43179
-
Arwenke #4872 Mit szoltok egy 50 rangerhez az alabbi skillekel:
stealth 31
piercing 41
pathfinding 34
bow 40
celt dual 22
Szerintetek ez jo igy? -
szatyor #4869 Jaenellerol ne irogass nagyon rosszat ide, kémkednek ;PP
nem tudom tudjatok-e, de Rhani valami német arc aki tud magyarul, és olvassa ezt a fórumot is...
beköszönhetnél Rhani ;D
-
steveh #4861 szerintem csináljatok egy külön topicot
Jock versus aki akar vele vitatkozni címmel.
Olyan gügyeségeken tudtok vitatkozni hogy má csak na.Na?:-) -
#4860 Update volt? 8.2 mb szed le. -
Arwenke #4851 Befogok, de most nem sokka 2 het szunte lesz, nyaralas meg ilyenek. Amugy lehet ugy fogom csinalni, hogy delelott hibi este meg albion.
Csak most nincs idom annyi, majd agusztus vegetol.:) -
#4850 Mi ez az update, most? -
#4849 Este kellett volna, most úgysincs nálam! :) -
#4848 -->RINCEWIND
Cikket ne felejtsd el! Cikket ne felejtsd el! Cikket ne felejtsd el! Cikket ne felejtsd el! Cikket ne felejtsd el! Cikket ne felejtsd el! -
Arwenke #4846 Exca/hibiben, nekem Qabinak es Atomnak van karink, masrol nem tudok. Olyan nagyon magas szintuek nem vagyunk, de biztos tudnk segiteni.:)
Atomnak es Qabinak lvl20+ karijuk van, nekem csak lvl 11 a legmagasabb.
/who qab, az mind Qabi, Atome most nem ugrik be, engem pedik Albertt,Winnetou es Demolition neven tatlhatsz meg. -
#4845 Nem, másik munkatárs :) -
#4844 Jonne Hmuda is? -
#4843 Szóljatok már, ha van valakinek mégegy eladó EU-s DAoC-ja! -
szatyor #4840 jol ismerem = tudom kik, mik, beszeltem veluk rengetegszer, tudom hol laknak, stb. - ilyenek a volt guildtarsak
ismerem oket = beszeltem veluk tobbszor mar es/vagy xpeltem is veluk, es tudom hogy nem bunkok, lamak, etc. - SPben vannak paran ilyenek
a tobbiben egyebkent igazad van sztm
DE ez az 5 percenkent ld vagy afk ez miert a jatektudasra vonatkozik?? ld = szar szerver, szar net connection , afk = el kell valamit inteznie
semmi koze ahhoz mennyire tud jatszani
ha irogat az mas :)
monnyuk aki eleri a 45+as szintet, annyira tudatlan balfasz azert nem lehet. vagy elso naptol jatszik. vagy sok a baratja.
:D
-
szatyor #4838 na latod bad, khurrak sztm ezt utalja benned
DIREKT ODA IRTAM HOGY nem a GUILDtol, NO OFFENSE
megis elojosz a soul pact dumaval
btw, akkor flameljunk kicsit
hany embert ismersz te a soul pactbol? miert is faszkalapok?
a guild stilusa tenyleg loszar, a nyomi szabalyaik miatt, amit Tenpitek talaltak ki (igen, ok elitista faszkalapok)
de a guildben qrvara nem faszkalapok vannak, legalabbis amennyit ismerek , az mind normalis (kiveve talan Tirot [Robin]), nem bunko (a volt HDS es GoS tagokat akik SPsek mind ismerem , nap mint nap beszelek veluk stb)
szoval qrvara nemertem.
azert bunkok mert nem engedtek hogy xpelj veluk 1x? vagy mi a fasz?
na, flamelj ide egy gyorsat, meleget
na es a szucs brotherst szerinted miert irtam?
talan mert ti olvassatok ezt a forumot?
