43179
-
#6208 Ja ezek az Andred-en. -
#6207 Az RP toplistaban az elso 25-ben van ket cleric es egy infi. Tehat ezek ernek valamit, a tobbiek meg szerintem sem. Ha smite-on kivul barmi kell, az albionakenal sokkal jobbat talalhatsz a masik 2 realmnel. Lasd pl nearsight tema. -
#6205 Ha nagyon sokan otthagyjak prywdent en meg egyszeruen abbahagyom a jatekot. -
#6204 Egyebkent franko lesz majd Prydwen az 1.52 utan, egyreszt joparan gondolom atmennek a PvP szerverre, masreszt aki marad es albi, az elobb utobb lehet megelegeli majd a szivast, es az is atmegy. En szinte biztos hogy atmegyek, es 110% hogy nem albi karaktert fogok inditani. -
Arwenke #6203 Jaja, ilyen is van, de ha van 2p akkor az a 50g nem sokk. Mondjuk most mar csak 1p van.)
Persze en is csak annak adok aki normalis, ha valaki sutyo az nem kap semmit, ennyi.:) -
#6202 De jo. Megszunt az auto pull es ennek vannak mellekhatasai. Szolozom a nyomorult Advisorokat Barrowsban es felulrol huzok, na marmost, ha 30%-tol lefele levo hp-n indul el hozzam, akkor tuti, hogy 80-95%-on er le ugy 20-30 sec mulva. Hat a ***** anyjukat. Nem tudtak megoldani a dolgot, csinaltak ra egy patkot, ami meg szar. -
Atomy #6201 Én tudom az alb karikat, hogy lehet használni jól rvr-en: sehogy, mert nincs meg a képességük hozzá. A cabalista jó ötlet, csak az a gond hogy a legritkább karakter, a napokban lett meg az első 50-es. Egész albionban van kb 5db lvl35 feletti. A másik 2 realmben aki nearsightot tud az az eldritch és a runemaster amit ugye nem kell magyaráznom hogy mennyi van.
A sorcerer előremehetne mezzelni, de 1500 range-ről a thane-ek már elérik az instaDD-ikkel, a healer az instamezz/stun-al, megkaphatja a nearsightot, kaphat boltot, nyilat, és 1-2 lövésnél többet nem nagyon él túl.
Ha minstrel lennél, akkor nem akarnál egyedül megközelíteni 700 rangre egy ellenséges csapatot hogy lestunnolhass valakit. -
#6200 Azert nalunk is vannak erdekes emberek.
1. engem hivnak rezzelni N. Black Mts-be, amikor Lyonesse-ben vagyok
2. lvl 3 uzen nekem DF-be, hogy var Cotswoldban, menjek buffoljam fel
3. lvl 17-s paladin megker adjam el neki a kopenyem 1 gp-rt, amikor kozlom, hogy quest item igy nem nagyon tudnek szerezni belole megegyet, megsertodik
Tudod ezek utan en is meggondolnam mennyit adjak. De azert 10 gp-re engem is meg lehet vagni. 50 az tul sok. 10gp-bol siman 20-s szintig elviszed a karaktered es utana mar dol a penz. -
Arwenke #6199 Jatszogattam az elobb hibiben, csinaltam egy bardot vagy druid meg nem tom, ne es ott ucsizett egy lvl 47 champion, mondom nekei nem tudna kicsit segiteni, cuccal vagy kis penzel.
Mirre azt mondja hmm, mi leszek ha nagy leszek, mondom druida vagy bard, erre ad 50 silvert, az eleg lesz nekem cuccokra aszondja.:)))
Hat LOL, tolem ha ker valaki penzt Albionba, nincs pofam 50 goldnal kevesebbet adni.:))
Enyire nehez Hibiben penzt szerezni?:) -
#6196 Es mennyien voltak anon-ban? -
Arwenke #6194 En neha szoktam probalni az elore rohanok stun a mezzere, de ennek altalaban az a vege hogy x dd es nyilveszo landol rajtam.:)
Amugy nekem buff nelkul kb 800hp van es minstrel vagyok nem caster, bar meg csak 43. -
#6193 Mint harcos-pap tudok valaszolni a kerdesre. :D 26+11-s rejuval, 10 hp-val gyogyitok kevesebbet, mint a 41+5-s a nem fix hp-s gyogyitasnal. Fixen igaz. hogy csak 428 hp-t tudok, de arra az esetek 95%-ban nincs ido. Rezzelesnel csak az 50% hp 30% powert tudom elnyomni, de az esetek tobbsegeben erre nincs ido, es egy Armsman-nel egyszerubb, ha alap rezz-t + 2 gyors gyogyitast nyomok el, mert ugyanannyi ido alatt vagyok meg es neki is tobb hp-ja van. -
#6187 A mez-hez cask annyit, hogy nemtom hogy lehet összehasonlítani egy olyan insta area mezt, aminek van 1500-as hatótávja, a cleric ae mezével, ami kizárólag a pap mellett állókra hat (a a pap a középpont, és körülötte hat). Lefordítom: Ez azt jelenti, hogy az albioni cleric-eknek azért van ilyenje, hogy el tudjanak futni, ha ütik őket. És nem pedig az ellenség-et lehet vele cc-zni. Mythic érthetetlen dolgokat művel...
