43179
  • Hangianix
    Ja es nem mondtam igazat. Szoktam neha smiteolni RvR-ben, de csak akkor ha nagy a tumultus. AE smite akkor megy rendesen. Ugyanis akkor az a jobb valasztas a heal-el szemben (ilyenkor persze tuti elmennek az instak)
  • Hangianix
    Ez gunyosnak tunt :) egyebkent SotL-os smiterek tehetnek az egeszrol (kenjuk jo' rajuk :) )

• Hangianix
    Sohawen gyerek nagyon jo. Szerintem ma lesz 50-s.
  • Hangianix
    A vaskalaposok nem fognak megtanulni. Nekik egy fo spellbarjuk van es kesz. :) Nalam van solo, grp, RvR + buff + cure spellek-RAk-egyeb heal
  • Hangianix
    Nalam kb 10-20 %-os hatasfokkal mukodott. Vagy mar korabban mezzeltek voltak, vagy ott mindnekinek jo a spirit resistje. Ja es egy hunternel azt irta ki mint a szornyeknel, hogy mar nagyon bevan vadulva, etc. Mondjuk ez biztos valami apro bug volt.
  • Hangianix
    Smite cleric utalaltrol az jutott eszembe, amikor nyomtam egy tankkal aki utalta a smitereket, de mivel en voltam egyeduli pap tavol 's kozel bevett. (ez olyan 30-s szint korul volt). Utana szegenyt annyit szivattam... :DDD Tobbszor megkerdeztem, nem szar erzes, hogy egy smiter mentette meg az eletet, meg hogy ez talan rosszabb, mintha egy KKK-st egy neger apolna. :D
  • Hangianix
    2 dolog, ertelmes ember (jobb napjaimon magamat is ide sorolom :) ) kulonbseget tud bizonyos helyzetek kozott tenni. Ha csak a gyogyitas a fontos, akkor gyogyitok, tankok meg nukerek ugyis hozzak az rp-t, nem szamit smiteolok e vagy sem. Talan meg emlekszel amikor egyszer egyutt faz-tunk es 2 cleric volt megy theu es megkerdeztem hogy avarna oket, ha kiprobalnam mennyit sebez a smite egy lilaba, mert engem erdekel. Okos smiter nem duhiti fel a plebset,mert kulonben se szeretik. :D
  • Hangianix
    Mert a mi mezzunk, bar Gigi soxor elmondta szart se er. Akkor jo, ha egyedul boklaszok es megtamad egy assassin Ha nem resistel, tulelhetem. Stunnak 1000-s a range, tehat egyet eltudok nyomni.

