43179
  • Rincewind
    Én úgy tudom, hogy valóban brutális egy hely... :)
  • Arwenke
    Vagy ezek csak lamak voltak.:)
  • Arwenke
    Minden monsta ilyen durva?
  • Rincewind
    50-es party Darkness Fallsban:

• Rincewind
    Mármint annyitól érdemes...
  • Arwenke
    csak 50tol, ne mar.
  • Rincewind
    50
  • Arwenke
    Darkness Fallba milyen szintol lehet menni, tudja valaki?
  • Rincewind
    AE ROOT-ot nekem!! :DDD
    Meg Darkness Falls-t.
    Ez a kettő ragadt meg bennem...
  • Atomy
    Tény hogy jól néz ki, de én nagyon rühellem mikor 1024x768-as felbontásban egy 500x300-as ablakban kell kilóméteres listákat scrolloznom valami kőkorszaki scrollbar "segítségével". Ezek még nem hallottak az ergonómiáról? Takarodjanak vissza a főzéshez, nyomi GOA.
  • Rincewind
    Kurva jól néz ki az új weboldal.
  • Hangianix
    nem az szamit, kinek hogy jon be, de SARGA!!!! nem piszkos zoldes, mint chainen meg kopenyen.
  • Hangianix
    En egy ilyen szinkombinaciot akartam eloszor a papomnak, mint a plate-n is van, jol ment volna a Killerbee nev melle.
  • Rincewind
    Jó, de köpenyen szintén csúnya. Platen ezek szerint nem :)
  • Hangianix

light yellow - nem randa, sarga
  • Hangianix
    Allkhazamon meg ez volt
    48 Cleric Greater Holy Fury 225 DD

Arlen, vagy valaki aki USA szerveren jatszik, kerdezzetek mar meg nekem, ha van smiter az ismerettsegi korben, hogy mikor jon az utso smite dd. Mert ha smite butitaskor lejjebb viszik, akkor nem viszem el 48-ig.
  • Rincewind
    Én úgy vettem észre, hogy a sárga mindenen okádék, nemcsak chainen.
  • Hangianix
    Most en piros-kekre festettem a chainem, Superman mintajara. (Bar utobb kiderult, hogy pont forditva vannak a szinek, azaz a kopeny kek es a felso piros.) Megyek be Barrowsba, amikor egy tok idegen gyerek odajon es elkezd ujjongani, milyen jo a Spiderman-es cuccom. :DDD

• Hangianix
    Azert nevetseges, hogy chainen igy nez ki a 30 gp-s sarga:

• Mester
    :P

Ha találsz megolást a befizetésre akkor szólj légyszives.(bár nálam a net nagyobb probléma egyelőre)
  • Hangianix
    Nemtortent semmi. :)
  • Ron Ragm
    oké, bocs
  • Hangianix
    4976 es 49882 utan? Nem igy kell kerdezni, nem igy fogok valaszolni.
  • Ron Ragm
    az előst nem találja, a második jóóó:)
  • Rincewind
    Valaki előfizetni a saját nevén, te meg utalsz a kártyára, ha akarsz valamit. Mi ebben a bonyolult? :)
  • Rincewind
    Pölö...
  • Hangianix
    Okes koszi, de honnan lesz meg a cime? PC-s topicbol?
  • Rincewind
    Hagyd má' szegényt! :)
  • Rincewind
    Ment egy mail!
  • Hangianix
    Vazz, egy szoval nem emlitetted, hogy azzal gondod van, azt nekem honnan kellene tudnom...
  • Rincewind
    11 rugó, majdnem a duplája, mint amennyiért én vettem, szerintem ott nem éri meg... :P
  • Hangianix
    Nekem is van +1 evade-s cuccom.

Ellenben ha tenyleg ilyen lesz a butitott smite, akkor nem viszem el 48-ig. Eleg lesz a 45/26/14
  • Ron Ragm
    nem, csak ugye kedves Hangianix barátunk teljesen fel van háborodva azon hogy nem tudok mit kezdeni a bonyolultabb angol szövegekkel és meg mertem kérdezni Titeket
  • Ron Ragm
    köszi a linkeket, de mivel angólból nem vagyok penge, nem nagyon tudok velük mit kezdeni
    ellenben lenne két(három(najó, legyen négy)) kérdésem amire NORMÁLIS választ kérek:

Klienst honnan lehet beszerezni? Ha rendeléses akkor mennyi?
    Mivel és hogy lehet fizetni?
  • Rincewind
    Magyar nincs.
  • Ron Ragm
    magyarul?
  • Rincewind
    Az nem jó, erre nyomd: E-MAIL
  • Arwenke
    Valtozhat, plusz kaphatsz uij spelleket is.
    Az 1.51 vagy 1.52ben is lesz pl eleg sok olyan jellegu valtozas.
  • Rincewind
    Emberek kéne egy kis banki tanácsadás!!!

Szóval szeretnénk közösen nyitni páran egy bankkártyát, mert egyikünk se hajlandó megadni az interneten a saját kártyaszámát érthető okokból.
    Egy olyan bankkártya kéne, amit elfogad a DAoC (valamilyen dombornyomott MC vagy Visa) és nem kell, hogy rajtalegyen fix alap összeg! Úgy szeretnénk, hogy mindig csak annyi összeget rakunk rá, amit éppen befizetni szeretnénk.
    Ilyen kártya kéne nekünk és nagyon, de nagyon sürgős lenne. Előre is köszi a segítséget!
  • Hangianix
    Gondolom nem azt vartad, hogy leirjak mindent a jatekrol, meg screenshotokat tegyek fel? Mindezt megtalalod az oldalakon.