43179
  • szatyor
    dedede :D
  • szatyor
    jo
    :D

• szatyor
    ize, itt html enabled?
  • szatyor
    mar nem
    esnek a juzerek folyamatosan
  • szatyor
    PRYDWENEN TOBBEN VANNAK MINT EXCALIBURON!!!
    TORTENELMI PILLANAT!!!
    :DDDD
  • szatyor
    jah, szerverekkel van gond, check official site
  • szatyor
    jah, megmutattam ma baratnomnek a DAoCt :DD
    Gep ele leulunk, elso szava :
    "ez unalmas"
    nyomtam egy F11et , szembe fordultam "magunkkal" es nyomtam /dancet meg /wavet, 10 percig kellett neki mutogatni hogy mit tud meg :DDDD
    najo
    mindegy
    de jot rohogtem
  • szatyor
    vagy az is lehet hogy GOA baszott el vmit , az jobb lenne eheh
  • szatyor
    Hangianix : mondd mar meg Acornnak hogy irjon egy mailt [email protected] - ra
    elvileg lógok neki egy kis lével (auto számlázás kártyájára, az én accountomra +3 honap)
    tisztázni akarom a dolgot, nem akarok tartozni
  • Hangianix
    nekem a weblap se jon be
  • Hangianix
    ujra beleptem, panaszkodok Acorn-nak, neki allitolag jo, erre ujra kivag.
  • Hangianix
    es engem se enged most vissza
  • Hangianix
    valami elkepesztoen szar. 2x mentem ld-re, olyan lagem volt, hogy 4 smite-ra lett volna idom es akkor kaptam vissza a vezerlest az elso utan, amikor mar fel hp-m elment...
  • Tafaya
    Tegnap 9-tol kb felment a szerver fele 1400+ -ra a pingem, reggel mar jo volt.
  • Hangianix
    En is szatyor #4492-ben leirtakra tippelnek igy latatlanban. Egyebkent nem is kell 12 evesnek lennie. "Egy dagadt, no-IRL-activity picsa" ilyen stilussal lehet idosebb is. Persze ha a batyja mondjuk 17 eves, akkor mar behatarolodik a lehetseges kor. :D
  • szatyor
    :P
  • szatyor
    hmm jo ok, mondom ez is elkepzelheto
    de nem tartom valoszinunek
    ha beszelsz valakivel abbol azert latszik (stilus, szohasznalat, nem angolok eseteben angoltudas merteke) hogy 12 vagy 20
    de neten barmi megeshet, ez igy van
  • szatyor
    amugy en egy dagadt, no-IRL-activity picsara tippelnek
    persze lehet h. csak en vagyok gonosz
  • szatyor
    Badguy
    elhiszem hogy jo az angoltudasod
    de kb. 2 honapig voltam a guildtarsa, minden nap egyutt xpztunk
    a stilusabol egyertelmuen levaghato volt hogy csaj
    + kurva sokan ismertek IRL a guildben , es ahogy Mester mondta Firewire a batyja, azzal is dumaltam IRCen is...ennyien nem kamuznak erted
    ha meg megse csaj, akkor egy gondosan megszervezett, tobb szálon futo es rengeteg buntarsat alkalmazo osszeeskuvesrol van szo =)
  • Hangianix
    hmm, en csak 3-rol tudok exc/albrol
  • Mester
    Xenorita tényleg női kari és 16 éves:P(és ez biztos firewire mondta aki a bátya...)
  • Mester
    Én meg azért nem xpzek sokat mert egyszerűen jobban szeretem a RvsR-r és azt csinálom amit szeretek egy játékban"

"Sokat" szó jelentését elmondjam vagy nem szükséges?:)
  • Tafaya
    Tenyleg, de durva :)
  • Hangianix
    Legtobben Prywden/Albion
    utana talan Prywden/Hibernia
    majd Excalibur/Midgard
    vegul Excalibur/Albion
  • szatyor
    RG: Nem csak azt irtad hogy "kiprobalhatod a gyűjtőrealmet"
    ő is abban van :)
    HGNX:jo, albiont nem vágom :D
    Rock:Soul Pact NAGYON hosszútávra tervez..mittomén fél év múlva ők lesznek az über guild a szerveren mert tele lesznek szaros dropokkal meg milliard lvl50es emberrel
  • Arlen
    Igen elméletileg a következő peccsben a melee kasztokat tápolják fel. Elég gáz, hogy caster ellen nem nagyon van esélyed ha harcos vagy. ez aligha fair. A shield stun nagyon hatásos, én is mindig azzal nyitok, jó látni mikor a nagy troll csak áll és nézi ahogy ütöm :D Duelnél ajánlatos a small shield, mert gyorsabb (bár kisebb a seebzése de végülis a stun a fontos hehe)Szal egyenlőre nagyon oda kell figyelni ha armsman vagy, okoskodni kell:)Tegnap pl elfoglaltuk emainban a mk-t(mi mést:)) jött 40+hibi visszafoglalni, és volt vagy 5 ns akik ölték a varázslókat aztán leugrottak. Nosza, odaáltam az egyik varázsló mellé, nyomtam rá egy guardot(hátha sikerül a block), jött is a ns, de ahogy megjelent kapott egy fasza shied stun-t, úgy hogy megált szépen középen, mondanom sem kell meddig élt. Szerencsére ezután nem mertek annyira odajönni. A másik nagyon fun dolog, építettünk katapultot meg ballisztát, annyira jó volt. Kaptak belőle rendesen, úgyhogy vissza is vonultak:)
  • Hangianix
    Van ez a theunak is.
  • Mester
    Nálam lvl50en elvesztette az xpzés a szórakozás jellegét(ha nincsenek jó dropok).