Lenne kerdesem a tobbi realmben levo healerekhez: mindenhol 1350 a heal hatotavja.
  • Hangianix
    De a jatekbeli szint es nem a reju szint samit tudomasom szerint.
  • Hangianix
    Csereljek le insta mezzt 1500-s rangu insta mezzre es okes. Kulonben felejtos. Ilyen valtoztatasnal torolnem a karit (marmint eladnam az accountomat). Akkor lenne healed meg szar buffjaid + stun es 200-s rangu mezz. Ez lenne a legunalmasabb karakter.
  • Hangianix
    Ja, te a kemenyvonalas smiterekrol beszelsz. :D Azok idiotak. En is nyomtam ilyennel fanal. Megsertodott, mert megkertem, hogy healeljen. Utana se mezz, se stun ha raszorultunk, csak nyomta a healeket. :D Ja es ez theu nelkul volt, igy eleg necces volt a dolog.
  • Hangianix
    Akkor en eddig hulyekkel harcoltam. Sose tamadtak meg engem, csak ha nagyon kozel mentem. Vegighealaltem vigan az osszes emain-i kalandomat. Kiveve, amikor egy theu mellett alltam es lenukoltak valami AE genyoval. :D
  • Tafaya
    Tevedsz :) Max a szinted 1.5-szorosenek megfelelo hullat tudsz rezelni, ez el is fogja vinni az osszes manad. A feltamasztando szintjetol fugg a manakoltseg :)
  • Hangianix
    Ez idiotasag, semmi koze nincs ahhoz ki mivel jatszik. 3 clericcel lehet vallalni a kockazatot, hogy nagyobb rezzel elmegy a mana. Rosszul valasztod meg a csapaodat. :D
  • Hangianix
    Es lehet megbotrankozni, de nekem is van rezz sorrendem :D nem hiszem, hogy otthagytam volna egy magyart is fekudni a foldon. Es igenis szarok bele a tobbiekbe, ha guild tars van ott ot szedem fel hamarabb. Utana meg healer/rezzer, pala a sorrend. A tobbiek utana mar tenyleg osszevissza.
  • Hangianix
    Ha middik a portaljuknal vannak en meg amg-nel az nekem nem harci helyzet. Ha futunk eloluk, de van ido rezzre akkor persze, hogy rezzelek. Csak amig az en csapatomban egyeduli healer vagyok, addig az en elsodleges feladatom az eletbentartasuk.
  • Hangianix
    Persze legyel onzetlen mert megeri. Ez faszsag. En se hagyom ott az embert, de az biztos, hogy nem fogok megallni 9-sec es rezzeket nyomni, mert nemcsak manaban, hanem idoben is sok es tudod mit, inkabb fekudjon o ott, minthogy no mana miatt az egesz csapatom is elfekudjon.
  • Hangianix
    egy tevhitet eloszlatnek, nem szamit mire vagy specc a rezznel meg a healnel. :D Ugyanis ezek speccko szinttol fuggnek igy nekem 27+10-es rejuval ugyanannyi manaba kerul a 25-s rezz, mint egy 50-s rejusnak. :D
  • Hangianix
    A gondolatok nalam lassan jonnek. :D En is elolvastam a forumot es egyben igaza van a megszolalo rezzereknek (es a palakat nem szamitom ide). Nem fogom elhasznalni az osszes manam elesztesre, ha 1-2 perc kozelsegben velhetoen ellenseges realm emberei vannak. Eygszer meggyoztek a csapattarsak, hogy de rezzeljek mindenkit (a pala eppen elboklaszott) es utana kihalt a full csapat, mert nem volt powerem rezzelni. Masik, nem fogok 25-s rezz-t nyomni (50% hp 30% pow&end) ugyanebbol a szempontbol, mert sima 10-s szintubol elnyomok 2x annyit. Es ha van ido, hogy nekem a powerem felmenjen maxra, akkor nekik is van idejuk felgyogyulni.

Mas kerdes, hogy ha van lehetosegem + manam es nem kell felni tamadastol, akkor a legjobbal rezzelek.

Csak azt se szabad elfelejteni, hogy nem csak rezzert vagyok. Barrowsban volt mar olyan 1.5-2 oram, ahol 50 embert rezzeltem (masra nem is volt idom) utana meghaltam es nem kaptam rezzt... :D
  • Hangianix
    Most jutott eszembe, lehet, hoyg arra gondolt, hogy az advitol es a wizzitol loptuk el a killt. :DDDD
  • Hangianix
    Barrowsban kihuztuk a szarbol az egyik friarjuket (nem Faith) es azt se mondta thx. Ellenben a nem tosgyokeres SotL-osok nem olyan bunkok. Jadow-t felelesztettem, az osszes ficko ott /bow-zott. Utana elesztettem egy masikat (pap volt) ott egyedul Barrin koszonte meg, de o is csak azert mert faknal 2-3 szintig nyomtuk egyutt. Erdekes amikor az altjaikrol van szo, akkor tudnak normalisan beszelni...

Egyebkent normalis SotL-os meg a Walker gyerek, mondjuk szomszedok a 2 norveg tagunkkal, tehat lehet csak azert. :DDD

