43179
  • BadGuy
    Nemigazan szeretem magam regisztralni mindenfele forumra de mivel ilyen idiotak olvassak ezt a forumot, muszaly :)
  • Tafaya
    Persze hogy nem. Benne van a RoC-ban, hogy semmilyen third party programot nem hasznalhatsz :) Bar ha bannolnak a daox-osokat, nem sokan maradnank a szerverken :)
  • Hangianix
    Miert, nem lehet?
  • Tafaya
    Szoval daox-ot haznalsz... Felnyomlak a GOA-nal ocsi! :PP
  • Hangianix
    Diabolus az egy francia "The 30" tag idiota. :D Regen tok jol lehetett vele poenkodni, de egy ideje megvaltozott. Lehet, hogy eladta az accountjat...
  • Hangianix
    Hey, Weldrint kihagytad! :D
  • Hangianix
    Talalkoztam tegnap egy volt BEA-s, majd DoA-s gyerekkel. Vn ket 50-s karija (smiter, armsman), meg egy 40-s (cabalist). Megy LoE-be. Na ot lebeszeltem a buff specrol es ugy 10 perc utan megertette, hogy miert is fog tobbet sebezni nerf utan sima smite-tal, ha csak 44-s most a smite-ja.

Isten bizony, lassan makrot irok ra... :DDD
  • Hangianix
    Anyad? :DDDD

Egyebkent ugy hallottam, hogy a smiterek tulnyomo tobbsege buffbot-ba megy at. Mas kerdes, hogy tobbseguknek, van meg egy 40+-os karija...
  • Mester
    Nem akarom az albokat szídni, de ma történt egy eset amit el kell mondanom.

Egyedül vagyok emainban(0hibi) elmegyek apk-hoz meglátok 1 szükre egy kék és 1 sárga albot megtámadom őket a szürkét leütöm de már kezd fogyni az életem aztán jün egy sb és együtt leüljök mind a 3 albot(aztán az sb megtámadott amikor pihengettem egy fa mögött:P)

Erre a Diabolus nevű paladin elkezd engem szídni irc-n hogy hogy veszem a bátorságot hogy elmegyek az apk-hoz egyedül meg hogy ez megtervezett csapatmunka volt.

Aztán csinál egy topicot a barryswordon hogy én milyen crap/gimp vagyok lol.:P
  • Mester
    attacked blue druid, took him down, and a lvl50 NS jumped me, I took them both, with both of them bashing me, when both were dead I was at 60% health

Hát szerintem ez elég nagy faszság(vagy niar egy nagy isten vagy a másik kettő volt béna...)

Emainba nemrég nekem jött paldius (lvl50skald) és full buffal ütöttem és semmi esélyem nem volt jött basil(lvl50 ns) és egy ütéssel levette paldius energiájának majdnem a felét.

Összeségében amilyen ns harcokat láttam nem tünt gyengének.

