43179
  • Atomy
    NS-nek nem kell külön gyúrni spellekre hanem szintenként kap újakat ingyen. Bár azt nemtom miért magasabb az infi szorzója mikor NS-nek ugyanazokra kell gyúrni. A spellek miatt? Annyira azért nem jók :)
  • Tafaya
    Nem erre a forumra ertettem :)
  • Tafaya
    Nagyobb lotav, lol, 80-nal nagyobb, 1760 a scoutnak es 1680 a rangernek :) Meg egy luri rangert elegge huzos bezelozni is akar, nemhogy stealth-ben megtalalni :P Slam az tenyleg elony, bar a sok pbt miatt nem sokat er. Meg ha 1v1-ezned kell a scouttal az regen rossz :)
  • Hangianix
    Ja es felszoktak hivni a figyelmemet ra, hogy van egy magyar guild, biztos nem hallottam meg roluk... :D
  • Hangianix
    Nemreg tobb embertol is azt az egybehangzo velemenyt hallottam az AoD-rol, hogy jol jatszanak es jofejek, csak tul csendesek. :DDD

Nem ertem, hogy lehettek jofejek, ha kussoltok. :D
  • Tafaya
    Szofosas rulez :) Szoval ha levennek 2.2-re az infi spec szorzot, akkor meg a Dragonfang miatt sirnanak :)
  • Tafaya
    Egyebkent scout is kaphatna mondjuk 2.2x spec pontot, mert aboszulute nem sebeznek tobbet mivelhogy lassabban lonek, es a lotav se hude sokkal nagyobb nekunk :) De ezert nem sirnak a hibik meg a midik :)
  • Tafaya
    Istenem mindenki sir az NS-ek DD-je miatt, de egyreszt az nagyon jo a stealtherek felfedesere, masreszt asszem az NS-ek merge sebezhet kritikalt is.
  • Hangianix
    Ja es 50-skent ezentul elvarom a Killerbee Pontifex megszolitast. :D
  • Hangianix
    :DDDDD Gyengitsek a healunket es a wizziket is. Mert majd jol reju-ra is teszek es akkor 40-s rezz-t kap a wizard nem 25-st. :D
  • Tafaya
    50-es ice wizit nem is ismerek, sot earth-t se. :)

Lassan egyetlen normalis albi kaszt az infi, de az SB-k es NS-k szaja folyamatosan habzik a "nerf infi" ismetelgetese miatt. Azt hittem leesek a szekrol, amikor US forumon valaki felirta azt, hogy mivel a smiteot gyengitik, ezert az infiket is gyengiteni kell :) Miert? Mert a smiterek majd atspeccelnek enchantra, es igy jobban tudjak majd buffolni az infiket, akik igy meg erosebbek lesznek :)
  • Tafaya
    Scout pihen, max relic raidnel esetleg fontosabb keepfoglalasnal fogom hasznalni, meg emerald- es zafirfarmolasra :)

Tafaya - semi-retired
    Winters - the new hope :) (ass-ass-sin)
  • Hangianix
    Tenyleg es PB AE DoT letezik? :D
  • Hangianix
    Koszi. En is valami ilyesmire gondoltam PB-nel :D
    Csak az nem volt vilagos, minek irtak ezt oda a weapon buff-nal...

• Hangianix
    Orommel kozolhetem, hogy mar 6 fos a guildunk :D es 4-en is 40+ -osak. Torunk fel. :D Allitolag meg negy ember jon a kozeljovoben, nekik mar meguzentem, hogy a cabalista es a sorcerer a legjobb karakter a szamukra. :D A maradek lehet tank... :D
  • Hangianix
    Mi a kulonbseg a PB AE es a sima AE kozott? Valami Personal bizbasz? :D

