43179
  • Pelgrin
    Ha Albionba lennel, akkor igen, igy max majd csak kinyirni tudlak idovel:))
  • Hangianix
    Mivel Taf albioni o max egy joliranyzott lovessel tudna segiteni rajtad, hogy ne kelljen olyan sokat futnod hazafele... :DDD

Badguy, Donk, Medicineman, Mester, Rockety akik elofordulnak es hibbik, ha jol tudom. (tobbnyire mas neven a jatekban)
  • Tafaya
    Nyugi en pont akkor voltam otthon egesz nap amikor elozo nap megtamadtak a szervert, es csak este 6-kor indult ujra :)
  • Hangianix
    Na a mezz-t is nerfelik, errol meg nem hallottam.

300 sec lesz a recast time.

• Hangianix
    Egyebkent nemsokara rengeteg magas szintu infi lesz. Mostanaban minden masodik karakter akivel talalkozom infi.
  • Hangianix
    Szerintem Jock leadta a drotot GOA-nak, nem kell nekunk meg egy magas szintu ranger oda :D
  • Hangianix
    Na erre a techincal update-re kivancsi vagyok. Szerintem megint beszart valami. :DDD Fel 2 fel mar mukodni is fog talan...
  • Tafaya
    Nefr Catacombs!! :DDD
  • Tafaya
    Asszem a tipikus csapdaba estel bele, kilikkelt az abkalkban a felfele scrollozo nyilmicsodara es mennie kell. Ha elotte valamely listanak a masodik felet nezted, akkor szokott elojonni ez a problema.
  • Tafaya
    Thursday morning, all servers will be coming down starting at 9am BST (10am CET) and will stay down for about 30 minutes.
    During this maintenance, we will install the new elements needed for the next steps of the Campaign. Many bugged items will also be fixed.
    Prydwen will stay down longer (until 1pm CET, 12am BST) for a technical update of the server.

Magyarul a Prydwen delutan 1-kor indul ujra
  • Hangianix
    Catacombs-on en is ugy lattam. :D
  • Hangianix
    Sima 30%-os nerf azert durva. Bar be kell latni jogos. CSak egy picit feljebb tornazhatnak a range-ket. Heal-et mindenfelekeppen, mert 1350-nel szart nem lehet gyogyitani (instae is annyi), 2000-s kellene.
  • Tafaya
    Egyebkent a hibik valami atkot kaptak hogy ha egyedul mennek ki frontierbe osszesnek es meghalnak? :)
  • Tafaya
    Mondhatom rohadtul megnerfelnek :)
  • Hangianix
    Ja es 49-en .6 bubit ert a 43-s epic.
  • Hangianix
    Kiszamoltam mit veszitunk smite nerfelessel. :D

Az insta DD-n nerfelnek a legkevesebbet, csak 10%-ot. (AE-n 20-at, sima DD-n 30-at).

1 DD az korulbelul 3.001-3.05 sebzespont kozott mozog.

AE smite igy 122 DD-rol (367 szurkebe) 102 DD lett (307)
    Insta DD 129 DD-rol (388) 118 DD lett (355)
    Smite DD-m noni fog, mivel nem vittem fel 48-ig igy en nerf utan erosebbet kapok, mint volt :D 163 DD-rol (491) 176 DD-re (530).

Mar csak a hatotavot kellene megnovelniuk 1350-rol 1500-ra. :D

• Arwenke
    Ugy vettem eszre, hogy alacsony szinten nincs nagy kulonbseg a cleric meg a friar healje kozott.Mondjuk gondolom magsabb szinten, olyan 30 korul mar biztos van.
  • Hangianix
    Nem igazan ertem miert sirnak epiceknel, hogy mennyi ember kell hozza. 43-s epic-nel Templart egyedul is meglehet olni, csak varni kell 49-ig. :D (Igaz a 2. killnel nem jon a ket AE smite-os Priestess es azert nem kell segitseg.)

45-snel van egy red mob, oda kell megegy ember, de elotte 45-s mob-ot kell kinyirni, 48-nal pedig 38-st es egy 49-en narit. Igazabaol csak egy minstrel kell, hogy az embernek ne 3 napjat vigye el.

