43179
-
szatyor #4370 rock reply please -
Mester #4368 Az hogy kevesen vagyunk és faszagyerekek vagyunk nem zárja ki egymást gyengéh meg azért vagyunk mert kevesen vagyunk:o)
amúgy én egyszer se dicsekedtem hogy most húú levertünk 5en 10embert stb. -
szatyor #4367 eh ahogy szamolom inkabb holnap este lesz fent Blade2, mer 750 mega korul mozog, chello upload meg loszar :((
bocs az offert -
szatyor #4366 hat nekem ugy tunik 2 konyvtar meg root dir fileok nincsenek fent...
okker, most lepek aztan lejon DAoC vmikor este fele, utana jaccok, lefekveskor benyomom B2ot uploadra -
szatyor #4362 rocsk up nem állt be? vagy mi a helyzet? és közöld melyik movie kell neked :) -
szatyor #4359 :P -
#4358 de a middiket. nem fernek mar el rendesen a sok relictol :D -
szatyor #4356 :/ -
#4355 Tenyleg szar poen -
szatyor #4354 sztm meg kurvara semmi ertelme vitazni
minden magyar faszacsavo :)
ha a hibbiek lenyomnak par albot, akkor ok kicsit faszabbak
ha az albok teszik ugyanezt, akkor ok egy kicsit faszabbak
eh
bar ez most olyan volt mint az az ősrégi vicc >
amcsi osztály megy kirándulni, a fehér gyerekek különültetik a niggereket a bal oldalra.
A tanárnő nem nézi ezt jó szemmel, bár nem érdekli különösebben. Mikor megállnak egy helyen , így szól a kölykökhöz:
"Gyerekek, mostantól nincsenek feketék és fehérek, mindenki kék lesz!"
Felszállnak a buszra, Johnny a dagadt fehér kiskölyök elüvölti magát:
"NA AKKOR A SÖTÉTKÉK HÚZZANAK A BAL OLDALRA, A VILÁGOSKÉKEK MEG A JOBB OLDALRA!"
szar poén egyébként :)
Rock : ha megvagy egy Upload Complete dirt rakj már be oda vhova
-
#4353 Szamomra az az idegesito, hogy egyszer a "Jaj de kevesen vagyunk, jaj de gyengek vagyunk!" szoveg megy, maskor meg a "Mi vagyunk a fasza csavok, lenyomtunk titetek, eselyetek se volt!" -
Mester #4352 :))
Steveh: "emain-ban a RvsR tök felesleges" ez igaz lehet de én azért játszok a játékkal mert szórakozni szeretnék és szerintem az szórakoztató és az emberek többsége azért jár ki nem azért mert van vmi értelme.
Khurrak te elég hülye dolgokat írsz stealther kasztokat szídod hogy kempelnek. milyen alapon?
"majd megérzed később a börödön nagyszájú" ez a fenyegetőzés szerinted milyen szinten van? hány éves vagy te?:P
És szorakoztató lehet lelőni a mageket leginkabb ha esetleg te vagy az(persze ha a fontos dolgaid mellett van időd kimenni frontierbe:P) -
#4350 Nam = Van :) -
#4349 Nam egy eladó EU camelotom kedvező áron, akinek kell, mail. -
Atomy #4348 Valami hibbi bácsi segíthetne: hol kapok killtaskokat lvl 5-20 között? Bejártam már egy kis területet de alig találok neves guardokat (vagy guardianok vagymik) -
steveh #4347 Én amikor eddig kimentem RvR-re tettem azt minstrellel.Anélkül ki sem mocanok mert csak egy nagy darab RP vagyok.Valahol 80K Rp-m lehet.Eddig amig én kinn voltam nagy részben letudtuk nyomni mind a két félt.
Volt viszont egy gusztustalan dolog az egyik hibi castertől.ilyen haverkodos duel party volt emainban az amgnél.Az meg befutott a tömegbe és elkezdet AOE spelleket nyomatni.Modnanom se kell hogy ugy átlagba kibirtak vagy 3 at 4et és kihalt mindneki.Én még nyomtam rá egy Slam-et de volt pb je igy csak miss volt aztán haltam én is mert rám zudult mindenki.