(az meg logikus hogy niar nem azt a csatát mondja el amikor lebaszta egy ns:P)
  • Atomy
    "Létszives menjél föl IGN fórumokra és olvasd el a sok hülye amcsi lvl 50ns PA logjait, duel logjait és utánna gyere vissza ide"
    Nem fogom elolvasni a hülyék hülyeségeit, mert valószínűleg az :) Nincs sok értelme ezeket hasonlítgatni amíg nem ugyanazok a feltételek mindkét oldalon: relic, szint, ra-k, fegyver/páncél minőség, buffok, stb... Az meg még hab a tortán hogy egyesek kicsit elferdítik a valóságot mikor sírni támad kedvük :)
    "Azért mert a piercing dmg 50% str 50% dexterity."
    Utánanéztem és tévedtem, tényleg 10 ponttal kevesebb egy lurikeen con/str-je mint egy saracené. Bár nem hinném hogy ez annyit jelent hogy a saracen infi leszólóz egy kék druidot+1 lurikeent NS-t :)
    "A többi 50es infi is fasz nálatok, meg a nálunk lévő nsk...ja ő egy fasz bocs"
    Nem értem ennyi fasz hogy került ide, ezt kicsit kifejtenéd? :)
    "Vagy ingame /send JAdow, Derric, Niar ...."
    Ezek nagy része sotl tag akikkel nem vagyok beszélőviszonyban, és még azt sem hiszem el amit kérdeznek :) Tipikus sotl mentalitás: Mi "überek" vagyunk, mindenki más "gimp". Ez a két szó teszi ki a beszélgetéseik 40%-át szerintem :) A lényeg hogy aki ennyire el van telve magától azt nem fogom megkérdezni ebben a témában, mert valószínűleg nem tud objektív lenni.
    "Tudsz olyan RA-t mondani amitől a Damage output nő?"
    Rain of Fire
    Rain of Ice
    Rain of Annihilation
    Hail of Blows
    Whirling Dervish
    Dualist's Reflexes
    Augmented Strength
    Augmented Dexterity
    Augmented Quickness
    Ezektől mind nő a damage output, és ezeken kívül van egy rakás amitől a védelmed lesz jobb, meg olyanok is amik másképpen segítenek sokat....
    Ja és van NS altom excaliburon, nem mintha ez számítana, mert ritka az olyan helyzet amikor össze lehet hasonlítani egy másik assassinnal.
  • Atomy
    Aha, és most akkor ez a teljes igazság? Niar az tudja? :)
    Azt belátom hogy az NS HP-ja kisebb, de azt magyarázza már meg hogy miért kisebb a damage-e. Talán mert ezen a serveren Hiberniában ritkán fordulnak elő a str relicek, de ezt nem kéne beleszámolni :)
    Meg mondjuk az is számít kicsit hogy Niar-nak 1.2m rp-je van amiből már elég sok ra-t lehet venni, 50-es NS-nek meg kb. 150k a legtöbb.
    Szóval a lényeget értitek, ha hülye vagy akkor ne egy másik hülyét kérdezz meg, mert nem leszel okosabb tőle :) Köszi
  • Atomy
    PvP group szerintem:
    1. skald: tank, speed, damageadd, instamezz
    2. warden: tank, speed, PBT, backup heal, buff
    3. healer: AEmezz/stun, instamezz/stun, heal
    4. runemaster: speed, PBT, nuke, nearsight
    5. hero: tank
    6-8. cabalist, runemaster, paladin, friar, healer
  • zippofcy
    Hehe lebuktam a nov. 6.al :) A kabam neve Bokaharapo Mormota, keress majd meg.
  • Tafaya
    Teso bammeg, vedj meg gonosz Jockey bacsi bantani akar!
  • Hangianix
    Nincs itt valaki aki IW-s? Eddig nem volt semmi gond, de 3-4 napja vegig piros a lag mero, 1-1 pillanatra sarga. 2-4 sec kozotti lagom van (insta lassabb, mint masnak a smite) es az egy cleric-nel valahogy nem nyero.
  • Tafaya
    Hat kiccsavo tegnapelott legalabb 3-nak vittem be, tegnap meg kettonek, es egy sem volt afk, az meg hogy mind az 5 lama legyen, valljuk be keves az esely :)
  • Tafaya
    Amen :)

