43179
  • szatyor
    nem fogjak kijavitani a bugokat.
    ugyanis a pet (ami NPC!) bugok javitasahoz az egesz NPC kezelest at kene irni (LoS, legyen manaja a caster petnek, etc)
    es ez az amit a Mythic nem fog megtenni
    sztm mashogy fogjak megszopatni oket

Qaby : hogyhogy csak Bluntra? LWben nem csak Blunt van. minden LWre igaz
    LW skilled van, azt hasznalsz amit akarsz LWben, ugyanolyan hatékonysággal, blunt, slash, akarmi, a "Blunt" vagy "Blade" etc skill nem befolyásolja a használatot
    Ellentetben albionnal, ahol kell fejleszteni az alap stylet + 2H stylet is.
  • Hangianix
    Lehet, albioni harcosok 99% mas velemenyen van :D
  • szatyor
    "EVERYONE KEEPS FORGETTING THE CHANTER PET SNARES YOU."
    :D
    najó, nem sorolom tovább, olvasgasd el

• szatyor
    http://vnboards.ign.com/message.asp?topic=33585834&replies=20
    tessék
    a gyerek szerintem nem találgatja a dolgot hanem tapasztalja
    enchanter elbújik , agrora bassza a caster petet (nyom egy go to targetet is), és kész
    az öl, a luri gazdája meg a fűben bújkál
  • szatyor
    magyart 1 guildbe? nem leszunk annyian hogy eleg legyen
    mindenki hoz minden havert akit tud, elotte az osszes emberrel ircen megbeszeles(ek) a guildrol, stb

Badguy. picim. olvassal forumokat..kopizzak be neked ide urlt?
    Andred es Mordred US PvP szerverek populationjének kb. 20%a enchanter, 15%a skald
    túlzás nélkül
    mint mondtam, stealth bugos. A pet agrora van rakva, egybol kiszurja a SBt akarhonnan (pet LoSja is bugos), enchanter nyomja is a stunt, heat debuffot, ddt
    kesz
    egyelore bugos szar az egesz, es akarmit mondasz akkor is enchanterbol van a legtobb.
    vnboards.ign.com / boards / camelot main boards / pvp developer
    részleget tanulmányoznám a helyedbe

stun-mezhez : igen, ígyvan. de a CASTEREKnél a STUN az STUN, és nem azt írja hogy paralized hanem hogy STUNNED by a barriage of color.
    Paralized jelentése angolul igen, az hogy megbénul, de most a játékbeli kifejezésekről volt szó

cs"
  • Mester
    Corent én is lenyomtam már szólóban minstrel 1 az egyben még egyszer se szólózott le pedig harcoltam már 3-4szer kb.
    de amúgy rangerek ellen,casterek ellen biztos jó
  • szatyor
    paralizálás = mez
    cast = break mez
    inkább stunra gondolhattál te
    :)
    de mindegy
    PvP körülmények között jobban bejöhet, majd meglátjuk
  • szatyor
    jah polearmhoz annyit, amit mar egyszer leirtam
    nem lesz taposabb (max egy icipicit) egy spearo polearmmal, mert az lassabb..ha groupba nyomulsz PvP szerveren, akkor ugyan jobb ha nagyobbat sebzel lassabban
  • szatyor
    jah smite cleric, de az mar ranged casternek számit
    ha guildbe mész akkor ja , spearo nem rossz
    de akkor mar berserker sem :)
    vagy warrior :)

Minstrel is sztm csak elmeletben fog mukodni :(

olvastam amugy angol elozetes velemenyeket is, mennyire igazuk van
    ugye a nemetek juzerek kb. 40-50% ilyen counterstrike kiskölyök, gyaknak agybafőbe, RPhez semmi közük
    na ha ennek csak a fele beszabadul majd a PvP szerverre
    urristen..sok enchanter meg skald rohangal majd es uvoltok hogy "ich bin über!"
    boa
    :D