nm
-
szatyor #4835 Mostani karimat hivta egy gyerek a Filiusba, fetrengtem a rohogestol :)
(marmint nem a guildtol [no offense Szucs brothers ;], csak a szitutol ;)) -
#4832 te honnan tudod milyen nyogese van a kan szamaraknak? (elolrol, vagy hatulrol hallod... ;-)) -
szatyor #4825 Hib/Excben allitolag (?) vannak paran, de ok nem irogatnak ide, vagy nemtom
aki ide irogat es hibben van az Prydwenen
valamint Qabynak es Acornnak vannak altjai hib/excen (lvl20 korul talan) -
#4819 Szerintem meg forditva. ;-) Forumon is olvastam... ;-))) -
#4818 Hehe, akkor nem sokaig maradnal a mi klanunkban, mert nalunk csak gunyos stilus van. Amorce-szal ossze is veszunk ugy kethetente. :D
Akkor nem jatszunk 2 napig egyutt es megy tovabb a szivatas. Acorn-nak vastagabb a bore, tehat ezentul neki cimezd a gunyoros hozzaszolasaidat BG. ;-) -
szatyor #4815 2 slash skill van? :D -
Arwenke #4803 Meg egy kerdes, a rangernel milyen skillt erdemes nyomni a bow es stealthn kivul.Ja meg a pathfindigon kivul. Erdemes a cetic duelre tenni pontot? -
szatyor #4800 Valort megeri 50 re felnyomni mar most is, minden debuff erosodik. kerdezz meg par 50es champet. -
#4798 Hehe, en az elso variaciora gyurok. Healre konnyebb +os cuccot talalni, mint ench-re. es dex bonus az kell. -
#4795 A vegen hogy osztottad el a pontokat?
48/23/9 vagy 48/24/5 v. 6 -
szatyor #4785 Championnal LW. egyertelmu
bladeben a statok loszarok, bluntban a styleok
esetleg piercing lehet jo
LWhez hibben nem kell alap style
Valort mindenkeppen fent kell tartani, kb. szinten
pl. Valor 50 / LW 50 / parry 28
vagy csinalj lurikeen champot piercing/shielddel, akkor
Valor 50 / Pierce 39 / Shield 42
így lesz egy 3as use anytime stylechained, Slam-ed shieldbol es maxolt Valor
-
Arwenke #4783 Van valakinek champion karija? Azt szeretnem tudni mirre erdemes gyurni, pajzs meg valami, vagy large weapon meg parry. -
szatyor #4781 " slash az az egy kezes kard, a 2h meg a ket kezes. Ha 2h akarsz, akkor arra kell tenni, a slashre nem.
Remelem jol mondom, bar en vagyok badog ember.:)"
>> hat konyorgom nem ezt elemeztuk vagy 2 napja?
>> Albionban KELL az alap style a 2Hhez is nem???
"Namost melyik classal lehet ezt megcsinalni meg ? :)"
>> Skald, Battlebard, akarmilyen AoE nukeos class :D
"Ja és hogyha a slash/trust/crush 2/3 ada a szintednek akkor 100% os a sebzésed. Legalábbis igy tudom."
>> A skilled a min sebzést befolyásolja..és ezek csak
>> akkor érvényesek ha even con mobbal harcolsz
>> slash/thrust/crush
>> 1 skill point(starting) = 25-125% damage, 2/3 of max skill points = 75%-125% damage; max skill points = 100%-125% damage.
-
Arwenke #4772 En is ott vagyok, csak kell meg kis ido amig 20 leszek minimum.:) -
#4764 igen, szerintem is azon nez ki a legjobban. bar akkor mar nem is szamitanak a szinek. na jo, mondjuk ne elenkzold hatter legyen, mert akkor megint olyan labgyantaztato lesz a lovagom :D -
#4761 es az is szamit, lehessen hozza festeni a pancelt. :D sot, az az elsodleges szempont :D -
#4760 albionban.
de nem jo a barna, leginkabb a szurken mutat jol, a kommersz csikoson. (ahol alul van a V) -
#4755 hat a barnasnal jobb vazz :D
szarok a szinkombinaciok az a baj.
-
#4751 sotet zold az biztos, csak a mellek szin kerdeses meg.
tehat griffonnal sotetebb zold. -
Arwenke #4744 Meg 2bubi kell Alberttneka lvl 11hez.:))
De az mar csak este lesz, most dolgozom, ha nem latnatok.:)) -
Arwenke #4738 Hmm ha 2h on magaban nem mukszik akkor jo nagy szopatas szvsz, akkor mar jobb blunt/pajsz kombo es meg tarsad is tudod guardolni. -
#4736 mi az mindenki atjott prywden albionba?
batyam visszemegy jatszani es egy magyar se lesz...
-
Arwenke #4728 Egy kerdes, a rangernel az ijjhoz dex kell meg quick? -
Arwenke #4727 A slash az az egy kezes kard, a 2h meg a ket kezes. Ha 2h akarsz, akkor arra kell tenni, a slashre nem.
Remelem jol mondom, bar en vagyok badog ember.:) -
#4726 A boss... ;D -
darksavant #4725 ACORN!
Ha jól emlékszem te paladin vagy valami nagyon magas szinten. Én is a Guild-ben vagyok (Telcantar), 14-es szinten, és nagyon érdekelne, hogy milyen skillekre ill. fegyverre gyúrtál.
A slash skill-t kell-e fejleszteni kétkezes kardra? Úgy látom, hogy külön műxik a kettő, de ez így értelmetlen.
Köszi: Tel