Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

anyjára even

zzz

grats 😊 reméljük az anyára fog ütni szellemileg is 😄😄D

zzz

tudtommal egy dojcs cleric és egy amcsi rm már több mint 1 éve megcsinálták, csak azóta delete vagy got a life recently és nincsenek a listákban.

zzz

zzz

WOH, rakás szar. Mostanában trendi lett tõzsdézni, ezért itt egy kép a tömör vélemény után: 😄

zzz

Botond
Nekem meg a kislányom 13 napos ma. 😊
Pari
Az elso RR13-as player daocban egy reaver.

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Pari
1.97 music loveitt

Hyder
nekem csak egy bajom van a WHO-val, hogy nem DAoC. én is beta óta toltam a DAoC-ot és úgy érzem azóta semmi nem adja vissza azt a feelinget.

nagyon el van találva ez a game, de sajnos most bementem és a régi szerveren 38-an voltak :-( siralmas

pedig szívesen nosztalgiáznék egy kicsit, de így sajnos erre nincs esély

Steam: [HUN]Feriggno

Nekem is hasonló érzéseim vannak War-al kapcsolatban closed bétában már éreztem hogy teljesen elfordultak a daoctól és inkább wow-os irányba mentek, de azért adtam egy esélyt megjelenéskor, de a high-end része a dolognak egyszerûen unalmas rvsr grindfest, pvse-ben meg még többet kell insta grindolni a cuccokért mint wow-ban(lostvale).

Az hogy anyagilag mennyire lett sikeres nem tudom igaz hogy ez is sokan megvették mivel nagy név volt de nagyon sokan abbahagyták.

Lourker

s0n1c
számomra teljes csalódás, nem ezt vártam, meg nem is ezt ígérték, egy daoc után ez egy nagyon nagy mélyrepülés még, ha pénzügyileg jóval jobban teljesítenek is
Jockey
nekem teszik WHO, csak rvr keepeket kéne átdolgozni, mert jelenleg ez így állóhábórú és zerg az egész..😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Jockey
1hétért én nem fogok töltögtni, ráadásul asszem atlantisig van kiegem vagy meddig, szal nálam ez halott projekt😊

nekem is jött az account open mail. Kiváncsi lennék törölték-e már a karikat(gondolom igen, utoljára toa megjelenés környékén loggoltam be;p)

btw kinek hogy tetszett(ik) WHO csak számomra volt igencsak kiábrándító a game?;o

Lourker

s0n1c
1 hét ingyé van most, lehet én is benézek 😊
Jockey
valaki/mi aktiválta 2 daoc accom, ez valami bonusz WHO miatt vagy van aki befizetett mostanság?😊

bármelyik szerverre lehet transferelni karaktert pl angolról németre?
Pari
1, Az EA-nek nincs koze a Daochoz ez a Mythic jateka(csak a warhammer szerzodes utan kebelezte be az EA,de a daocba nincs beleszolasa)
2, a http://www.camelotherald.com/news/index.php kapsz aktualis kepet, hogy malyik szerveren hanyan vannak epp online
3, itt mar senki nem jatszik,atm mindenk war-ozik

köv.?

hát, nemtom hogy játszik e egyáltalán valaki még...
ha el is kezdesz gamelni, akkor azt az USA szervereken tedd meg (mind1 hogy melyikre mész, szinte az összes össze van vonva).

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

hu akkor kezdem... ki melyik szeron van(én bevallom még törtön nyomom.. mielõtt bárki leszólna közlõm eddig CSAK rossz tapasztalatom volt az EA val.. minden tekintetbe.) mert lehet rászánom a kis pénzem és megyek eredetire... és hogy ki melyiken van és hol bírnának egy ilyen elmebetegnek mint én segíteni... a többit majd a lecseszésem után...
Pari
kerdezz!

hy
kezdõ vagyok és jó sok kérdéssel szeretnék itt zaklatni mindenkit(már ha vannak itt még páran...) ha valaki írna akkor legalább tudom hogy nem hiába fogok kérdéseket dobálgatni ide...
nekem már a vállamon van, egy camelot jelveny vegul is, ilyen arany szinu.. annyira nem egy nagy durranas, de azert hordom : )

anti hero

Ááá, csak a bónuszitemet szerettem volna elcsencselni, ami a daocosoknak jár. Igazából nem volt olyan égetõen fontos, csak gondoltam egy próbát megér, hátha van valaki, aki nem használja 😊
Pari
Nyugodtan kezdezz Pio, meg cssak 1 honapja, hogy lejart a daoc elofiz😛
(csak warozni meg muszaly)

nem daocozik mar senki ugy 5 eve vagy hogy ; ) de azert szeretjuk <3

anti hero

Sziasztok!
Elnézést a kizárólag önzõ okokból történõ offolásért, de azt szeretném kérni, hogy ha van itt esetleg valaki olyan, aki DAOC-ozik de nem WARozik az legyen szíves írni nekem egy privát üzenetet, ha megkérhetem.
Többet nem is írnék, hogy ne ezt a fórumot szemeteljem tele az egyéni dolgaimmal és ezért is elnézést mindenkitõl és további jó DAOCozást Nektek 😊
..

