43179
  • Hangianix
    Tuti bevesznek. Arany szivuk van :D
  • Mester
    Én nem mondtam hogy igaza van zedorfnak én is jobban szeretem lothot mint őt csak vicces volt amit írt:)

Tuorin szerintem is jó vezető és rr5-ös lesz lassan:)
  • AngeLujo
    Hello mindenkinek!
    Az Uberlama mondta, hogy itt vagytok ti mint magyar guild. Én egy 11-es szintű Mercenary vagyok, csak sajna kimaradt ezen a nyáron a játék, mert nem tudtam sehogy befizetni a pénzt rá. Lassan talán ez rendeződik és az lenne a kérdés, hogy be tudnátok-e majd vennni?
  • Hangianix
    Ja es ha valaki esetleg nem tudna, egy ujabb nagyobbacska klan a Gods of Albion ment a sullyesztobe.
  • Hangianix
    Mar hogy erthetne egy mubutorasztalos :D
  • szatyor
    mer te tudsz svedul? :D
    (jojo ertem en mi a lenyeg)
    :D
  • Hangianix
    Koszi, de nem lenne fair a kulfoldi tagokkal szemben. Meg ha johetnenek is, gondold el hogy erezned magad egy guildben, ahol tulnyomoreszt svedul menne a beszelgetes.
  • steveh
    Pedig még mindig szívesen látnánk titeket az AoD-ban.Én megondolnám a helyetekben.
  • Hangianix
    Mellesleg mivel hozzatok nem mehetnenk, valoszinuleg a The Black Circle-hez mennenk (nem fogunk!). Onnan mindenki ismer jopar embert (marmint a mi guildunkbol), en pl. jatszottam az osszes 40+ -os gyerekkel onnan.
  • Hangianix
    Kemeny 2-2 gp-t adtunk fejenkent 3 kezdonek. :DDD Az egyik visszaadta a penzt, mert maradni akart, de mint kesobb kiderult 11 eves volt es ket het utan eltiltottak a szulei :DDD
  • Hangianix
    Tehat anno azert nem leptunk be DA-ba Amorce-szal, mert beta ota egyutt jatszunk (mi mar akkor is Prywdenen nyomtuk) ket kulfoldivel es veluk kibaszas lett volna. Azota mar harman vannak. Feltorunk. :D
  • Tafaya
    Na ez eleg Khurrakos volt, magyarazd meg please :)
  • Hangianix
    Egyebkent sajna akkor se tudnek belepni AoD-be, ha a mostani guildem felbomlana, mert a tagok nagyobb guildet szeretnenek.
  • Hangianix
    Na majd a SotL fun guildben meghallgatom. Ez valami olyasmi lehet, mint az anyanyelvi tanarok... :DDD Eloszor semmit nem ertesz, majd hirtelen... :DDD
  • szatyor
    Rockety végre megmondta a faszát, egyetértek maximálisan.

Most nem vagyok/leszek pár napig, RL leköt (talán szerencsére?)
    lehet csinálok magamnak egy DAoC elvonót más gammákkal, jön a suli és nagyon nem kéne DAoCzni hajnalig továbbra is :(
  • Mester
    Az utolsó hozzászólás nem tükrözi a véleményem,(mert loth nem láma és nem utálom).

De abba kéne hagynotok mások szídását/bírálását
  • Hangianix
    Lassan olyan lesz a DAoC topic is mint az RS lett: "es joco aki a legjobb baratom volt mar nem a legjobb, mert pisti karijaval feltorte sanyiet. Es sunyi kocsog." :DDDDD
  • Mester
    Bad,Donk: eddig mindenkibe belekötötetek aki kilépett a guild-ból...
    El kéne gondolkodnotok hogy lehet hogy bennetek van a hiba és nem azokban az emberekben, akik kiléptek a guildből.
    Lavoam egy szót nem szólt hozzátok ti meg elkezditek szídni ráadásul jogtalanul(de mgé ha jogos is lenne miközöd lenne hozzá?:P)

" Lavoam NEVÜ karit, mert elbaszott egy szar volt :))
    "
    Ez is nagyon okos írás volt donk gratulálok( A te herodat senki nem szídta hogy nem spear ill. lw user hero).

Nekem nincs veletek bajom csak amikor elkezdtek szídni vkit.