Hogy hivjak Death palajat? :P
  • Atomy
    A nightshaderől meg annyit hogy nem olyan szar amennyire gondoljátok. Kevesebb a HP-ja az igaz, de magas a dex/quick-je, tehát jobb az evade-ja is. Alacsony szinten nem érdemes összehasonlítani SB-vel mert akkor még a magas HP, 2H sokkal többet számít.
    Egyébként nem értem hogy lehetnek ekkora különbségek SB-k között: Sticky megtámad, kimegyek a konyhába megcsinálom a vacsit, megeszem, visszajövök, ütök rá kettőt és meghalt. Azal Laci megtámad, kettőt üt és meghaltam és az összes ütésem evade-olja, még a ra-k előtt is így volt. CS-ben legalább tudtam hogy aimbot volt, headshotscript meg hasonlók, be itt nem értem hogy miért vannak ekkora különbségek.
  • Tafaya
    Hat akkor nezz utana a dolgoknak, 2 assassin talalkozasakor az egyik altalaban beviszi a CS-t, es nem azert mert a masik afk vagy lama. 24-es infimmel jarok bg-re, es ez a tapasztalat is. Talalkoztam mar NS-sel es SB-vel is. Egyebkent erdekes, de az SB-ket valahogy konnyebb volt nekem megolni mint azt a par NS-t akivel osszefutottam, sot NS-ekkel kb dontetlenre allok :)
  • Tafaya
    Atomy a guildra ertette hogy onzo :) Egyebkent elso 'elmenyem' a sotl-lal kapcsolatban, ami megis hatarozta nalam a besorolasukat a mar emlitett Stevehes poen volt: (akik mar tudjak azoknak bocs)

Steveh szola a sotloshoz: Honnan szerezted azt a a pajzsot?
    Sotlos: Nem mondom meg, az tul jo neked.

• Hangianix
    Miert onzes? A sajat kari huzasa ritkabb, de guilden belulit vice-versa huznak. En inkabb elore tervezesnek es esszerusegnek mondanam. Esetleg megfontolandonak. :D
  • Atomy
    Én is szeretem saját magam és sokmindent meg is teszek magamért, bár asszem ezt önzésnek hívják és nem sorolom a jó tulajdonságok közé :)
  • Hangianix
    En nem mas guildekkel szembeni jo tulajdonsagokrol beszeltem. :D
  • Hangianix
    Mi az osszes uj guild tagot felhuzzuk 35+-ra gyorsan. Persze kurva unalmas, de valamit valamiert. Egyebkent mostanaban csak normalis SotL-sokkal talalkoztam, igaz, altalaban oket ismerem egy ideje.

Amit mar anno emlitettem, Walker az albioni kopo wizzi, felhuzta a minstrelunket (szomszedok) es a sajat karakteret egy masik SotL-oseval egyetemben ugy, hogy nyomta rajuk a buffot, azok meg csak gyaktak. 10-rol 22 az kb. 8 ora volt. Inkabb kevesebb.
  • Hangianix
    Ja es tapoljak fel a shamant, mert eleg gyenge es akkor a batyam is jatszana, ha lenne ideje. :D
  • Tafaya
    Tegnap en is beultem 15-os szinten Duracell nyuszit jatszani Keltoiban, es jo volt az xp a tobbieknek is, leptem is 2 szintet. Egyebkent sotl-nak telleg vannak jo tulajdonsagai is, csak joval kevesebb. Pl. Keltoi, sotl caba, egy szot sem szol negyedoraig, azt egyszercsak szo nelkul kilep, majd kb 1 ora mulva visszalep es megkerdezni van-e hely :)
  • Hangianix
    Egyebkent akarmennyire is utaljak itt a SotL-t, lenne miben peldat venni roluk. Az alt karikat ket nap alatt felhuzzak 30-s szint kornyekere, ami egy scout/infi/cabalist/sorcerer eseteben igen nagy elony. (A tobbinel is, csak ezekkel meg nehezebb). Utana mondjuk mar altalaban magara hagyjak, de amikor en 47-en a 38-s theunknak segitettem, meg mindig jobb xp-t kapott, mind barmilyen grp-ban Lyonesse-ben. Na jo, ha 3-s tangiban lett volna, akkor nem, de ott meg cappelodott volna.
  • Hangianix
    Es ebben nem voltak benne az anon infik. Anon cabalist-tal nem surun talalkoztam meg, mondjuk en csak 2 magas szintut ismerek Mysteh-t es Belcart.
  • Hangianix
    Mondjuk 7 db epic armort, amit szinttol fuggetlenul lehet hordani. :D
  • Tafaya
    Ja, tegnapi eredmenyek:

