43179
-
szatyor #5445 bejön spellcrafting es alchemy epic armort mar dobhatod is el ;)
addig zsir persze ;P
ja es gratz ;P -
#5444 Na vegre te sükebóka. Ja nem, mostanában büdös disznó vagy. :D -
#5431 en az air theut nem ertem. szegeny igy is hasznalhatatlan. -
#5428 En meg azt hallottam, 1.52-ben theut nerfelik. Szegeny air theun mit lehet meg? :DDD -
#5407 Thrust 50
Shield 42
Longbow 39
:) -
#5401 RA es respec utan lehet csinalok egy tankscoutot, 50-es thrust, 42-es shield, 1-es stealth, a maradek meg longbow-ra :P Ha megint muxik majd a catacombs, megnezem mit lehet majd kihozni :) -
#5398 Majus 8-an tettek fel US-ben, es azota meg csak szo sem esett arrol, hogy valtoztatnanak -
#5396 See Hidden:
Automatically detect stealthed characters that don't have the "Detect Hidden" ability: Scouts, Hunters, Rangers, and Minstrels.
-
#5395 Hehe, nezegettem forumot, es szvsz nem gyengitik az archereket, hanem porig alazzak. Meg egy assassin is azt mondta hogy a See Hidden tul durva, le kellene harmadolni a hatotavjat, plusz irtak hogy nem a valos adatok alapjan gyengitettek az archereket, hanem mert sokan jajongtak ellenuk :) Hat ha bejonnek az RA-k, es azt tapasztalom hogy eselyem sincs RvR-en mert hemzsegnek az archertorokvago assassinok akkor viszlat scout, mert en meg atspeccelni sem tudok. -
#5392 Franko ez a See Hidden :) Mar kezdek emlekezni, erre irta Sinister azt, hogy amint bejonnek a RA-k dobja a huntert :) -
#5383 Ok, de eddig is volt nem? Mi a kulonbseg az RA es a normal kozott? -
#5382 Detect Hidden csak az assassinoknak van, pl scoutnak nincs.
Egyebkent nem ertem azokat, akik azert dobnak egy kasztot, mert egyensulyba hozzak a tobbi kaszttal.
Egyebkent Purge es True Sight 30 perces reuse time-mal rendelkezik.
-
#5381 Egyebkent hogy erdemes felpakolni egy harcosnal az ikonokat? Sok embertol megkerdeztem, de hatha neked is vannak jo otleteid. En arra gondoltam, hogy combokat pakolok egymas utan, mert megjegyezni mi, hol van, az lehetetlen. Csak eleg huzosnak tunik igy latatlanban az, hogy ugraljak a 8 ikonsor kozott. -
#5380 De nekik alapbol volt kepesseguk, hogy eszrevegyek azt aki lathatatlanul "sunnyog" nem?
16-os stealth kell hozza, vagy akorul. -
#5376 De ha van See Hidden, akkor miert jobb az assassin class, mint az archer? Azokat is eszreveszik... -
#5374 Fasza, akkor mivel érdemes játszani, ha végülis mindegyik class használhatatlan lesz... -
szatyor #5369 ja aki most perpill mid/excen játszik az keressen nyugodtan
Qyr [Heart & Soul]
áttettem székhelyem oda bizonytalan időre, újra
most jobban bejön ez :) -
szatyor #5368 "Ha ez igaz lenne akkor értelmét vesztené az össze mezzelő kaszt az RA után. Nyom 1 purget és utána fut tovább feléd."
így is van. US szervereken a RA-k és a mez nerf után Healerek nagy része (értsd 50% felett!!) vagy abbahagyta a gamet vagy más karit inditott vagy respeccelt Augmentationre (buffok, self shield, etc), mert a Healer legnagyobb tápjának, a Pac linenak már nem maradt meg a sokszor csatadöntő szerepe (instamezzek, stb.)
olvasgass IGNt kicsit
a Purge márpedig így müködik, és az 1 perces limit is, Badguy nem tévedett -
Mester #5365 Nézzegettem a statisztikákat az odlalon(hol mennyi lvl50es van ) elég durva.
