43179
-
GhostPunk #5622 olvastam,h van daoc.hu irc csati,namost ez ircneten?mert ot nem volt senki -
#5592 Carpathian Corps, de csak azert kellett mert Koponyas kopenyt akarok :D -
#5591 Én is akartam egy saját klánt, csak gondoltam a < Bregan D'aerthe > név már úgyis foglal foglalt. Persze nem, de már úgyse érdekel... :) -
#5590 Nem, RS-ben hárman voltunk egyszerre Scythe, Steveh meg én! :) -
#5589 Te voltal RS-ben nem?
En a fo klanba masodfonok vagyok, inkabb a nemet csajra biztuk a vezetest Amorce-szal igy nincs anyazas :D, meg csinaltam egy sajat klant is (sok AoD tag segitsegevel!) -
#5588 Sose voltam klánfőnök és nem is vonzott a dolog... :)))
Még CS-ben is a Steveh volt a boss, itt meg aztán főleg, lévén, hogy csak 1 hónapja játszok... :P -
#5587 Bukott klanfonok vagy, az az igazsag :D -
#5586 Amúgy valahogy úgy értettem, hogyha AoD-os karit lát, az tuti Magyar. És, ha esetleg Magyarok közt szeretne játszani, akkor szerintem örömmel bevesszük, bár ebben én nem vagyok illetékes és nem is akarok az lenni... :) -
#5585 Menj a francba! :D -
#5584 Nagyon MIEP-es dumad van Rince :D -
#5583 Csak menne már az a kibaszott befizetés... :( -
#5582 8)=) -
#5581 Gyujtoklan? :DDDD -
#5579 Keresd az < Angels of Darkness > guild-et, nálunk csak Magyarok vannak! -
#5577 szerintem albionban ugy 20 korul lehetunk, inkabb tobben, hibbiknel meg 4-5? (voltak 8-an legalabb, csak nem tudom ki maradt, ki ment, tehat lehet van az 8 is) -
#5574 meg postakoltseg -
#5573 http://www.camelot-europe.com/en/infos/acheter.php
20 font -
#5571 Bar az lehet amcsi volt. Hmm. Utananezek varj. -
#5569 30$, pont most neztem. -
#5568 11 rugó
Ha tudod rendeld meg külföldről szvsz még szállítással is olcsóbb lesz :P -
#5566 nem, amcsi v. nem amcsi?
Prywden az EU szerver -
#5565 eloszor ezt latod
-
#5564 Csak annyiban, hogy amerikában nincs prydwen szerever... -
#5559 hmm, eu verziod van? -
#5557 #5555-ben ott a valasz. van elofizetesed? -
#5555 elnditod a progit, bejon egy kis ablak,
account, password, quick entry
qe-nel valasztod a no thanks-et -
#5552 Lepj be No thanks -el es utana kivalasztod. Persze ha alapbol nincs kerid, akkor csak ugy lephetsz be. -
#5548 Tényleg nem volt még senkinek olyan, hogy nem fogadta el kártyát, pedig tudta, hogy jó? Nem tudjuk befizetni banyek, pedig eddig müxött... :(( -
Atomy #5545 Ezt én is tapasztaltam battlegroundon :( Ha túl közel áll hozzám a tank combat modban, és lestunolom, utána megszakítja a spelljeim :( -
#5531 Multkor beszeltem egy skottal, aki flottanal dolgozik es azt mondta megy angolt tanulni. Lehet megse ertene. :D -
szatyor #5527 faszom ld 5 percenkent AAA -
#5525 De ekezet nelkul szar. :D Budosdiszno nem lesz? :D -
szatyor #5523 ezert mondtam Tafy ;P
karijaim 90%anak 3 vagy 4 karakteres neve van
kobbie skaldomnak Qyr a neve, enchanteremnek Zyr, runeymnak Ylr, sm-nek Pay, regi karimnak Mind, stb :P
kivetel a regi healerem, a neve Tyrmoregrothymron volt ;D -
#5522 Ah, na ez a jo nev is ugrott :D -
#5521 De legjobb a papnom, olyan jol el tudnak vele beszelgetni a tobbiek, eleg jo neve van: Golestandt :) -
#5520 Nezheted, minimum 3 karakter lehet egy nev :) -
#5519 Te kit versz Veresre? :D Nem Véres akart az
lenni? :D
A benyeled, meg a leteper inkább a 18+ topicba illik. :D -
szatyor #5518 Of nevet megnezem majd :) -
#5517 Az en hibim Sethentel :) -
#5515 Nekem is lett volna jo magyar nevem, csak sajna nem vagyok eszperente, mint Rendbetesz, meg Csendpenge es ekezet meg nem lehet a nevben. :D