43179
  • Tafaya
    A nagyarc ujabb tipikus esete... Gondolom este azutan a paplan alatt is volt elmenyed...
  • BadGuy
    Svsz jobb lett volna visszafutsz apkhoz mer lett volna ra idod :( nagyon keveseket artott a raena en meg bardal csak futni tudok meg mezzelni
  • BadGuy
    Acorn talalkoztal a 40es bardommal :). Habar Raenat kb 3x agyonverted volna mer gimp speccelt... de nem hagyhattam hogy megold mer megiscsak hibi o is :)

ps. : minstrel nelkul ne kergess mer csak speedsongot nyomatok endu helyett :)
  • Mester
    Fidel: a mail címedet légyszi add meg vagy írj egy mailt a címemre.([email protected])
  • BadGuy
    Weldrin jokor jottel nem uszta meg szarazon a 2 kocsog skald a 200+150+210+160 ddjevel :) legalabb nem ertelmetlenul haltam be ok is kinyiffantak ehe hehe :)

/bow reszemrol is :)
  • Tafaya
    Asszem eddig is megvolt csak osszevontak egy listaba. Nezd meg a camelot-herald spell library-jat, ott pl cleric osszes heal-e egy listaban van :)
  • Hangianix
    Nalunk a theu igy csinalja:
    9625 rp kell hozza (11 skill pont) Mellesleg en is igy kezdtem Killerbee-vel.
    3 - MCL
    1 - AA I
    3 - AA II
    1 - Serenity I
    3 - Serenity II
  • Hangianix
    MCL-l kezdjel. :D
  • Uberlama
    Kicsit visszatérve a RA-hoz, nekem van egy 40es theum. Most akarok venni RA-kat, nézem a listát, mit lenne érdemes megvenni. Hát izé. Nem sok mindent. Meg lehet venni az Aug. Acuity-t ami ugye IQt növel. Aztán ott a Serenity hogy gyorsabban regenerálódjon a mana. Namost talán purge, de a franc se tudja. Mivel én nem vagyok se egy nagy nuker nem érdemes venni azokat az RA-et amik ezt erősítik. Semmi olyan nincs ami kimondottan erősítenék a theut, vagy petjeit vagy mittomén. Szal jó ez a RA csak szart se tudok vele kezdeni...
  • Hangianix
    Ja es akkor hasonlitsd ehhez az armsman-et, mercenary-et vagy a theurgistet. Loszar.
  • Hangianix
    A mezz-t mar valoszinuleg csak menekulesnel kaptatok meg, mivel: "This ability also bypasses the movement penalties from mesmerize, root/snare, and stun, although other effects such as inability to attack will remain "
  • Hangianix
    Arrol nem is beszelve, hogy Warlock az 47-s.
  • steveh
    Velem a SoS-al volt egy jó sztorim.Wels-el rohangálunk és ütjük az ellenfelet a csata közepén.Elég sokat levertem de a tulerő az tul erő volt.Akkor nem vettem észre csak késöbb tünt fel,hogy a csata közben semmi mes stun vagy valami ilyen felhasználóbarát szarság nem ért.Mivel a tulerő győzedelmeskedet ezért futásnak eredtünk és a csatától kb 100 méterre megáltunk mind ketten mint a cövek.Nézem mes van rajtam de a közelben sehol egy ellenfél.A lényeg az hogy a 30sec -es SoS lejárt ugyan de az a 1 perces mes amit a csata közben ránk varázsoltak az nem.

Rock kb most ért meg a következő generáció az RvR-re.Ezért lámák még te meg egy tapazstalt veteránnak számítasz már.
    Jut eszembe tegnap elég nagyot estél előttem.Nem fájt?:-)
  • Hangianix
    Egy kerdes a casterekhez, masnak is volt olyan, hogy semmi effectje nem volt a spelluknek?

