43179
-
H T T Y #7009 csá szerintem a runescape 1000-szer jobb mint ez a játék -
#7004 koszi.
tehat hasznalhatatlan. 400-rt ennyit gyogyit es a kovetkezo majd 3 perc mulva. hmm. -
#7003 Csak nem te is játszani akarsz? -
#7000 7000!! -
#6999 xy -
Evilmann #6991 A hátralévő éveid számát szorozd be 100 euróval. -
#6990 life time account mennyi? -
#6989 Koszi, most elmentettem. :D -
Atomy #6988 http://www.camelot-seer.com/RealmRanks.php -
#6987 Megvalami, van olyan oldal, ahol a DF itemek felvannak sorolva? (a vasarolhatokra gondolok most) -
#6986 Ja es pls. szanjon meg valaki megint a Realm lvl-ek eleresehez szukseges RP tablazat linkjevel. Igerem most bookmarkolom. :D
-
#6985 Hasznal valaki barmilyen BP-rt veheto item-et? Tafaya-rol tudom, hogy anno vett 1x, de nem toltotte ujra. Gondolom az is 50 gp / toltet...
Tehat, ha valaki hasznal(t) ilyet, akkor ahhoz lenne par kerdesem.
1. Van e ertelme? (most nem arra gondolok, hogy mindig elhasznalom es ujratoltom, hanem veszek mindegyikbol 1-t es ha nagyon kell, hasznalom)
2. Mi a kulonbseg hasznalhatosagban a 100-200-400 BPs kozott? (mondjuk heal 200hp-400hp-800hp?)
3. Pontosan mit csinalnak? (tehat a gyogyito az csak gyogyit, vagy van benne cure poison, disease, illetve a shield az valami bt fele, vagy csak + AF)
4, Az, hogy non-combat itemek, mennyire valos? En pl. az MCL-t is hasznaltam mar ott, pedig azt se lehetne. -
H T T Y #6979 sziasztok én uj vagyok itt vaélaki monsja meg hogy kell ezzel a játékkal játszani?milyen honlapon vann? -
BadGuy #6978 Ez a legnagyobb joindulattal is csak rosszizu eszrevetel a paladinnal kapcsolatban. Az hogy te sirassa nagyitod az meg a te dolgod. -
BadGuy #6977 Nem eppen az en vagy hibik szokasa a siras ezen a forumon *cough cough* -
BadGuy #6976 Gondolkodj mar mielott letamadsz -
BadGuy #6975
"Paladin hogy a faszba healelodik fel 10%rol 20-30 masodperc alatt 100%ra fuj nerf paladin ez geciseg a kurva eletbe hogy lehet ez a jatek ilyen unfair boooohoooo!"
Siras(tm)
-
BadGuy #6974 Hulye vagy acorn? Hol sirtam? -
#6973 pfff, kinek is van hasznalhatatlan karija? :DDD
kosz. inkabb ne lettel volna lama es tudnal jatszani. :D -
BadGuy #6971 Vmi bonyolult neve lehet mer mar 1x beirtad itt csak elfelejtettem jowl... -
BadGuy #6970 Kalinka karid neve mi? Mar regota akartam adni 1 kis casht csak nemtom kivagy ingame :) -
BadGuy #6968 Neked lucradan whelpet hozok az hasonlit lurangeredre mindig aztmondja "HAH! I killed you xy!" ha megol :) -
BadGuy #6965 Addig oke hogy uti vki es gyogyitja magat kozben. De akkor hoznam enis magammal Az ANNOYING :) lucradant es healelnem magam :D, aranyos kis 0as szintu ficko meg beszel is: "HA HA HA! You cant catch me!" "No! But I am invincible! I'll be back! You wait and see!" :) -
BadGuy #6964 Tafaya mindenbe belekotsz :) nagyon jol tudsz kiemelni. A szurke mob az szurke mob :) -
#6959 Ja egyebkent ha Midgard a melee realm, hogy a picsaba tudnak 608-at sebezni varazslattal? :) -
#6958 Ja, es egy pap, aki jobb RvR-ben mint egy pala, meg hamarabb felgyogyul. Fuu, na ez is durva?? -
#6957 "Ja es paladin nem kis szinten tudja hpjat visszaszerezni :/ Ez vmi bug hogy magara huz szurke mobot es felhealelje magat 20 masodperc alatt 10%rol fullra? Agro kozben megy az az atkozott heal vagy mi"
Remelem sikerul a kiemeles, ha en erdekesseget akarok megjegyezni akkor ilyen smileykat es kifejezeseket nem hasznalok... -
#6956 hali
melyik szerveren vagy és milyen névvel..
én tok adni egy kis petákot =) -
BadGuy #6955 Enis kezdjek sirni blademastert olyan durvanak tartjatok ? Nem mer nem tartja durvanak senki :) -
BadGuy #6954 Acorn minek felvilagositani? Ki tartotta durvanak? :) erdekessegkent megjegyeztem hogy fel percen belul frankon felgyogyul. -
BadGuy #6950 Ja Aliyah ma lett 50es filiusos warden. Bubblegirl second nicket tervezi :).
Bar aztan minket is kinyirtak -
#6949 Koszi Dragnek meg Taffy-nak az MMG-s majalist. :DDD
Lothandarek kinyirtak engem (valami Alysa vagy ki), de csak azert mert Artemis es Hitokir illetve Welsh nem voltak kepesek segiteni...
(vagyis segitettek, de ugy, hogy ok is haltak :D)
(Killerbee neven jatszom, meg talalkozunk :D) -
BadGuy #6948 Nekem is szetfagyott tho :) lehet 2en produkaltuk az 1970et.. -
#6947 50-s reju cleric:
"And healing in DAoC is rather inefficient compared to the damage done. There is nothing to compensate for having 50 in rejuv when you have the highest casted healing spell which does 833HP with a cast time of 2 seconds and you can only cast it thrice. No crit heals unless you purchase wild healing compared to crit hits from melee or crit nukes from casters." -
#6946 Bocs, de idezek meg onnan. Mert ebben van valami.
"One less class to even think of picking IMO. Eventually DAoC will run out of classes with "fun" in them and taht will be the end of it."
-
#6945 Pff, idezet warcry-rol cleric nerfeles ugyben.
"So if id tell how i really feel about cleric changes, this post would be quickly deleted." :D
A srac egyebkent normalisan ervelt elotte. :D
Ahogy nezem, legtobben a mezz miatt "sirnak" (egy enc/reju cleric is). -
#6943 Nekem. :D
Utana meg kiirta, hogy ures az uzenet. :D -
BadGuy #6942 akkor most kinek fagyott szejjel kuldes kozbe? :) -
#6941 Remek, az 1970-s uzit en produkaltam.
Tegnap megneztem. Regen a sorrend: Armsman, Paladin, Cleric, Minstrel volt, most Infi, Armsman, Paladin, Cleric.
Tobb clericcel is beszeltem (nem egynek van meg egy 50-s karija mellette) - kis reszuk nem fog jatszani vele, csak ritkan; nagyobbik reszuk full ench-re megy at (ezek azonban 1-2 embert buffolnak majd fullra, tehat albionnak nem lesz haszna belole) es meg kevesebben maradnak smiterek. -
BadGuy #6940 1970 :) Na ez most en voltam irtam volna hogy
Nem en vagyok epp a rinyalos tipus /points at some dudes ;p
Az hogy felheali magat 10%rol 100%ra mikozbe szurke mob szenved rajta haat nemhinnem hogy mythic igy gondolta :) . Eszrevetel inkabb mint rinya