43179
-
Arwenke #7361 Mar keso:) -
#7360 Ha nalunk is lenne tobb angol szerver, akkor mi is csinalhatnank ilyet... -
Arlen #7357 Még jöhetsz amcsiba:)
Gyere, és kicsit húzom a karidat :) -
#7355 Nem tudja vki hogyan lehet olyan nevet csinalni amiben van 2. nagybetu is? Pl. BazdMeg. Asszem excan lattam par ilyen (na jo, hasonlo :) ) nevu alakot ... ha megint latok 1et majd megkerdem tole hogyan csinalta. -
#7342 Allitolag ez mar egyszerre fog majd bejonni...
(Feneket fog, csak ezt mondtak) -
Arwenke #7341 Es mind ez mikor lesz nekunk is, 2003ban?
Egyrre jobban sajnalom hogy nem amerikai verziot vettem, kisse idegesito, hogy nekunk mindenre varni kell honapokat. Buzi amerikaik, utalom oket:)) -
#7340 NEW 10 ICON/10 BANK TOOLBAR
- With great ado, we now support 10 hotbars with 10 icons each.
- There has also been a new slash command added, /qbar which allows you to pick a quickbar with a slash command. Example: /qbar 2 switches to your second quickbar, the same as pressing Shift-2. This change allows you to assign /macro commands that will select between different quickbars. The current quickbar page will now persist across zoning and quitting.
Na vegre. Igaz csak 1.54-ben :D -
#7339 Nagyon szep? 1-635-ig 10 alkalom az neked nagyon szep? :) Az loszar. :D -
BadGuy #7337 10x? Az nagyon szep... -
BadGuy #7336 Marmint 99%-ra. 100%ra nemsok esely van 1.50ben :D
Majd 1.52 asszem -
BadGuy #7335 Nem craftoloknak is jo ez hisz mindig van penzed hogy az igazi crafterektol megvasarold a jobb cuccokat es tobb eselyed van hogy 99%-100% darabot kapsz ha tobbszor probalkozhat aki csinalja a rendelesed. -
BadGuy #7334 Craftoloknak: Szerintem az idealis megoldas hogy 700ig felkraftolod magad sajat penzbol aztan itt jon a java, (bar en csak arra hasznalom hogy 9-10p-t felhalmozzak lothon, nincs turelmem tovabb menni:) nemtudom albionban melyik mobok felelnek meg a hiberniai finliathnak (ilyen atlatszo farkasember szeruseg) talan a fa'k? Na ezeken a mobokon lehet 40es szintol xpzni akar 50es szintig is de ez meg mindig nem az ami erdekes. NAGYON gyakran dobalnak 1 bizonyos fegyvert Finliath Firebrand, semmi kulonos, piros kalapacs 90% qua stb. :). Ebbol 1 nap alatt jo csapattal 9-10 darab begyujtheto.
Ezutan a kov lepes hogy a begyujtott kalapacsokkal elballagunk a legkozelebbi krafterhez (ha nincs 700as vagy magasabb metalcraft) vagy fogjuk es szepen beolvasszuk sajat magunk /salvage. Azt hiszem 68 darab diamond metal bar jon be belole amit majd szepen atcraftolunk diamond trinkette. Ez korulbelul 138 arany jovedelem es 10*138 az nem rossz :)
Albionban is a 16.2 fegyverek, 98 af plate,chain,studded pancel darabok is beolvaszthatok.
