43179
  • Ron Ragm
    feladom
  • Hangianix
    Csak kiderult, hogy nincs.
    Google-ben rakeresel csak 1 millio oldalt fog kidobni, de gondolom az mar tul nehez, bar kevesebb irassal jar, mint itt 2x is rakerdezni.
    www.darkageofcamelot.com
    daoc.camelot.com
    daoc.warcry.com
    camelot.allakhazam.com
    www.camelot-europe.com

• Ron Ragm
    bammeg, nem azt kérdeztem béta-e, hanem hogy van e ingyenes próbaverzió
    meg még ugfy vannak még kérdések
    Információ
    Screenshot
    Van e ingyenes próbaverzió
    Mennyit kell érte perkálni

meg még1 kérdés: mi a weboldaluk
  • Hangianix
    *class-nal
  • Hangianix
    Mas cast-nal is volt olyan, hogy patch utan valtoztak a spell szintek?
  • Hangianix
    Ime a bizonyitek, meg ha erre jartok hatha elneztek lejjebb is Smiter papok.
    Direct damage Line 5 8 12 16 21 27 35 43
  • Hangianix
    Hat az ingyenes betarol ugy 6 honappal lecsusztal...
  • Ron Ragm
    Információ
    Screenshot
    Van e ingyenes próbaverzió
    Mennyit kell érte perkálni
  • Hangianix
    Rince, kuld el a scannelt anyagot!!! Remelem idoben szoltam. :D
  • Rincewind
    Jól van fiam, jó feszes a hátsód!

• Mester
    Caz nagyon gáz emberke iszonyú hülyepicsa stílus jellemző összes guildben csak brixx kilépését sajnálták.

Sajna most egy ideig nem játszhatok se net se előfizetés(pedig már közel volt az rr4:(( )

Mit kezd el most letölteni a game?

Na mennem kell mert a kurva baszott matáv miatt 6ft/perc a net este:P
  • Hangianix
    -->Bith, RogueGigi

En eddig abban a hiszemben voltam, hogy az utolso smite-om az 48-s szinten lesz elerheto, de most neztem a Warcry-on es ott 43-ra volt teve. Na most mi az igazsag. Mert ha tenyleg 43, akkor eleg 44-ig elvinni (mezz miatt), a maradek 6-ot hozzateszem item-bol, reju mehet 26-ig es ench is 14-ig. Nem pontosak a szamok, mert azt hiszem ilyen elosztas mellett kb. 60 pont marad meg.
  • Norbesz
    Huhh ennek a játéknak nagyon szép a grafikája.. Nem egy runescape...
  • Atomy
    Én nem arra a combat modera gondolok hogy előkapod a fegyvered oszt ennyi, mert ez nem az. A combat mode az amikor kapsz egy ütést/lövést/varázslatot, és pár mp-ig combatban vagy akármit csinálsz. Ekkor elvileg nem működik a speedbuff, nem tudnak rádlőni criticalt, stb... Ha ezt nincs akkor az íjász minek lőne egyáltalán critical nélkül?
  • Atomy
    Nos teszteltem a scoutommal, ha criticalt próbálok lőni egy mobra amit valaki már megütött/lemezzelt/megilyesztett/akámit csinált vele, akkor egyszerűen átvált normál shoot-ra mert a target combat modban van. RvR-en ez nincs így? Mellesleg nem hiszem hogy attól marha lennék mert személyesen nem teszteltem RvR-en a 34-es scoutommal a lemezzelt ellenség lelövését.
  • szatyor
    jah, van egy midgardi Healer valamelyik US RPG szerveren - 50. szintu, 107k+ RP es 20 nap played time
    eleg vicces :D
  • szatyor
    az egy masik kerdes hogy neked mennyi
    en csak azt mondom hogy ha annyira powerlvlre mentem volna akkor nem support mentyvel megyek, es 15 nap played time alatt nem 35 szintet szedek ossze hanem 45ot
  • Hangianix
    Hronin, ott is 10$-al indult? Mert akkor mi is szamithatunk majd emelesre...
  • Arwenke
    10 euro egy honapra.
  • Norbesz
    1 honapra? Elég húzós...
  • Norbesz
    Hello mindenki! Én csak azt szeretném kérdezni hogy a játék mennyibe kerül és hogy hol lehet megnézni hogy kb milyen. Köszönöm szépen. Jelenleg runescapezek már régóta.
  • Atomy
    Jó kérdés. Én is kapok hasonló lövéseket, pedig én nem caster vagyok cloth armorban, hanem leather 25% damage absorbbal.
    pl. Sinister:
    629 hmm, sok, de gondolom critical ok.
    623 na ez az amit nem értek
    238 szerintem ez lenne normális
    vagy egy másik:
    Először lemezzeltek (mint mindíg)
    623 egy runemaster bolt-tól ami hihető
    725 Tesla ez már a hihetetlen határát súrolja. Elvileg ha kapok egy boltot akkor combatban vagyok és akkor a hunter nem tud critikal shootot lőni. Vagy mégis? Vagy ez milyen csít?
  • szatyor
    Caz miatt nem? HDSbol azert lepett ki mert Caz rabeszelte : )
    Caz is amugy normalis meg sokat segitett nekem, csak asse tudja mit akar
    neki is a SP a 4. guildje talan es ez se jo neki :D
    Mindnak 14 nap played timeja volt, ami 35. szinthez kepest igencsak sok (egy bubblewardennel ezt meg lehet csinalni kb. 5 nap played time alatt...)

