43179
-
Arwenke #5873 De a guildunkben egy sincs, es neha jol jon az a pbt.:)
Tessek belehuzni, es pik-pak 40+ lenni.:)
-
#5869 Eloszor alakitsuk meg es utana. Nem szeretnem, ha SotL-osok fulebe jutna meg az alakulas elott. :DDD -
#5868 Eleg az "Angels of D is es nem kell bezarni az idezojelet. Kevesebbet kell irni. :DDD -
Mester #5862 Lavoamot nem húzta senki a GoS-ból és csak néha xpzett GoS-os játékosokkal jó lenne ha gondolkodnál mielött szídnál vkit... -
steveh #5860 Uberlama persze hogy beléphetsz csak keres meg egy pár klán tagot elméletileg a nagya tud inviteolni azt ott kapsz majd infot.Nem tudom mennyire vágod ezért egy kis segitség hogy megtalálj minket.
Ha beirod ezt akkor ki listázza a klán tagokat:
/who "Angels of Darkness" fontos a / jel és ez a " jel is
aki listázodik annak a "/send valaki"el tudsz üzenni.De az egyzserübb ha meg mondod a játékbeli neved és aki olvassa ezt a forumot az majd bevesz.Én nem leszek pár napig azért nem válalom.Bocs ha unalmas voltam :-)
Badguy miért nem nentek inkább legionra.Azok a dropok az über durvák.Egyébként azokat a acucokat amit dropolnak a lordok ,princek,legion azokat nem tudod gyémántért megvenni és ezek kicsit kajakabak mint amit lehet találni máshol
Nállunk a DF megjelenéséig a fák jelenteték a jó xp-t full 45+os groupal.
Hangi ez egyébként egy jó ötlet de mi lenne ha ez lenne a klán neve :"Servants of the Fake" (Tafy után szabadon).belépnék szivesen :-)
lol holnap be is dobom az alliancebe :-) -
szatyor #5858 dejó külföldre meghaltam :( -
szatyor #5857 de ez hogy "leleptel albionba" meg a hozzá fűzött kis commented (belive me master, i've noticed the ";o)") mintha azt sugallná hogy rosszat tettem
ami ha szerinted így is van, i just don't give a shit =)
(english lesson rox) -
szatyor #5854 "leleptem albiba"
hat, hib/pydre utobbi 1 honapban talan 1x loggoltam be
scoutot akartam, toroltem mindent
kezicsokkolom ott jatszom ahol jol erzem magam
es az Angels of Darknessben hatarozottan jol erzem magam =)
a scoutomat BGre tervezem
es a mid/exc guildemben a Heart&Soulban is jol erzem magam (bar ott nincs annyira haver), Qyr pedig ma este is leírtott egy tucat albot és hibbiet Thidrankit, és mindjárt folytatja =)
-
szatyor #5847 kösz :) -
#5846 Prywden/Albionon levokhoz
Mit szolnatok egy poen guild letrehozasahoz a Masters of the Lake nev alatt? Masodik nevnek pedig SotL-os nevet kene felvenni, pl. az en infim Malevolence Eterion lenne. :D -
#5845 Jo van, ot akarom vedeni :DD -
#5844 Talan ha kikapcsolja a pulse spell effektek kiiratasat :) -
#5843 Es egy ijasznak nem is kell, hogy a mini menjen alul, mert ugyis csak zavarja oket a jatekban :D, azaz ott nem latja, ha meg megy a pbt az torli egybol az uzenetet. -
szatyor #5842 FYI ugy lehet nem eszre venni hogy felállt a gyerek, meg volt beszélve ha vki rdy akkor feláll
(mer ugye lowlvl xpzés nem leányálom, sok a newbie el kell nekik magyarázni mindent 4x)
en meg latom mindenki all, na huzzunk
