Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
zzz
zzz
zzz

zzz
zzz
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
nagyon el van találva ez a game, de sajnos most bementem és a régi szerveren 38-an voltak :-( siralmas
pedig szívesen nosztalgiáznék egy kicsit, de így sajnos erre nincs esély
Steam: [HUN]Feriggno
Az hogy anyagilag mennyire lett sikeres nem tudom igaz hogy ez is sokan megvették mivel nagy név volt de nagyon sokan abbahagyták.
Lourker
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
btw kinek hogy tetszett(ik) WHO csak számomra volt igencsak kiábrándító a game?;o
Lourker
2, a http://www.camelotherald.com/news/index.php kapsz aktualis kepet, hogy malyik szerveren hanyan vannak epp online
3, itt mar senki nem jatszik,atm mindenk war-ozik
köv.?
ha el is kezdesz gamelni, akkor azt az USA szervereken tedd meg (mind1 hogy melyikre mész, szinte az összes össze van vonva).
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
kezdõ vagyok és jó sok kérdéssel szeretnék itt zaklatni mindenkit(már ha vannak itt még páran...) ha valaki írna akkor legalább tudom hogy nem hiába fogok kérdéseket dobálgatni ide...
anti hero
(csak warozni meg muszaly)
anti hero
Elnézést a kizárólag önzõ okokból történõ offolásért, de azt szeretném kérni, hogy ha van itt esetleg valaki olyan, aki DAOC-ozik de nem WARozik az legyen szíves írni nekem egy privát üzenetet, ha megkérhetem.
Többet nem is írnék, hogy ne ezt a fórumot szemeteljem tele az egyéni dolgaimmal és ezért is elnézést mindenkitõl és további jó DAOCozást Nektek 😊
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
zzz
Scenariok: az mindenképpen pozitív itt hogy tényleg nagyon sok scenario van teljesen különbözõ feladatokkal tehát összeségében szórakoztató.(bár számomra pár "run" után kicsit unalmas volt bár lehet azért mert alapból jobban bejön az open rvsr,de guild vs guild fightok lehetnek szórakoztatóak akár hosszabb távon is)
Keep raidek kb. ugyanolyanok mint daocban.
Open rvsr-ben viszont szinte csak zerg vs zerggel találkoztam. a harcoknak a taktikai része a collision detectionre és a knockbackekre épül(nincs és nem is lesz komolyabb CC) ezt komolyabb szinten még nem teszteltem de szvsz 2 opted fg-al már talán lehet valamit kezdeni(1fg skirmish nemtom mennyire lesz életképes)
Lourker
de skirmishbe a klasszikus(20 v 30) fokent 2-3 fos grpok szaladgaltak ide oda szervezetlenul pug v pug mini zerg v mini zerg kombo, eloszor az ordert beszoritottak a campjere, majd vissza, allo haboru itt is ott is, aztan vissza...
scenarioba, picit mar volt csapat, mivel lehetoseg van nem full grpokba bejelntkezni , de lehet solokent vagy fel grpkent is, ott mar volt nemi osszetartas, az jo volt wow bgre hasonlitott.(jott egy guild 2grpal, 2-2healer taroltak mindent, kezdore nem lehet nagyon beszoritani senkit es campelni,ugyhogy ki lehetett szokni jobbra balra,ezzel nehezitve a dolgukat,de a missionhoz kozunk nem volt)
volt egy klasszikus 1v1em teljesen korrekt csataban kikaptam egy +5 lvl WE-tol.
Meg 5x lenyomott egy fg soloba...
Praag ostroma nagyon pepec, mint ha daoc housingba(caerwent) menne a csata, zerg v zerg szervezetlenul, cseppet rohadtul idegesito volt.
Siegbe meg nem kostoltam.
vélemény? wow klón értelmes pvpvel vagy mih
zzz
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
sztem én meg 2:36nál, épp halunk 😄D
anti hero
anti hero

zzz
anti hero
Nem játszottam MMO-t már jó rég, Origins / Albionba megfogok poppolni még nem tudom mivel, de valszeg valami roleplay wizard+infilel fogok majomkodni :E
zzz
Lourker
Lowranken nagyon tetszett a sámán, de így 31-rõl indulva vesztett fényébõl, bármennyire is tudom, hogy nem releváns ebbõl a beállított helyzetbõl kiindulni, r40-en ahogy osztottam-szoroztam jónak tûnik.