És Pryd/Hib-en sokkal de sokkal nehezebb 40+ fölött fejlődni ha kis guildbe vagy ezt is tudom.

• Mester
    Igen a bardnak igaza norális ha az ember lvl50en akar epic dropot.

Amúgy meg ha vki lvl50 lett , akkor az epxyés gyakran unalmas és RvsR epic mob hunt élvezetesebb és azért azt csinája.
    És ennek a húzásnak soha nem lenne vége mindig lesznek 45+ emberek akit húzhatnának az 50esek.
    És összeállhat egy lvl45 group és kaphat nagyon jó expet(persze tudom hogy pryd/hibin ez nincs különböző okok miatt)
    amágy lvl 50 szoktak segíteni ki többet kis kevesebbet de általában guild tagoknak.

Én meg azért nem xpzek sokat mert egyszerűen jobban szeretem a RvsR-r és azt csinálom amit szeretek egy játékban
  • steveh
    Bad ne is mond.Anyniszor kellet kihalnunk mire a sok láma rá jött hogy jobb ha rám halgatnak.Volt egy aoe meserünk de az ölete meg magát mindig leghamarabb.Full láma.többet nem is veszem be csapatba.3dikra eljutott oda hogy használja az aoe-t de nem hazsnálta mert nem volt rá ideje mert kiöltünk midnekit.

Pont te mondtad hogy a style-t nem lehet blockoni.tessék a lvl42 es shield style-t simmán leblockotad és ez elég idegesítő dolog:-)ugyanis ez viszi el a legtöbb endurancet.Armsman az egy szar karakter de nekem nincs kedvem még 1et feltápolni a maxra.Bár ahogy Arlent halottam kapnak valami extrább dolgot akkor lehet hogy jobb lesz.addig csak rp farm vagyok
  • szatyor
    ja és tök biztonságos és downtime 5 sec / 3 mob
    de ki a faszt érdekel ez itt hogy szövegelek róla? :)))
  • szatyor
    btw eleg durva dolgokat olvasgattam most
    amikor abbahagytam volt egy Suppression specced Runemaster altom Midgardban, épp hogy lvl6os
    olvastam egy solo taktikat, a kitingot
    a lényege az hogy Suppression specben van egy olyan snare ami sebez is (biztos más realmben is van, én még nem találkoztam vele)
    inkább úgy mondom hogy full specnél NAGYON durván sebez és közepesen lassítja a mobot
    benyomom /face -t és a NumLockot (autorunt)
    az autoface miatt nem kezd el futni
    elkezdem nyomni neki a DDsnaret, mikor odaér mellém megnyomom mondjuk a jobbrát..autoface nuku, elkezd rohanni egyből..Mivel totál lassú és kb. 5 sec után visszajön a speedem (runemaster alap ;) gyorsan max rangere leszek tőle
    megint autoface + autorun, DDsnare etc.
    1 fordulás sárga mob, 2 fordulás narancs mob
    2 óra alatt 2 level
    :O
    csak hát kibaszott unalmas lesz később :(
  • szatyor
    Bad ebbol megint flame lesz :))
  • Mester
    Én is úgy vagyok ezzel hogy kifezetten idegesít ha több mint 20 hibi van emainba(részben biztos mert szar gépen van...)
    Szerintem bőven elég ha kint van 2 jól összeszokott csapat és 15-15 ember harcol egymással jobban átlátható kevesebb lag stb. De az a baj hogy prydwenen néha(gyakran:P) előfordul hogy ennyi sincs.

A másik hogy nem csinálnak hivberniába elég epic mob huntot, inkább xpznek máshol és altokkal játszanak.
  • szatyor
    :))

Rock : milyen nickel nyomod Midgardban?
  • Hangianix
    en is orulok. nem tolt 8 orat a gep :D
    megyek is jaccani :D
  • szatyor
    MEGY!!!
    hangianix nem kell, megy!! azert kosz! :)
    :))))
    aaaarrr
    eerrhhr

köszi Riviera! :pp
  • Hangianix
    hat cdrwinnel nem csinalok image-t, mert valami miatt lebassza mindig. nero, cd clone?
  • szatyor
    köszi!
  • szatyor
    RougeGigi : steveh nem albionban nyomja pryden? :)

Hangianix : k

de milyen fix? :)))