LoE meg tenyleg kezd elkurvulni (tisztelet a kivetelnek), a csucs az volt (amit mar emlitettem szerintem), amikor kihuztuk 1 dd-zo advisor es wizard karmai kozul a gyereket es mi fukin' killstealersek lettunk.
  • Atomy
    El olvastam a "nem rezzelős" topicot, és ezek vagy nagyon hülyék, vagy minket néznek hülyének.
    De tényleg Gideon a legnagyobb paraszt, szerintem a többi is, csak a "nincs kedvem rezzelni téged te kis köcsög" helyett olyanokat hazudnak hogy: "nem látom kit kéne rezelni", "nem szoktam figyelni", "én mindíg rezzelek, az más aki nem rezzel"
    Egy-két Gideon beszólás:
    You aren't entitled to a rez just because you happen to be dead.
    The only people I ever consider in any way obliged to rez me are my group (if I'm grouped) or my guild (if they are nearby). Anyone else doing it is just a bonus.
    This is my game to play not yours to dictate to me.
    ... some members of this realm get themselves killed leaves you thinking that perhaps a trip back to their bind might be an invaluable lesson sometimes.
    Ilyen arrogáns önző parasztot ritkán látni. Személy szerint én rühellem az ilyeneket, én se rezzelem őket(akkor se ha észreveszem, bár én általában figyelni szoktam), és semmilyen más segítséget se adok nekik, még a pontos időt se mondom meg ingyen(már próbáltam azt is hogy segítek nekik, aminek hatására majd megváltoznak és ők is segítenek majd másoknak de nem jött be).
  • Tafaya
    Ja igen, erre meg nem is valaszoltam :)

Azert volt 5 relicunk, mert kora reggel vittuk el oket szokas szerint, amikor alig lezengett par midi benn :) Par napra ra midik+hibik visszaraboltak parat :)
  • Tafaya
    Rendben mar mexoktam a SH-t, csak mint mar gondolom irtam az zavar hogy ha a regi scoutot 100%-nak veszem, az az SH utan 20%. Az a gond, hogy US-ben mar regota megy a jatek, hamarabb rajottek az archerek fontossagara es elterjedtek, majd mivel sok volt igy erosek voltak sirni kezdett a nep. Ellenben EU-ban meg most sem erdekli a jatekosok nagy reszet hogy az archerek milyen hasznosak, ezert nem nagyon terjedtek meg el Albionban, Midgardan azert vannak tobben archerek, mert oda ment a legtobb eddig US szerveren jatszo jatekos, akik mar tudtak a trukkoket (atmenni Snowdonianal, ket bugos ij, bugos mobok), es valszeg tapoltak is oket. Albionban meg meg most is leszarjak a scoutokat, infiket, es foleg szegeny cabalistat, ami az egyik legjobb RvR kaszt. TS es SH tema: Ok, elisemerem hogy SH elott egy assassin nem tudott mit kezdeni egy archerrel, de ha az archerek nem kaptak volna TS-t, akkor viszont az infik lennenek lathatatlanok es uberdurvak. Igy is azok, de a felfejlesztes nehezsege miatt megerdemlik.

Egyebkent az albioni hozzaallas es az 1.52 miatt Prydwen/Albion nehez napok ele nez majd. Szokasos sotl tema: Az egyik GM megprobalta nem agresszivan megerdeklodni, hogy ugyan miert nem rezzelik a halottakat a sotl-os papok, ha azok nem sotl-osok. Valaszok:

- Nem en voltam, en mindig rezzelek
    - Altalaban /stick-elek es azert nem rezelek
    - LEGSZEBB: Gideon (GM): Az ok hibajuk hogy meghaltak, nem tudunk mindenkit rezelni.

Hal istennek ahogy latom sotl nem fog majd a PvP szerverre jonni, tudjak hogy sokan fenik rajuk a fogukat.
  • Tafaya
    Itt is van mert:

Nerfing guide to DaoC:

Nerf infis, mert 2.5-s szorzojuk van, es viselhetnek pajzsot, szegeny SB-k meg csak 2.2-ot kapnak, es nem elony a 2h fegyver, mert csak!

Nerf friars, mert 1v1-ben meg tud verni egy tankot!

Nerf scouts, mert tudnak shield-re gyurni es 3-as evade-t kapnak, szegeny hunter meg asszem csak 1-est!

