43179
-
#5178 Meglehet nezni valahol, mi volt egyes patch-ekben a valtozas? -
#5177 Fasza, igy idiota amcsiknak koszonhetoen valtozik az eletunk... -
#5175 De tenyleg jo lenne, ha valahogy utolernenk oket, mert akkor lenne beleszolasi jogunk. -
#5174 En is azt mondtam kisse korulirva, nehogy a szememre vessek, az amcsi szerveren jatszo magyarokkal utszeli hangon beszelek. :DDD -
#5172 Biztos vagyok benne, csak azt változtatják, amit sokan szeretnének. De akkor miért nem veszik figyelembe az EU-s kéréseket is, miért mindig a főleg amcsik által kisírt változtatásokat kapjuk.
Ezek miatt beszéltek angolul a Wolf-ban is... -
#5168 Az új stun hangja olyan lett, mint a theu speed buff-é volt. Miért valtoztatták meg csókolom... -
#5159 Angliából küldte a haverom nővére és kb. 6000 volt... :) -
Arwenke #5158 En a mediamarkban vettem Debrecenbe, es olyan 9000 Ft volt. -
#5157 Ti hol vettétek a CD-t mennyiért? -
#5154 Jaja elofordul eleg surun sajnos (kb. 10-bol 3x) -
#5147 Akkor tuti valtoztattak 1.51-ben -
#5144 Hehe, ugye a sorci debuffokat instantra rakjak az 1.51-ben. Az 1.52-ben meg vissza 2.0-s cast timere :) -
#5142 Odin's Gate-et ajanlom, igy a teli honapokban feltunik nehany smite cleric :) -
#5141 Ja jo, most latom te middi vagy. :D -
#5139 Hamarabb jon ossze, mint mashol a drop.
Hronin, ha mar te vagy itt az USA szerveren jatszok kozul, kerlek kerdezz meg egy smitert, hogy akkor 43-on van a Greater Holy Fury vagy nem. -
#5138 44-s clericknek jok azok az af96-os chainek :D meg gyuruk, stb :D -
#5133 Vett mar valaki valamit DF-ben? -
Atomy #5132 Akkor legközelebb ne cikk-cakkban fussatok hanem egyenesen, vagy csíteljetek ti is. -
#5131 Szerinted :) Nekunk volt olyan hogy meglattuk a midiket, fordulas, Qabyy nyomatta a speedsongot, sprinteltunk, midik meg beertek es nyomtak egy ae mezzt... -
#5130 A "nagy es egyseges" Albionban tegnap az volt hogy 30-40-en csucsultek a DF portal elott, mi meg 7-en nekivagtunk keepet foglalni hogy be lehessen menni, de a lordnal elvereztunk... Rohejes volt szvsz.
Tafaya Anathas
lvl 48.75 Scout
AoD @ Albion @ Prydwen -
#5129 Nálunk is több, mint kétszazan voltak, mikor utoljára néztem. :) -
#5120 Acorn es en is voltunk DF-be (48-s pla, 44-s cleric) es ha tenyleg 32 zafirokert lehet ubercumokat venni, akkor iszonyu hamar osszejon a hozzavalo. Narancsokat es pirosakat oltunk 1-3 kozott dobott a 70%-k. Xp. az atlagos volt, de nem is az a lenyeg. -
Atomy #5119 Mivel hogy hibrid vagyok groupban nem is nagyon szoktam tauntot ütni(néha szoktam mert az a kedvenc ütésem), inkább hagyom hogy a tankokat üsse a mob(kivéve ha én vagyok a tank). Wardenre abban tényleg hasonlít a friar hogy mindkettő tud harcolni meg gyógyítani, de a friar egy kicsit nagyobbat üt. Nemtom hogy van de szerintem a warden elsődlegesen a buborékra gyúr, kicsit healre is, de a weaponra én nem tennék nagyon sokat. Viszont még nem láttam olyan friart aki ne gyúrt volna staffra elsődlegesen. Ütök akkorát mint egy paladin vagy armsman(nem polearmos), a lényeg itt az hogy szerintem nem elég 1-2 taunt ahhoz hogy a mob végig engem üssön, legalábbis albionban nem. Egyébként a pbaedd aggro kicsit máshogy oszlik szét a groupon belül(valahogy úgy hogy szétoszlik a csapattagok között, ha más is üti a mobot akkor a caster jóval kevesbb aggrot kap, mint egy nem pbae caster), és albionban nem használja szinte senki. -
Atomy #5118 Hát ha te ugy akarsz elkapni valakit a barddal az 5-ös szintű speedbuffjával hogy az ellenfél minstrelje/skaldja szintén az 5-ös szintű speedbuffját használja akkor sok sikert a maratonhoz :) Ha mindkét félnek van speedje + mindkét fél sprintel akkor egy milliméterrel se kerültek közelebb egymáshoz szerintem :) -
Atomy #5107 Ebben egyetértek. Nem a tanknak kéne leverni a mobot, hanem az ütéseket felfogni/kivédeni. De ha nem ütsz rá elég nagyokat, akkor a mob se téged fog ütni :) -
#5102 Szerintem az optimális 4 tank, 2 caster és 2 healer. Egy ilyen elosztású csapattal még soha nem szívtam. -
#5099 Miért jó az, ha sok caster van egy groupban? -
