43179
-
#7159 Sarga luri varikat lehet egy lovessel olni ha nincs BT-juk, meg nekem volt egy lovesem kek hunterbe hogy megcsuklott rogton. Ja es ez se volt rossz:
-
#7157 Mint irtam 44-es Docqolfz, ami azert csak 6 szint kulonbseg. En critshottal meg zoldet se nagyon tudok egy lovessel leloni, esetleg ha caster BT nelkul. -
steveh #7155 ez lemaradta végről: :p -
steveh #7154 Azért az az 1065ös damage az nem kevés.
De ehez azért hozzá tartozik,hogy ez a docwolf gyerek ha jól tudom nem tul magas szintű még.
Igen Jock egy xp mániás de egész jól tud AOEzni ha akar :-)
Egyébként nekem nagyon komoly ellenfelem csak a warden.Én azoktól tartok a legjobban.Én ugye bár csak akkor tudok győzni 1v1ben ha bejön a Slam.Onnantól kezdve nem áll meg semmi előttem.Ez a wardennél ugye elég neces a PBT miatt.
Kedvenc szórakozásom a SB-k össze szedése sauvage forestben.Ezek sosem tanulnak és minidg betámadnak.A pajzsot valahogy sosem tudják parryzni a kis mocskok és amíg állnak bele nyomok egy véreztetést.Álltalában Slam után mindegyik fut de mivel a véreztetés bennük van nem tudnak elbujni előlem és feladják.Nekem max 10%hp ment le az is főleg a mérgektől.
Weldrinnek mindig mondom,hogy pajzsos tankot megne támadjon mert irdatlan módon kiszivatják.
Bevallom trofeákat gyüjtők és most Azal-ra hajtok nagyon.Vele még nem találkoztam.Lehet elég okos vagy csak nem campel láma módon sauvageban. -
#7151 Infik miatt siroknak, ime Azal talalkozasa egy 44-es scouttal:
Ebbol 933! volt az alap sebzes+critikal -
#7147 Hat a skaldot meg a minstrelt azert nem lehet osszehasonlitani jol, mert az egyik rogue a masik harcos. -
Mester #7134 Remelém egyszer fogsz játszani este és majd megbeszéljük hogy volt ez:P -
Mester #7133 Hát nem tudom troll warrior 120t sebez és egyet üt amig weldrin 3at azért az elég nevetséges szerintem.(nekem lvl40 warrior 190-215 ütött( epic scale armor és elég magas resistek mellett). -
#7125 Steveh az egy joszivu srac. Befogadott a grp-ba 23-s wizardot, 25-s mercenaryt. :DDD -
#7122 Hogyhogy kire? Hat a gazdaja masik accountjan levo karira akit buffol. Vagy szerintetek nem 1xubb ket geppel csinalni? Nalam meg a taskvaltast se engedi a daoc (gondolom a hackeles miatt) -
Atomy #7120 Aki creftel az csinál valamit: nyomogatja a gombokat, chatel. A buffbot csak áll, és semmit nem csinál. -
Atomy #7119 1. ha 10-15 percig egy helyben áll és semmit nem csinál akkor kilogolják. a /stick nem oldja meg mert kire stickelne?
2. csökkentik a conc alapú buffok hatótávolságát; ha baromira messze eltávolodik a buffbottól akkor jejönnének a buffok.
