43179
  • Tafaya
    Naja de ugy irtal rola mintha annyira tapos lenne RvR-ben. Leirom kedvenc idezetem, a nevet aki irta mar sajnos elfelejtette

"XY starts thwrowing nerf bats around him, and accidentally hit a paladin....but nothing happens"

Egyebkent irto jo poen, csucsidoszakban beirod, hogy /who infil, es kb 400 emberbol 60-70 infi :) Legtobb scoutnak infi altja van :) Ugy milyen jo hogy nerfeltek oket?
  • BadGuy
    Palat meg nem nerfelik hanem adnak neki cuccot :)
  • BadGuy
    Hmmm elozmeny nem mukodik nalam vmiert :)

Szal elso sor: pala heal chant (tudtam hogy chant csak azt nem hogy chainelni lehet agro kozbe de ott van elso sor vege)

Masodik sor meg midi endu buff
  • BadGuy
    Hmmm mindenesetre idegesito :) bar annyira nem jo szal nem rinyalok miatta.

Annak orulok hogy nem conc. buff az end regen :)
  • Hangianix
    Nem volt semmi, amikor valaki mondta, hogy ide relic army kene. Mire a valasz: ez volt a relic army. :D
  • Hangianix
    Egyebkent az a poen, hogy lattam a nevet aki felvette, de nem jegyeztem meg... Lehetne zsarolni :D
  • Hangianix
    Ok, legkozelebb, majd igyekezzunk mi eltuntetni oket. :D
  • Tafaya
    Nem is fog kiderulni. Szerintem a Cameranos dropok is "eltuntek"
  • Tafaya
    Fuj, ez undorito! Nerf Paladins!

Nem bug, chant, legjobb healregen chant asszem 50hp-t gyogyit, es igy az egesz csapat fel tudja magat healelni :)
  • Tafaya
    10 percig tart asszem, utana visszaballag a buffbotjahoz :)
  • Tafaya
    6pm GMT, 7pm CET
  • Hangianix
    Ja es CET 7 vagy GMT 7?
  • BadGuy
    Tehat kijon peldaul AZAL es nem lehet elkapni mer hoppa endurance buff van rajta :). Mar csak abban remenykedek hogy nem concentration hanem time limites ez a buff
  • BadGuy
    Nahat midik endurance regen BUFFOT kapnak :). En meg azthittem hogy ok a nagy melee realm.
  • BadGuy
    Wow olvasom frontierekbe lesznek dungeonok :) muris
  • Hangianix
    Beszeltem Hitokirivel, meg mindig nem tudjak ki tette el a droppokat. :DDD
  • BadGuy
    Ja es paladin nem kis szinten tudja hpjat visszaszerezni :/ Ez vmi bug hogy magara huz szurke mobot es felhealelje magat 20 masodperc alatt 10%rol fullra? Agro kozben megy az az atkozott heal vagy mi
  • BadGuy
    Nekem lifebane 65ot szokott artani. Nagy ritkan 75ot 15% body resist.
  • Tafaya
    Utana en sem maradtam, ma 7-kor elvielg gyulekezo Tepoknal azt hajra :)
  • Atomy
    Hmm, előző patchben a paladinok kaptak end regen spellt, a middik sírtak hogy nekik nincs és láss csodát már meg is kapták. Ez nem semmi. Ez már a sírás művészete :)
  • Hangianix
    Nem tudjatok, hogy tervezik-e azt, hogy vegre szamszeruen lathatnam, hogy eppen mennyi hp-m powerem van? Tudom, hogy nincs ertelme igazan, de engem megnyugtatna. :D
  • Hangianix
    Bocs, DAoC-ra ertettem en is. :D Nekem vegig piros volt.

Azt a linket megneztem mar, csak nem tudok donteni. Eloszor azt akartam osszehozni, hogy nagyon sokaig tudjak sprintelni. De az endurance regen csak combatban mukodik.

Lehet, hogy Wild Healing, Ethereal Bond, Toughness, Avoidance of Magic, Augmented Constitution. Persz mindegyikre csak 1-1 pont.
  • Hyder
    szerintem ezt vizuáld meg: http://www.camelotherald.com/realmabilities/abilities.html
  • Hyder
    végülis nagyobb problémám nem volt, 1-2x bontott összesen, de az lehet a 24h -s bontás volt csak...

daoc alatt kicsit lagos a napokban, de az lehet a daocszerver terheltség is...
  • Hangianix
    ->Weldrin, Tafaya

Meddig maradtatok Tepokban? Sikerult kiirtani a mocskokat? En kileptem a masodik wipeout utan. :D
  • Hangianix
    Te IW-s vagy ugye? Neked is sz@rakodott az elmult napokban?
  • Hangianix
    Ezt irigylem akkor. :D
  • Hangianix
    Meg egy kerdes, Augmented Acuity II (kell a Serenity-hez), Serenity II es Mystic Crystal Lore utan mit valasszak a papommal. Bunker of Faith-nem nem igazan latom az ertelmet. Altalaban ugyis mezzelve halok, akkor meg, ha el is nyomom elotte, csak annyit er, hogy 10 masodperccel kesobb halok.
  • Hyder
    igen, ha + itemekkel megvan az 50 akkor tudsz használni 50es mérget
  • Hangianix
    Akkor poison nem ugy megy, mint a spellek. Azaz, ha van 40-s poisonod es targyakbol osszejon a +10, akkor megkapod az 50-s merget?

Mert akkor ilyet szeretnek en is a spelleimnel, meg is lenne a 40-s rezz. :D
  • Hyder
    Hali

a thrustot maxold, ne a CS-t...a CS elég 39 - 40ig

a STE is elég 37 - 40ig (én elvittem 40re, a safe fall miatt), az ENV is 40-ig (+10 bonus és megvan a lifebane "ami kell!"), a maradék dual
  • BadGuy
    persze hatizsakba legyen 2-3 wpn elore mergezve of course :)
  • BadGuy
    2 snare felesleges, 1ik wpn snare masik meg str+con debuff/esetleg lifebane
  • BadGuy
    Naja
  • Hangianix
    ezert reg-gel mindenki.
  • BadGuy
    Jo, de akkor is az agyamra megy hogy mas ir a nevemben + bele is kot :)
  • Hangianix
    mondjuk reagalasnak nevezni tulzas, mert nincs ertelme :D
  • BadGuy
    Mostantol ami nem @BadGuy azt ignore :)
  • BadGuy
    Dunsztom sincs... ahhoz a temahoz nem is szoltam hozza+ nem tudom mirol van szo...
  • Hangianix
    ja es miert pont az en uzenetemre reagalt?