Atomy #5094 Látom te még nem játszottál albionban :) Nálunk a tankok dolga hogy a mobokat üssék mert nálunk nincs annyi caster mint arrafelé. Szerintem a 600 emberből van 5 pbae caster. Hiberniában meg minden 3. caster az :) Eddig sok groupban voltam Albionban és nem nagyon fordult elő hogy 2 casternél több lett volna egyszerre. Hiberniában nem voltam sokat, de előfordult sokszor, hogy a groupban volt 3-4 caster is. Akkor tényleg nem kell endurance, de még tank se nagyon. Egyszer voltam egy groupban ahol a wardenem volt a fő tank full szürke páncélban kb fél/szint weaponskillel :D Hihetetlen de működött. Ja és az endurance sokmindenre használható, pl. mikor RvR-en kergetőzünk akkor nagyon jó hogy van self endurance regen buffom, mert hosszabb ideig tudok sprintelni, és elkapom a genyó skaldokat is(persze ha nálunk is van minstrel). -
Arwenke #5091 Nem iteltem csak a tapasztalataim irtam le, igaz csak porba fingo lvl 16 eldritchem van, de azert leirhatom amit gondolok.::)
Az excaliburon azert van eleg hibi, pl mind 3 power relic a hiknel van, azze ez jelent valamit.:) -
Atomy #5082 Ezt én sem értem, mi ott a bug? Inkább az olyan bugokat javítanák ki hogy amellett hogy a mezz a legfontosabb RvR-ben, Albionban csak a sorcerernek van normális AEmezz-e, de mivel caster, a legkisebb szélfuvallattól is meghal(és még csak nem is a leggyakoribb class), míg a middiknél ott a healer chainben 2 instaheallel. -
Atomy #5081 A hibbi caster stunról meg annyit hogy battlegroundon ha valaki megkapja a stun-omat, az általában már halott ember. 2.5sec stun + 2 2.8sec-es dd-és olyan kevés hp-ja marad hogy valaki csúnyán néz rá és meghal(ha caster vagy hasonló gyengusz akkor 2 elég). És nem a megabrutál void eldritch vagyok hanem light, ami inkább mezzer/nearsight fajta. -
Arwenke #5078 Nekem meg csak volt ott egy 20-as skaldom, de letoroltem mert akartam nezni hiberniat, es nem bantam meg.:) -
Atomy #5077 Nem azt mondtam hogy nem lehet endurance nélkül harcolni, de ha style-t ütsz akkor nagyobbat sebzel + van taunt style, detaunt style, stun style, speed decreese style stb... Tehát egy "kicsivel" jobb. -
#5076 Rince kerdezd mar meg amcsi szerveren jatszo haverodat, mi van akkor a Greater Holy Fury-val (utso smite). -
#5075 Nekem is van karim Excal/Midiknél! :) -
Arwenke #5074 Lehet, nekem csak 41 minstrelem van, igy meg nem faztam.:) De alacsonyabb szinten azert eleg sokszor haltam mikor out of endurance volt, ez tuti.:) -
Arwenke #5072 Ja igen, a stun is tok jo, lvl 15 5seces stun, ennyi ido alatt kb 2 dd elnyomok es meg egy 3 quick casttal.:) Altalabn tobb mar nem is kell.:) -
Arwenke #5069 Szerintem Hibernia akkor istapos, emlekszem albionba mikor benyogttek a tankok harc kozben out of end, es vol meg vagy 2 lila mob, akkor szinte biztos wipe out volt. Miota jatszogatok hiberniaba azota ilyet nem hallotam.:)
Ha van 2 bard akkor non-stop lehet olni szinte barmit. En egy eldritchet probalgatok de, nagyon durva (a tobbi realm casteret nem ismerem, szoval lehet csak nekem tunik durvanak), sarga mob oda se er hozzam, kek meg altalaban egy max, ket bolt.:) Full voidos a kari amugy, csapatba meg ae, tetszik.:)
Bar lehet ma vissza nezek, az en jo oreg albionomba, mar csak darkness fall miatt is, meg az angylakak miatt is.:)) -
#5066 Nem azt mondtam, hogy szintlimit van, hanem, hogy ''annyitól érdemes'' lemenni!
Egyébként tényleg brutális hely, rengeteget mesélt róla a haverom, aki amcsi szerveren játszik. :) -
Atomy #5063 Elég ha csak kicsit erősebbek mint a giantok Dartmoorban. Ha nagyon agressívek, és gyorsan respawnolnak akkor könnyen kihal mindenki, mert nincs elég idő pihenni. Kicsit játszottam Hiberniában. Hát nagyon durva. Ha van egy jó csapatod akkor egyáltalán nem kell pihenni hentelés közben. pl. ott a mentalist mana regen és health regen buffja + a bard group endurance regen vagy group power regen songja + mindkettő tud gyógyítani is, ja és mezzelni is. Ha 2 ilyen kari van egy groupban akkor elég sokáig lehet hentelni pihenés nélkül(2 kari= 2 healer + 2 mezzer + 2 buffer + 1 nuker). Albionban ez így néz ki: mana regen buff nincs, health regen buff van ha a cleric enchantra gyúr de ez kb 1 a 100-ból, group endurance regen nincs, ha valami hasonló groupot akar összehozni az ember akkor kell 2 cleric/friar + 1 minstrel + 1 caster(ha sorcerer akkor tud mezzelni),tehát csak 4 hely maradt a tankoknak/nukereknek, és akkor még mindíg nincs group endurance regen, health regen buff, power regen buff tehát rengeteget kell üldögélni.
Szóval hibbik ne sírjatok állandóan, mert nekünk is van rá okunk bőven :) (Ha nem lenne sok haverom Albionban már rég át mentem volna Hiberniába vagy Midgardba. Szinte szánalmas hogy nálunk milyen testi és szellemi fogyatékos karakterek vannak)