Biztos van tobb megoldás is, csak szerintem nem törik magukat hogy megtalálják. -
#7117 Na igen, meg is eri nekik azert sem csinalnanak semmit. A masik az hogy ugyan mit tehetnenek? Ha lekorlatozzak hogy 1 IP cimrol csak 1 jatekos jatszhasson akkor azok kerulnek elonybe akik 2 IPvel rendelkeznek. Ha megcsinaljak hogy 1 hitelkartyaval csak 1 accountot lehet kifizetni legfeljebb a magyarokat tiltjak le, mert nyugaton mindenkinek legalabb 2 hitelkartyaja van. Ha kirugdossak az 5 percnel tovabb 1 helyben allo karikat arra meg ott a /stick. Akkor megis mit tehetnenek? Megnezik logban ki az a buffer aki allandoan uazokat buffolja? Alt. ez igy termeszetes (haverok, guild, stb) meg mekkora melo lenne. Szerintetek ki lehetne szurni valahogy a buffbotot??? -
#7116 En is ugy tudom hogy azert nerfeltek mert az albioniak sirtak hogy a clericjeik nem gyogyitanak hanem smiteolnak. Na de azt senki nem vette figyelembe hogy ha pl. middiben jatszom akkor se kapok gyogyitast soha, es masok sem. Mar csak azert sem mert kurva nagy kavarodas szokott lenni es alt. soha nem 1vs1 harc van hanem tobben utnek 1et. Ilyenkor alt. akik utik azoknak nem kell heal, akit utnek annak meg ugyis mind1 :) A healerek hatramaradnak, hogy csata utan rezzeljek a hullakat. Ha eleg kozel mennek hogy harcoljanak akkor oket is leverik es mindenki nyomhat releaset. Szoval a hulye siro albioniak csak azt nem vettek figyelembe hogy igy a clerikjeik nem respeccelik majd magukat es gyogyitjak oket hanem uj karit inditanak vagy megsertodnek es abbahagyjak a jatekot. A baj az hogy erre a Mythic se gondolt. Hat igen, "az emberi butasag altalanos, de vannak kivetelek" - kar hogy en alt. nem latom a kivetelt :) . Mind1, a hiba biztos bennem van (legalabb bekepzelt ne legyek :) ) Jelenleg szvsz ha vki egyedul akar PvPzni az vagy stealthert vagy skaldot inditson. Ha csapatban akkor legyen nuker (lehetoleg AoDs) , meg oda kell nehany tank is a nukereket vedeni. De nem sok :) Kulonben meg mar mikor kijott a DAoC Europaban akkor azt lehetett olvasni az amcsi forumokon hogy a tankok sirtak hogy csak ajtobetoresre jok. Albiont meg tovabbra is gyengiteni fogjak, mert az USAban ott jatszanak a legtobben, ezert egyenlotlen a game. Azt hogy Europaban mi van a Mythic nagy ivben leszarja. Mi talan nem szarjuk le mi van Romaniaban? Na ugye, pedig az itt van a szomszedban :) -
Atomy #7115 Azért az kicsit túlzás hogy mert egyszer 2 miss-t lőttél azért már esélytelen vagy az összes caster ellen. 1500 rangen kívül nem ér el a mezzel, resistálhatod a mezzt, a DD-t, nem biztos hogy egyből kiszúrja hogy lő rá valaki, stb...
1v1-et meg azért hoztam fel mert az assassin nem tipikusan group kari RvR-en, és valószínű hogy nem támad meg egy 8-as groupot egyedül. -
#7114 Nem a jateknak, csak Albionnak. :) vagy :( tetszes szerint :) -
#7111 Tetszenek ezek az 1v1 alapjan felallitott velemenyek. En is leirom hogy lattam egy sarga con elf varazslot, ralottem 2x, miss miss, kaptam egy qc mezzt, majd max 5 mp alatt 3 350+ DD-t. Szoval nerf elf varazslok, mert eselytelen a scout ellene. -
Atomy #7110 16db 50-es infi van kb.
http://www.spegel.nu/nwo/search.asp?query=&guildname=&levelfrom=50&levelto=&realm=alb&cls=Infiltrator&race=Any&servers=Prydwen&search=The+big%2C+bad+button+to+press+%28output+is+max+100+players%29 -
Atomy #7109 Nem azt mondtam hogy semmi nem tudja legyőzni, mert ha sikerül le-stun-olni, akkor megölhető, csakhát nem minden class tud stun-t(és nem mindíg sikerül), és szinte az összes amit próbálsz rá ütni azt evade-eli..
Olvasd ezt a topikot, itt vannak jó példák erre(van egy Weldrinnel is :)):
http://forums.barrysworld.com/showthread.php?s=4025a0d0050e291cd04b57cfdc188694&threadid=32390 -
#7108 Es 50-es infi mennyi van? Hol lehet ezt megnezni? -
#7107 Hehe nincs hatranyban az assassin harcban? Kerdezd Steveh-t :)))) Raadsul 1.53 utan a mergezes is gyengul elegge. Szvsz az lesz a vegso csapas a jateknak, ha az assasszinokat nerfelik. -
Atomy #7106 Most néztem: middiknél már 32db lvl50-es SB van, ezek sorozatban gyártják őket.
