43179
-
#5513 Nekem meg:
Servants,Of,The,Lake
:DDD -
#5512 PvP szerver inditasakor az elso 4 karakter:
Tafaya, Sinister, Blood, Death
:) -
#5511 Na es mennyi ra az esely. Szerintem nem hulyeseg, csak nekem is elso nap kellett volna csinalni 4 karaktert nevfoglalas celjabol, oszt sanyi.:D -
#5510 Csak a te neved jutott eszembe, a tobbinel gond lett volna a helyesirassal. :D Igy tudtam letesztelni, hogy a realmek userei egy adatbazisban vannak. -
#5506 Hat vazz. Nem gondoltam volna, hoyg nem valaszthatok olyan nevet, amit egy masik realmben jatszo kollega mar valasztott. Kb. 80 nevet irtam be, mind foglalt volt es mivel en meg egyik nevvel se talalkoztam, probakeppen beirtam azt, hogy Donk. Na azt se valaszthattam. -
#5503 Koszi. Ilyenekre ra se mertem kerdezni, Tuls ok volt egyszerre tegnap igy is. :D -
Atomy #5500 Próbáltam előbb is integetni, de messziről nem ment, azt meg már megtanultam excalibur battlegroundon hogy 1500-as rangen belül kerülni egyenlő a halállal ha van legalább 2 caster :) -
szatyor #5497 jah meg a SB es NS is fasza, szal caster es assassin EA fasza :)) -
szatyor #5496 hánnemtom, epic armoroknal a castereke messze kidolgozottabb mint az osszes tobbi, kulonossen a wizzie es az enchanter nez ki kurvajol sztm, a mentalist es az infi se rossz, bar ami szebb az konnyebben is eszreveheto RvRben, dehat ki nem szarja le, caster ritkan maszkal egyedul, infi meg stealthed :) -
Atomy #5493 con, str, dex, qui nemcsak a fegyverhez kell. Nemtom milyen rogue akarsz lenni de az evade függ a dex/quick-töl(50-50%) a block-parry a dex-től. és a quick befolyásolja azt is hogy milyen gyorsan ütsz a fegyverrel. -
#5491 Koszi mindenkinek. Regen tudom, hogy olvastam tobb site-n is, de most istennek se talaltam meg. -
szatyor #5490 khurrak : http://templars.0wns.org/daocss/epic/ -
#5488 Thrust: 1/2 dex 1/2 str
Slash: asszem tisztan str -
#5487 Nemigaz. A mai nem az en formam. Valaki konyoruljon meg mar rajtam es irja be mi ajanlatos thrusthoz es slashez. (con, str, dex, qui.. stb) -
#5486 Na tudtam azt, hogy lattam mar valahol. :D Koszi. -
Atomy #5485 Inkább ez: :D
Briton Rogue Camelot Hills -
Atomy #5484 Briton Acolyte Camelot Hills
http://camelot.stratics.com/content/guides/startinglocations.shtml -
#5483 A rajkok indulnak ott nem? azt hittem ok mashol. hmm. nem talaltam, pedig tudom, hoyg fent volt valahol. -
#5481 Briton rogue-k hol indulnak? A rajkokat tudom, de ezt elfelejtettem. Na megnezem valamelyik site-on. Hatha fent van. -
Atomy #5477 Leszoloztam egy skaldot reggel béna friar létemre :D Mondjuk ahhoz képest hogy nem "igazi tank" rohadt nagyokat ütött. Én kisebbeket de kb. 2x gyorsabban, szóval én 1/2 - 1/3 hp-val fejeztem be. Viszont ha nem lenne a haste buffom akkor lehet hogy kinyírt volna. Valami Malle vagy mi volt a neve szegénynek :D -
#5476 Hat ilyen jot regen rohogtem, ezekkel a szvakkal jellemeztek egy forumon az archerek stealth-et:
stupidly powerful
-
Mester #5474 Kicsit elengedted magad fogalmazás ügyben:D
Amúgy grats:)
Én rr4-et értem el ma. Boldog napja ez hiberniának:P(és nyert a zte:)) -
#5470 pld. smite csokken es 48-rol leviszik 43-ra az utso dd-t. Ha nem kapok semmit, akkor elb@sztam feleslegesen 5 pontot ra (ugye tobb mint 220)? -
szatyor #5469 a szöveg szerint minden kari ami a patch pillanatában létezett megkapja a FR-t is
szerintem EUban más "szabályokkal" fog ez működni mivel nem megy olyan régen a game mint USAban, mindenki előre tudta a patchek tartalmát, stb.
