43179
  • Tafaya
    En Rank 2 vagyok nem Rank 0 :P
  • Hangianix
    Bith es tagletszamra nincs otleted? D:
  • Hangianix
    Lol en eddig csak az altom guildjeben RvR-ztem. :DDD
  • Bith
    Ja, lehet 2 GM, már nálunk is 2 van (2. Tafaya :).
    Steveh tudja, hogy hogy állította ezt be, de sztem már Tafi is.
  • Bith
    Ez 2 dologból eredhet, ha valóban kék:
    1. Valaki már lőtt bele akinek szürke volt (vagy egy olyannal vagy csapatban, akinek az már szürke)
    2. Megvan már az 5. szinted, és megvan mind a 10 bubid, de még nem választottál class-t. Addig nem kapsz több xp-t, amíg nem leszel "valami" :)).
  • Bith
    Ez úgy lehet Hangi, hogy a karakter másik guildban szerzett RP-jét azt nem hozzá át, az marad a régi guildnél (mármint összesítésben csak). Tehát egyénenként lehet több az RP, mint a guild összerpé, ha nem az összeset itt szerezte valaki.

Nahh, remélem vili :).
  • Mester
    RA-kal kapcsolatban egyetértek veled teljes mértékben.
  • Lord Maelstrom
    No igen és persze ha már party akkor
    Kik milyen Realm ben vannak?
    Tehát milyen realmben legyen majd a karim? :)
    Ok nem Midgard asszem...
  • Lord Maelstrom
    Hümm akkor azt hiszem én holnap magyek és megveszem ezt a dolgot :)
    CD GALAXY? EZ Hol van?
    Csatlakozom Kalinkához Bár baromi kezdő vagyok én is szeretnék majd valami magyar partyhoz csapódni. Úgy élvezetes , nem? :))
  • Hangianix
    FC-seknel lattam, hogy van nekik tobb 0-s tag, azaz elvileg GM. Ezt hogy lehet beallitani?
  • Hangianix
    Arra rajottem, hogy az osszes a guildben megfordult jatekost oda szamolja. Tehat a mar megszunt guildnek is van 30 tagja. De nekunk ugyis csak 8 lenne es nem 9. Arrol nem is beszelve, hogy egy masik klannak 6 nev volt felsorolva 1 aktiv taggal. Az ugye, meg nemlehet...
  • Hangianix
    Mivel a beta februar vegen befejezodott (europaban) ok biztos azt hittek, hogy a koreai verziot akarod, mert ott meg megy a beta :DDD
  • Lord Maelstrom
    Köszönöm a Válaszokat.
    NNNa a következő.
    Elmentem venni Daoc-ot.
    1. Állomás Árkád 576 Kbyte Shop
    -Jó napot DAoc-uk van?
    - Nincs
    -Köszönöm
    2 Áll. Westend 576 K shop
    -Jó napot Daoc-uk Van?
    - Mi? De hát az még nem is jött ki.
    -Hö???
    De hát Már majd egy éves
    Forumon mondták hogy már rég kint van meg láttam leírást is
    - Olyan nincs az vmi Béta lehet
    most töltöttem le és csak béta
    -De há' most jön hozzá ki a Kiegészítő
    ÉS elmondták hogyan kell accauntot csinálini
    És játszanak is vele láttam képet.
    - Ja az biztos valami Open Béta
    - Igen na hát akkor jó (Itt lehetett elegem és gondoltam azt hogy vagyő vgay én DE valaki itt nagyon hülye)

Na most akkor mi a helyzet.. erősítsetek meg abban a hitemben hogy ugye nem én voltam a "félreinformált" :)
  • Hangianix
    Meg egy kerdes, hogy szamolja ki a guild rp-t? Mert nekunk tobbnek kellene kijonni, ha osszeadom egyenkent.
  • Hangianix
    Gratula a FC tagoknak, jol all a guildjuk a listan. :D Csak latom az aktiv tagletszamot ott se szamitjak ki jol. Mi pl. 9-en vagyunk 5 helyett. Hmm...
  • Tafaya
    Egyebkent ezt csinalja utanam egy infiltrator :)

• Tafaya
    Ki kell rakni a quickbarra es onnan tudod hasznalni.