Es lehetne folytatni, erre talan megoldas lesz a PvP szerver, mert ott azt valaszthatsz amit akarsz es ha sirni tamad kedved inditasz egy olyan kasztot ami miatt sirnal.
  • Hangianix
    Ott az lenne a gond, hogy egy sok idovel rendelkezo embernek sokkal durvabb lenne karija. Ugyan itt is van kulonbseg 50 es 50 kozott, de nem annyira nagy.
  • Hangianix
    RS-t kellene atvinni DAoC technikaval es 3 realmmel. :D
  • Tafaya
    Johetne egy olyan MMORPG ahol nincsenek kasztok, mindenki azt tanul meg fejleszt amit akar. Agyam eldobom amikor a midik sirnak hogy milyen gyengek.
  • Tafaya
    Lol, megint megy a sirankozas :) Egyebkent Wel nem tudom te hogy csinalod, de en ha TS-t hasznalok siman kiszurom a stealthereket.
  • Atomy
    Szerintem nem a see hidden vagy a true sight az igazságtalan hanem a stealth :)
  • Hangianix
    Ja es gratula a az AoD-nek, hogy lehagyta rp-ben az AoV-t. :D
  • Hangianix
    Engem megolt egy middi hazafele Excaliburtol Sauvage-ig. Es az a gond, hogy a sajat hulyesegem miatt. Velhetoen Skald lehetett, legalabbis a ket insta dd-bol es az insta mezz-bol arra kovetkeztetek :D

Ket insta, lemezzelt, belemnyomott ket instat, es ezek utan meg mindig mezzelve voltam. (Na ez nem tudom, hogy tortent.) Utana elmult a mezz, hagyta, hogy felgyogyitsam magam es tancoltunk, meg hasonlok, utana integettem es mentem tovabb. Kaptam is ugy 10 sec mulva a ket instat a hatamba. Mondom nem szarozok - sprint, lemezzeltem a csokat. Szerintem azt hitte hulye vagyok, amikor elindultam fele. :D Na es most jott az idiota huzasom. Otthagytam. Sauvage az ugy 1 percre lehetett gyalog, mezz 30 sec-es 3/4-ig volt az endurance, gondoltam nem baj. Persze utolert es lecsapott. Igazabol, ha stun + smite + smite + smite-tal inditok, akkor valoszinuleg megolom. Meg ugyis, hogy kozben a weapon buffom elmult. Csakhogy amikor utolert akkor is resistalta a stunt. Anelkul meg csak egy smite-ra van idom. Nekem nari volt, azaz 50-s es csak insta dd-kel es a 2 insta healemmel buff nelkul, sose nyomok le egy skaldot elozetes smite sebzes nelkul. Mindegy, azert bosszant. Sloth volt a foszer.
  • Hyder
    najóó, megyek aludni már írni és gondolkodni sem tok

agy = így

na ez már valahogy magyaros ;-)
  • Hyder
    agy = az

• Hyder
    hehehh..igen a "See Hidden" elég über, jó is használni =P ugysem csipem az nme scoutokat, agy meg legalább nekik is fáj a fejük miattunk ;-)
  • Hangianix
    Nalad azt jelenti, hogy sibgle respeccel 20 es 40 szinten eloszthatod egy-egy varazslat ag pontjait ujra: pl. 20 earth / 3 air / 2 ice vagy, de neked ez nem tetszik es atrendezed az earth-t 15-re, akkor a maradek pontot oda rakod ahova akarod. A full respecc-nel (amit 1x lehet megcsinalni) az az, hogy minden skilled lemegy 1-re es ujra eloszthatod az osszes pontodat.
  • Hangianix
    Na a lenyeg az lett volna, hogy ne rettenj meg jock irasatol, lassan hozza szoksz, bar teny, hogy neha nekunk is elkellne egy szotar meg igy 6 1/2 k fele is. :D
  • Hangianix
    Fasze' bugzik az engine. Na most csak sikerul beirni...
  • Tafaya
    Belefutottam egy ritka bugba. Kiolettem magam az orokkel az MPK-nal, majd release vissza Ludlowba, jegy megvesz, odaad lovasznak, ekkor kerultem hirtelen a HW-i MPK kellos kozepebe :) Rightnow visszairt hogy ez egy ritka bug es elvileg mar kijavitottak, de ugy tunik megsem :)
  • Tafaya
    Scout vagyok, 38+13 stealth-szel, de ezt 50+40-es stealth-szel se csinalja egykonnyen utanam egy assassin :)