43179
  • Hangianix
    Kerdes, emblema valasztasnal muszaj masodlagos szint valasztani, vagy hagyhatom alapszurken?

Acorn-> Szurkevel jobb, ha a ketoszlopost valasztjuk, az egyik szeme zold lesz. Egyebkent jobban fog mutatni, mint az oldalon, mert ott minden logo korul van egy kis "maszat", szarul csinaltak meg.
  • Rincewind
    Mostanság kb. egész nap, értsd melóhelyen is, meg mikor hazaérek akkor is :D
  • szatyor
    latom.
    de ez mekkora szar mar!
    regen olvastam valamit official FAQt vagy valami whiner gyereknek valaszolt a Mythices Sanya es abban leirtak hogy csak a healer classoknak (Seer - Naturalist - Acolyte) volt/van/lesz rezzuk
  • szatyor
    builderben neztem enis
    ott jelzi a Heal Pet line 35os spelljekent
  • szatyor
    ez nem az hogy feltámasztja a petjét?
    bár annak nem sok értelme van
    de a Target : "Dead Ally" > Ally = Pet , nem pedig "other member of the realm"
  • szatyor
    A Restore Spirit az a Heal Pet line lvl35os spellje
    valami kavar van itt
  • szatyor
    WTF?
    lehetetlen
  • szatyor
    Xboxman : amikor tudunk
    sztm ezzel mindenk igyvan
    egyesek munka utan (5-6-7tol) ejfel-2-3-ig, valaki delelott is jatszik aki meg tanul..en leginkabb mikor felkelek 1-2 orat, aztan ejszaka, neha hajnalig
  • Hangianix
    guild mar megvan, csak ha szar lesz a logo, nem lehet valtoztatni csak ujraalakulassal
  • Hangianix
    Jaja, tenyleg siman mutat legjobban. Vegulis meg 4 kopenyvariaciora van penzem, csak a guildalakitas a maceras :D
  • Bith
    És ez mellesleg bug, nem direkt van így, ezért is lesz javítva.
    Persze ezt azért nem veszik olyan bug-kijátszásnak, mint a többit, mert ugye szegény infi nem tehet róla, hogy nem jött elő, mikor ölt, emiatt nem fog stealth nélkül besétálni a tömegbe ugyebár :).
  • Arwenke
    Ok, a midgardi sb-k, remelem igy mar jo.:))
    Utana neztem a user bookban.:)
  • CORe
    Valahonnan le lehet meg szedni DAoC klienst?
    Ti a fizetest hogy intezitek?
  • Arwenke
    Franc nem tudja a midiket hogy hivjak, kobold torpe troll meg valami eszaki ember, ennel tobbet nem is kell tudnom a leendo aldozataimrol.:))

Lehet hogy minstrel es nem ministrel, nem szoktam figyelni, inkabb jatszom.:)
  • szatyor
    telleg ez megint kotekedes de nem ertem hogy EN tudom hogy nem "ministrel" hanem minstrel , akinek 41es szintu minstrele van az meg
    nem
    meg annyi RvR utan nem tudjatok hogy hogy hivjak a midgardi meg hiberniai assassinokat? :)
    jo, nem akarok flamet ;)
  • Rincewind
    Lehet, hogy nem EU-s verziód van.
  • Arwenke
    Miert, most nem igy van, ha tamadsz akkor elmulik a stealth, nem?
  • Tafaya
    1.50, ami kb szeptemberben jon
  • Tafaya
    Arra vigyazz hogy valamelyik peccstol behozzak, hogy ha utsz, mindenkepp kijossz stealthbol, mindjart megnezem hanyastol
  • Arwenke
    Na jatszogattam kicsit hiberniaban, van egy lvl 8 wardenem es szerintem nagyon tapos.
    Tetszik:)
    Aszem ki probalok meg egy rangert es egy herot is, csak gyozem idovel.:)

A ministrel nagyon jo kis cast, csak nem szolozni.

Arwenke 41 ministrel
    Albertt 8 warden
    more is cooming soon.:)
  • szatyor
    de ez a nagyon szar, infinek lehet 2 50es skillje , +1 40es, és az envenomja meg mindig 25 lehet, ami megy 40re RRel es itemekkel... :I
    hasonlitsd mar ossze a NSel :(
  • szatyor
    ez a PvP szerveren van

2v1 : stun+stun, PBAoE, PBAoE, PBAoE
    ;))

