43179
  • Bhalage
    nincs
    majd 1 honapra ez is jo lesz..
  • Rockety
    marad az www.armorgames.com :D
  • Rockety
    asszem öcsém megnézte, nekem 3 perc elég volt a darkfallból az ott látottak alapján... :p

mythicnek meg reszeltek, warhammer 1 hónapig bírta rakás szánalom. Bakker nincs mmo a piacon amivel érdemes lenne foglalkozni? :<
  • Bhalage
    zerg!!!
  • Pari
    :)
  • Bhalage
    az bárány úr!!!!
  • Botond #42933
    Kistehén a műszerfalon > all. -.-
  • Botond #42932
    Na darkfall most esett ki a rostán. Nem sikerült regisztrálni. :) Kitöltöm a formot, és aszondja error töltsem ki a formot. :)
  • Bhalage
    sonic es badbiti kolléga közös ismerősei között vagyok vhol :d bár nem publik a fotók ;d
  • Bhalage
    en szivesen eldongicselek autoval, mert amugy jo az, de nem a csucsforgalomban szoktam jonnimenni ofkorsz.
    amugy meg nem a belvarosban lakom, hanem kint a picsaba budan a zoldben, szal nem art az auto..
    pozitivum, hogy melohelynel tudok fix parkolni, szal amugy jo az.

uff
    : )
  • Jockey
    tudám ki vagy wiw-en még le is csekkolnám..:p
  • s0n1c
    sose értettem, hogy pesten hogy van valakinek egyáltalán ingerenciája kocsival közlekedni :) de a kocsi szép!
  • Bhalage
    nubok :D
    mi meg a valsag elott befakkoltunk, de szerencsere tovabb tudtam pattanni :D

apropo villamos, megvettem (nem hitelre loál) almaim kis hondajat, csekkoljatok wiwen :D tök king
  • Jockey
    jah szaros a helyzet, en halistennek a need szegmensbe vagyok..
    bankok ket kezuket osszeteszik ha toke van naluk, en ugyfeleimnel meg eleg sok van..:p
  • Botond #42925
    8 hetes gyerek mellett hogy érek rá? Hát van olyan nap amikor 2x 20 perc szabadidőm is van, de van amikor csak 1x 20. :) A "szabadidőm" nagy részét villamoson töltöm melóba és melóból haza, amikor csak egy jó könyv van kéznél, mmo nem annyira. :) Hétvégeken még valamennyire ráérek, de most, hogy jön a jó idő valószínűleg sokat leszek vidéken, jó levegőn a gyerekkel. Ezek tartanak vissza, nem a 10k. :) Amúgy még tartom magam. Te hogy bírod? Nem egy életbiztosítás most a mi szakmánk. Nejem ráadásul autóipar, ha nem jön el gyesre még azon is remeghetnénk. Ott is már -15% fizu, 35 órás munkahét, semmi prémium vagy fizuemelés, de cserébe volt 15% leépítés is. Csúnya idők járnak.
  • Jockey
    van heal csak nem olyan, hogy eltolod és fullra healeled magad..
    mivel a sebzés modell sztem elég jó, így ebben ajátékban nincs is akkora szerepe a healnek, sokkal inkább a terepviszonyok stb kihasználásáank..
    de amúgy is puding próbája az evés, ha nem rugtak ki akkor tudtommal nem az a 10k fog földhöz baszni amennyibe van az acc..:-)
    1 dolog biztos amit mérlegelni kell mielőtt bele kezdesz, ez nem solo játék, ha biztonságba akarsz lenni akkor csak group, bár neked ez megy, kérdés időben mennyire érsz majd rá..:-)
  • Botond #42923
    Egyelőre elég félinformációim vannak a gémről, amik nem győztek meg. Meg jön a vizsgaszezon is hamarosan, tanulni kell a vizsgákra abban a kis időben ami a gyerek mellett szabadon maradt. Szóval még nem, de érdeklődés szintjén szeretnék több infót megtudni olyanoktól akik tolják. Például finder mondta, hogy nincs healer, ez már eleve kiborító a számomra. :D
  • Jockey
    gyere csak gyere:)
    elejen eleg durva tud lenni, de ahlogy fogyasztod ugy jon meg a kedved hozza:P
  • Botond #42921
    Darkfallról mondjál már lécci pár szót, hogy mégis mi olyan borzasztó benne, mert én is éppen most fontolgatom, hogy megnézném. Köszi.
  • Pari
    Eskuszom ket feles valaszt el attol, hogy visszamenjek daocozni US toa szerverre...a war csalodas T4 jatszatatlansaga miatt, a darkfalltol frusztralobb gamet nem igen lattam...