Írásomat egy idézettel zárom (prydwen forumon olvastam és nagyon megtetszett:D)

"only person i hate in the entire game is Lothandar( wich is in FC ) thou.. real lame guy
    "
    :P
  • Hangianix
    Dzsokk-Magyar DAoC szakmaival bovitett megfelel? :D
  • Hangianix
    Latom nekem kene egy dzsokk - magyar szotar mert a felet nem ertem :DDD
  • Hangianix
    De ahhoz kepest azert jol egyutt maradtak, ugye tobb ember, tobb gond. Es legalabb van hova jonnie az exc-es middiknek. 3 magyar van guilden kivul osszesen csak, ha jol tudom.
  • Tafaya
    Az egyik legjobb prydweni scout fogalmazta meg igy:

"Tegnap meg sok penzt adtak volna az accountomert, ma mar nekem kellene penzt adnom hogy vigyek"
  • Hangianix
    Nem igazan ertem a dolgot. Nekik az lenne a dolguk, hogy a regi jatekosokat megtartva tovabbiakat is toborozzanak, hogy ne csak nemi aprohoz jussanak. Persze biztos el vannak foglalva a japan meg koreai verzio kiadasaval, de igy nem igazan latom ertelmet, hogy az elofizetesem lejartaval maradjak. Es ennek semmi koze nincs a cleric nerfelesehez. Mit fogok csinalni, lesz 2 50-s karim, azokkal RvR-zek es annyi? Lehet, hogy az xp-zes unalmas, de legalabb megvan az a jo erzes, hogy fejlodik a karakter. Jo, rp-t is kezdhetek gyujteni, de megis...
  • Tafaya
    Kulfoldi forumon azt olvastam, hogy sokan sirtak a scoutok miatt, es ez lett az eredmenye. Probalnak nekik adni az 1.52-ben Camouflage-t, de az egy nagy halom gozolgo lo****
  • Hangianix
    De most tenyleg, azert csinaljak ezt, mert mar tul sok az 50-s kari es nem tudnak "kihivast" hozni a jatekba?
  • Tafaya
    Heh inditok egy cabalist-ot, az lesz a csucs meglasd :P
  • Hangianix
    Lassan elerik, hogy mindegyik kaszt szar legyen :DDD
  • Tafaya
    Hehe, az infik megkaptak a See Hiddent, amivel a scoutok szopnak (gyakorlatilag veguk), viszont a True Sight meg az infiket szivatja meg elegge :)
    Gyakorlatilag hanyattszivattak a ket legnehezebben fejlesztheto kasztot...
  • szatyor
    full light mentalist
    =)

azt még nem meséltem sztm hogy miután töröltem a 37es szintu Mindot , aznap jelentette be a Mythic a respecet
    mára már , ha szenvedve is de 46-49 lehetne
    és respec full lightra
    baz :)
  • Hangianix
    Persze o csak bejott a forumra maris guild tag. En meg meg mindig nem. :DDDD
  • Mester
    Csak azért írtam mert Lavoamot rendes gyereknek tartom és ahogy láttam nem nagyon powerlvlte senki.

Amúgy tökmindegy jön le a patch és msotantól már 10től játszhatok reggelig:P
  • Hangianix
    Megszunt. Ez teny. :D
  • szatyor
    Hibben ez fáknál is megvalósítható, nekem csak a parth farmnál volt alkalmam tesztelni
  • steveh
    Auto pull annyiből áll hogy behuzol egy mobot majd mi után lesebzed kb 5% hp-ra elfutsz előle.Egy darabig próbál utánnad jönni de mivel előtte agyon verted csak lassan.Majd egy kis rohanás után megunja és vissza fordul és elmegy oda ahonnan indult.Onnantól kezdve fogja automatikusan küldözgetni a mobokat egy jó darabig.
    Ez olyan helyen müködik jól ahol sok enemy van 1 kis helyen mert akkor hosszú ideig nem fog az auto pull megszakadni és te csak csücsülsz 1 helyben és csapkodod az ellent.
  • Hangianix
    Egyebkent eddig nagyon tetszik az uj patch (a kovetkezo mar nem fog annyira :) ), irto jo hangok vannak, a szunyogdongicseles pont olyan idegesito, mint igazabol, csak itt le se birod csapni :D, az uj spell effectek is jok. Roviden osszefoglalva: Fasza! :D
  • Hangianix
    En ezt nem ertem. 6-an vagyunk a faknal, varunk ket embert akik akkor indulnak Camelotbol (!!!). Mondom nekik, hogy amig varunk, oljunk mar meg par greater telamont. Erre lehurrognak, hogy nem, mert szar xp. (6-an az 18m/fo es kb 2-t olnenk meg 1 perc alatt) Hat basszak meg, lehet, hogy szar, de nem ulunk felorat, mint az idiotak es nem csinalunk semmit, csak mindenki valamelyik hulye klantagjat szidja...
  • Tafaya
    Lehet letolteni a patch-et, 8.6 MB
  • Hangianix
    Nem tudta befizetni a penzt, ha jol emlekszem.
  • Arwenke
    Ja bocsi van egy 30+ theurgunk, de mosttanaban nem lattam, vajon mi lehet Scythe-al....
  • Arwenke
    Hmm, azt hittem ebben a patchban mar kapok ae mezzt, de nem, franc.:)