbe:P)
  • Veriel
    Nam = Van :)
  • Veriel
    Nam egy eladó EU camelotom kedvező áron, akinek kell, mail.
  • Atomy
    Valami hibbi bácsi segíthetne: hol kapok killtaskokat lvl 5-20 között? Bejártam már egy kis területet de alig találok neves guardokat (vagy guardianok vagymik)
  • steveh
    Én amikor eddig kimentem RvR-re tettem azt minstrellel.Anélkül ki sem mocanok mert csak egy nagy darab RP vagyok.Valahol 80K Rp-m lehet.Eddig amig én kinn voltam nagy részben letudtuk nyomni mind a két félt.
    Volt viszont egy gusztustalan dolog az egyik hibi castertől.ilyen haverkodos duel party volt emainban az amgnél.Az meg befutott a tömegbe és elkezdet AOE spelleket nyomatni.Modnanom se kell hogy ugy átlagba kibirtak vagy 3 at 4et és kihalt mindneki.Én még nyomtam rá egy Slam-et de volt pb je igy csak miss volt aztán haltam én is mert rám zudult mindenki.

Egyébként az az egész emainos RvR azon kívül hogy mókás tök felesleges.Fel foghajtuk RP farmnak is.Kimész oda leölsz vagy leöleted magad azt kész.Semmi cél.Van ugy hogy albik uralkodnak x ideig van ugy hogy fordul a kocka de én már azt ott meguntam.Most inkább fel szerelkezem meg segitek a guild társaknak tápolni.
  • Atomy
    A 10-30k között valahol azt jelenti hogy fogalmam sincs, mert nem szoktam figyelni. De most megnéztem: kb. 35k És azért nem megyek sűrűn RvR-re mert alig van ott valaki :) Egyedül meg nincs esélyem. Inkább dropra vadászok, vagy alt karival játszok/RvR-ezek.
  • Bith
    Hmmm, ez most télleg Khurrak volt?
  • Tafaya
    Ne felj majd 50-en megyek

Tafaya
    Lvl 46 Saracen Scout
    AoD @ Albion @ Prydwen
  • Atomy
    Kevés. Ritkán járok RvR-re. 10-30k között lehet valahol. Pont amiatt megyek ritkán, ami ott volt. Nem értem hogy ha van egy group akkor miért nem lehet együtt maradni. Így semmi értelme a groupnak. Egyedül meg még kevesebb :)
  • Hangianix
    Megse jo az air theu. sajna szart se er a mezze. 32 sec 46-s szinten. rohej. ennel a 72 sec-es root nagysagrendekkel jobb.
  • Arlen
    a kiegészítő lemezről:http://camelotvault.ign.com/roundtable/shrouded.shtml
  • Lazarus
    Mi abban a király?
  • szatyor
    ment mail rock
  • Hangianix
    mar nekem is :D
    a megoldas az volt, hogy downgradeltem a drivereimet. beszaras ;)
  • szatyor
    nem, a baze az csak egy ilyen toldalek
    "bázze!"
    erted
    :ppp
  • Hmuda
    De végén is bocsáss meg van? Amúgy semmi gond, csak a félreértéseket akarom tisztázni. : )
  • szatyor
    procival nem lehet baja a DAoCnek
    tul sok embernek van XPje ahhoz hogy barmi gond is legyen
    en XP + (win) XP comboval nyomom, igaz DAoC meg nem futott ezen a configon
  • szatyor
    b+ az annyit tesz ebben a szituban "bocsáss meg kérlek, de"
    :))))

Hangianix : kosz, ugy nez ki Rock feltolti nekem, de ha megse akkor irok egy mailt neked

• Hangianix
    Vazz, van valaki Athlon XP-vel? Ma vettem mert a regi behalt es nem megy a DAoC. :-(
    Amikor az elso kepernyo bejon, akkor meg jol szol a zene, beirom a jelszot, meg kivalasztom a karaktert es az utana kovetkezo kepernyonel mar olyan a zene, mintha viz alol szolna, majd a connected to server szoveg utan kifagy - fekete kepernyovel. Ha bezarom a taskot, a gep megy tovabb.

Talan nem szereti a Win98 SE-t az XP?
  • Hmuda
    Ez mind oké, de ettől még nem kéne bazmegolni.
  • Hangianix
    Vagy ADSL-el kb. 5 ora alatt attoltom az image-t, ha nem modemes vagy. :D
  • Hangianix
    Ha nagyon nem talalsz mas megoldast, akkor kiirom neked az angol verziot egy cd-re es osszefuthatunk. Persze, akkor inkabb en mondom meg a helyszint, mert nincs kedvem orakat utazni. :D
  • szatyor
    tod az "ujra" az nem veletlenul volt ott :)
  • szatyor
    b+ elo van fizetve
    csak mikor abbahagytam vagy 1,5 honapja letoroltem a gamet
    es ugyebar mi meg a betaval nyomtuk origin CD keyyel
    nemet CDm van valahol nemetorszagban Gryllusnal
    baze
    ..
  • Hmuda
    Akkor vedd meg és fizess elő.
  • steveh
    Rock akkor lesz tali vagy nem?
  • szatyor
    baaah tottallissan be vagyok kattanva
    DAoCzni akarok ujra aaa!!! :))
  • szatyor
    ize, nem tudja vki honnan tudtam lehuzni a DAoC-t? :)
    letoroltem anno es most nyomnam megint bazze
    vagy nem rakna fel vki vhova? :)
  • Hangianix
    Na meghalt a gépem, most sajnálom igazán, hogy nincs szöveges verziója a DAoC-nak, ami elfutna ezen a PI-es gépen. :D