Egyébként az az egész emainos RvR azon kívül hogy mókás tök felesleges.Fel foghajtuk RP farmnak is.Kimész oda leölsz vagy leöleted magad azt kész.Semmi cél.Van ugy hogy albik uralkodnak x ideig van ugy hogy fordul a kocka de én már azt ott meguntam.Most inkább fel szerelkezem meg segitek a guild társaknak tápolni. -
Atomy #4346 A 10-30k között valahol azt jelenti hogy fogalmam sincs, mert nem szoktam figyelni. De most megnéztem: kb. 35k És azért nem megyek sűrűn RvR-re mert alig van ott valaki :) Egyedül meg nincs esélyem. Inkább dropra vadászok, vagy alt karival játszok/RvR-ezek. -
#4338 Hmmm, ez most télleg Khurrak volt? -
#4336 Ne felj majd 50-en megyek
Tafaya
Lvl 46 Saracen Scout
AoD @ Albion @ Prydwen -
Atomy #4327 Kevés. Ritkán járok RvR-re. 10-30k között lehet valahol. Pont amiatt megyek ritkán, ami ott volt. Nem értem hogy ha van egy group akkor miért nem lehet együtt maradni. Így semmi értelme a groupnak. Egyedül meg még kevesebb :) -
#4325 Megse jo az air theu. sajna szart se er a mezze. 32 sec 46-s szinten. rohej. ennel a 72 sec-es root nagysagrendekkel jobb. -
Arlen #4324 a kiegészítő lemezről:http://camelotvault.ign.com/roundtable/shrouded.shtml -
#4321 Mi abban a király? -
szatyor #4316 ment mail rock -
#4315 mar nekem is :D
a megoldas az volt, hogy downgradeltem a drivereimet. beszaras ;) -
szatyor #4312 nem, a baze az csak egy ilyen toldalek
"bázze!"
erted
:ppp
-
#4311 De végén is bocsáss meg van? Amúgy semmi gond, csak a félreértéseket akarom tisztázni. : ) -
szatyor #4310 procival nem lehet baja a DAoCnek
tul sok embernek van XPje ahhoz hogy barmi gond is legyen
en XP + (win) XP comboval nyomom, igaz DAoC meg nem futott ezen a configon -
szatyor #4309 b+ az annyit tesz ebben a szituban "bocsáss meg kérlek, de"
:))))
Hangianix : kosz, ugy nez ki Rock feltolti nekem, de ha megse akkor irok egy mailt neked
-
#4308 Vazz, van valaki Athlon XP-vel? Ma vettem mert a regi behalt es nem megy a DAoC. :-(
Amikor az elso kepernyo bejon, akkor meg jol szol a zene, beirom a jelszot, meg kivalasztom a karaktert es az utana kovetkezo kepernyonel mar olyan a zene, mintha viz alol szolna, majd a connected to server szoveg utan kifagy - fekete kepernyovel. Ha bezarom a taskot, a gep megy tovabb.
Talan nem szereti a Win98 SE-t az XP? -
#4307 Ez mind oké, de ettől még nem kéne bazmegolni. -
#4306 Vagy ADSL-el kb. 5 ora alatt attoltom az image-t, ha nem modemes vagy. :D -
#4305 Ha nagyon nem talalsz mas megoldast, akkor kiirom neked az angol verziot egy cd-re es osszefuthatunk. Persze, akkor inkabb en mondom meg a helyszint, mert nincs kedvem orakat utazni. :D -
szatyor #4304 tod az "ujra" az nem veletlenul volt ott :) -
szatyor #4303 b+ elo van fizetve
csak mikor abbahagytam vagy 1,5 honapja letoroltem a gamet
es ugyebar mi meg a betaval nyomtuk origin CD keyyel
nemet CDm van valahol nemetorszagban Gryllusnal
baze
..
-
#4302 Akkor vedd meg és fizess elő. -
steveh #4301 Rock akkor lesz tali vagy nem? -
szatyor #4300 baaah tottallissan be vagyok kattanva
DAoCzni akarok ujra aaa!!! :)) -
szatyor #4298 ize, nem tudja vki honnan tudtam lehuzni a DAoC-t? :)
letoroltem anno es most nyomnam megint bazze
vagy nem rakna fel vki vhova? :) -
#4296 Na meghalt a gépem, most sajnálom igazán, hogy nincs szöveges verziója a DAoC-nak, ami elfutna ezen a PI-es gépen. :D