Camelot Helpdesk :P
  • Hangianix
    Ha a Prywden szerveren jatszol, akkor ajanlom Badguy kollegat, biztos orul, hogy vegre valaki oda is ment :DDD
  • Tafaya
    Az nem egy jatekosok altal alapitott guild, hanem a valasztott kasztodnak megfelelo guild. Pl Albionban a Rogue-bol ugy lehet Infiltrator, hogy belep a Guild of Shadows-ba.
  • Tafaya
    Tevedsz. Utalunk
  • Hangianix
    en azt hittem teged mindenki utal :DDD
  • Arwenke
    Hol lehet venni friar botot. Arra gondolok amelyik nem ugy nezki mint egy kampos pasztor, mint barmelyik castere, ha nem a masik fajta.
    Hmm remelem ertehtoen irtam le, hogy mit is akarok.:)

Szoval amelyik nagyobbat sebez de lasabb, azt hiszem.
  • Atomy
    Fidel: 1.5
    Rock: nem (ha nem biztos hogy kinyírod akkor ne támadj meg petes karit)
    Mester: igen
  • Mester
    Lenne egy kérdésem a Master of concentration Ra-val kapcsolatban...: ("Reduces chance of interruption by 100% for 15 seconds. Note that this ability is affected by the level of your attacker.") EZ konkrétan azt jelen hogy akkor is tudsz varázsolni amikor mondjuk egy ellenséges tank üt?(nemtom hülye kérdés-e vagy nem de én nem tudom)
  • Mester
    Lény idéző varázsló mind a 3 realmben van.(nekromanta a kiegészítőbe lesz azthiszem).

Itt lehet néhány class infót olvasni:
    http://daoc.catacombs.com/
  • Lord Maelstrom
    Köszi...
    Nos mepróbáltam keresni valami olyan oldalt amin hosszasabban taglalják a karakter osztályokat de nem találtam...emléxem régebben a hivatalos oldalon volt ilyen de most nem találtam.
    A Hibernian-ok között vagy Kik között lehet valamilyen Necromanta tipusú osztályt találni?
    Vagy valamilyen idézőt.
    Mennyire életképes egy varázsló itt?
  • Mester
    Én személy szerint jobban szeretem midiket mint albokat:P
  • Hangianix
    --->Atomy
    Az egyik klantarsad az az Ishereuk vagy ki egy idiota kocsog. Bar eleg jol elszorakoztam, mikozben jol felbasztam az agyat. :DDD
  • Hangianix
    En keson erkeztem es mar csak par pet inditasara volt idom. :DD
  • Hangianix
    :DDD Vannak magarok exc/midgardon is, de Prywdenen ne oda menjel. :D
  • Evilmann
    Third person a nézet, bár be lehet váltani firstbe is, de nem nagyon érdemes.
  • Lord Maelstrom
    Ja igen még egy.
    Te milyn néppel ill karival vagy?
  • Lord Maelstrom
    Köszönöm... és akkor most jön az a kérdés amin meglehet lepődni.
    Milyen a nézet???
    Mert ez az amire sehogy sem tudtam rájönni.Csak ilyen látványos képeket láttam semmi normálisat ...azt hiszem ... mert lehet hogy láttam csak nem vettem észre.
    Milyen tipusú? Nézdahátam? Milyen..
    Remélem nem vagyok idegesítő a hülye kérdéseimmel.:))
    És köszi mégeccer.
  • Lord Maelstrom
    Na most lehet röhögni... Tök láma vagyok az online Szerep játékokhoz....nem rég lett netem.
    Tudna valaki nekem egy rövis jellemzést adni a DAOc-ról (nem ilyet hogy : jó ! vagy hogy : fasza ha nem egy rendeset) És hogy hogyan tudnék én is becsatlakozni..?

Előre is köszönöm.:))
  • Hangianix
    Hat a tap gep ellenere 2x vagott LD-re, mig a 600-s celeronos klantarsat egyszer se. :DDD Es a szolgaltato ugyanaz.
  • Hangianix
    Tegnapi dragon raid eredmenye. :D