/who infil: 58
    /who cabal: 8

:)
  • Tafaya
    Sejtettem :) Egyebkent a petet oda kellene adni egy masik kasztnak, es valamit adni helyette a cabanak, amivel nepszerubb lenne a groupokban.
  • Tafaya
    Elveszik a petjet? Vegre megoldjak a petbugot (stealth) :)))
  • Tafaya
    Tudom. Itt arra probaltam ravilagitani, hogy lehet hogy az NS gyenge a tobbi assassinhoz kepest, de a hasonlo kasztok kozott soha nem lesz egyensuly, de a kasztok kepviseloi mindig is sirni fognak. Elismerem en is panaszkodtam a scout miatt, de aztan inkabb inditottam egy infit. Egyebkent amennyi kis infi van albionban, meg gondolom midgardban is van jonehany SB alt, at fog az egesz RvR csuszni arnyekhaboruba. Nemtom mennyi kis NS lesz, de a hallottak es olvasottak alapjan keves.
  • Hangianix
    Egyebkent nem mindegyik SB jatszik LG-vel. Multkor APK-bol AMG fele betamadott egy, ket fegyvere volt, egyiken lassito, masikon DoT mereg. Ilyenkor kivetelesen jol jon a mezzunk, foleg, hogy nem ressistalt es meg purge-je se volt (vagy volt, csak nem telt le meg az x perc). Utana bejott a stun is es meghalt. :D Nem a stuntol persze. De az o hibaja volt. 2db 350-s (nem kell felhordulni, 3 power relic-kel +20% dmg volt) smite utan futott tovabb felem es persze, hogy kapott meg egyet mig odaert, majd insta dd, es ugyan elment a grp instam, de meghalt szegeny.

A ket fegyveres utes + 1 koros mereg az kb. 700-t utott belem. O nari volt nekem, en meg 49-s tehat 1 szint kulonbseg.

Ha nem olyan magabiztos, hanem elsprintel, a budos eletben nem nyirom ki, neki meg eleg varni 5 percet es meg mindig van 5 perce, amig nem hat ra a mezzem es a stunom. (ebben az 5 percben nem vagyok biztos, lehet, hogy csak 2.5)
  • zippofcy
    Hee DRILLA latom nyomod meg :) Remelem legalabb egy nem noi karid is van mar :) Mizujs Middibe? Kell egy 40es skald? Szervezz vmi bulit es megyek :) Nem ulhettem egesz nyaron a daoc elott tudod (eleg volt a CS is :) ) A finnek megvannak meg? Es Oklahoma? :) Inditottam egy kabat, azt talan nem nerfelik 1.54ig. (az infit szvsz akkor fogjak :) ) Szerintem a jatekegyensuly erdekeben FELTETLEN el kene venni a middik osszes mezet meg a hibbik osszes pbaoejat (mar ha van nekik egyaltalan) :) Majd irok a mythicnek ezugyben :)
    Hallottal mar Jupitusrol? Es a piketetorol? Albionba lvl40-50 2 nap jatek tudod :) PvP szerverre jossz remelem! Na ennyi eleg volt (sok is :) )
    Nerf the pikemen!!! :)) Eljen majus 1. , nov. 6. meg szept. 11. ! :)
  • Lord Maelstrom
    Enchanter....Light Speccel...
    10.szint.4 mana 6 light 6 enchant.
    Majd bent megbeszéljük. :) Köszi
  • Hangianix
    Hah, de csak azert, mert most meg nem egy respeccelt smiter buffolt fel. :D
  • Hangianix
    Na megvan az epic armor is. Kar, hogy ilyen randa szinu. :D
  • Tafaya
    Bah, nem ertem. NS meglat egy lopaxo archert, kicsit kozelebbsunnyog, szol a tobbieknek, belekuldi a 2 DD-t es rohogve vegignezi hogy lemszaroljak, vagy akar o ugrik neki es ingyen RP. Meg mint emlitettem, bar ennek utana kellene nezni, hogy az NS merge sebezhet kritikalt is.