Szituacio: Jarakin kb. fel meterre volt, elnyomtam az insta dd-t, mezz-t: se resist uzenet, se dmg uzenet semmi. Futott tovabb sertetlenul, majd megfordult (tuti hatotavon belul volt. Stun - na itt jott az uzenet, hogy sikeresen stunnoltam. 1 smite elmegy (a 2.-ba belezavart az erkezo 3 hibbi :D), de megint semmi uzenet, se az, hogy resistalta, se az hogy sebeztem x hp-t. Ez mitol lehet? Olyan volt, mintha nem is castoltam volna semmit, csak a manam fogyott...
  • Hangianix
    Masik tegnapi elmenyem megmutatja milyen az albioni mentalitas. Egy 5-s csapatban voltam (Umilard, Chodax, Godfather, Arlone) - Ezreine-nel voltunk vagy hol (most jartam ott masodszor, tehat nem ismerem a helyet :D ) - kihalt mindenki, csak en maradtam eletben. Megyek vissza rezzelni, amikor talalkozok egy nekem zold minstrellel, nevet nem mondok (Gwendolyn Nightingale - Phoenix Legion :D ), aki megkerdezte, tudom, hogy hol van a legkozelebbi hibbi keep, mert ongyilkos akar lenni. Eppen valaszolni akartam, amikor berobban egy lurikeen nightshade es betamadja a minstrelt. Rossz beidegzodes: insta dd, mezz volt a valaszom. Erre az az idiota minstrel eloszedi a kardjat, megtori a mezzt, elteszi es utana kiabalja, hogy hagyjam, hogy meghaljon... (Kb. 1/3 hp-n volt es utotte a mereg is, tehat mindenkeppen meghalt volna.) Az volt a mazlim, hogy az ns (Blackout) nem volt egy profi RvR-s (nem mintha en az lennek, de o szerintem aznap kezdte, mivel 0 rp-je volt) es utotte tovabb a minstrelt, igy en tudtam stunnolni. (Hulye voltam, mert ki kellett volna baszni a minstrellel es felgyogyitani... :D ) Tehat utana mar egyszeru volt a keplet, minstrel, ns meghalt. DE! Egy profi ns, vagy sb, vagy akarki, siman kicsinalt volna mindkettonket, ugyanis en utotavon belul voltam amikor stunt castoltam. Ha az nem jon be, eselyem sincs, 1777hp ide, vagy oda. Foleg, ha van ip-je.
  • Hangianix
    -->Mester
    Gratula! Es kosz az infot Cuba-rol, most mar statisztikaban is meg tudom nezni, eddig valoszinuleg nem volt guildje. Azert az a bugos group purge nem kis elonyt ad... Egyszer mar lehetne valami nekem is igy bugos...

-->Rogue
    Beszeltem a sraccal akinek BoF-je van, (50-s smiter o is) es o nagyon istenitette, bar allitolag most bugos meg es a csapat helyett csak a castert vedi... (Latod Mester, nalunk a bugok azok negativak :D ). Tehat betamadta ot egy spear hero, resistalta a mezzet es igy smite nelkul kellett harcolnia, de a BoF segitsegevel leverte.
  • Mester
    Group purga az tényleg nagyon jó most leginkább hogy bugos és ha rajtad nincs negatív hatás annyiszor használod amenyiszer akarod nem kell félórát várni minden mp-ben leszedi a negatív hatásokat a csapatról:)
  • Mester
    16. már:) de az nem egészen reális toplista mivel jópár ember nincs rajta(pl. blood death és még pár nagyobb név).(Cuba skald ha még nem kaptál volna vállaszt)

Rám is azal mérte a legnagyobb ütést 1160dmg:P(igaz ültem és még nem volt epic armorom de lvl50es voltam azthiszem, nem tudom hogy ütött ekkorát).

Infik überségét is megkérdöjelezném constanze.ot gond nélkül szolóztam le bár lehet csak béna az a játékos(régebben is volt egy akit siman leszolóztam ,de pl rhodry ellen nem sok esélyem volt amikor dueleztünk.)(ha nincs insta healem persze sb-k és infik ellen sincs esélyem)

Az meg szerintem logikus hogy azt a class nerfelik ami miatt a legtöbben sírnak mert valószinüleg nem azért sír mindenki mert faszok(néhányan biztos azok) hanem mert tényleg túl erős a kari a többihez viszonyítva.

Bloodot és a többi scoutot,huntert,rangert meg lehet érteni ha új karit csinál ha van rá ideje és kedve felhozni megint lvl 50rá miert ne csinálná.

Buffok nerfelése meg nem lenne jó dolog szerintem acorn mert van egy két class akit direkt részben arra hoztak létre hogy jó buffjai legyenek és tudjon healelni(pl druid/healer/cleric) és ha van egy tankkal egy másik lvl50kari aki felbuffolja akkor jogosan erősebb annál aki nincs felbuffolva.

paladinok között is hatalmas különbség van pl. Godfathert szinte meg se tudom ütni 1vs1 en exorcistet meg gond nélkül megöltem.(mind a kettő lvl50es, tehát paladin nem annyira gimp most sem)

BEfizetési problémám továbbra is fennáll ha vki tud segíteni írjon a lenti freemailes címre vagy ide légyszives(fontos lenne, én se szeretek mások miatt veszödni:P de egyszer megtehetné vki:P)

• Hangianix
    Nem vagy marha. Az az RA egyszeruen nem mukodhet jol. 50% dmg absorb 30 sec-ig. Ez max arra jo, hogy kimenekuljon a csapat a csatabol. Persze mezz ellen nem ved... Az elhalalozasom oka legtobb esetben az volt, hogy full csapat lemezzelodott es utana egyenkent legyaktak, vagy kaptm 3-4 spellt es megfekudtem. Van ismeros akinek ez van, azert megkerdezem.
  • Hangianix
    Es ha nem tevedek, ennek van a legnagyobb range...
  • Hangianix
    Nem baj, ha 5 perces lesz a mezzem recast time-ja akkor az se nyujt majd semmi elonyt. Bar az teny, hogy a middik es a hibbik hatranyba vannak. Mert ugye, ha ott valaki ramnyom egy mezz-t, szinte biztos nem hat ram, mivel ugy 1 perce jott le rolam az elozo. De hogy ok mezzelve lennenek, az ritka mint a feher hollo.
  • Atomy
    Hibbiknél a champion és persze instant.
  • Hangianix
    Es mivel a skald az egyik legnepszerubb kaszt ott, azert kapunk allandoan...
  • Hangianix
    Ja healrol meg egy dolog, nem egyszeru am nem csapaton belulit gyogyitani, ha vannak 30-an a kornyeken. En felbuffolom az infiket meg gyogyitok mindenkin ha van manam, de piszok nehez megtalalni valakit a tomegben.

