43179
  • Tafaya
    Leather nem cloth :) Es lehetne 1v1-eket hasonlitgatni, szvsz ha normalis style-t hasznalt volna a hero nem evadelt volna friar. De ha megis, akkor NERF FRIARS!!!
  • Hangianix
    De miert en? Ne is mond, azert mert overpovered voltam. :DDD
  • Hangianix
    Spiritmaster tud charmolni? Vagy csak szerencseje volt. Tegnap nekem jott egy velhetoen 50-s es lett volna eselyem megolni, ha hirtelen nem ront nekem a spiritjen kivul, meg egy nekem sarga szorny. Akkor mar a sm is a botjaval gyepalt engem es kb 1 utessel eloztek meg 3-an engem...
  • Hangianix
    Azert mert nekunk ket kari kell egy normal mezzü-hez meg insta healhez, midgardnal meg egy. Es ugye mindenki tudja, hogy 2 kari az tobb mint egy. Tehat tultapoltak vagyunk. De vihetem tovabb is a gondolatmenetet. Ott egy ember leszedi mindenkirol a grp-ban a negativ effekteket itt egy 8-s csoportban 8 ember kell ehhez. Es ugye 8 kari az mar megint csak tobb, mint 1. Azannyakocsogit, szerintem alboknal csinaljuk azt, hogy a purge csak 50%-os hatekonysaggal mukodik. Maris csak 4:1-hez az arany. De lehet, hogy megse jo, mert 4 kari meg mindig tobb, mint 1 :DDDDD
  • Tafaya
    Valaki magyarazza mar meg hogy miert botlok lepten-nyomon a kovetkezo mondatba, mostmar baromira kivancsi vagyok miert vagy mi a legtaposabb realm:

"Albs are overpowered"
  • Hangianix
    Hat ez az, nekunk sose lesz Grp purge-unk... Talan 1.53-ban...
  • Mester
    lol 4 en voltunk ti meg nyolcan(8 emberér kaptam rp-t) az utolsó csatában és van screenim is ami bizonyítja és csak malevolencia és egy lvl43 bard halt meg:)
    És tényleg nem akarok flamet de esküszöm hogy csak 4en voltunk...
    Van group purge-om mez nem olyan nagy problema mar:)

Amúgy tényleg jó harc volt.
  • Bith
    Rohadjanak meg, én csak éjfél után tudok netezni, erre addigra már nincs :((. Végre 1 jó 5let, erre kiveszik...
  • Arlen
    Üdv emberek, ezer éve nem jártam erre, mi a helyzet az eu szervereken?:) Én nagyon jól megvagyok az usába, hétfőn "levágtuk" a dragon-t
  • Hangianix
    Egy pobat meger. Nekem senkivel se van/volt gondom a Prywden/Albok kozul, nemhinnem, hogy lenne a tobbiekkel.
  • Arwenke
    Miert ne lehetne kozos magyar guild?:)
    Legfeljebb nem mindenki lesz benne.:)
    De most komolyan, legalabb meg lehetne probalni, azt majd ki derul mukszik-e vagy sem.
  • Arwenke
    A bard az nulla meeleben, viszont insta ae mezze lesz, es van end, power, speed songja ami nem rossz, plusz tud gyogyitani is.:) Ja es szerintem massze a bard a legjobb mezzer az egesz gameban, szvsz.:)
  • Tafaya
    Ti johettek :)
  • Tafaya
    Minstrel AE mez 5 mp-es varazslasi idovel rendelkezik, addigra szetinstantolnak :)
  • Hangianix
    3200 az semmi. Na mindegy, en vagy Skald-dal leszek, vagy valami durva Hibbi casterrel. A gyogyitasos karik valahogy nem erdekelnek. :DDD
  • Hangianix
    Pedig beleptem volna :)
  • Tafaya
    1 angol nyelvu szerver lesz, es asszem 3200 playert fog elbirni egyszerre :) Kozos magyar guild? Sajnos nem hiszem hogy mukodne :/
  • Arwenke
    A minsitrel pet kombo kicsit korulmenyes en azt hiszem, mert ha van pet akkor szinte semit nem tudsz csinalni (songok), nincs speed, szoval csak akkor jo ha a helyszinen tudsz szerezni petet. Szerintem.
  • Arwenke
    Warden tudja hibiben, plusz tud meg sok mindent, attak haste, buff hegyek back up healer, van speedje is. Rezzelni is tud.:)
  • Arwenke
    Lenne egy par kerdesem, csinaltam egy bardot, mar lvl 10, de nem tudom eldonteni mirre tegyek inkabb pontot. Mi a fontosabb kezdetben?
    A nuture, itt vannak a end, pow, speed songok.
    A regrotwh, itt a heal dolgok vannak vagy a music, ott ae mezz ami lenyeg meg a dd shout.