Rootnál is van egy limit, ha egyszer rootoltál már vkit utána már nem fog sikerülni. -
#5349 Nekem megy :) -
#5348 Miert? Nem megy? -
#5346 "az ellenség békés szándékkal közeledik"
Ez a legrosszabb, ilyenkor vagy rogton utsz, vagy rogton elszaladsz :) -
#5342 Hehe. :D -
Atomy #5341 A papnak azért jó a charisma, mert ha elég karizmatikus, akkor nagyobb az esélyed hogy az ellenség békés szándékkal közeledik, és minél nagyobb a karod izma annál nagyobbat tudsz ütni a kalapáccsal is. -
#5340 Ja ok, en azt nem ertettem minek a papjanek charisma. :D Elfelejtettem, hogy van minstrelje. :D -
#5337 +1 pie = +2 power? -
#5336 Ok, ez meg csak Holy Fury, nem a greater. Tenyleg, butitassal a power costjat is csokkentik? -
#5335 nekem 2 napja delelott ment, bratyonak megneztunk valamit skaldhoz, delutan mar nem jott be... -
#5334 Mire jo a charisma? -
#5331 Egyebkent sok cuccomat ami hp-t adott lecsereltem +pie, +poweres cumokra (ha volt alternativa), es most 2.5 smite-tal tudok tobbet nyomni. -
#5330 Azert jobb, mert pl. smite fixen sebez, nem ugral ket ertek kozott (elvileg), gyogyitasnal, ha ket sec-st kell nyomnom, nem skill fuggot, megint csak feljebb tolodik az also hatar. Mondjuk reju-nal tenyleg nincs sok ertelme. -
#5328 Nem is ertem, mi miert nem vagyunk a listan...
Talan, ha nem 11(!!!) rp-vel jarulnek hozza a guild rp pontjaihoz, tobb lenne. :DDD -
#5326 Rg, neked sok +ench/smite/reju-s cuccod van?
Hatha elkerulte valami a figyelmemet es akkor megyek dropra vadaszni. :D
Tehat van ket gyuru DF-bol: +1 reju/ench, +10 pie, +5 power
Gem Barrowsbol: +2 minden, +6 pie
mivel csak 45-s vagyok, regi kalapacs +4 rejuval
Tudom, hogyDM-ben van Protector of Stone neven +4 mindenre shield. Ezenkivul valami? -
Mester #5322 Jó az oldal amit adtál rock rajta vagyok én is:))
"46 Lourker 187 151 0 50 Guardians of Somnaire Druid Firbolg "
azóta már jóval több van:)
Ma is tapasztaltam rockkal az alb zerg taktikát. 30ember alatt nem nagoyn jönnek emainba:P -
Mester #5315 Én abszolut reg+nurture speced vagyok és elég jó kari pvsp-ben is (persze ha megvan a két insta heal) lvl 50-es minstrelek (3mal találkoztam szolóban) meg se kotyantak eddig. Lw-t használó lvl 50 midi-vel is az utolsó ütés döntött a napokban.
"Szerintem is túl erőssek vagyunk már, gyengiteni kellene minket, meg persze mi vagyunk a legtöbben. "
Ez a túl erősek vagyunk ez nem igazán igaz szerintem albokat még nem láttam úgy nyerni hogy nem voltak túlerőben(prydwenen).
Hibiknél volt példa hogy 6 an levertünk 14 high lvl albit(1bard,1warden,1chanter,2tank,+én) -
#5306 En smiter letemre nem kevesszer vagyok egyeduli healer, es akkor nem smite-olok, csak mezz es stun, mert altalaban "buta" armsmanekkel vagyok korulveve. :D De en is tudnek mondani par peldat papra, akit mindenki utalt, mert csak magat buffolta (altalaban harc kozben kezdte), sose gyogyitott, max harc utan, osszevissza ugralt es altalaban a mezzeltet kezdte smite-olni. Lehet, hogy azota kinotte, Knight Templaros gyerek volt, valami Kedalin, vagy Keladin, azt hiszem Chalyd esetleg Khurcast is meselhetne rola. :DDD
Bar nem egy peldat lattam rossz friarre is. Anno meg penaszkodtam is neked. :DDD Vege van a harcnak, nekem alig van manam, de az az idiota nem gyogyit semmit a felig levert harcosokon. Amikor meg udvariasan (neha meg megy :D) megkerem ra, megsertodik es utana mar harcoskent is hasznalhatatlan, mert csak all, merthogy akkor o most healerkent szerepel a csapatban. Persze harc kozben nem gyogyit. -
Atomy #5305 "összeszokott PROFI játékosok simán levernek akár 2x akkora számmal rendelkező ellent is."