A helyedben tarsulnek par scout-tal (tegnap Wicoa meg Ghosty is csapat nelkul volt), beszervalnek egy theu-t meg egy clericet. Emlekezz vissza milyen jol ment amikor Drag, te, egy 45-s wizzi meg en egy csapatban nyomtuk.
  • Atomy
    Middiknél a skald és instant.
    Albiknál a cabalist, és természetesen a spirit line-ban amit még a kevés cabalist közül se választ senki mert egy nagy szar :) (de legalább AE)
  • Tafaya
    Mindenki :P

Azert az overpowered albik miatt siroknak mondanam, hogy nezzek meg melyik kaszt kapja Albionban a nearsightot es az AE DoT-ot :PP
  • Hangianix
    De erdekes volt, hogy mi allandoan mezz, speed decrease alatt voltunk, ok meg sosem. De arra meg mindig nem jottem ra, ki nyomja a speed decrease-t a middiknel.
  • Tafaya
    GOndolkodtam pedig hogy tudnalak megsebezni hogy megtorjem a mezt :)
  • toMpEr
    sajna ugylatom minket ez nem erint :(
  • toMpEr
    "Dark Age of Camelot bétateszt
    2002. október 01. 08:22, Kedd - Alex

A Mythic elindította a Dark Age of Camelot: Shrouded Isles bétatesztjét. A tavaly megjelent játék kiegészítőjéhez véletlenszerűen fogják kiválasztani a tesztelőket. A játékban új, a DirextX 8-at is támogató grafikai motor révén javított vizuális hatásokra számíthatunk. Az alapjátékhoz képest új karakterosztályok, új fajok és új területek várják a kalandozókat. A tesztre itt lehet feliratkozni. "
    http://www.gamekapocs.hu/goto.php?id=4&cid=24414
  • Hangianix
    En is hatat forditottam neked. :D Kaptam egy 1.5 perces mezz-t. :D Amire kijottem belole akkor volt idom egy grp insta elnyomasara es meghaltam. :D
  • Tafaya
    Hehe, papokrol annyit hogy multkor MMG kemp volt, en lovoldoztem fentrol de mas mozgas nem volt, es egy bekapott bolt utan lementem, es a jelenlevo kb 12 pap kozott beirtam egy /y HEAL PLZ!-t, meg jo hogy nem forditottak hatat nekem, total leszartak, hiaba szpemmeltem.
  • Hangianix
    Azt ellenben tudom, hogy ha Steveh-val voltam egy csapatban, akkor o sose kap earth buffot. :DDD Multkor mar en is szoltam a theunak, hogy buffolja mar fel, de igy is kellett vagy 30 perc, amire teljesitette a keresunket. :D
  • Hangianix
    Biztos osszeallsz mindenfele idiota smiterrel. :DDD
  • Tafaya
    Ingyen honap nelkul szvsz max 5000 Ft
  • Xboxman
    Mostanában mennyit ér egy használt DAOC?
  • Mester
    Szeretném megkérdezni hogy esetleg tudna-e vki segíteni befizetéssel kapcsolatban.?(fontos lenne mert nem nagyon találtam egyelőrse senkit, ha igen [email protected] írjatok vagy írjatok itt és írok egy mail-t.)
  • Tafaya
    Tomor es velos :P
  • Tafaya
    Valahova feltoltened magyar helyre vagy nem tudsz gyoprsabb helyet a Fileplanetnal? En most kezdenem el a Fileplanetrol de iszonyu lassu lesz.
  • Atomy
    Hát bazki a microfo$ ismét nagyot alakított. Leszedtem az Asheron's Call 2 bétát ami a maga 500+Mb-jával nem kis ideig eltartott. Elindítom a telepítést, erre azt mondja hogy csináljak 2-300Mb helyet a C: meghajtón, káromkodok egy jó nagyot és kemény munkával sikerül letörölnöm pár windows komponenst. Elindul végre a telepítés és ekkor közli velem hogy 1Gb hely kéne még neki természetesen a C: meghajtón. Ne akarjon már ennyi helyet a 2Gb-os C: partíciómon amin a windows maga 1Gb-ot elfoglal, plusz fél gigát a telepítő file. Ezek tényleg azt gondolták hogy a szaros demójuk miatt újra particionálom a winchesteremet? Vagy lehet hogy nem tudják hogy egy winchesteren több partició is lehet, és nem kéne a C-t erőltetni minden áron?