Sorcik meg az elsőszámú célpontok, ráadásul kevés az area mezük hatótávja (és jó sokáig kell castolni), ugyanis ez úgy megy, hogy, ha megunom, hogy az albok nézik a midi hordát (néha hibit), akkor betolom a quick-castomat, és előrefutok, hogy tudjak AE mezelni. Ha műkom van még elsül, és csak utána kapok vagy 5 darab egyenként 5-800-as spell-t, vagy nyilat a seggembe. A midik spelljeinek a hatótávja amúgy az én szemszögemből nézve szinte végtelen.....kifutok már a játékból, de érdekes módon még cask betalál legalább 1 kék szar golyó. Amúgy a sorciknak van vagy 500 hp-juk, meg papírmasé rucijuk. -
Mester #6183 Tegnap 70hibi volt emainban egy időben, tehát az már zerg horda volt.
De jöttek midik is 50+ és így jó csaták és hibi halál volt. Ezért nem kell siránkozni ha sok hibi van ott albok/midik simán ki tudnak jönni annyian ha akarnak.
Taf: prydwen midi uralom az kicsit erős szerintem mert jelenleg alboknak 5 relicjük van midiknek nulla. -
#6181 Hat megoltem eletem elso hibiet - Ladder - Firbolg. :D
Fidelcastor meg lathatoan elemeben erezte magat az ostromnal, mert vagy 3-4 x lattam a nevet, mint valamelyik albioni lemeszarlojat. :D -
Arwenke #6179 En is ezt mondom, szoval akkor minden elony a hibiknel, mert csak a bardnak lesz insta ae mezze?? -
#6178 "1,52ben elveszik a healertől az insta stunt,aoe stunt,aoe mezzt. Csak az insta heal marad neki.
"
A hivatalos spell library-ban meg benne vannak.
-
#6176 *smite-om -
#6174 A pap insta mezze irto kis sugarban hat. Eleg ha egy caster megall az 1350-s hatotavomon kivul (a healemnek is ekkora, a stun-e meg kisebb) es 2 bolt-tal kinyiy. Foleg, mert 2-t nyom el, az en stunom alatt. -
#6169 Na oksa, szerintem itt kell ennek veget vetni, tessek szepen atfaradni ide:
DaoC Flame -
#6167 Nemnem. Hibiknel van Group Purge, az overubertultapolt albiknak nincs olyan... -
#6164 Ja. De a Prydwenen meg midi uralom van, oket tapoljak, albikat gyengitik, hurra, de fasza lesz, lehet atkoltozni Midgardba. -
#6161 De rohadtul sajnalom azokat a szegeny albikat akik atmentek Prydwen/Hibibe, hogy ilyen purnyokkal kell egy levegot szivniuk... -
#6160 Beszaras. Meg jo, hogy ilyen primitiv stiluson csak rohogni tudok. h1 -et nem nagyon szeretik a moderatorok itt, ezert sajna nem tudom a tenyeknek megfeleloen leirni, hogy mekkora FASZ vagy. :D -
Arwenke #6158 Megyek es csinalok egy bardot, most mar ezert is meg nezem magamnak.:) -
Arwenke #6157 Na es ki tudja leszedni a mezzt???
Minsitrel sorci, akiket eloszor mezelnek.
Hmmm, akkor tovabbra is ott tartunk hogy akinek van ae insta mezze az a nyero. -
Arwenke #6151 Amugy a tegnapi 30fos hibi zerg, 80 hibi volt kb, de mind1, nem ez a lenyeg. A smite meg szinten mind1 mivel max respec es rejuvh clerick hegyek lesznek.:)
De a mezz akkor is szopatas, bar ki bar mit mond, nincs ra ertelmes magyarazatt. -
Atomy #6150 Nekem nincs smite-om, mégse tudok sűrűn gyógyítani, mert:
1. mezzelve vagyok
2. nincs mezzerünk, és éppen 3-an ütnek -
Arwenke #6148 Hat a faszom ki lesz akkor, hibik midik kapnak ae insta mezzt, en magkapok ae mezzt 5s casting timemal. Hat jo edes... szorakozon a mythic.:(((
Komolyan mondom, gondolkodom rajta hogy hagyom a fenebe albiont.:( Nem ertem, fel nem birom fogni, hogy ha mar a hibik es a midik ae insta mezzt kapnak, akkor a albiont miert szopatjak???