Ha vkinek lenne kedeve szoljon eskuszom osszehozunk egy 8man grpt
    Asszem meg egy folos accom is van full expansionnel.
  • Rockety
    inkább a goa nélkül első sorban :D
  • s0n1c
    Inkább mythic nélkül... Sajnos nem az EA volt a hibás war-nál.
  • Tafaya
    Hja, kár érte, meg a játékért is. Gifv Daoc 2, EA nélkül
  • Botond #42916
    Valamikor ez a topik volt a legtöbb kommenttel rendelkező, mostmeg már kicsúszott a top20ból is. :( A régi szép napok sosem térnek vissza. :(
  • Jockey
    sztem meg nemtudom
    daoc volt, de sose lesz már hasonló, marchus-l értek egyet, más volt a korosztály, félig zárt közösség érte még el akkor az mmo-kat és minden új volt és egyedi..
    kár filozofálgatni ezen, mythic bizonyított WHO-l hogy lehet szarul csinálni valamit..
    a többi kérdést és sajnos a fő kérdést, pedig az eladhatóság határozza meg, innenstől kezdve marad a rétegspecifikus játék amit vagy felvállalnak a fejlesztők vagy nem..
  • RogueGigi
    Szerintem össze lehet ilyen gémet hozni még, csak megfelelően tálalt rvr fókuszú játékra van szükség, ami nem ilyen gyermeteg rajzfilm grafikájú, hanem egy fokkal komolyabb annál. Talán ez csökkenti a 8-12évesek jelenlétét is :) No meg a ballance terén is továbbléphetnének a srácok :)
  • Marchus
    Igen, a hős időszak... :) xD
  • Bhalage
    nameg a reaver bomb miatt is :D
  • Marchus
    áh, a "Daoc 2" se lenne ugyanilyen jó...
    Daoc akkor újdonság volt, normális community -vel, amiben félig-meddig normális emberek voltak :D

nomeg a nosztalgia miatt is a Daoc marad a legjobb game :)
  • RogueGigi
    Nem csodállom... Nem tudom mikor jön egy hasonló gém, pl daoc2, vagy bármi aminek ennyire jó az rvr része.
  • tegla
    bump
  • Pari
    Asszem mentalist lennek...:D
    (persze a miniket megint kihagytak...)
  • Pari
    Április elsejei tréfa a mythictöl, rofl

Servers are UP and we are pleased to present to you the patch notes for 1.97b. Enjoy!

===================================

Dark Age of Camelot
    Version 1.97b Release Notes
    Classes and Quivers
    April 1, 2009

===================================

NEW THINGS AND BUG FIXES

- A new small race option has been added to each realm: the Minitaur. These diminuitive minotaurs, in order to make up for their small stature, have been granted an extra 30 specialization points at character creation and may be any class in the realm in which they are created.

- Players can now journey to other Realms for PvE content. These areas will be considered neutral and will not be open for RvR combat.

- Players may now gain artifact credit for certain artifacts by killing low-level monsters around Cotswold, Mularn, and Mag Mell. However, due to certain limitations, these mobs will only grant credit to players to whom they con Green or Higher.

- The Following new RvR titles have been added: Door Opponent (100 Doors Destroyed), Door Enemy (1,000 Doors Destroyed), Door Vanquisher (10,000 Doors Destroyed). Additionally, in order to level the playing field for these new titles, all players� RvR kills, solo kills, and relic captures have been reset.

- PvP Ruleset: In order to promote the correct sense of community on Mordred, the /hug and /kiss emotes will now deal 750 damage (Spirit) to the player using them.

- PvE Ruleset: In order to promote the correct sense of community on Gaheris, all instances of the word �damage� have been replaced with the words �frown points.�

CLASS CHANGES AND FIXES

Animist

- Hibernian naturalists in the city of Tir na Nog have run out of the fertilizer that was allowing turrets to grow instantly when cast. As such, all Aninmist turrets will start as level 1 mobs, and will grow slowly to their max level over 45 seconds, at which point they will begin to attack enemy monsters and realm opponents.

Armsmen

- Armsmen may now dual wield polearms.

Bainshee

- Due to complaints about being hard to distinguish in large crowds, Bainshees will now have a large pulsing effect on their character at all times. Additionally, their torch will be permanently enabled, allowing these players to have a much easier time locating their character on the screen.

Heroes

- Heros may now dual wield large weapons.

Mentalist

- A new charm spell has been added to the Mentalism specialization line. This spell will allow the Mentalist to permanently charm an enemy realm character � this character will be added to the Mentalists� character selection list. The original controlling player will receive a 50% bonus to EXP while leveling a new character.

Mercenary

- Mercenary players may now interact with the Guild of Shadows treasurer to collect back wages for the battles they have fought in. The realm of Albion apologizes for the delay in paying their hired soldiers.

Reavers

- Soul Quench, the Reaver Realm Rank 5 ability, has had its damage value and radius significantly increased.

Shadowblades

- The growth rate on Perforate Artery has been significantly increased provided that the player is using a two-handed weapon.

Skalds

- All Skald Chants now require that the player must be using a "Scroll of Battle Hymns" in their 2-handed slot. These scrolls may be crafted using the Fletching tradeskill, although there are plans to add several of these items to the loot tables of monsters in the Catacombs Darkspire Zones.

Theurgists

- All Theurgist summoned pets have been moved to the Baseline spell lists, and the high-end version of these pets will be summoned at 100% of the caster's level.

Valkyrie

- Equal opportunity activists in Midgard have successfully won the right for Male Frostalfs to become Valkyries.

Vampiirs

- Up to 5 chambers have been added to the Vampiir in the new Shadow Mastery Baseline ability. All five of these chambers may be loaded with up to two claw spells each, at no power cost.

CAMELOT CLASSIC WORLD NOTES

- Dragonsworn leaders in the realms of Albion and Midgard now have a chance to drop arrow quivers when killed. The Dragonsworn leaders in the Realm of Hibernia have taken a stand against such a horrific celebration of the destruction of noble trees to create arrows, and have steadfastly refused to carry them
  • Hyder

Komolyan mondom fáj a szívem ezután a game után
  • RogueGigi
    Jah, amelyiken táncolunk? :))
  • RogueGigi
    Melyiken? :)
  • Hyder
    jeeee, ott vagyok az 1ik képen :)
  • Botond #42902
    A 4-es? Vagy a kisföldalatti? :o
  • RogueGigi
    vagy a metro esetleg? :P