43179
  • Hangianix
    Huha, toled meg nem lattam hogy Jock guildjet reklamoztad volna :D
  • TheCow
    Sziasztok,

Most vettem meg a játékot, és ha tudnátok adni néhány ötletet a kezdéshez, azt megköszönném. Pl. Ha jól láttam több realm-ban is lehet játszani, hol van rá esély hogy összefutok magyarokkal is? Mégis jobb lenne mint akárkikkel bóklászni.
    Egyelőre csak az 1 hónapos próba verziót próbálom, szerintetek megéri a fizetős cucc?
    Thnx
  • Lord Marcus
    az ostromgepet valahol itt a forumon lattam, kb az utan, miutan a beta verzio elmult, es ujdonsagkent volt ez a katapult. volt egy screenshot egy rohadt nagy sárkányról is, asszem azt is újdonságként mutatták be.
  • szatyor
    btw. powerlevel
    most először érzem úgy egész DAoC gammázásom alatt hogy nem érdekel milyen gyorsan lépem a szinteket, csak élvezem a játékot :-)
    (eddig is élveztem csak mindig görcsöltem lvl miatt :D )
    kobbie skald es migard rulla :))
  • Hangianix
    Meg 59.5 ora lvl 50-ig :D
  • Tafaya
    Nem kell hozza 500-as crafting barmibol is?
  • szatyor
    ja Lough Gurban volt egyszer egy dampwood mite gyilkolás catapultal
  • Hangianix
    Es mikor basszak majd el? 1.51-ben? Mert akkor te is szivsz 1.52-ig...
  • Tafaya
    Albioni gizda erzes, lol :)
  • Hangianix
    Faknal 1 ora alatt jon ugyanaz ossze, ellenben a halalozas eselye meg egy kutyauto csapatban is kisebb. DF-ben, ha nincs jo csapatod, akkor csak szopni fogsz. En meg inkabb nem halnek 5 percenkent, mint elso alkalommal, amikor Acornnal lementunk DF-be. :D
  • Tafaya
    Asszem az elsodleges tulajdnosag minden szinten, a masodlagos minden 2. szinten, a harmadlagos pedig minden 3. szinten no 1-gyel.
  • steveh
    Imádok ostrom gépeket kezelni
    álltalában az iránytja aki megépíti
    RAM:Faltörő vagy ajtó törő.
    Az ajtó közelébe kell építeni.ha kész nyomsz rá egy /control-t és megjelenik egy ablak.4 icon van benne.ARM,AIM,LOAD,FIRE.Ezeket kell nyomogatni okosan azt müködik jól:-)
    Catapult és társai:Ehez már skullokat is kell venni ami kövek formályában vásárolható.Ezek értelem szerűen távolsági fegyverek.Ennek kell egy AIM pont amit F5+bal egér gomball tudsz kijelölni de neked is ott kell állni.Ez azért kellmes mert AOE damaget nyomat és elég kellemesen sebez.A komolyabb darab már tud 1000 közelében is sebezni.Persze csak az aim pont helyén.
    Dárda vető:Személyes kedvencem.Ez is AOE vel bír de kisebb körben tudja csak.Sebzésről nem tudok sokat de biztos nem kevés.Ennek is kell skulló.

ÁLlt 1 emeber nem tud elcipelni egy siege fegyvert.Azt ahol építeni akar valaki valamit ott oda adják neki a maradék cucost.
  • Rincewind
    ez engem is érdekelne, még sose láttam ilyet...
  • Hangianix
    Smiter 26 + 10-s rejuval. Es nem tulsagosan erdekel akarnak e vagy nem, ha nem hat nem. :DDD
  • Tafaya
    Rejuv vagy smite cleric vagy? Mert a raideknel a rejuv clericeket favorizaljak kemenyen. Azt mondjak 10 cabalist jut egy normalis rejuv clericre :)
  • Tafaya
    Fazas loturo xp DF-hez kepest hidd el :) Az utso 0.5 bubim kb felora alatt lett meg odalenn :)
  • Hangianix
    Kiszamoltam, ha fakat olok csak az 50-ig hatralevo idoben es nem szamitom a csapattagokra varakozas idejet, illetve 2 orankent mas helyre megyunk gyilkolni es egyszer se halok, akkor 62 ora jatek kell az 50-s szintig. Tehat oktoberben leszek 50-s...
  • Tafaya
    Lol. Egyebkent bejon a PvP szerver szerintem Prydwen meg kihaltabb lesz mint most.
  • Hangianix
    De meg ott is kevesen lesznek :DDD
  • Tafaya
    Franko amit irtal, de vess egy pillantast a Valewalkerre, es utana ironizalj... Ugy latom a tipikus hibi kisebbsegi komplexus csak akkor szunik meg, ha inditanak egy olyan szervert ahol csak hibi realm van.
  • Hangianix
    Jaja, mondjuk jogos, hogy nincs a necron chain. De azert remelem kompenzaljak valamivel, mert igy egyenlo lesz a Cabalisttal.
  • szatyor
    szerinted nem vicceltem baromallat? :))
  • Hangianix
    kb havonta 2x vagyok olyan grp-ban, hoyg nem kell se mezzelnem, se stunnolnom :D
  • szatyor
    jaja mostanaban jatszol?

