43179
  • Arwenke
    De a guildunkben egy sincs, es neha jol jon az a pbt.:)

Tessek belehuzni, es pik-pak 40+ lenni.:)
  • Hangianix
    Eloszor alakitsuk meg es utana. Nem szeretnem, ha SotL-osok fulebe jutna meg az alakulas elott. :DDD
  • Hangianix
    Eleg az "Angels of D is es nem kell bezarni az idezojelet. Kevesebbet kell irni. :DDD
  • Mester
    Lavoamot nem húzta senki a GoS-ból és csak néha xpzett GoS-os játékosokkal jó lenne ha gondolkodnál mielött szídnál vkit...
  • steveh
    Uberlama persze hogy beléphetsz csak keres meg egy pár klán tagot elméletileg a nagya tud inviteolni azt ott kapsz majd infot.Nem tudom mennyire vágod ezért egy kis segitség hogy megtalálj minket.
    Ha beirod ezt akkor ki listázza a klán tagokat:
    /who "Angels of Darkness" fontos a / jel és ez a " jel is
    aki listázodik annak a "/send valaki"el tudsz üzenni.De az egyzserübb ha meg mondod a játékbeli neved és aki olvassa ezt a forumot az majd bevesz.Én nem leszek pár napig azért nem válalom.Bocs ha unalmas voltam :-)

Badguy miért nem nentek inkább legionra.Azok a dropok az über durvák.Egyébként azokat a acucokat amit dropolnak a lordok ,princek,legion azokat nem tudod gyémántért megvenni és ezek kicsit kajakabak mint amit lehet találni máshol

Nállunk a DF megjelenéséig a fák jelenteték a jó xp-t full 45+os groupal.

Hangi ez egyébként egy jó ötlet de mi lenne ha ez lenne a klán neve :"Servants of the Fake" (Tafy után szabadon).belépnék szivesen :-)
    lol holnap be is dobom az alliancebe :-)
  • szatyor
    dejó külföldre meghaltam :(
  • szatyor
    de ez hogy "leleptel albionba" meg a hozzá fűzött kis commented (belive me master, i've noticed the ";o)") mintha azt sugallná hogy rosszat tettem
    ami ha szerinted így is van, i just don't give a shit =)
    (english lesson rox)
  • szatyor
    "leleptem albiba"
    hat, hib/pydre utobbi 1 honapban talan 1x loggoltam be
    scoutot akartam, toroltem mindent

kezicsokkolom ott jatszom ahol jol erzem magam
    es az Angels of Darknessben hatarozottan jol erzem magam =)
    a scoutomat BGre tervezem
    es a mid/exc guildemben a Heart&Soulban is jol erzem magam (bar ott nincs annyira haver), Qyr pedig ma este is leírtott egy tucat albot és hibbiet Thidrankit, és mindjárt folytatja =)
  • szatyor
    kösz :)
  • Hangianix
    Prywden/Albionon levokhoz

Mit szolnatok egy poen guild letrehozasahoz a Masters of the Lake nev alatt? Masodik nevnek pedig SotL-os nevet kene felvenni, pl. az en infim Malevolence Eterion lenne. :D
  • Hangianix
    Jo van, ot akarom vedeni :DD
  • Tafaya
    Talan ha kikapcsolja a pulse spell effektek kiiratasat :)
  • Hangianix
    Es egy ijasznak nem is kell, hogy a mini menjen alul, mert ugyis csak zavarja oket a jatekban :D, azaz ott nem latja, ha meg megy a pbt az torli egybol az uzenetet.
  • szatyor
    FYI ugy lehet nem eszre venni hogy felállt a gyerek, meg volt beszélve ha vki rdy akkor feláll
    (mer ugye lowlvl xpzés nem leányálom, sok a newbie el kell nekik magyarázni mindent 4x)
    en meg latom mindenki all, na huzzunk
    es mikozben celoztam bowal kilepett
    amikor elsutottem akkor lattam hogy kilepett
    ennyi