50-s az mas teszta, oda kell 2 full csoport.
  • Atomy
    Azért nem állunk olyan rosszul rezz szempontjából. Baromi sok paladin van aki tud rezzelni, talán a middiknek van a legkevesebb rezzerük. Az egyetlen probléma nálunk hogy kevés a rejuv spec cleric, és egyesek nem akarnak rezzelni, csak a saját guildjüket.
  • Atomy
    Hát nemtom alacsony szinten hogy osztanám el a pontokat Friarnál :) lvl 50-en respeccel valahogy így fogok kinézni: r25, e45, s39, p10-15
    Szerintem gyúrj staffra meg enchancera, így tudsz solozni is jól, meg kicsit gyógyítani is(bár tényleg csak egy kicsit) staffra, enchantra meg rejuvra egyszerre rakni 1.5 pontból kicsit nehéz :)
  • Atomy
    Friarnak csak 2 rezz-e van. A lvl10-es, meg a lvl15-ös. A leggagyibb nincs is a quickbaromon, mert nagyon kicsivel kell több mana a másikhoz, és legalább annyi HP-ja lesz az áldozatnak hogy mozogni tud.
  • Lord Maelstrom
    Kalinka:
    Ok én hamarosan megveszem és belépek remélhetőleg a Camelot világába és valóban jól jönne egy kis segítség meg a társaság.
    Én mindenképpen Vmilyen Varázsló leszek.
    Majd írom ha megvagyok :)

Más : Mennyi idő míg feltápolja valaki magát 50. szintig? Remélem sok. :)
  • Hangianix
    100%-os Pet. :D
  • Hangianix
    4 percig tart.
  • Hangianix
    "A targetted bolt spell that does approximately 10 min. points of damage against siege equipment and keep doors."

Mi az, hogy 10 min. points?

• Hangianix
    Ez a Juggernaut?
  • Tafaya
    Cabalist RA
  • Hangianix
    Friar nekem is tetszik, 46-s felszereles meg is van hozza... :DDD

Csak megint atszenvedni magam a 20-ik szintig...
  • Hangianix
    Piszok gyorsan lehet plvlni egy wizzievel, aki buffol. 14 ora alatt 21-s lett a guild minstrele.
  • Arwenke
    Atomi, tudnal segiteni par tanacsal, csinaltam egy friart,most lvl12.
    staff 8
    rejuv 7
    ench 9
    parry 1

Mirre rakjak alacsonyabb szinten inkabb, nem akarok csak healer vagy csak harcos alkat lenni, olyan kozep ut erdekelne.
    Meg ugy altalaban, mit meddig eredemes fel vinni, melyik skill mennyire fontos.
    Amugy nagyon tetszik, iszonyat jo kari es nagyon elvezetes vele jatszani, meg az is meg lehet, hogy Arwen lepihen 43om.:)

Elore is koszi.:)
  • Hangianix
    Megakartam nezni, hogy jon ki, de nem jott be rendesen a cbuilder.
  • Hangianix
    Nekem van eleg sok reju-s ismerosom pl. Lochlyessa vagy Alea. Cauton pedig mindenbol atlagos 27 korul van minden, de szerintem ez a legrosszabb.
  • Hangianix
    Nemtom, nekem most nincs meg a legnagyobb smite 48, mert ugyis nerfelik es 43-ra viszik le. Tehat 1.52-ben kapom meg. De az meg mindig nagyobb lesz 12 DD-vel, mint a mostani, tehat engem lelkiekben nem tor meg a nerf, mert csak jobbat kapok. :D Egyebkent szurkekbe 491-t ut a smite, az a max.
  • Hangianix
    Nalunk nem volt meg anyazas, csak koztem es Amorce (masik magyar srac kozott) anno emblema valasztasnal. Most az alt guildemnek azt valasztottam ami akkor nekem akkor tetszett volna es most az a fo guild jele. :D Meg jo, hogy egyszer lehet valtoztatni.
  • Hangianix
    Na de itt hasznos a 3. dolog. 30-sec -es mezz mar nem olyan nyomi.
  • Hangianix
    Bad: beleolvastam a forumotokba, remelem nem baj. Nem semmik a magyar beszolasok az angol szoveg kozott. :DDD

Jozsinak 1.: Angol szoveg jo hosszan.
    Jozsinak 2.: Anyad!

:D
  • Atomy
    Friar köv. patchben kap dex/quick buffot amitől nagyobbat üt, és több evade lesz, bár még így se fog mindíg leverni egy herot :)
  • Hangianix
    Mellesleg marcsak 8.5 kell 50-ig, bar most haragban vagyok Templar -ral a 43-s epicbol kifolyolag :D igy eloszor meg kell ot 2x jol olni, hogy tovabb tudjam plvlni a guild tarsakat.
  • Hangianix
    Ezert van nekem MCL-em meg Serenity II-m. Ugy nem olyan szar a manam. :D
  • Hangianix
    A heal range-t meg azert kerdeztem, mert catacombson mindekihez 2000 van irva. Ehhez kepest 1350. 1.52-ben ez lesz az egyik ujitas?