Remelem segitettem vmicsket kraftolni :). -
BadGuy #7333 Nem futott volna el mert moosemode es ip megvan neki csak nem kellett. Kozel pofatlankodas meg csak annyi hogy kozelelebbrol nezhessem a harcot. Te meg orokke elzavartal :( egyebet azon kivul ugyse tudtam csinalni hogy healelem. Az meg unalmas :) artottam 25ot a ddmmel :P -
Xboxman #7332 Ja,köszi:) -
Xboxman #7330 Hat azert koszi!Valami mas? -
Xboxman #7326 Na valaki? -
#7324 Nekem eddig 10x sikerult masterpiece-t csinalnom (100%), a poen az, hogy sose kesz targynak, hanem alkatresznel, ahol nincs is %. :DDD -
#7323 Ok koszi, nekem 623 per pillanat az armorcraftem - csak studded, boned es lamellar kesztyut es sisakot keszitek, igy csak 25% a veszteseg targyankent. Taskolni nem taskoltam csak egyszer, mert egyszeruen nem eri meg. Salvage-nalni is csak droppot szoktam, most eppen az asterite-t gyujtom, az jo lesz ugy 825-ig. Epic armorom van, igy most nem igazan akarok csinaltatni, inkabb a spellcraft es alchemy miatt kezdtem, amire az bejon, meglesz az 1000. :D
-
Xboxman #7317 Nem néztem be tegnap ide:)Mondom gyere az ICQ-ra és ott lecsekkoljuk:) -
#7315 Van valaki 600-s Armorcraft felett? Kivancsi lennek a koltsegekre. Eddig 1 es 500 kozott 300gp-t, utana 600-ig megint csak 300 gp-t koltottem es szeretnek elore kalkulalni. Ha 600 es 700 kozott 600gp-vel, utana meg 1p-vel szamolok az korrekt? (adamanium es asterite barbol mar van egy par) -
#7314 Ok, Pantel volt szar, meg a szerver, volt, hogy kidobott mindenkit a csapatbol. -
#7311 Jaja a hibbik meghibbantak :) (de rossz volt :) ) -
#7310 Oke, inditok neked egy 2 szemelyes DAoC szervert, csak postazd a havi dijat ELORE :) -
Arwenke #7306 Olyan 20:30 korul leszek.
Nos en axera tetten, de tehetek hammerre is ugy lattom. Az a 4 ami az axe van nem tul gaz, meg igy se. -
#7305 na jossz jaccani?
indits szervert vagy valami
-
Xboxman #7304 Tudtok mondani valami jo kis ingame muvit ami megmutatja milyen a gamma valójában(szal nem ilyen csillivilli szarság)? -
#7302 Oksa hagyjuk, ezek a hibik olyanok mint a nok, hazudsz ha azt mondod erted oket :)) -
#7299 Hat bocsass meg, de Acorn-t egy szoval sem dicserted, a hibi tankot szoltad le, meg magadat istenitetted. De mar mexokhattuk hogy irsz valamit, aztan ha reagalnak ra akkor lehazudod a csillagokat is. End. -
Arwenke #7294 Amugy meg nem tudom milyne lesz a stilusom.:)
Lehet inkabb a kicsit ut, de nagyon sokat:))
Meg majd meg lattom. -
Arwenke #7293 A left axe sebezese, csak a left axe skilltol fugg? Theat eleg mondjuk hamerre meg left axera tenni, nem kell meg axe is pluszba? -
#7291 En nem toltottem le anno, mostmeg mar nem is lehet... :( -
BadGuy #7290 Tafaya toled nem vartam mast. Ha nem tunt volna fel dicsertem acornt hogy 3x is leverte volna a hibi maintankot dehat te mindent tamadasnak veszel aztan rinyalsz.
/off nem is irok erre tobbet :) -
#7288 Mano a zerkerrel varjal a PvP szerverig. Akkor mar csak egy buffert kell oda szerezni :) -
Arwenke #7287 Kell, minden kell cucc meg penz meg fegyver meg meg...... MINDEN::))) -
Arwenke #7286 Este nincs kevdeved zerkerkednio Khurr?:)) -
Arwenke #7285 Amugy en ero10 con10 dex5 quick5, lehet akkor rosszol csinaltam..:))
A nevem Megadeth:)) Sajna nem kek az arcom hanem piros, de remelem azert meg neznetek le Bee:)) -
Arwenke #7281 Hat meg, rajottem az elfek tul nyalasok nekem:)
Ugy hogy vissza a gyokerekhez:) -
#7280 Valszeg egy agyonbuffolt, 99%+ shimmering duskwood heavy longbow volt a tettes, olyan nyillal, ami ellen a pancelod vulnerable. En meg tegnapelott kaptam epic armoros scoutkent egykezes karddal 529-et, nem PA volt. Az se kispalya. -
#7273 Kosz, de nem jatszunk komolyan, csak poenkodunk. :D Unalmas felhuzni meg egy karit itt albionban, ezert inditottunk ott is. Az en nevem Globelighting, de lehet inkabb Snowball-t kellett volna valaszani. :D -
Arwenke #7269 Ha valaki berserekrt indit, akkor milyen statokra erdemes pontot tenni, es milyen skileket kell novelni?