43179
  • Hangianix
    Shaman nem kap valami jot? Vagy a pap, mondjuk shield speckot :)
  • Hangianix
    Akkor mi lesz?
  • Tafaya
    Komolyan kerdem, nyissunk egy kulon topicot a flame-nek? Vagy esetleg kulon topicot a realmeknek, mert ami itt megy az katasztrofalis.
  • Hangianix
    Tegnap kint voltam egy nagyobb csapattal (50+) es szetrohogtem magam. Ha van egy Csele patak tuti, mindenki belefullad. Ennel meg a goblinok (a mobok) is jobban szervezettek. 1.5 orat felala rohangaltunk, mikozben megdobbento modon a tobbseg jol erezte magat... Az en csoportom nem igazan. Teny, hogy miutan ket csoportra bomlottunk es outpostokat foglaltunk izgalmasabb volt. Ja, a legjobb resz majdnem lemaradt: futunk Caer Izebize fele (elso a listan), amikor ugy 10 perc mulva bejelenti a wizzi, aki utan futott a tomeg: "Pls someone show us the way to caer izebize, i don't know it..." :DDD

Egyszer csaptak rank le a middik, kb. ugyanannyian voltak akkor, mint mi, hat isteni csodanak koszonheto, hogy nem nyirtak ki mindenkit. Szetszort menetoszlop hatso harmadat oldalba kaptak es elsodortak. Ha a kozepen teszik meg, akkor mindenkit kinyirnak, igy csal az alacsony szintueket tudtak, mert a nagy egosok elol futottak :DDD
  • Atomy
    Akkor ebbe bele tartozik az is ha valaki benéz pry/albionba 1-2 karival és utána nem jön vissza többet de le se törli a kariját. Vagy van neki 1 50-es karija + 3 lvl 1es cuccos karija.
  • Atomy
    Nem is vagytok ti olyan kevesen :)
    Population Info
    Prydwen
    # Chars Realm
    5,268 Albion
    3,618 Hibernia
    4,849 Midgard
    13,735 TOTAL
    Albi 38% - Middi 35% - Hibbi 26%

Population Info
    Excalibur
    # Chars Realm
    8,526 Albion
    5,081 Hibernia
    5,030 Midgard
    18,637 TOTAL
    Albi 45% - Middi 27% - Hibbi 27%
  • Hangianix
    Meg egy eszrevetel RvR-el kapcsolatban. (Szakerto vagyok, van mar 30 perc tapasztalatom :) ), szart nem erek a smite-al, mert a troll harcos majdnem messzebrol ut meg, mint a smite-om hatotavja. :DDD
  • Mester
    Nem fellengzős duma de akinek 50k rpje van és életében 10szer volt emainban nemhiszem hogy reálisan tud nyilatkozni mikor melyik realm van többségben.

Nincsen semmilyen kisebbség tudat, néha nézzél meg egy két oldalt mennyi lvl50van az adott realmben... Van aki sír ezért(bad:) van aki nem ez van.

Nem az a zergség ha együtt mozognak a hibik hanem ha sokan vannak, ha albok jönnek ők se csinálják azt hogy össze-vissza mendegélnek emainba.
  • Hangianix

• Hangianix
    tehat regen ilyenek voltak es nem lattam:

most meg nincsen ilyen es ezt latom:

• Hangianix
    Egy technikai kerdes. A videokartyam legujabb driverevel a hatizsak fulon allva szines krix-kraxok voltak (olyan, mint 64-nel toltesnel :) ) es nem lattam emblema valasztasnal a feluletet. Szereztem regebbit, most nincs grafikai hiba, de emblema valasztasnal csak az ures kotablat latom, meg a 4 gombot. :((((