Qyr vagy Pietro, Qyr a main
  • szatyor
    megkeztem a BG terrorizalasat a kobbie skaldommal, lenyomtam egy piros druidot (szerencsere nem volt summonolva petje, leszedtek elotte sztm)
    mak :D
    aki excen 1.BGzik az szoljon :)
  • szatyor
    de ha nem caster vagy akkor effects selfel is el lehet boldogulni :D
  • szatyor
    na meg > /effects self
    :D
  • szatyor
    amennyire en tapasztaltam, az fps nem befolyásolja a Mini Group Window frissitését
    ergo lehet hogy 100an vannak a képernyőn es 5fpsed van, ha ütik a csókáidat rendesen frissíti a health bart
    persze ha net lag van akkor nem
  • szatyor
    "healer" - "akitol fugghet a csata kimenetele (pl leallitja ellenseges teamet 70 masodpercre"
    midgardi healer micsininal kedves badguy baratom? :)
    es healertol/tanktol nem fugg a csata kimenetele? :))

/akadekoskodás off
    :D
  • Hangianix
    hat azert healernel is szamit az fps. nem1x haltunk amiatt mert bejott a lag en meg nem gyogyitottam csak a halottakon :D
  • Arwenke
    VISA classic, kartyara gondolok.
  • Arwenke
    Egy jo tanacs, en is szarakodtam, ecmc kartyaval, de azzal mindig szoptam. Viszont a VISA kartyat, a nagyott mindenhol elfogadtak, tudom ajalani.
    Szerintem azzal egybol menni fog, szvsz.
  • Hangianix
    Tehat erdemes parban jarni az infikkel es egy utesen belul maradunk :D

Akkor nem tudok kivegezni egy nekem kek castert se?
  • Rincewind
  • Hangianix
    Akkor mar csak par napig kell blokkolnom a probalkozasaidat es olcson hozzajutok megegy DAoC-hoz :D
  • Rincewind
    Scythe már kérdezte a klánfórumon is és semmi... :(
    Abban meg csak reménykedem, hogy az SWG talán jobb lesz (ilyen szempontból), a Sony-tól még nem hallottam fizetési problémáról, DAoC-ról meg már sokat. Van egy ''kis'' differencia a két cég között.
    Amúgy én nem vagyok ideges! Két hét alatt már lenyugodtam... :)
    Még próbálkozunk vele pár napot aztán, ha akkor se sikerül tényleg eladom a gémet. Úgyis kezdek nagyon belejönni BF1942-be, kihzom vele decemberig...
  • steveh
    Elkültem a guild forum címét használjátok és tuti lesz segítség.

ellenben azzal nem értek egyet,hogy valaki nem törődik a balkáni juzerekel.Az nem üzlet politika,hogy egy két emberkével kibaszunk mert olyan helyen születet ahol nem akart.Ha hozzám bejön egy ember bármit vásárolni nem fogom kirugni mert szakadt.Ha van pénze akkor szívesen eladom neki amit kért mert ebből élek.
    Itt nem a GOA és a balkán közöti dolgokról van szó szerintem.Nem tudom ki intézi a goa pénz ügyeit ehez nem is értek de inkább a bankok közötti dolgokról lehet szó.
    Ha ez ilyen macerás itthonról az SWGvel se lesz különb szerintem.Ennek ellenére elég sokan játszunk a gamával és nem jelent problémát a befizetés.Kitartás még egy picit.
  • steveh
    Eligor kukants be a freemailos postafiokodba.Küldtem neked levelet jól

• eligor
    Szatyor: bocs, akkor félreértettük egymást:)
  • eligor
    ma reggel már 20x próbáltam.
    :(