43179
-
szatyor #5711 "
Registration re-opens
[2002-21-08]
The maintenance on the billing and subscription system is done. You can once again access the register page and your "my account" section. We are sorry for the inconvenience.
"
talan most probaljatok meg befizetni
-
szatyor #5710 ti betegek vagytok bazmeg
OLVASD MÁR EL MIT IRTAM
"rincewind : sztd SWG crew nagyon fog torodni a balkán juzerekkel? eh eh eh"
a károdon nevettem???
csak azon velemenyemet fejeztem ki hogy SZERINTEM SWGBE SE LESZ JOBB
ne legyetek már értetlenek az istenért -
szatyor #5709 Szerintem nem a Rince képviseli itt a balkánt, hanem a GOA.
na megint jönnek itt a szókiforgató emberek b+
SWGról volt szó és a MAGYAROKRÓL
szerinted USAhoz kepest ez itt mi? a fejlett nyugat?
nem Rincerol beszeltem
meg ugy alapbol nem ertem
jo hogy fel van baszva az agyad de nem ram kene ugrani b+
en csak megjegyeztem hogy SWG crew se fog hudenagyon torodni minden egyes juzerrel _IMO_, de lehet hogy igen
na csum -
#5708 Meg milyen primitív ember már, aki más kárán nevet! Erre a két mondatra se érdemes... -
#5707 Nem egeszen. Az ugyanis teny, hogy (hallomasbol) eddig DAoC befizetessel volt a legtobb gond. De az is erdekes, hogy egyik kulfoldi ismerosnek se volt gondja eddig a befizetessel. -
eligor #5706 Én is nagyon szívesen beszélnék arról, hogy milyen frankót ütök polearmmal, meg mennyire jó játszani a többiekkl, csakhogy lejárt az accom, és hiába próbálkozom 4 napja a befizetéssel, nem tudok röhejes 10 eurot átküldeni.
Szerintem nem a Rince képviseli itt a balkánt, hanem a GOA.
ha van pár ember, aki az egész guildet fizeti, akkor milyen érzés lehet megkérni őket, hogy fizessék a tiedet is, amikor olyan kártyával sem tudsz fizetni, amit már többször használtál az elmúlt hónapokban internetes fizetésre, szigorúbban ellenőrzőtt oldalakon mint a GOA.
Itt több 1000 potenciális user-ről lehet szó, akik nem biztos, hogy tudnak fizetni ilyen alapon.
Próbáld ki milyen érzés, amikor ott döglik a karid a szerveren, és nem tudod elérni, hiába görcsölsz órákig egy dombor ECMC kártyával, amit
egyébként is Internetes fizetésre használsz, és mindezt napokon keresztül:(((( -
szatyor #5705 kösz a két linket rock, régóta keresek ilyen realmbalance tablet -
szatyor #5704 1 utesest csak a critblade tud tegyuk hozza
rincewind : sztd SWG crew nagyon fog torodni a balkán juzerekkel? eh eh eh -
eligor #5703 Szerintem is elmehet a Goa és a Mythic, a jó anyjába, megveszed a játékot, tisztán görcsölsz 3 teljesen korrekt kártyávail is órákon át a befizetéssel, és nem fogadja el ez a szemét.
Azért vettem játékot, hogy játsszak vele, nem azért, hogy a legelemibb dolgokkal kelljen sz@rozni. Nekem is van egy eladó példányom.
-
#5702 Ha megis szeretnel tovabb jatszani, akkor kuldj mailt es megbeszeljuk. Acornnak mar ugyis mindegy szerintem, hogy 10 vagy 15 embernek fizet be, ha elkulditek a penzt a katyajara. :DDD De jo is a maseval a csalanba :DDD -
#5699 Csak kibaszotul elegem van, hogy nem lehet befizetni, pedig 3-4 dombornyomott kártyáról is próbáltuk. Majd a Star Wars Galaxies-nál talán törődnek a userrel, ezt a fostalicskát meg leszarom mostmár. Van éppen elég jó játék, amivel el tudom ütni az időt az SWG-ig... :P -
#5698 Hehe, eddig tartott a fellangolas? :D -
#5697 ELADOM AZ ACCOUNT-OM!