USA szervereken 90%ban Hib ural, Midgardban szinte mindenhol szenvednek :)

• szatyor
    Egyertelmu hogy ram celzol, nem kell a hulye szoveg.
  • szatyor
    jah es egy dolgot
    nem tudom Brixxet ismeritek-e (mar nem jatszik)
    o az egyik legnormalisabb, legkorrektebb arc akit megismertem DAoCben
    es a SP a 4. guildje volt.
    ez szornyu
    telleg
  • szatyor
    Bad : ehh ez durva..es pont hibbiek :(
  • szatyor
    Donk:
    csak egy kerdes
    ha a nagyon nagy okossagod szerint EN csak powerlvlert lepek guildekbe akkor hogy lehetett Mind 3 honap utan csak 35. szintu, mikor egy Soul Pactes powerlvl gyerek 2 honap alatt siman 50est csinal?
    valaszolj, ugyesen, okosan
  • szatyor
    nem kell magyarázkodni lamma ;P
  • szatyor
    Jo.
  • szatyor
    ahogy latom akkor nagyon ismeritek
    ezek szerint telleg nem nezi ezt a forumot...
    no comment
  • szatyor
    nem magyar, német, csak tud magyarul
    HA nem innen tud a Filiusos dolgaimról mindent pontosan, akkor csak tőletek tudhatja Rock
    akkor én csalódtam bennetek ;)
  • szatyor
    volt egy kis event Hib/Prydben, PCk GOAsokkal karöltve szerveztek egy színházi előadást TNNben a Druid Cauldronnál
    Morgana nyomta a sztorit közben két guardian harcolt, közben vagy 50 ember nézte, taps, meg minden
    aztán átmásztunk egy tavernába, ment a roleplay ezerrel, elég über volt :)
    Roses of Dawn GMjevel dumalgatni kezdtem, aszonta mennyek vele
    odavitt a vault keeperhez , adott vagy 10 itemet meg egy rakat goldot
    aszonnya
    "csak annyit kerek hogy a lecserélt cuccaidat mindig alacsony szintu kariknak add tovább, ne add el"
    mondom
    jovan
    :D
    (betartom!! :)
  • szatyor
    17) Hronin Thorleifson (50th level Berserker) [Legions of Asgard] 113,651

nem rossz ;)
  • szatyor
    hehe ok most irtam mailt Arlennek es Sulcusnak hogy elado-e meg az US camelotuk (korabban hirdettek itt)
    ezek szerint nem
    :D
  • szatyor
    akinek még van eladó _us_ camelotja csipogjon mar plz
  • Hangianix
    Ezt eddig nem is olvastam:
    - Guilds can now change their emblem only once. There is no time limit on this; it can be done any time after the guild emblem is initially selected - however, it can be done only once.
  • szatyor
    amugy nem mondtam hogy kemkedik, csak nemkicsit meglepodtem mikor elohozakodott ilyen qrvaregi dolgokkal amik itt hangzottak el, meg magyarul pofazott :D
  • Hangianix
    En nyugodtan mondhatok rosszat rola, ti majd megveditek. :D Ugyis max RvR-ben talalkozhat velem. :D
  • szatyor
    Arwen : szerintem nem kell akkor piercing
    ha mindenkippen gyurni akarsz ra akkor is csak 39es eleg, akkor kapsz egy 3as use anytime chaint
    de ha sokat pakolsz piercingre meg celtic dualra is raksz az mar inkabb melee ranger
    ha sniper rangert akarsz akkor bow es path legyen nagyobb, piercing es celtic dual kisebb, stealth meg mondjuk 34-36
    de ezt inkabb atengednem Rocknak, o jobban vagja azert, ez csak az en velemenyem volt
  • szatyor
    tudja. rolam is tudta hogy Filiusos voltam (meg hogy mikor, tehat nem csak halotta), ergo qrvaregen olvassa a forumot.