Van valakinek otlete?
  • Hangianix
    Azert kar. Igy nekem az RvR csak idiota AE Smite nyomogatas lesz, mert onzo modon, valamit szeretnek kapni is ha kimegyek...
  • Hangianix
    rp-mnek, bocs.
  • Hangianix
    De a csapattarsam csak toredeket kapta az en xp-mnek es nem halt meg.
  • Atomy
    Nagyjából így van. Azért kapsz rp-t ha sebzel valakit, vagy a csapattársad sebzi, és amikor meghal és te még élsz akkor kapsz rp-t. Én pl pár nappal ezelőtt ott voltam Excaliburnál amikor a middik támadták a relicet, a kb. 5 ember egyike voltam aki bejutott(a többi hülye kint leállt harcolni és meghalt ahelyett hogy berohant volna), rezzeltem a fél realmet, felbuffoltam/gyógyítottam akit láttam, végül lenyomtunk vagy 100 middit, és én a végén összeszámoltam hogy 220 rp-t kaptam.
  • Atomy
    Vagy lehet hogy kéne csinálnotok egy flame topicot ahol hónapokon keresztül lehetne bizonygatni hogy ki a hülyébb a másiknál, ahol ezzel senkit nem zavarnátok, és itt maradni DAoC témánál? Szerintetek ez rajtatok kívül ki a faszt érdekel? Már kezdem unni. Kezd a topic átmenni offtopicba, legyen már egy kis kultúráltság bennetek és legyetek tekintettel másokra is akik a DAoC miatt olvassák ezt. Köszike.
  • Hangianix
    Na akkor az okos RvR-sek magyarazzanak el valamit. En naivan azt hittem, RvR ugy mukodik, mint PvE. 1. Azaz mindenki egyforma rp-t kap a csapatban (ez megdolt, mert en megoltem egy sargat - kb 60%-t belesebeztem), de en 175 rp-t kaptam, csapattarsam meg 8-t. 2. Csata kozbeni gyogyitasert (nem csapattagon) megint csak nem jar xp. Azaz akkor jarok jol, ha nyomom mint a hulye az AE smite-omat, nem torodok senkivel es ha megolik akibe sebeztem akkor rulez. Valoszinuleg nem igy van, egy RvR (feloras) utan ne iteljen az ember, de igy ez egyertelmuve teszi nekem, hogy minden maradek pontnak smite-ra kell menni.
  • szatyor
    "(néha szatyornak,donknak és nekem is az van igaz:P)
    "

na engem hagyj ki már rég visszavonultam a fórum frontról, ebbe a vitába se fogok belefolyni =)
  • Atomy
    Ezt nem szeretem az RvR-ben :( Mindíg azok győznek akik többen vannak. Nem nagyon számít ügyesség, taktika. Ha töb a mezzer/healer/nuker akkor győzöl, ha kevesebb akkor veszítesz(persze van kivétel, pl. ha az ellenfél fele afk vagy totál láma) Albionban 2 ember számít egynek, mert ketten tudnak annyit mind egy middi vagy hibbi :)
    Én akkor élvezem a játékot ha egyenlő küzdelemben győzök le valakit, de mikor 50-en leverünk 8-at akkor nem szoktan ugrálni örömömben. Az összes eddigi multiplayer játékban(fps-ek, stratégiák) nagyjából egyenlő esélye volt mindenkinek, itt hiába tápolsz fel 50-ig, választhatsz akármilyen ra-t, egyedül nem ölsz meg 40 ellenséget. Aki meg egyedül mászkál az vagy gyorsabb nálad, vagy nem látod, vagy erősebb(vagy tök hülye, de azt meg megint nem nagy öröm leölni). Ha többen megyünk és kevés ellent találunk akkor győzünk, de nem tudok nagyon örülni, mert a gyengébbet legyőzni nem kihívás, ha több ellenség jön akkor vesztünk, hát ennek se örülök, ha meg egyáltalán semmit nem találunk az még bosszant is :)
    Bár lehet hogy az ilyen játékokat nem nekem találták ki hanem az olyanoknak akik pl. CS-ben 3T-5CT esetén gondolkodás nélkül CT-nek állnak, és a kör végén még örülnek is a 'véletlen' győzelemnek :P
  • Hangianix
    hat bazz, milyen hulye nevu guildet csinaltak a volt GoA-sok. baszogattam is Hitokirit :D
  • Mester
    Az igaz hogy az elmúlt 3 napban rengeteg hibi volt emain-ban.De amennyit te emainba jársz nem nagyon tudsz úgy összeségében nyilatkozni arról hogy ki szokott inkább nagy mennyiségben kijönni(ami változó, de mivel midibe 2szer albiba 2.5* annyi high lvl player van nem nehéz eldönteni:P)