Igy nekem eselyem nem lesz mezzelni, 5secig pikulazak, persze, biztos nem mezelnek, verenek agyon kozben vagy 10-szer.
Huuu, de fel huztam magam, bocsi. -
Atomy #6147 1.51 patch:
- Added insta-cast root to Druid Nature spec; these are all on the same 10 minute timer. All Druid roots have been set to "no recast", however. This was done to alleviate Hibernia's lack of instant-cast crowd control.
Insta-root
AE Insta-root
- Added insta-cast mes to Bard Music spec; these are all on the same 10 minute timer. This was done to alleviate Hibernia's lack of instant-cast crowd control.
Insta-mes
AE Insta-mes
Eddig albiknak volt a cleric insta PBAEmezze, a middiknek a skald insta mezze, meg a healer instastun, instamezz. Ezt kiegyensúlyozandó a hibbik kaptak instaroot, instaAEroot, instamezz, instaAEmezz.
Most vagy én nem tudok számolni vagy ők, de szerintem 4 instaspell nem egyensúlyoz ki 1-et.
1.52 patch:
- We've added a ranged AE mez to the Spiritmaster's Spirit Dimming list to give Midgard a ranged AOE mez option since they are currently lacking in AE mez:
A middiknek kevés AEmezzük van? Hát ezt olyan valaki találta ki szerintem aki sose látta ezt a játékot. Prydwenen ahol nagyjából ugyanannyi a middi mint az albi több mint 2x annyi a healer mint a sorcerer, és még bardból is több van mint sorcererből, pedig a hibbik alig vannak páran.(arról már ne is beszéljünk hogy a sorcerer caster kevés hp-vel, cloth armorban, a healer meg chainben több hp + 2 instaheal)
De végül is a lényeg hogy jól ki lett most egyensúlyozva a 3 realm(biztos hogy 3 van?).
Middik: skald(a legnépszerűbb karakter) instamezz(bár csak 700 range), healer(rohadt sok van ebből is) instamezz, instastun, AEmezz, AEstun, spiritmaster(kicsit kevesebb mint a sorcerer) AEmezz
Hibbik: bard instamezz, instaAEmezz, mezz, AEmezz, druid instaroot, instaAEroot
Albik: sorcerer(kevés) mezz, AEmezz, cleric PBAEmezz, minstrel mezz, 700 range instastun, 5s AEmezz(nagyjábol olyan használhatatlan RvR-en mint a PBAEmezz 200-as range)
Én most sem azt érzem hogy túl sok mezzerünk lenne, nem azt látom RvR-en hogy csak a lemezzelt ellenséget kell egyenként leverni, de a köv 2 patchben ez csak tovább erősödik. Nemtom ki a fene csinálja ezeket a patcheket és mi alapján, de ha Teknyővájó Boldizsár wc-deszka gyártó kisiparost behívnánk az utcáról, az is jobban ki tudná találni. -
#6145 Ah, megtalaltam, csak nem frissult az rp es kevesebbet mutatott. :D -
#6144 Nem ertem, neztem a guideket es en nem vagyok fent a guild listan, se a CM-mel, se a CC-vel. Nem letezo karakterem van? :DDD -
#6143 Instant Cast Mesmerize Type: Body Range: 1500
Lv. Spell Name: Cast Cost Targ. Lasts Delay
29 Hypnotic Harmony Instant 18P Enemy 22 sec. 600 sec.
AE Instant Cast Mesmerize Type: Body Range: 1500
Lv. Spell Name: Cast Cost Targ. Radius Lasts Delay
37 Deluding Harmony Instant 23P Enemy 150 26 sec. 600 sec.
47 Entrancing Harmony Instant 30P Enemy 300 31 sec. 600 sec
-
#6142 Es milyen hatotavu/ideju lesz?
-
#6141 siras on
AAA semmi, clericeket nerfelik, de a bardok legalabb kapnak instamezzt es AE instamezt :)
siras off -
#6136 Egyebkent amiota van MCL es Serenity, azota tobb xp-t kpok Barrowsban szolozassal, mintha fa grp-ban nyomnam. -
#6134 Ujabb Albioni guild szunt meg: Utopia -
Atomy #6126 Én meg most néztem statisztikákat, és nem úgy látom hogy albion lenne a legjobb helyzetben. A 10 legjobb class-ból RvR-en(rp szempontból) 5 middi, excaliburon és prydwenen is. A skald, shadowblade, runemaster mindenhol benne van az első 5-ben. Ami viszont nagyon meglepett, hagy a blademaster prydwenen a 8. és első a hibbik között. Minden blademaster magas szintű és RvR mániás? :) -
#6125 Ja, a clericemnek quickcast ability-t akarok, ha mar nerfelik a smitem :D -
#6123 Hali!
Ha minden jól megy, holnap már tudok játszani.
Szükségetek van még egy 11-es Mercenaryra?