Kell valakinek...? :)) -
#5696 Kerdes az assassin karikkal jatszokhoz. Hogy a pitliben lehet megolni valakit egy utessel? Vagy ez csak jatekosok ellen jon be, mob-ok ellen nem? mert 8. szintukent meg szurket is ritkan olok meg CS-el 1 utessel. :D -
#5693 MEnnyié'? -
szatyor #5691 megnézem majd hogy fordulsz el egy keep raidnél ;D
(majd meglátod 1-2 hónap múlva - persze ez a szám a választott realmtől és a játékmennyiségtől függően változhat :) -
#5690 thx,
bár instrukciókat kapok Skullkeepertől :-) -
#5689 Nekem is C2-633 van tnt2-vel. szal ha van vmi nagy összejövetel akkor forduljak el? :-D
-
#5688 Szerintem nincs olyan gep, ahol nagy RvR-nel nem szaggat. -
Arwenke #5687 Nekem 1800+ xp meg 512ddr es asus 8200 ti gf3 van. Tokeletes, kiveve ha 50-100 plusz ember van, akkor szagat nemileg. -
#5685 Nekem is tnt2-m van, de pl duron 750 es 1800+ kozott semmi kulonbseget nem lattam eddig. (vid kartya maradt) -
szatyor #5683 hát figyelj a regi gepem Celeron 566 + GF2 MX400 + 128 Ram volt es lagzott mint a qvra elet, igaz hozza lehet szokni es 2 het utan eszre is veszed -
#5682 Szoval a link elcseszodott, a cim az jo. -
#5681 A legkisebb valaszthato felbontas ha jol emlexem 800x600. Ha a beta klienst toltod, inditas elott, szedd le es masold be a www.camelot-europe.com/download/fix.zip tartalmat a Camelot konyvtaraba. -
#5680 jah hülye vagyok mán...mind1 -
#5679 csak az angol klienst töltöm :-D
A game az eredeti német lesz vagy mi...
P3 GF2 alatt lagzik? akkó nekem 300x240-be kell futtatni 10 fps-hez :-((( -
szatyor #5677 deesno
minimal tulkeppen nincs, csak monnyuk egy PIII es egy jobb GF2 alatt lagzik mint a gép
nekem athlonxp2000+512ram+radeon8500-128 van es semmi lag nincs, csak mikor 50+ ember van akkor akadozgat picit
de mit töltesz te? honnan? :) ezt venni lehet csak, már rég nincs beta csak koreában, koreai progival :) -
#5675 ennek a gaménak mi a gépigénye? /minimál,optimál?/
Sry hogy ezzel zaklatlak titeket de feleslegesen nem töltök :-D -
#5672 Hehe, Bartar jó srác, ma vagy 5x rezelt engem RvR-en :). És a többieket is. -
#5667 Ok, megesik az ilyen :). -
#5662 Lothandar? :)
Hehe, akkor te sírattál meg tegnap nem messze DC-től :). Valami lame Jerrom, vagy mi meg kiröhögött minden hullát. -
szatyor #5655 most se jobb a helyzet
imádom ezeket az ldket
lovaglok vasudheimbe hogy segítsek egy guildmatenek, a semmi kellős közepén vagyok, és sietnem kell vissza mert 1 group vár rám myrkwoodban
és ld
most futhatok el 10 perc alatt atlaba, onnan megint horse, és persze magyarázkodás 2 irányba
:D
uradalmas -
szatyor #5654 lol -
szatyor #5647 a midgardi healeremert meg a realm masik vegebol (sic) futott at eppen 2 skald hogy bevegyenek groupba, feluton lehettek amikor elszalltam - dejo ;D -
szatyor #5646 :D -
szatyor #5643 ld hegyek meg mindig :I
-
szatyor #5642 Angelmaker : en megveszem US camelotodat ha nem tudod elpasszolni, de akkor kurvagyorsan donts mert most kell ;) -
#5640 Már, ha arra gondolsz, amikor a DC meg az amg között lerohant bennünket úgy 15 hibbie.
Egyébként pont kihalni mentünk volna oda, mert már igen álmosak voltunk. -
#5639 Az Jock volt, meg én (Lonely). -
#5631 DM-ben milyen surun van respawn? Marmint a neves giantoknal, mert a simak azok visszajonnek, mint a villam.