Khurrak : most inditok egy skaldot sztm enis excen ;P nem tudok mar speed nelkuli mozogni 1 het bard utan :P
  • Hangianix
    hat egy wizziet nem nehez :D
    (ugye nem felejtesz el scannelni nekem :D)
  • Rincewind
    Briton vagyok. Viszont szimpatikusabb a trust, mert úgy hallottam, az ezerszer jobban használható RvR-ben.
    Valami olyasmi kari kéne, ami stelther és egy vágással öl hátulról. Van már tapasztalatom ilyenekkel, ezért tetszik... :))
  • szatyor
    torkokat vágsz ;)
    összetett kari, nagyon oda kell figyelni a speccelésre, a szarul "összerakott" stealther karik nagyot tudnak szopni
    pontos infot (hogyan speccelj pl.) majd Tafyék adnak neked (kinek van ott infije?)
  • Rincewind
    Most indítottam egy infit! Kéne rá kis indtrukció, mik a lehetőségeim vele?
  • szatyor
    Khurrak Khurrak nem olvasol ;)
    az "erre kéne felkészülni" azt jelenti hogy SBel meg infivel lehetne irtani őket
    nem hogy azzal akarunk lenni

a masik. most perpill bardom van, tudom mire kepes hidd el :)en csak a solo - group dolgot nem ertettem , hogy vannak a szervereken top10ben
    mert az nem vitas hogy solozni nem tud. nincs rendes armor, damage output (csak a shoutja meg a blunt wpn), nincs instaheal...
    bar lehet az mind battle bardot nyom ott, magas wpn skillel
    nemtom
  • szatyor
    duplaranger vagy? :D
  • szatyor
    itt is végig kell majd szenvedni az elején ezekkel, mert azok a javitasok is a patchekkel jönnek majd, amik ugyancsak késnek
    szal eleinte sok enchy lesz itt is sztm
    de lehet h. épp erre kéne felkészülni és szépen lehetne írtani

amit nem értek..camelotheraldon néztem RPket Andreden és Mordreden, topban van egy csomó Bard, majdnem annyi mint Skald.
    ezt valahogy nem értem. Bard soloba hogy öl annyi embert? szaros reinf armor, damage outputja pedig lószar...
    ha groupba öl annyi embert, akkor a group többi tagjának is kapni kéne a rengeteg RPt, és akkor full groupoknak kéne lenni a topon (vagy lehet hogy így is van?)
  • Hangianix
    Szerintem meg tok jol nez ki, amikor egy troll /blush-ol. :D
  • Arwenke
    Aze toroltem mert a troll olyan nagy ronda kofeju izze, igy jol nem tetszet.:)
  • Arwenke
    Szerintem mas a ministrel, mint a skald de jo.
    A mini nem igazan szolo kari, inkabb support, ez van, de aze meg tetszik, tegnap vegre sikerult a 40 epicet is meg csinalni, szoval be happy.:))
  • Arwenke
    Nem reg toroltem le a miids kariaim, nem jott be, volt ott egy 20 skaldom.:)
  • Hangianix
    hehe, o onnan jott :D
  • Arlen
    ja, és az új armor resistnél a slash nagyon jó lett
    hibik ellen főként
  • Arlen
    pvp server: ez egy fostalicska... van ott karim, és olyan mint egy nagy free for all quake...az a baj, hogy az nyer akinek nagyobb a guildja. Főleg, hogy kempelik a bind pontokat a városokat hidakat. Marha vicces mikor meghalsz 6 szor egymás után. Szal nekem nem tetszik.

Új patch(1.52): erről azt mondták, hogy fasza lesz a melee kasztoknak benne, a block/parry jobban fog működni. Megnéztem a Pendragonon(test szerver), nos a kép a következő. Az armorok több sebzést fognak fel így tovább tartanak a csaták, a block/parry alig működik vmivel jobban. Mitől is jó ez nekünk? Üthetjük egymást évekig, aztán jön egy caster és megöl két boltal...lol? Sztem a castereket kéne kicsit megregulázni, mert ez így eléggé el van baszva. Mondjuk arról van szó, hogy a köv patch-ben a castereket változtatják meg. Ami jó benne, hogy a portal keep-ben lesz bind pont, és a keepekben kaphatsz haste buff-ot npc-től
  • Arwenke
    Sziasztok!

Van valaki az excalibur serveren, hiberniaban, ha igen tudna nekem ott segiteni?
    Kis ezzel azzal, meg utmutatassal, plusz milyen kari jo ott. En egy wardenre gondoltam elso ranezesre.
  • Tafaya
    Gyors vagy szatyor :)
  • szatyor
    az ötlet megbukott 15 mp alatt, a Minstrel nem kap detect hiddent (ha jól sejtem :)
  • szatyor
    minstrelt meg lehetne csinalni monnyuk stealthkillerre, ugy hogy combatban is erjen vmit
    pl. weapon 50 , stealth 16 (detect hidden), instru 39 (mindenbol masodik legjobbat megkapja)