Ezzel teljesen egyetértek abban az esetben ha a groupban van mezzer/AEcaster az ellenségnél meg nincs és/vagy full láma/afk az összes. -
Atomy #5304 A healerként unalmas gyógyítani jellegű beszólásokról meg annyit: ha nem akarsz gyógyítani ne legyél healer. A healer dolga hogy gyógyítson, a casteré hogy varázsoljon, a tanké meg hogy üssün amit lát és megtörje a mezzt :D Rendkívül érdekes példákat látok a rosszul választott karakterre Thidrankin(mielőtt beloggolok mindíg kikészítek 2-3 levél nyugtatót :D): pl. groupban az egyedüli healer egy bard. Támadáskor ő az egyetlen aki meghal a keep falának tövében. Csak tudnám hogy hogy került oda, és mi a fenét akart ott :D Vagy druid aki tankként rohamozza az ellenséget, míg körülötte sorra hullanak el a casterek mert druid létére egyáltalán senkit nem gyógyít(buffokról már nem is beszélek, mert az kész csoda ha kapok párat. többnyire saját magukat felbuffolják(néha még az is elmarad)ritkán a tankokat, castereket szinte soha :D) Vagy amikor egy groupban voltam 2 druid, 1 bard, 1 mentalist: infi tökönszúr és elfut, poisondamage, poisondamage, poisondamage, poisondamage, meghaltam. A 4 healer meg végignézte. Ennél már az is jobb ha nem vagyok groupban, akkor legalább tudom hogy csak magamra számíthatok, és sokkal óvatosabb vagyok. Én speciel friar létemre szeretek gyógyítani. Néha csak gyógyítanék mert az sokkal könnyebb: egy helyben kell álni, és gombokat nyomogatni :) Friarként meg egy csomó mindenre kell figyelni: ki kell választani aki ütni kéne hogy ne törd meg a mezzt, oda kell pozicionálni(én álltalából oldalról ütöm), taunt/detaunt a helyzettől függően, ha healelni kell akkor eltenni a fegyvert, heal, újra elővenni a fegyvert.... Néha túl lusta vagyok ehhez :D Egyébként eddigi tapasztalataim szerint sokkal izgalmasabb az olyan group ahol a healer gyógyít, a csapat életben marad és kinyír sok ellenséget mint az olyan ahol a healer nem gyógyít és mindíg kihalunk/valaki kihal és arra várunk hogy feltöltődjön(ez az ami baromi unalmas és idegesítő) -
Atomy #5303 Nos a friar fő erőssége hogy közelharcban nagyon durva, és emellett tud gyógyítani is. De azért nem nevezném healernek :) Hibrid class ugyanúgy ahogy a skald is. Én nem nevezném az olyan classt tökéletes, befejezettnek amelyik klasszisokkal jobb a többinél. Tényleg nem fair hogy lebutítanak egy karaktert amivel régóta játszol, vagy pl. direkt azért választottál hogy erőfeszítés nélkül kinyírhass mindenkit és röhögj rajtuk, de az sem fair hogy az ellenfélnek szinte semmi esélye. Hogy kialakuljon az egyensúly ahhoz valamit változtatni kell, és ezt nehéz úgy hogy mindenkinek tetszen. Az meg hogy a túltápoltakhoz kell felhúzni a bénábbakat, hhmmmm, a végén már minden class tudna mindent :D -
szatyor #5302 amugy sztm. a skald a tipikus peldaja a tokeletes, befejezett karinak. hozza kene igazitani mindent. nem lehet gyengiteni azert mert egy friar nem tudja leszolozni - konyorgom, az egy HEALER. hiaba ilyen durva olyan durva meleeben, HEALER CLASS. es ha ezert gyengitenek, borulna tovabb minden. egy skald nem tudna leszolozni 5 masik classt amit eddig le tudott, akkor azokat gyengitenek?
mindenestre tenyleg elgondolkoztato hogy (szinte) akarmelyik classt leszolozza siman, de akkor sem az a megoldas erre hogy gyengitik, inkabb a tobbit kene folyamatosan felnyomni hogy balanced legyen az egesz
csak a Mythic mar annyira belegabalyodott az egeszbe hogy amit tultapoltak, ahhoz viszonyitanak egy masikat, aztan ehhez egy harmadikat es igy tovabb es a vegen azt se tudjak mar mit gyengitsenek mit erositsenek, mert folyamatosan valtoztatnak mindenen