Szoval mi a fontosabb kozoluk?
    Melyik kettot vigyem feljebb, nuture es music meg kicsi regrowth?
    Fegyver skillre nem is raktam csak 2 pontot, hogy egy style legalabb legyen.

Tud valaki segiteni egy par tanaccsal??
  • Hangianix
    De ha csak egy PvP szerver lesz (vagy nyelvteruletenkent 1-1) az nem lesz eleg, mert hogy birna el Exc es Pry osszesitett jatekosallomanyat.
  • Hangianix
    PvP szerver kulon 1 szerver lesz? Mert akkor csinalhatnank egy full magyar guildet. :D
  • Tafaya
    Albik kozul az infi ami eletkepes szerintem, ami durva lesz az a hibiktol a warden. Scoutot nem erdemes ugyis csapatban fox nyomulni nagyreszt.
  • Hangianix
    *mert=meg
  • Hangianix
    Fasza. Emiatt nem akarok jobban jatszani a karival. Az a gond, hogy 50 utan nem latom a jovot. Persze segitem a guildtarsakat, mert RvR neha altozok, de azt hiszem a DAoC-kal toltott ido ugy az 1/6-ra fog csokkenni.
  • Tafaya
    Vannak a kozeljovore olyan elkepzeleseik, hogy akinek van 50-es karija, es indit egy uj karit, akkor az lehet hogy 20-as szinten fog kezdeni :)

Forras: http://camelotvault.ign.com/
  • Tafaya
    Woohoo!!!

Doubling of available character slots. Based on both user demand and the fact that we have an expansion pack coming out soon, it seems prudent to increase the number of slots available to the characters. We have worked out the technical issues involved with this, and thus, we are going from four to eight!
  • Majati
    összeomlott a tőzsde? vagy csak disznóláb? :D
  • Hangianix
    Koszi. Azert rohejes a kiosztas. SotL-nakosszesen van 15m rp-je. Rengeteg 50-s karival. Ki fogja elerni akar az RR7-t is. lvl 50-s karik 15%-a mar igy is gazdat cserelt nalunk. Eleg sokan eladtak az accountjukat. Lehet, hogy Eteriont is kiszedem az ignore-bol. :DDD
  • Mester
    http://www.guardiansofvalor.com/various/RealmRanks.html

http://www.grailbrotherhood.info/realmrank.htm
  • Bith
    Az összlétszámhoz képest nem, de mondjuk ez ha mind kint van RvR-en, akkorlehet sok is valóban.
  • Hangianix
    Kerdezz nyugodtan cs-ben, szivesen valaszolok. :DD

(na jo nem szivesen, de felaldozom magam az ugy erdekeben) :D
  • Dikkma
    Érdekes olvasni ezt a topicot :D
    Beszélni mádzsár? :)
  • Hangianix
    Hol lehet megnezni a realm lvl-k eleresehez szukseges xp mennyisegeket? Engem RR 2 L 0 -tol erdekelne RR 3 L 0 -ig.
  • Mester
    Emainban kb 4-5 anon hibi szokott lenni max. szerintem(amikor 50en vagyunk).
    Relic raidnél érthető okokból anon lesz nagyrésze az embereknek.
  • Hangianix
    Ma 5k jott RvR-bol. Azert jo volt nezni, hogy a smite-omat nerfelik, amit lehetosegem se volt hasznalni, mert egy troll messzebbre kop, mint annak a hatotavja. :D
  • Atomy
    kb. 20 45+ infi van Prydwenen
  • Bith
    Amúgy ma asszem kicsit élvezkedek a midis thane-emmel :) (exclibur, kis 20-aska :).
  • Bith
    Sztem nem lehet túl sok, lévén, hogy a legnehezebben tápolható karakter. (a második meg a scout)

Fidel: 500hp-val lehet picit túloztam, de mint látod a többi hozzászólásból, nem sokkal mondtam kevesebbet sajna, mint amennyi valójában. Khurcast level 50-es és neki 750, tehát az a casterek hp-ja nálunk, a sorcinak is annyi lesz, de én még csak 43-as vagyok. (tehát akkor monduk nem 500, hanem 550-600 a hp-m, ami kb egy fél midi nyíl, vagy egy fél midi kék golyóbis sebzése :)
  • Atomy
    Találtam egy jó statisztika oldalt: http://www.camelot-seer.com
    Ez röhej: Albionban 35%-al többen vagyunk, és ennek ellenére 30%-al kevesebb rp-nk van.

All Levels - Population
    1 Albion 153174
    2 Hibernia 118020
    3 Midgard 112767

All Levels - Total Realm Points
    1 Hibernia 99554
    2 Midgard 89714
    3 Albion 74864

Az albioni karakterek olyanok mint a futóvadlövészeten a futóvadak, arra jók hogy a vadász lelője őket.