es mikozben celoztam bowal kilepett
amikor elsutottem akkor lattam hogy kilepett
ennyi
-
#5841 Ja hogy szatyor nem vette eszre? Kovezd meg bammeg :) -
#5840 Eszrevettuk :) Csak hat ugye fa autonal nem lehet az autoztatot leszedni :) Kemeny menet volt. -
szatyor #5839 Fidel, tudjuk, te tökéletes vagy és mindre figyelsz
-
#5837 Tipikus sotl megmozdulas :) Nalunk fa auto kellos kozepen lepett le szo nelkul a sotlos mindtrel, es beallt egy masik csapatba. -
szatyor #5835 :D
nekem tegnap este volt szar Szabo Ilona amatőr műbútorasztalos scout kisasszonnyal
a 7es group egyetlen tankja a legnagyobb xp közepén egyszer csak kiszállt és csatlakozott 1 friarhez es 1 sorcihoz
mondanom sem kell hogy en nem vettem eszre es poof - 2 mob inc, tank sehol
eheheh -
#5834 Uyg kezdte, hogy senki se sirjon az xp miatt. Mert nem az a lenyeg. :DDD Mondjuk ilyen csapatnal nem is. Es vegulis en vagyok a szemet, mert o csak segiteni ment el a sorcinak. :DDD -
#5833 Jaja. :D Majd en is ilyen "funos" csapatokat szervezek :DDD -
#5831 Beszaras. 7-s grp volt, 2 theu, 2 scout, 1 infi, 2 cleric (tehat mindenre alkalmatlan :D) es csinaltunk egy Lyonesse turat, aki szembejott azt megoltuk, mert a GL - Blessus lvl 49 szerint a fun a lenyeg. Na jott egy sorci, erre elment vele az aqua-hoz tanglerezni kettesben. Meg jo, hogy a fun a lenyeg... -
#5829 En is ezt mondom, egyebkent ugy 2x szorzoval lehet szamolni. Csak nem biztos. -
#5828 Messze jobb a DF xp mint a fak. Legalabbis sajat tapasztalat alapjan: 2 bubi faknal volt kb 5 ora, 0.5 bubi DF-ben felora. -
#5827 Biztos? Egyebkent mindenki mondja, hogy DF xp az milyen jo es ez teny, csak elfelejtik, hogy DF-ben nem tudsz akar 5 oran keresztul xp-t gyujteni (egyreszt mert addig nem is marad a mienk), masreszt szinte biztos, hogy halsz egyszer, illetve nagyon jo csapat kell hozza. Faknal meg egyszer halltam osszesen, akkor is csak azert, mert a scout ugy huzott, hogy a minstrel meg a main tank afk-ben volt es behuzott 4 fat. -
#5825 Azt. -
szatyor #5824 marmint a cripple-chain pullt javitjak vagy mi?
-
szatyor #5823 miert is szunik meg? -
#5822 Ritka szar hetvegen volt a faknal. Aremelt 9 bubi helyett 4.6 jott. Autopull megszunik ugye jovo heten. lvl50 kitolodik oktober vegere :) -
szatyor #5818 2en vannak nem? :D
-
#5817 Tenyleg ti jatszotok tesoddal Exc-en? -
szatyor #5815 majd hozzaszoksz az ejszakazashoz :D -
TheCow #5814 Köszi a meghívást, sajnos L kellett mennem, de azért majd kereslek titeket később is ha lehet.
Most meg húzok aludni, mert leájulok a székről... -
szatyor #5813 gratz :D -
Mihaii-san #5811 Milyen ez a camelot cucc? ez jó? vki röviden leírná nekem? plz! -
#5810 Ja, akkor albionban is ketto van. :D Nekem is van egy egyszemelyesem :D -
TheCow #5805 Mi az hogy u have been linkdead? -
szatyor #5804 btw siege ram
akaratgyenge midgardi siegecrafter felhuzott egy ram-et gna fastenel :D
-
TheCow #5803 Most van fent valaki innen? -
TheCow #5801 Köszike... Melyik szerver a legjobb?