43179
  • szatyor
    ugyanolyan szintu pet csak charmal lehetseges
  • Mester
    A csapat összeállítása nagyon 10 embert 8an lenyomni semmiképpen nem nagy szám szerintem.
    Ha van az egyi csapatba mezer a másikba nincs úgy könnyen le lehet nyomni elég nagy túlerőt is.

• Tafaya
    Tenyleg szarok a tobbihez kepest, csak Albionban szinte minden szerveren tobben vannak. Nem hinnem hogy az albioniak annyira benak, hogy ketszeres tulerovel is altalaban ugy buknak el a midik ellen, hogy a midik szinte embert se veszitenek.
  • Hangianix
    Orulok, hogy egyet ertunk. :DDD
    Legalabb mi smiterek tartsunk ossze :D
  • Hangianix
    Lassuk csak: nincs fegyver es shield skillunk, mint a scoutnak, minstrelnek, infinek. A smite cleric eleg gyer a gyogyitasok es enchantek teren.
    Sokan meg a 2 instat se erik el (ez az o hibajuk). Ha alapbol nem inditanak smite spec-et, csak adnak neki alapsmite-al egyenerteku sebzest, valoszinuleg, akkor is ezzel jatszok, csak most nem ereznem ugy, hogy ellopnak valamit.
    Es megegyszer. Loszart sebzek olyanon, aki ellen nem kapok plusszt. Es RvR-ben tudtommal nincs elohalott ellenfel. Masreszt az 1350-s range az loszar, altalaban 1500 kellene.
    Varazslokkal ellentetben nincs quickcast abilitym. Chain tenyleg durva, de ha mondjuk AD&D-t nezzuk, akkor elvettek a plate-unket. :D (Itt jegyeznem meg, friarnek meg lehetne studdedje).
    Nem sirok, hogy szar a cleric, jol kijatszva tenyleg uber, de azert messze nem isten. Ha nem jon be a mezz, egy hirtelen felbukkano sarga szornytol csak a ket insta healem ved meg, vagy a nagy szerencsem.