• Tafaya
    Ja hogy szatyor nem vette eszre? Kovezd meg bammeg :)
  • Tafaya
    Eszrevettuk :) Csak hat ugye fa autonal nem lehet az autoztatot leszedni :) Kemeny menet volt.
  • szatyor
    Fidel, tudjuk, te tökéletes vagy és mindre figyelsz
  • Tafaya
    Tipikus sotl megmozdulas :) Nalunk fa auto kellos kozepen lepett le szo nelkul a sotlos mindtrel, es beallt egy masik csapatba.
  • szatyor
    :D
    nekem tegnap este volt szar Szabo Ilona amatőr műbútorasztalos scout kisasszonnyal
    a 7es group egyetlen tankja a legnagyobb xp közepén egyszer csak kiszállt és csatlakozott 1 friarhez es 1 sorcihoz
    mondanom sem kell hogy en nem vettem eszre es poof - 2 mob inc, tank sehol
    eheheh
  • Hangianix
    Uyg kezdte, hogy senki se sirjon az xp miatt. Mert nem az a lenyeg. :DDD Mondjuk ilyen csapatnal nem is. Es vegulis en vagyok a szemet, mert o csak segiteni ment el a sorcinak. :DDD
  • Hangianix
    Jaja. :D Majd en is ilyen "funos" csapatokat szervezek :DDD
  • Hangianix
    Beszaras. 7-s grp volt, 2 theu, 2 scout, 1 infi, 2 cleric (tehat mindenre alkalmatlan :D) es csinaltunk egy Lyonesse turat, aki szembejott azt megoltuk, mert a GL - Blessus lvl 49 szerint a fun a lenyeg. Na jott egy sorci, erre elment vele az aqua-hoz tanglerezni kettesben. Meg jo, hogy a fun a lenyeg...
  • Hangianix
    En is ezt mondom, egyebkent ugy 2x szorzoval lehet szamolni. Csak nem biztos.
  • Tafaya
    Messze jobb a DF xp mint a fak. Legalabbis sajat tapasztalat alapjan: 2 bubi faknal volt kb 5 ora, 0.5 bubi DF-ben felora.
  • Hangianix
    Biztos? Egyebkent mindenki mondja, hogy DF xp az milyen jo es ez teny, csak elfelejtik, hogy DF-ben nem tudsz akar 5 oran keresztul xp-t gyujteni (egyreszt mert addig nem is marad a mienk), masreszt szinte biztos, hogy halsz egyszer, illetve nagyon jo csapat kell hozza. Faknal meg egyszer halltam osszesen, akkor is csak azert, mert a scout ugy huzott, hogy a minstrel meg a main tank afk-ben volt es behuzott 4 fat.
  • Hangianix
    Azt.
  • szatyor
    marmint a cripple-chain pullt javitjak vagy mi?
  • szatyor
    miert is szunik meg?
  • Hangianix
    Ritka szar hetvegen volt a faknal. Aremelt 9 bubi helyett 4.6 jott. Autopull megszunik ugye jovo heten. lvl50 kitolodik oktober vegere :)
  • szatyor
    2en vannak nem? :D

• Hangianix
    Tenyleg ti jatszotok tesoddal Exc-en?
  • szatyor
    majd hozzaszoksz az ejszakazashoz :D
  • TheCow
    Köszi a meghívást, sajnos L kellett mennem, de azért majd kereslek titeket később is ha lehet.

Most meg húzok aludni, mert leájulok a székről...
  • szatyor
    gratz :D
  • Mihaii-san
    Milyen ez a camelot cucc? ez jó? vki röviden leírná nekem? plz!
  • Hangianix
    Ja, akkor albionban is ketto van. :D Nekem is van egy egyszemelyesem :D
  • TheCow
    Mi az hogy u have been linkdead?
  • szatyor
    btw siege ram
    akaratgyenge midgardi siegecrafter felhuzott egy ram-et gna fastenel :D

• TheCow
    Most van fent valaki innen?
  • TheCow
    Köszike... Melyik szerver a legjobb?