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

.

zzz

Pari
Teszt, 1-handed maruder

A legtöbb szinten én is tesztelgettem már a pvsp-t/rvsr-t(mondjuk pont amikor a lvl40es fázis volt kicsit elegem volt a gamebõl és alig játszottam valamit)

Scenariok: az mindenképpen pozitív itt hogy tényleg nagyon sok scenario van teljesen különbözõ feladatokkal tehát összeségében szórakoztató.(bár számomra pár "run" után kicsit unalmas volt bár lehet azért mert alapból jobban bejön az open rvsr,de guild vs guild fightok lehetnek szórakoztatóak akár hosszabb távon is)

Keep raidek kb. ugyanolyanok mint daocban.
Open rvsr-ben viszont szinte csak zerg vs zerggel találkoztam. a harcoknak a taktikai része a collision detectionre és a knockbackekre épül(nincs és nem is lesz komolyabb CC) ezt komolyabb szinten még nem teszteltem de szvsz 2 opted fg-al már talán lehet valamit kezdeni(1fg skirmish nemtom mennyire lesz életképes)

Lourker

Pari
Volt szerencsem hozza, de ez meg eleg kezdeti volt, lv20+ teszt, es azota volt rengeteg nerf is...
de skirmishbe a klasszikus(20 v 30) fokent 2-3 fos grpok szaladgaltak ide oda szervezetlenul pug v pug mini zerg v mini zerg kombo, eloszor az ordert beszoritottak a campjere, majd vissza, allo haboru itt is ott is, aztan vissza...
scenarioba, picit mar volt csapat, mivel lehetoseg van nem full grpokba bejelntkezni , de lehet solokent vagy fel grpkent is, ott mar volt nemi osszetartas, az jo volt wow bgre hasonlitott.(jott egy guild 2grpal, 2-2healer taroltak mindent, kezdore nem lehet nagyon beszoritani senkit es campelni,ugyhogy ki lehetett szokni jobbra balra,ezzel nehezitve a dolgukat,de a missionhoz kozunk nem volt)
volt egy klasszikus 1v1em teljesen korrekt csataban kikaptam egy +5 lvl WE-tol.
Meg 5x lenyomott egy fg soloba...
Praag ostroma nagyon pepec, mint ha daoc housingba(caerwent) menne a csata, zerg v zerg szervezetlenul, cseppet rohadtul idegesito volt.
Siegbe meg nem kostoltam.

egyébként aki játszott warhammerel, esetleg pvp-zett is vele...

vélemény? wow klón értelmes pvpvel vagy mih

zzz

tegla
Ubi toljál már fel pár képet ide v. a belsõre!

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

tegla
Ez beteg! <#worship>

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Botond
1:50-1:52 között a pajzsos srác nekem is gyanús,de mintha NFD embléma picit másabb lett volna, de vmi ilyesmi. Mindenesetre jó képek. 😊
Uberlama
oh bakker a régi szép idõk, mennyi screenshotom van még ezekbõl, sõt még a legelsõ karimról , paladin, amint épp osztja a brutál dmget lujo mercével lvl 8on 😄

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Wings 4:04nél 😄

sztem én meg 2:36nál, épp halunk 😄D

anti hero

tegla
Régi szép idõk...brühühühü<#szomoru1>

s0n1c
most találtam war forumon 😊

DAOC Excalibur/Prydwen Europe
triple spec, mindenbõl egy pici szeretet.

zzz

earth wiz?

anti hero

s0n1c
kb. annyi köze van a warcrafthoz, mint az aochoz
Van egy olyan rossz érzésem, hogy a Warhammer már csak a neve miatt is (war-cra-ham... t_t) elfog vérezni, gfx is elég warcraftos... meglátjuk.

Nem játszottam MMO-t már jó rég, Origins / Albionba megfogok poppolni még nem tudom mivel, de valszeg valami roleplay wizard+infilel fogok majomkodni :E

zzz

Igen az már számomra is letisztult hogy masszívan kell a healing power mind pvse-be mind rvsr-be és számomra szinte biztosnak tûnik, hogy 2 healer grp setupok lesznek a nyerõk (mind pvsp mind pvse) és mondjuk egy grp-ban egy zealot-al azért lekerült valamennyi teher healing terén a shamanról és talán tud dmg-elni persze ezek csak teóriák majd kiderül.(bár a 2healer egy grpban számomra szinte biztos leginkább úgy hogy a ranged dmg/healer typeok dmgolni is tudnak azért és healbe is nagyon erõsek)

Lourker

Mondjuk a waaaghból kifolyólag tényleg sokrétûbb a karakter, de ahogy tapasztaltam túl sok idõ nincs 1-1 dmg spell elnyomására, még az instant dotok is problémát jelentettek a frontline tankok healelésében, mivel a két hot szépirodalmi nyelven szólva úgy éreztem hangyafasznyit nem ér, folyamatosan nyomni kellett rájuk a direct healt is és ezzel is csak azt értem el, hogy késleltettem a korai elhalálozásukat. 😄
Lowranken nagyon tetszett a sámán, de így 31-rõl indulva vesztett fényébõl, bármennyire is tudom, hogy nem releváns ebbõl a beállított helyzetbõl kiindulni, r40-en ahogy osztottam-szoroztam jónak tûnik.