Es megegy dolog reju vonatkozasban. Tegnap 4 db armsmannel mentem DF-ben (Tibor, Keleden, Canth, Marauder - 50,50,49,48) es a gyogyitas utan volt, hogy 4 korig nem tudtak leszedni rolam az aggrot. El is ment mindket instam, igy is kb 1 hp-m maradhatott. Chain nelkul reg meghalok. Mezz persze krepalt (egyreszt kis korben hat, ami az elso hullamnal resist volt, masodik hullamra meg mar nem volt).
  • Hangianix
    Na a feltamasztas az nem plussz, hanem atok. Volt olyan, hogy ket oraig voltam bent, ezalatt 50x rezzeltem es egyszer haltam. Es ne jojjon nekem senki az erkolcsi nyereseggel mert azt en magasrol leszarom. :DDD
  • Tafaya
    Tudom hogy az osszes papnak rosszul esik a gyengites, de teny, hogy most egy smite cleric az majdnem olyan, mintha a wizardok chainben jarkalnanak, plusz tudnanak gyogyitani, feltamasztani. Teny hogy a Mythic hibaja, hogy ilyen durvara sikerult a smite cleric, de az egyensulyra torekedni kell, es szvsz kataztrofalis lenne, ha inkabb a tobbi spellcaster sebzeset novelnek.
  • Arwenke
    Nem ertem miert kellet elvenni a 1dd-t, igy sem olyan eros a minstrel, most meg le akarjak butitani, igy lassan mar csak arra lesz tenyleg jo, hogy speedet adjon meg manasongot.:((
  • Tafaya
    A gyengebb classok feltapolasaval az a baj, hogy eleg nehez beloni mi az ami kell ahhoz, hogy beerjek a tobbi classt. Nagyon de nagyon konnyu tulloni a celon es akkor lehet visszabutitani. Lasd debuffok eloszor instannta tetele, majd vissza 2mp-t ct-re. Sajnos butitani konnyebb, viszont a jatekosok nehezen birjak.
  • Atomy
    Ja kihagytam hogy van még egy instaDD-je a thane-nek. Albionban van 2 a minstelnek, pbaeinstamezz a clericnek és ezzel vége.
  • Atomy
    Az zavar a legjobban a skaldban hogy rengeteg instahülyesége van, amivel 2-4 ellenfelet is meg tud zavarni pillanatok alatt, és láttam én már egy groupban 5 skaldot is egyszerre. Mivel nagyon tápos, jó szoloban is, groupban is, nagyon sokan választják. Nagyon béna az olyan skald aki 1v1 veszít bármilyen class ellen RvR-en(ha valami nem megy akkor mezz/speed decreese és elfut). Midgardban az még durva hogy olyan karik tudnak durvákat varázsolni akik elvileg tankok lennének. pl. middi csapat beront az ellenfél közé és leszarják hogy valaki esetleg megüti őket mert chainben sok hp-val nem fognak meghalni, az instaspelleket meg amúgysem tudod megszakítani. thanek: pbaeinsta ezzel meg is szakították a castert aki nem quickkastot használ és 1-2 ütéssel kivégzik. skaldok: mezz, dd, speed decreese ha valami esetleg nem jött be akkor még mindíg ott a healer a háttérben és heal/AEmezz/AEstun/instamezz/instastun.
    Ezzel szemben nem mondanám hogy minden albioni groupban ott figyel a sorcerer meg a minstrel, arról nem is beszélve hogy a sorcerer - aki szinte az egyetlen aki tud mezzelni - hal meg legelőször. És a 8-as groupból már eleve csak 5-6 tank lehet nem 7-8 mint egy middi groupban. 8-as group middi ellen 8-as group albi szinte mindíg veszít.
    A fair az lenne szerintem ha vagy csak a caster tudna mezzelni, vagy csak a healer, de minden realmben egyformán. És a köcsög instaizéket is jobban el kéne osztani.
  • Hangianix
    majd elbasszak a hangjat, mint a jo kis stunomnak :/
  • Hangianix
    megiscsak jo irtam eloszor :D
  • Hangianix
    *hanem a sajat...
  • Hangianix
    szeretek es ha nem a belepofazasra mennel :D, rajohettel volna, hogy a masodik vonalrol beszelek, nem a sajat karimrol :DDD
  • Hangianix
    te meg elhagytad a lvl 42-s palad es mi is nevettunk. :DDD
  • Arwenke
    Nem gaz csak kicsit frusztalo.:)
  • Hangianix
    nembaj, papbol is kevesebb lesz :D
  • Arwenke
    Igen tul sok a minstrel mostanaban, egyre nehezebb csapatot talani, volt olyan is hogy majdn 15 percig kellet varnom.::)
  • Arwenke
    Hmm, szoval akkor a skald rouge hp hasznal, na jol beegettem magam, lehet inkabb kussoluk.::))
  • Arwenke
    Attol fugg milyen kaszt az a 2-3 ember, svsz.:)
    Viszont ha meg lesz az ae mezzem, annak orulni foggok.:)
  • Hangianix
    Ertem, tehat kulonbozo karakter butitasok utan, feladhatunk egy hirdetest: Albionba +300 karakter kerestetik, mert egyre gyengebbek a kasztok! :DDD
  • Arwenke
    Igen, nem kell hogy mindenhol ugyan olyan karik legyenek, de az se jo ha tul elszalt karik vannak, szvsz.
  • Arwenke
    A speedsong maradhat azzal semmi baj, az a gond hogy emelett egy fullos harcos bazi nagy ket kezes kalapacsal es bazi sok hpval.
  • Arwenke
    Szerintem nincs jol igy, ha mondjuk a skald is rouge hpt hasznalna, es nem harcost akkor talan, de igy suxx. Tulsagosan tapos, barki barmit is mond.
  • Hangianix
    csinaljanak belole 2 karaktert, mint shaman es healer
  • Arwenke
    A skald szerintem nagyon tul van tapolva, olyan harcos kari aki kurva gyorsan fut, ddzik, mezzel, stunnol es snare. Szoval kisse tulzas, foleg ha egy bardhoz vagy egy minstrelhez hasonlitjuk.
  • Hangianix
    es troll ne lehessen! :DDD
  • Arwenke
    Allj, jol lattam hogy a minstrelnek csak 1 dd shoutja lesz majd??? Ugye nem? Mert ha igen az jo nagy kibaszas lenne.:::((((
  • Atomy
    Nem vagyok benne biztos hogy egy friart le tudna solozni egy skald. Még a patch előtt(amiben kapott a friar egy pár pluszt) levertem egyet simán. Alig tudott megütni. Fél óráig röhögtem utána :D Ettől függetlenül utálom a skaldokat. El kéne venni a speedjüket, meg a dd-ket is, a mezz se jó, a speed decreese is idegesít, az meg hogy azokkal a nagy kardokkal csapkodnak az mindennek a teteje.
  • Hangianix
    pontosan, ez bassza az en csoromet is
  • Hangianix
    Azert jatszol te ott, mi itt es ezzel. Harci pap, nem szaros-unalmas healer. Ket masik kaszt.
  • Hangianix
    szart nem er a smite, ha nem undeadeke ellen nyomod es 0 a range.
  • Hangianix
    50 Skill Based Supreme Judgement 153 DD
    volt, most 125 DD lett.

35 Cleric Holy Fury 164 DD
    48 Cleric Greater Holy Fury 225 DD

• Hangianix
    Na ez az, unalmas.
  • Hangianix
    Kivancsi vagyok milyen lesz az uj kiegeszito, en csak akkor veszem meg, ha paran mar jatszanak vele innen. De ott lesz jo kis necromancer. :D
  • Hangianix
    mezz-en mit valtoztattak?
  • Hangianix
    Erre akkor nincs otlet?
  • Hangianix
    Meg Barrowsban is lehet hasznalni az echoban levo teleportot. Sokan nem mertek, merthogy zuhanas es csobbanas van es attol feltek meghalnak. Azert nem csinaltak vele semmit, mert Camelot utcain is elofordult velem ez a bug es kicsit furcsa lenne, ha egyszer csak meghalnek mert szar a progi.
  • Hangianix
    Vegre egy jo hir :D