És akartál egy alb vélemény atomi írta nemrég

"Hát ez tény. Csak akkor tudunk győzni ha legalább 1.5x-2x többen vagyunk :( Egész albion úgy van kitalálva hogy azt feltételezik alapból 2x annyi albi van a serveren mit middi vagy hippi. :("

Amúgy meg nagyon úgy néz ki hogy Bad és te nagyon szerettek kötekedni sé egy kicsit nagy arcotok van(néha szatyornak,donknak és nekem is az van igaz:P)
  • steveh
    taf vaze elrontotad a flamet ezért PvP-n lenyomlak 1 szer:-)
  • steveh
    Picit abba kéne hagyni ezt a fellengzős dumát mert szerintem mindenkinek kicsit kezd elege lenni belöled.

Te honnan a mikulásból tudod,hogy én mit tudok?Tudod mit nem érdekel.Ti a forumot semmi másra nem hazsnáljátok csak az egymás szapulására és akkkor mindig tied az utolsó szó mert külödnben be flamelsz egy pár mondatot és biztos jól érzed magad tölle.Nem tudom mi a turón tudsz ennyire felidegesedni de legalább küldjél már el apicsába hogy én bazeg csak azt ismerem ami albiba van.SZerintem közismert tény ,hogy a bardok tudnak meselni.Ha nem igy van akkor kövezetek már meg vaze és számolni csak tudok mert az én seggemen gyalogolt át vagy 50 hibi.Számoltam mert nyomatam a comandot /cg-ben.Azt meg marhára nem látom hogy Jock hol kötekedik.Hihetetlen stilusod van öreg.Lehet el árulhatnád a korodat mert akkor vagy nem szapulna téged senki a tisztelet miatt vagy inkább nem is foglalkozna veled.
    Szóval vissza az agarakal légyszies és próbálj meg valami normális stilus fel venni.
  • steveh
    Te figye má ide ki csávó
  • steveh
    Picit utánozom Badguyt
  • Arwenke
    Elmondom nekem milyen rvr volt tegnap.
    1. Egyedul bokloszok az amg kornyeken emainba, mikor meg lattok 1 koboldot, konnyu preda gondolom, hirtelen meg all a kep (LAG) mirre ujra mozdul a kepp, nem 1 ha nem vagy 30 midi jon szembe, puff, mar halott is voltam.:)
    2. Amgnel vagy 30-40 albi es midi merkozik, erre mi fel allunk az amg elott sorba es mindenki el kezd tancolni a middik meg csak nezenek.:) Utana elmentuk DChez ott is midik meg alltunk az erod elott, nadrag, kopeny le, mindenki hatra arc es bow.:)
  • Tafaya
    BadGuy strikes back. Muszaly 10 hozzaszolasbol 9-nek flame-nek lennie?
  • steveh
    Kimentem én is RP-nek emainban tegnap.
    Nos aki kicsit is RvR-ezet az tudja,hogy ahoz hogy megnyerj egy olyan csatát ahol mondjuk az enemy 50+al van jelen oda elengedhetetlen egy meser.Nállunk ez a sorcerer.Nos ebből 1 darab nem volt kint tegnap.A tankok nagy csatában csak arra jók hogy elvonják a figyelmet a casterekről és leölessék magukat.
    Root az enm ér semmit mert tudsz távolsági dolgokat használni közben a cleric mese az meg annyira közeli,hogy szintén nem ér semmit és ugye a cleric legfőbb dolga a heal és azt a csata közepéről nem biztos,hogy megtudja oldani.Az biztos ha lett volna 1, 2 jó sorci az albiknál akkor érdekesebb csaták lettek volna.Azért mondom hogy jó mert a fele olyan láma mint állat.Hátul rohangászik és félti azt a koszos életét.Kicsit meg fog változni ez a felállás ha minstrel kap normális AOE mest.Mert azokból van bőven és bírják is az ütéseket.

