43179
  • szatyor
    hmmm milyen fix???
  • Hangianix
    Felolem rendben van, mellesleg nekem a leveled volt attachment es a lista volt a levelben. :D
  • szatyor
    ment mail megint olvasd :)
  • szatyor
    bazze, van ott szoveg is
    a filmlista az csak attachment
    olvasd mar el es valaszolj :))
  • Hangianix
    image kellene? ha tudsz helyet adni feltoltom, bar ellesz vel par orat adsl-el. :D
  • Hangianix
    el, de meg nem kaptam semmit, csak valakitol egy filmlistat :D
  • szatyor
    Hangianix : ment egy mail , remélem reges mailed él még
  • szatyor
    steveh : nem kell azt törölni
    midgard/excben attól még nyomulhat, és meghagyhatja a rangert
  • szatyor
    Rock : NEM MEGY :((( folyamatosan nyomja a couldnt connect to updatet servert baze :(
    Hétfőn havertól elhozom vinyón, hátha :/
    Midgard/Excben egyebkent is van egy par haverom (Nazgul guild főleg) , majd meglátjuk, remélem tudok majd végre játszani..
  • steveh
    Anyira nem élvezhetetlen szerintem.Mondjuk engem az idegbaj kerülget akkor amikor kurva sokan vannak és nem látod azt se,hogy ki üt le és honnan.Amikor 40 embernél többen vannak a környéken az már könnyen káosz lehet.

Az hogy kevesebben vagyunk az még nem jelenti azt,hogy nem lehet RvR-ezni.Én pl nem élvezném azt ,hogy semmi mást nem bírok csinálni csak a relicet védeni.
    Tegnap a hibi ügyesek voltak elvittek 1 relicet a midiktől.Majdnem kettőt.Gratula srácok.
    Mi abból kiindulva hogy még az ajtók nyitva vannak elindultunk arra fele mi is vagy 50-en.De hát értelemszerűen annyi midi volt már ott,hogy esélytelen volt.Hozzá kell tennem,hogy ennyi lámát már rég látam mint tegnap.

Rock törölnéd azt a picurt?:-)Eddig nem lehett könnyű eljutni de innen jön a sava borsa a rangernek.
    Pl néha megtudtál őrjíteni amikor integeszt nekem emainban.De a fax tudja hol vagy.
    Nállunk is van egy kétségbe esett scout de sikerült meggyőzni,hogy ne törölje.
  • Mester
    Rockety=Doringard
    Donk=Donk
    Fidelc=fidelc
    BAdguy=lothandar
    Mester=Lourker
  • Hyder
    igen...jó az a mail...
  • szatyor
    aha
  • szatyor
    errh bazze
    megvan vegre a daoc..
    futtat > cd key beir > mythic update : "connecting to update server..."
    Error Message 201 Cannot Connect to Update server
    blabla
    de mar vagy 20adszor irja ezt ki

hatbazzegggg

mas oka nem lehet csak a connection problem?
  • szatyor
    :DD
    de minek a roviditese?
    shadows of the light vagy mi?
  • Tafaya
    Ja guild. Szerintem a nem sotl-osok nagy resze utalja oket. Pl. a kedvenc sotl-os beszolasunk:

Steveh: Woa, tok jo pajzs, honnan van?
    sotlos: Ez tul jo neked, nem mondom meg honnan van.
  • szatyor
    mi az a sotl ? guild ? vagy mi?
    masik kerdes :
    csekkoljatok mar le nekem, language konyvtar ures nektek a daocban?
  • steveh
    Az epic mobokal csak az az egy baj,hogy van ,hogy 4 óránként spawnolnak de van hogy 10percet se kell várni és sajnos pont a sotl miatt van az hogy nem tudunk elég epic mobot irtani.

Ja jó kis rvr volt ma.Volt egy pár magyar kint.
    Hihetetlen volt egyébként az első probálkozás amikor amgnél akartunk átmenni.Na akkor halt ki mindenki.Volt egy két newbie Rambo azt gondolta majd ő átmegy a sok hülye meg követte.Azt ki is halt az egész banda pedig elég sokan voltunk.Mindegy másodikra simán átmentünk :-)
  • Hangianix
    ilyen kovem mar van, legalabb van eg normalis cuccom :/
  • Tafaya
    Ki volt az? :)

Please ird mar le ki kicsoda, itteni nick - daoc nick.
  • Hyder
    ha kell még CD key szolj...bontatlanom van még

occsóé számolom =)
  • Mester
    Cucc gyűjtéssel prxd/hibben vannak gondok pl nem szerveznek epic mob huntokat eddig 2-3 volt max még máshol estéket töltenek a dropok szerzésével:(
  • Mester
    LOL ez szerény kis hozzászólás volt:)

Ma végre találkoztam sok magyar albival frontierbe:)
  • szatyor
    szégyellős
    :p
  • Arlen
    ja, nem arról volt szó, hogy pucéron:)
    de bevallom úgy még nem néztem
  • Arlen
    nekem 2000 hp körül van(buff-tól függ)
  • Lacc
    Ment a mail.
  • steveh
    Lacc az Scythe? Mert ha igen akkor lol.