bár azt nem fogják megtenni hogy kihagyják teljesen -
#5467 Akkor jol ertelmeztem. Azert az se rossz. Majd altjaimmal jol kihasznalom. :D Akkor is ha nem kell. Ugyanugy osztom el megint. :D -
#5466 Asszem ugy van, hogy sr-nel az egyik skillt lenullazza es megkapod a specpontokat, amit ujra eloszthacc -
#5465 Legalabb lesz sr arra a skillre, amin valtoztatnak. Ezt ugy kell akkor elkepzelni, hogy ha mondjuk megvaltoztatjak a gyogyitast, mert tul sokat gyogyitok :D es par spellt lejjebb visznek, akkor sr utan az esetleg megmaradt pontokat hasznalhatom masra?
Tehat ha 48/23/9 voltam, elsot respeccelem, 45-re, marad x pont amit eloszthatok. Igy megy nem? -
#5464 Meglesz az 50 en vallalkozok :)
Tafaya Anathas
49.37 Scout
AoD @ Albion @ Prydwen -
#5463 De engem nem erdekel masok velemenye, en akarom kiprobalni. -
#5461 Azt tudom, de miert csak az altjaiddal tudod hasznalni? Ha a nagy tudja a fullt minek neki a single? Probalkozas helyett nezzel szet forumokon :P -
szatyor #5460 ez igaz, de gondolj bele megtehették volna hogy FR-t nem is raknak bele csak SR-t, hisz a SR lesz az "állandó", a FR csak 1xi, az inkább csak egy plusz
monnyuk csinalhattak volna ugy hogy 20-35-50 SR es akkor mindenki jol jar -
#5459 1.52-s kepesseg. A singlet csak 20. es 40. szinten hasznalhatod. Azert lenne jo, mert tobb variaciot probalhatnek ki egy karakterrel. -
#5458 ??? -
#5457 Szerintem genyo dolog a full es single respecc. Az altjaimnal tudom csak hasznalni majd a single-t. Tehat ami karit inditok az reszesul 2 sr-ben + 1 fr-ben, a tobbi meg csak fr-ben. -
szatyor #5455 volt, 5 hozzaszolassal lejjebb :) -
#5454 HELP PLZ!!!
Nem fogadja el a befizetésnél azt a kártyát, amivel már eddig már többször volt fizetve. Pénz van rajta, nincs korlátozás, hogy mennyit lehet leemelni róla egyszerre és eddig lehetett vele fizetni DAoC-ot.
Volt valakinél hasonló probléma? -
szatyor #5453 ja ezt a starcraft2 oldalt csekkoljatok le, jot rohogtem igy koran reggel
megyek a mcdonaldsba reggelizni, most neztem az Oceans Elevent es Brad Pitt zabalta a vegen a hambit kurva ehes lettem
faszer offolom szet ezt a forumot is? :D -
szatyor #5452 nos a spiritmasteremnek némi nézeteltérése támadt a smithel Fort Atlában...ennyiért javítják a hooded cloakot arrafelé ;DDD
(talán a nevem miatt kért annyit? :))
-
#5449 Emberek van egy kis problémám hátha tud valaki itt segíteni :( Szóval az a helyzet hogy eddig én MKB-s VISA kártyával fizettem a havidíjat, eddig működött is de most sehogy sem akarja elfogadni és csak annyit ír hogy beszéljek a bankommal erről! Van/volt valakinek hasonló gondja? Nem tudom összefüggésben van-e vele de szerintem ez azóta van így mióta felújították a hivatalos oldalt. Tehát eddig tudtam fizetni de most ugyanazzal a kártyával nem... Van valakinek ötlete? -
szatyor #5446 jaah Acorn bazze ma jutott eszembe a love meg mindig nem adtam fel pedig most van :D, 1-2 napon belul rendezem