• Mester
    Ok megmondtad:)
  • Mester
    Hát nemtom nekem az a tapasztalatom hogy infik druidot se tudnak nagyon leverni 1vs1ben(ha a druidnak megvan a két instahealje).2-3 harcoltam infivel és nem nagyon maradtam alul egyszer sem.
  • Atomy
    Hát épp a friar az aki 1v1 a legtöbb karit le tudja nyomni meleeben kis szerencsével. De ez sok mindentől függ. Főleg a realm abilitiektől: pl. 3-6-9-stb % evade sokat segíthet, vagy +melee critical hit, stb. Azt is figyelembe kéne venni hogy a friar mindíg felbuffolja magát, más class meg akkor ha valami cleric/druid/shaman/... segít neki, bár ez már nem "tiszta" 1v1(felbuffolt ellenfél ellen elég kicsi az esély szerintem). Az sem mellékes hogy kinek milyen player crafted/epic/gagyi páncélja/fegyvere van. A páncélom csak úgy néz ki mintha cloth robe lenne, egyébként 10% damage absorb leather amihez hozzá jön +15% damage absorb selfbuff(feltéve ha enchantra is gyúrok, és éppen van 30-50%manám hogy a selfbuffokat magamra tegyen 10percenként), tehát 25% összesen ami majdnem annyi mint a chain 27%-a. +32-38%hastebuff ami fél percig hat, és 3 percenként használható, ami által sokkal gyorsabban ütök, az egyébként baromi lassú 2H botommal.Ebben a patchban még ér valamit az is hogy a bot crush damage ami jó scale ellen, de a köv. pathben majd gyengítik jól, és én nem tudok másfajtát választani. Bladeturn-öm nincs, csak a damage absorb buffom effectje úgy néz ki mint a BT buborék.
    Egyébként miért baj ha 400-at ütök bottal? Az nem baj ha más tank 600-at üt? És miért probléma hogy van egy class ami nem csak meghalni tud, de egyszer-egyszer(hát elég ritkán) győz is? rp/class szempontjából 33 class közül 27-32. helyen áll(tényleg baromi erős?)
    És ja a köv. patchben igen durva dolgokat fogunk kapni: self dex/quick buffot ami azt az "apró kis bugot" javítja ki hogy a friar az egyedüli class akinek nem nő az a tulajdonsága szintenként ami a damage-t befojásolja; a dex. A tankoknak nő a str, a rogue classoknak a dex, a castereknek a pie/int, csak a friarnak ugyanannyi mint lvl 1-en. A DD meg szintén brutális: 1350 range fél perces recast, és minimum damage csak aggrovonzó(iszonyú pusztítást csapok majd vele RvR-en)
    A friar tipikus 0 RvR-en, gyógyítok amíg van manám, aztán segítek a nagy tankoknak aprítani a népet, de ha rámaggrózik 1-nél több ellen akkor már végem is van(a hp-m nevetségesen kicsi) Semmi olyan tulajdonságom nincs ami jó lenne RvR-en: se speed, se mezz, se PBT, se range, se stealth, se semmi.
    Ott a warden. szerintem az összes tankot karcolás nélkül leszólózza a pbt-jével, nagyjábol ugyan az mint a friar, csak nem 2H, hanem shield és 1H +PBT +speed +damageadd, +stb, de az ugye nem owerpowered mert gyakrabban üt kisebbeket, a friar meg ritkábban nagyobbakat.
    Talán nem csak azt kéne nézni hogy hogy ki mekkorát üt egyszerre, hanem az egész karit összességében, bár ehhez ismerni is kéne.
  • Tafaya
    Az a szopas Albionban, hogy a legjobb RvR kasztok 50-esre fejlesztese maga a gyotrelem, de ezt ugye senki sem nezi, hanem ha RvR-en leveri egy ilyen, akkor rogton a gyengitesuket kovetelik. A Mythicnek azt kellene csinalni hogy ugyanannyi kaszt legyen mind3 realmben, es ugyanazok, mas nevvel, mas varazslatnevekkel, de ugyanazt tudjak. Meg igy is lenne siras szvsz, de mind1. Ja, es annyit az albok overpowerezettsegerol, hogy mig midgaardban kb 1 honap alatt mar volt 50-es, Soulfly asszem 3 honap alatt csinalta meg kb. Hibernia meg nehezebb helyzetben van, mert ott ugye kevesen is voltak, bar a kasztjaik eleg jok.

Ez a "hallottam máskor is, valahogy eléggé overpowerelt lett a friar" szovegrol annyit, hogy max 20 40+ -os friar lehet Albionban szvsz. Egyebkent milyen selfbt? Max charge-bol lehetett. Egyebkent ha mar a tapositasnal tartunk, a Runemasterek ugye kapnak majd gtaoe-t, meghozza a kedvenc spell line-jukban, mig a wizardnal a legkevesbe hasznalt spell line kapja.

Whoa, that was a whining for sure :)