Amit az epicekről irnak a kristene atlasban az nagy szar.
    Érdkes mert a King meg a Teaz az egyik legkönyebb

Szerintem Legendary Afanc(big gyík) meg a Mordred(szellem katona) sokkkal nehezebb.Az afancról tudni kell hogy állandó 1008as sebzése van nekije ami néha bejön duplába.Na akkor halok.Mordred meg leprocol a kardjával aztán még rád üt egyet és halál.Szóval gyakorlaitag 1 ütésel letudnak nyomni ha nincs pbt legalább.

Tegnap jó kis RvR volt egészen addig amíg át nem jött vagy 50 midi.Addig 3 wizivel irtottuk a steaétherekt:-)/Death,Blood,kirawyn/Eroa....sorolhatnám.3man bekempelttük a milegatet és nem nagyon tudtak átjönni.Amikor átjöttek akkor se találtk meg minket elsőre.még kb 3 midi halt kia toronyba mikor rájöttek hol vagyunk.fun volt.kb voltam ott egy órát és ugy jöt 3K

• Lacc
    Van valakinek eladó CD-key-e? Megvenném, sürgős :)) Árban megegyezünk.
  • Arlen
    ja, és köszönöm :)
  • Arlen
    Hát....éppen port után csináltam a szkrinsátot, mert azt akartam, hogy senki más ne legyen ott:)Így sokkal jobb mintha még 50-en ott vannak rajtam kívül.

Igen rohadt nehéz volt, egy named Cailleach-ot kellet megölni ami ugye pont a cail priest-ek, és a guardok közepén van, ami azt jelenti, hogy kb 4x kell kitakarítani őket, hogy csak ő maradjon. Legalább 2 csapat kell hozzá, hogy biztosra menj(legjobb minnél több 50-essel), sajna mikor én prószáltam nem nagyon volt emberke, várnom kellett vagy három órát mire a /as, meg a /gu on összeszedtem egy full csapat 50-es emberkét(ezért utálom néha hogy us serveren nyomom, a délelőtti órákban nincs ember a szervereken), szóval nekiáltunk 8-an, én azt mondtam tuti meghalunk, de akkora mák volt, hogy letisztítottuk a környéket(szerencsére volt ministrel, theurg, meg fire wiz a csapatban akikkel nem okozott "akkora" gondot, hogy 3 jött egyszerre), és csak a named jött nekünk, aki csak annyira volt brutális, hogy egy full csapat lvl50-nek is olyan soká tartott legyőzni, hogy már a casterek is melee-be ütötték mert nem volt manna, de végülis sikerült. szal nem egy könnyű megszerezni az epic armort, de utána marha büszke vagy rá(én legalábbis:))
  • Tafaya
    Tegnap egy 14 fos bandaval, nem full 50-essel lenyomtuk Urugaigot, bar nem dobott semmit. Epic mobokat Mordred kivetelevel egy 8 fos clerices pbt-s csapat le tudja nyomni. Csak neha vannak uber spawnok, na olyankor wipeout van, meg altalaban Mordrednel is, ha nincs legalabb 20-24 ppl. Tegnap egyebkent akkor leptem ki amikor Mordred mar emelte a kardjat ram :D Ja, tegnapi poen, hogy egy Cailleach Guard ket dropot is elejtett, egy Calliondar Longbowt es egy Calliondar Gauntlets-t :)
  • Arlen
    jaja, kár, hogy nem lehet kikapcsolni
  • Tafaya
    Szep, csak a szoknya ad neki nemi transzvesztita toltest
  • Arlen
    na egy kis önfényezés

http://www.extra.hu/chalee/sshot305.jpg
  • Hangianix
    hat nemtom, pld erdemes olyan kopenyt gyujteni ami turn blades toltettel bir stb.
  • Mester
    csak azért írtam azt mert egy kicsit lekicsinylő(bíráló) hangvételű volt az írásod stealherekkel kapcsolatban.

Már hallottam ilyen epic mob dropokrol mitöbb ma szereztem is egy szép zöld bányász kalapácsot:)(hammert) amit majd megnézhetsz te is közelről ha találkozunk(és nem lesz nálad sorozatlövö bot:)):))

Amúgy ha esetleg néha belédkötök azért van mert szeretem a stílusodat("mesterem""csók" stb.:))
  • szatyor
    rock : what's up fucker? :)
  • szatyor
    eleg lesz ma bazeg :)
  • Mester
    www.camelot.ini.hu

mar regen neztem de eleg ritkak a frissitesek