[note : egy szót nem tudok németül kis túlzással :D]
  • szatyor
    amúgy GOA állitása szerint tuti angol lesz és október környékén jön
    ezekszerint nem lesz nagyon 3. sima angol szerver
  • szatyor
    PvP szerverre en megyek 95%
    de ott nem lesznek realmek :P
    nezegesd kulfoldi forumokat, enchanterek (ott a pet olyan mint egy homing missle tulajdonképpen, bugos LoS-al) es skaldok (ugyebár tank mezzel és speeddel, über) mennek nagyon..
    én Minstrellel fogok menni sztm, vagy Runeyval
    összeségében a castereknek hatalmas előnyük van
    ha nem szervezett guildben vagy, akikkel MINDIG együtt mész groupban, a melee és a support (healer) classok szart sem érnek..
    a stealthes karik elvileg uralnának, de (még) bugos a stealth az újfajta playerkezelés miatt (mer mindenki enemy, meg vannak külön factionök ellenséges guildeknek, stb), de annyira hogy egy 20as szintű Hero pl. kiszúr egy 30as shadowbladet akinek 25os stealthje van 20 ember távolságból
    meg ilyesmi
    és a sok casternek meg szokása hogy MINDEN stealther karit leszed (persze ha meg nem előzi az) mert ugye potenciális veszély
    így nem nagyon lehet életben maradni
    szóval Skald és a casterek (főleg pettel), akik igazán életben tudnak maradni, meg talán archerek
    PvP szerverre sok (nagyon sok) ismerős arccal együtt, egyből guildbe lehet csak menni, máshogy a hatalmas pénzigényt nem lehet megoldani
    (halálnál buksz mindig 3 CONt amit ugye fel kell gyógyitani + felszerelés)
    amúgy elég fasza lesz, csak gyűjteni kell az embereket erősen
  • szatyor
    jah, meg ofkorz, 1.52es patch NSeket szopatja a legjobban
    archerek ellen kiba nagy minuszokat kap, az infi es a SB pedig plusszokat a NS ellen..
    a tobbi is kap minuszokat, de a NS legfobb dolga a casterek/archerek/assasinok kiszedese
    namost eddig ebbol a caster/archert tudta ""gond nelkul"" teljesiteni, ezutan max a castert fogja
    nagyon gaz :I
  • szatyor
    SB volt sztm
    NS nagy lófasz
    :)
  • szatyor
    :))
  • Hangianix
    piszok jol neznek ki a jol "megkomponalt" plate-k.
  • Rincewind
    Lol, kedves megfogalmazás, de nem vagyok én semmilyen leader csak a magyar oldalt csinálom én... ;)
  • szatyor
    Bad : hehe , ez a Mythic :)

jaj tegnap este akkorát röhögtem
    IGN fórumokat olvasgattam, Camelot résznél
    vannak ilyen class leaderek, akik minden patch után összefoglalják a tapasztalatokat a classoknál
    egyik Midgardi gyerek valami olyasmit irt hogy
    talán Thanet vagy Skaldot nerfelték, és
    "since Mythic _HATES_ Midgard, this is not a surprise"
    :DD
    Mythic hates Midgard
    azér az elég nagy vicc :D
  • szatyor
    Rock:

The Celtic Spear skill is a weapon ability that allows you to use a spear. All Celtic Spears use strength to determine how much damage they do.

DAOC Catacombson így van
    de énis halottam már CS Heroktól hogy str/dex alapú, nem csak str, lövésem nincs melyik az igaz

Polearm albiknál egyébként nagyobb sebez mint a CS, de lassabb
    egy megfelelő statokkal rendelkező Celt CS Hero elvileg beveri az azonos szintu, azonos felszereltségű Polearmsman pofáját támogatás és buffok nélkül, persze ez sokmindentől függ