Az valami nagyon durva egyébként ,hogy egy közeli ellenséges varázslót nem tudok lenyomni.Kb ennyit érnek az albi tankok.Hiába próbálom stunolni a jó szerencsén múlik,hogy éppen fog e a pbt vagy nem fog.Ha stunolva van valami akkor mindenkit lenyomok de ez a patch óta sokkal nehezebb.Szóval rám nyom egy pár speelt ugy hogy ütöm és már fekszek is.Nevetséges.
  • Hangianix
    Kivancsi leszek mennyire leszek majd en lama RvR-ben, mivel eddig kemeny 11 RP-m van, szerintem nagyon :D. Majd en is beirom, hogy kb. hany RP-t szerezhettem az ellenseges realmeknek a csapatom kinyiratasaval. :DDD
  • Hangianix
    A masik jo amit most hallottam, hogy az Armatage nevu 48-s theu elment kajalni ("fiuk, max 5 perc!") utana 2.5 oraig meg se szolalt, csak ott allt (pbt persze ment), majd ld-re ment es nem jott vissza. Utana azon folyt a vita, hogy akkor most lefekudt, vagy elment hazulrol, amikor "kajalni" ment. :DDD
  • Hangianix
    Ja, azt elfelejtettem mondani, hogy a felpercbol 10 perc lett :)
  • Hangianix
    Egyszer theu nelkul 2 pappal autoztunk, kemenykalapos smiter tarsam elment felpercre, amire visszajott csak a minstrel meg en nem voltunk halottak es mi is a part tuloldalarol integettunk. :D
  • Hangianix
    Mellesleg fogalmam sincs, hogy birom ki a hatralevo 27 bubit 50-ig. Talan meglesz 48 a hetvegen, de sokszor majdnem elalszom amikor a fakat irtjuk. Sajnos cleric-kel nem lehet afk-be menni kozbe... :(
  • Hangianix
    Hat, ha Uberall mondta neki, akkor gondolom Prywden :)
  • Hangianix
    Pedig middel szemben nincs meg ez az erofolenyunk. Tenyleg a hibbi es middi karaktereket is fokozatosan basszak el? (nem szoktam elolvasni a rajuk vonatkozo hireket)
  • Atomy
    Hát ez tény. Csak akkor tudunk győzni ha legalább 1.5x-2x többen vagyunk :( Egész albion úgy van kitalálva hogy azt feltételezik alapból 2x annyi albi van a serveren mit middi vagy hippi. :(
  • Bith
    Ez nem volt valami szép 6000. üzenetnek :).
  • Bith
    Meg hát... :)))
  • szatyor
    "Mellesleg ámulok, amekkora láma albioniak vannak, hogy egyáltalán elérünk valamit RvR-ben ;)"

angolosan, numbers=skill
  • szatyor
    www.neocron.com
    szeggyétek le, igaz kurvanagy és macerás a peccselés is
    (1,2 giga + 50 mega peccs külön lehúzandó), de kibaszottul megéri
    EZ MMORPG...3-4 órát játszottam eddig még totál lövésem nincs hogy merre meddig de már annyi dolgot fedeztem fel és tapasztaltam meg, hogy a DAoC nyomába se ér egyszerűen
    persze ez csak az első benyomás, de még tart a beta ezt fogom nyomni az száz

akinek scifi tema nemjonbe az haggya ki nyugodtan
    (annyiban scifi hogy a foldon jatszodik a jovoben, de nagyon korrekt)