43179
-
#6666 Persze egy claim-mel egybekötött keep foglalásban bármikor benne lenne, ha az éjfél után van (és mondjuk nemkell 7-kor kelnie). Csak előtte persze ennek jelzését elvárja :).
3. személyű szövegelés rullah amúgy :)). -
#6665 Lonely 43-as csak, sajna (legalábbis asszem, mert már rég toltam vele, a kedves matáv jóvoltából), de valóban van egy 42-es cleric-je (Bithy). :)
Mondjuk mostanában arra a fél-1 órára - amikor netezik, mivel másnap dolgozik - általábna az Avalon szerveren lévő warden-jét játssza, sztem értehető okokból (értsd: elég fun felvinni egy tök újfajta karit, úgy kb. 20-as szintre, miközben egy 40 felettit már nem olyan fun dolog tápolni, és az alatt a rövid idő alatt nem is igazán lehet).
De, ha lesz neki rendes net-je (értsd: kábelnet, mivel adsl nem lehet...), akkor hirtelen lesz 2 50-es karaktere, stb...... -
#6662 Kalinka meg vagyok majd találkozhatnánk hoklnap vmikor mert a segitség elkellne asszem de nagyon :)
Szóval holnap még üzenek és találkozhatnánk. :) -
Arwenke #6654 Igen az jo e-mail cim. -
Atomy #6653 A 2db egy kezes staff igen jó ötlet, csak kár hogy 1 kezes staff nincs.
A staffot csak azért vetettem fel mert ez az egyetlen 2H fegyver amit tudnak az infik/ns-ek használni. -
#6652 12 az tenyleg jobb lenne. Egy sorba beraknam az osszes spell-t. -
Atomy #6651 Nemtom. Még ha britont választasz is és dex-re nem teszel 10 pontot csak str/con/quick-re, akkor is alacsony lesz a str-ed.
STR CON DEX QUI
85 70 105 93
Ha thrust-ot választasz akkor jobb a saracen(vagy mégsem?):
STR CON DEX QUI
75 60 125 93
Talán máshogy sebez különféle fajta páncélokra. -
#6649 Hat ha a harci style-ok is ilyenek lesznek akkor nem baj. Bar az elejen biztos semmit se fogok talalni. :D -
Atomy #6647 Egész jó kép
Csak most látom hogy milyen szépek lettek a buff és a quickbar ikonok. -
Atomy #6645 Dual Wield specialization determines how often you are able to swing with both weapons simultaneously [25% + (Skill / 2)%]. After double hitting, the delay between your next swing is either your right or left weapon's delay (50% chance of either). -
Atomy #6644 Köszi. Ha ezen a hétvégén se sikerülne akkor megkérnélek rá. Amit itt megadtál email címet az jó? -
Arwenke #6642 Atom ha kell en is meg tudom neked oldani a befizetest. Ha gondolod. -
#6641 Kuldesz neki emailt es feladod a penzt valamelyik telebankon keresztul. Hetvegen amikor hazamegy elolvassa leveleit, megvakarja kis (???) buksijat es utal. Hetfon a penz el is megy - s delutan mar jatszhatsz. :D
-
Atomy #6639 Biztos megy a 2 együtt, tehát nem lesz az a zerg akik elől ne tudnánk elfutni :) -
Atomy #6637 Ezt szerintem úgy kell elképzelni hogy 6 shadowblade 6 buffbot által agyonbuffolva, és lehet hogy voltak ott még páran a keepen kívül is :) -
#6636 Nem RvR-re gondoltam :D -
Atomy #6633 Játszanék ha elő tudnék fizetni :( Acorn mondta hogy segít, de mivel csak hétvégéken van már kb. 3 hete húzódik :( -
#6632 Ha lesz meg pull bizbasza is, akkor mar nagyon ubertap lesz a pala. -
#6629 Te jatszol meg? Mert sose latlak... -
Atomy #6628 version 1.53d Test Release Notes
- All Paladin chants have had their range increased to 1500 (their regeneration chant was at 700).
Tehát most eddig 700 volt a range és 1500 lesz, vagy eddig 1500 volt amit visszavettek 700-ra, de újra megnövelik 1500-ra, vagy már annyira össze-vissza kavarták a spelleket hogy senki se tudja hogy melyik patchben mi van. -
#6627 Oda is irogatok. Itten meg komoly kerdeseim vannak.:D -
#6626 Te gyere flém, ne itt írogass :) -
#6625 Mi az hogy claim. Marmint a jatekban hogy mukodik? -
#6624 6 Skald? :) Olyan gyorsan futottak, hogy az archerek nem lattak oket :D -
#6623 Midik 6-an elfoglaltak multkor egy keepet :) -
#6622 De kosz, kiprobalom. :) -
#6621 shift-x -re nekem fixen 1350-et ir ki. -
#6619 Vis-t lattam ket napja. Meg valoszinuleg, ha Acorn van fent akkor Drag nem tudna jonni. -
#6618 Ezek a 48-s Epic fobb allomasai...
Vestusta Abbey
Swanton Keep
Snowdonia Keep
Snowdonia
Snowdonia border Keep
Lethantis Association.
Caer Ulfwych
Castle Sauvage
Pennine mountains
Castle Sauvage.
Caer Within
Cornwall Station
-
#6617 En 1-50-ig neztem. Ugy ket honapja, akkor valszleg kevesebb alt volt meg. -
#6614 Acorn 50 Pala, Arwenke lvl 43 Minstrel, Chalyd lvl 44 Wizzie, Grylla 50 Cleric, Gryllus 47 (?) Armsman, Khurcast 50 Wizzie, KKrisz 47 (?) Pala, Lonely lvl 44 (?) Sorcerer (vagy van 42-s Clericje), Qaby 50 Minstrel, Steveh 50 Armsman, Tafaya lvl 50 Scout, Vis lvl 44 Cleric, Weldrin
50 Infi
Ha esetleg Dragunov lvl 44 Scout es Gambell lvl 44 Mercenary is tudna jonni akkor 15 ilyen karival azert finoman szolva is eselyetek lenne elfoglalni egy keep-et. :D -
Pelgrin #6613 Most olvastam az 1.53as patchban kap a paladin group endurance regen chantot, vegre itt is lesz egy classnak.:) -
#6611 Nalatok mibol van a legtobb? Midgardon gondolom skaldbol, nalunk pedig akarhanyszor beirtam /who-t az osszes osztalyra - mindig armsman jott ki gyoztesen. -
Atomy #6599 Elvileg minden class tud harcolni staff-al. Próbált már valaki infi/ns 2 slash/thrust fegyver helyett 1 staffal harcolni? :) Lehet hogy nagyobbat sebez mert 2H -
#6593 Olyan mob van 50-sen, hogy ketto 60+ es jonnek a nari castolo add-ok. Azt megneznem azert 5-6 emberrel. :D -
#6591 Akkor csak mi albioniak szivunk 1350-el :D -
#6581 Majd ha leszunk benn 8-an egyszerre nagyok, es senki sem kiskarizik. Szoval nem :) -
#6580 Egyebkent lassan az AoD-sek is elfoglalhatnanak egy varat. :D -
#6579 A legnagyobb guild a Knight Templar, utana a 30 es a LoE csak a 3.
-
Pelgrin #6578 Pelgrin=Arwenke:)