Rincewind : te nem a SWGhu team leader vagy?
    :) melyik szerveren vagy? monnyuk mind1, engem tuti nem latsz Albionban :)
  • Rincewind
    Nincs valakinek egy 20-as körüli kiskarija albiban, aki szívesen tápolna egy Earth wizzivel?
  • Hangianix
    es a platet? hogy normalisan nezzen ki a karakter. nekem a szurke szin nem tetszik. meg az is jobb plate-n. a sarga az meg zold a lancingen. nevetseges, hogy nem tudtak rendesen megcsinalni.
  • szatyor
    jah Atomy kerdezted regebben hol vannak killtaskok
    van sok helyen, de ha egyszeruen akarod csinalni akkor tapasztalatom szerint ciklikusan megy mBeo kút - MagMell (egyik toronynál állónőci, nem guardian, siman guardian mellett all nemtom mi a neve - MagMell masik torony mellett Matthias - Ardee luri picsa kútnál
    5-1xig megtalálod mindet ennél a 4nél, elején megnézed hogy következnek egymás után és utána úgy fog jönni
    legalábbis nekem 4-5 karinál működött
    de ahogy Rock írta vannak máshol is
    killtasknál egyébként még hatékonyabb megoldás hogy keresel egy magas szintű enchantert (underhill petes casterek), ad neked egy weapon buffot meg egy redirect aurat es 10 perc alatt osszeszedsz szinttol fuggoen 3-9 bubit :)
  • szatyor
    hiberniaban ezert eri meg jobban 2Hra menni, legtobben mar ezt teszik mert blade loszar (es megjobban az lesz az uj resistance table miatt)
    bluntban meg nincsenek jo styleok
    viszont itt nem kell alap style a 2Hhez
    szal van LW skill, abban azt hasznalsz amit akarsz
    +parry (+shield heronak, +valor championnak)
    de mar errol volt szo asszem
  • szatyor
    acorn lesz respec nyugi ;P
  • Hangianix
    nem elfelejteni a vasarnapot, vagy a scoutod nevet teszem veled :D
  • szatyor
    Rock eszondom énis
    hogy a sebzése nagy BMeknek viszonlyag
    a defense hiányán pedig azt értem hogy átlag fighterhez képest kurvakicsi
    persze ebben benne van azis hogy shieldet ritkán vesz a kezébe
  • Atomy
    A paladin attól paladin mert tud chant-re gyúrni. tehát arra mindenképpen kell. Emellett csak 1 valamire tudsz: vagy 2H + kis slash + kis parry, vagy 1H + kis pajzs + kis parry. Ha 1H + pajzsra akarsz gyúrni akkor válassz armsmant, annak nem kell chantra gyúrni tehát azt a pontot másra teheted.
  • Atomy
    Bekapcsolod, oszt működik jól. Ha megütnek 10mp múlva lesz rajtad egy új buborék.
  • Lacc
    Ha valaki elmondaná hogy hogy működik a pulsing bladeturn azt megköszönném mert most kaptam meg de nagyon nem értem hogy működik :)
  • Hangianix
    Szerintem pajzs nelkuli technikaval az a szivas, hogy akkor mivel veded a csapattarsad?

Mas.
    Mercernary-nel szerintem mar alacsonyabb szinten sincs epkezlab technika :-( es a chaint se lehet szinezni rendesen :D
  • Atomy
    Ha paladin vagy akkor szerintem 2H, mert nincs elég pontod hogy a chant-ot, a fegyvert, és a pajzsot is egyszerre fejleszd.
  • szatyor
    a sebzés nem is annyira gáz, inkább a defence hiánya
  • szatyor
    nem sokat érsz a 360 fokos evadeel
    hányszor fognak pl. 2en vagy többen ütni RvRben? és ha 2 ember üt nem döglesz meg akkor is evadeelsz 1-et az oldalról jövőtöl is?
    egyetlen haszna ha valaki hátbatámad, de egy assassin CSt nehezen fogsz evadelni
  • Lacc
    Jobb lett volna az Excaliburre mennünk szvsz :)
  • Tafaya
    Allandoan sirtok hogy keves a hibi, nezzetek, milyen kiegyensulyozott a Prydwen

• Lacc
    Most épp 6036an játszanak vele. A Prydweenen ahol én is vagyok 390-en vannak de sosem tűnik fel hogy ilyen kevesen vagyunk, mindig találkozok valakivel és mindig összejön egy group, soha nincs olyan hogy sokáig senkit nem látok csak mobokat :D De ez most délkörül van, este rengetegen szoktak lenni.
  • szatyor
    az nem ingyenes vagy mi? valami van ott
  • Hangianix
    Ez egy szerverleallas utan volt. :D
  • Timber
    ennyien vannak a DAoC szervereken??

Ragnarok Online szervereken atlag 14-16e ember ... es csak ket szerver van ^.^

Pedig DAoC sokkal jobbnak tunt ... O.o
  • szatyor
    bla?
  • Mester
    :P Hát tényleg ezt:P