Mert nekem a mezzem, az insta dd-m es a weapon buffom is pb.
  • Atomy
    Ice-ra nem hiszem hogy átspeccelnek, így is azt látom hogy a forumokon sírnak hogy nem sok helyen használható. GTAE meg gusztustalan de hatásos keepvédésnél, bár nem vagyok benne biztos hogy át fognak specelni miatta. Majd kiderül.
  • Hangianix
    Ne sirjal te a tapos scoutoddal jatszol, orulj, hogy nem kell a pet-tel vagy a speed buff-fal bajlodnod. :D
  • Atomy
    Igen, mert a wizard is teljesen nyomi a runemaster és eldritch-hez képest. Van eldritchem excaliburon és amit eddig láttam, minden spec line-nak van előnye, és mindhárom line-nak van is szép számmal képviselője. Wizzardnál ha fire-ra gyúrsz akkor lesz boltod, DD-d, és AEDD-d is, ha nem fire-ra akkor vagy boltod nem lesz a legjobb vagy DD-d, és így nem sokan választják. Az meg külön röhej hogy eldritchnek és runemasternek van nearsightja, wizardnak meg nincs.
  • Lord Maelstrom
    Nos köszönöm a Segítséget mindenkinek....tényleg nélkületek egy csommó mindere nem biztos hogy rájöttem volna :)
    Bad Te is benne vagy a Guildben? Gondolom igen...és te mikor szoktál játszani?
    Botond : Te ki voltál? Mármint a Fórumon..mert valahonnan tudtad a nevem ha /send-eltél nekem :)
  • Hangianix
    Hehe, eddig a jatekban talalkoztam olyan eszt csajjal akinek az apja itt volt katona Mo-n 4 evig, tegnap pedig a 48-s epicem kozben gy srac amikor megtudta, hogy magyar vagyok, anyanyelvunkon kozolte velem, hogy o meg 13 evig lakott Erd Parkvarosban es hogy az edesanyja magyar... :D
  • Atomy
    Igen Midgard már a kezdetek óta tápos. Vagy te nem így látod? :)
    Azért én a minstrel 700 range-ű 6sec stun-ját nem hasonlítanám egy 1500 range AEmezz-hez :)
    És azért baj hogy a Hibbiknek lesz instaAEmezz-ük(inkább az a baj hogy nekünk nem lesz, vagy méginkább hogy ilyen hülyeségek vannak RvR-en) mert eddig Albion szívott a sok middi AEmezz/AEstun-tól, ezután már kétfelől fogunk szívni. Eddig is alig volt sorcererünk, de most még sokkal gyengébbek is lettek a kollegáikhoz képest.
  • Tafaya
    Pl instant mez es instant AE mez a bardnak... Nezd meg az 1.52 es 1.52-es patch note-ot
  • Lord Maelstrom
    No még egy kérdés.
    Hogyan lehet valahogy részletesebben is megnézni egy varázslat tulajdonságait?
    Lehet egyáltalán?
    Mert én ráklikkelek jobbal a varázsra mint a cuccoknál de semmi kiírja a nevét meg a szintjét és paff. semmi több. :(
  • Lord Maelstrom
    Kalinka mikor jössz játszani?
    Ha megjössz Küldj Üzit.
    Nevem itt is : Maelstroem :)
    Addigra is megpróbálok szintet lépni.
  • Lord Maelstrom
    Na ok átjöttem a kimondhatatlan nevű serverre Hiberniai lakos vagyok :)
    most leszek csak 5. szintű így akkor.
    Bad , Kalinka ti hiberniaiakat vagytok ugye?
    Ki van más realmben?
    Midgard ? Albion?
  • Hangianix
    En is az vagyok. :D Onzon megakarom csinalni a kib@szott 45-s epicemet. De az 50-en purple mob, azt hiszem nem fog menni egyedul. :D
  • Tafaya
    Hat akkor ok se :) Albion egy nagy 0, jatekosok min. 90%-a onzo kocsog, Hiberniaban mindenki sir, kozben meg folyamatosan tapoljak oket.
  • Lord Maelstrom
    Ok meggyőztetek megyek erre a kimondhatatlan nevű serverre :)
  • Tafaya
    Ehh igaz :)
  • Atomy
    Mythic volt, de az se jobb :)
  • Tafaya
    A GOA volt az :) Nerf GOA!! :)
  • Hangianix
    Es csak csataban fog mukodni, tehat a futast a vegtelensegig lehet elfelejteni :D

[Allitasom nem tenyeken alapul, igy mindenki belekoteset realmtol fuggetlenul szeretettel varom :D]
  • Hangianix
    Szerintem valts at prywden/hibbire, ha kesobb szeretnel magyarokkal egyutt jatszani.
  • Hangianix
    O prywdenen van, ha talalkozott Bad-del.
  • Lord Maelstrom
    Jah igen és melyik serveren vagy??? :)))
    Én excalibur.
  • Lord Maelstrom
    Ja mert hát még a chat funkciók is idegenek egy kicsit :)
  • Lord Maelstrom
    Ok 3 tól ... Ugye Hibernia?
    És ott hol?
    Egyelőre még arra sem igazán jöttem rá (a help dacára) hogy hogyan kell valami féle mappot használni (de persze lehet hogy az egyetlen az amely a Dobozában volt.)
    Nem kell aggódni annyira hülye nem vagyok csak második szintű. :)))
    A Nevem : Maelstroem (ejtsd Mélsztröm by Poe :) )
    Én Tir na nog ba megyek éppen de amúgy csak Mag mell en tuddok megjelenni..
  • Hangianix
    :DDDDDDDDD
  • Bith
    ROTFL!!!!!
    Ez nagyon jó, büszkeséggel tölt el :). Grats Hibernia :).