Ennyivel már a relicraideknél se kell betörni az ajtót.. -
Atomy #7105 Az hogy az assassinnak van olyan képessége hogy senki sem látja az óriási előny és ezt még el tudnám fogadni, de hogy ezzel együtt nincs hátránya(a harcban) az már durva és nem hinném hogy alaptalan a sírás.
Szerintem külön kéne választani az olyan idiótákat akik tényleg mindenért sírnak(pl. nerfeljük a friart aki már így is az utolsó előtti helyen áll a statisztikákban), és az olyant akiknek tényleg van alapja.
A gond az hogy a Mythic nem ismeri a saját játékát és gondolkodni sem szokott, csak nerfeli azokat ami ellen a legtöbben és leghangosabban sírnak(így ha valamin változtatni akarsz csak sírással érhetsz el valamit). -
#7104 Hat ha az assasin nem olyan amilyennek lennie kellene, akkor a scout mi? :))))
Az a baj, hogy a jol ismert "furdoskurva" effektus aldozata a DaoC. Ha egyforma statok, varazslatok, specpontok lennenek, akkor is lenne siras, pl hogy Albioniak tobben vannak. Mindig lesz siras, es sajnos az a tendencia, hogy ezzel egyutt nerfeles is. Jonnek ki az ujabb MMORPG-k, a Mythicnek ossze kell majd szednie magat, igy is egyre tobben hagyjak abba. -
Atomy #7103 A top 10 player csak azt mutatja hogy ki hány órát játszik a karakterével(mondjuk az sem árt ha nem valami béna karakterrel)
Inkább nézd meg ezt: http://www.camelot-seer.com/classes/rp50.php?x=8
Első 6 helyen a 6 stealther class van, és nem kis különbséggel!
A nerffel az a baj hogy túlzásba viszik.
Az assassinokról az a véleményem hogy nem felelnek meg egy igazi assassinnak: szerintem egy tank legyen erős és ügyetlen, egy assassin meg gyenge de ügyes. Nem véletlen hogy Troll, Highlander, Firbolg nem lehet assassin, hiszen a nagy testhez nagy erő tartozik, de kis ügyesség, és ha béna vagy akkor nem tudsz elbújni. Assassinoknál meg pont fordítva kéne hogy legyen: kis test=ügyes és el tud bújni, de gyenge(mondjuk azt nem értem hogy nyílt terepen fényes nappal hova bújik)
A gond az hogy most az assassin ügyes is meg erős is, de akkor miért nem predatornak hívják inkább, és a tankok helyett meg csinálhatnának Schwarzenegger classt(amelyik szintén el tud bújni meg ügyes is) a game meg lehetne szintén Predator DaoC helyett.
Eleinte valami olyasmiről volt szó hogy az assassin arra való hogy bemászik a várba és leszedi az NPC archereket, meg megöli a castereket. Most meg 2-3 tankot is levernek egymás után, a nem tank support-hibrid classokról már ne is beszéljünk. -
#7102 O is itt jatszik, tehat ez csak "pletyka". Bar, oszinten szolva az itt tapasztaltak alapjan kinezem az amcsikbol. :D -
#7101 Mi? Ha ez igaz komolyan gondolkodoba esek hogy atmenjek-e az "Albion Retirement Center"-be :) -
#7100 Hehe. Beszeltem egy middivel, akinek mondtam, hogy GOA az egy middi-lover banda, mire mondta, hogy ok meg ugy latjak, hogy nem. :D
Es allitolag nem azert nerfeltek a clericet, mert hibbik vagy middik sirtak, hanem mert az albik sirtak. :D -
#7099 Hehe es a vegen Albionban csak Cabalist meg Paladin meg Mercenary lesz :)
Csak ugy poenbol Prydwen top10
1 Coren Loreweaver Minstrel Briton
2 Azal Shadowblade Kobold
3 Kephan Mercury Thane Troll
4 Artemis Entreri Infiltrator Saracen
5 Tuorin Warden Celt
6 Melgar Runemaster Norseman
7 Firehawk Blademaster Firbolg
8 Divious BlackDragoon Thane Norseman
9 Derric Pathfinder Infiltrator Briton
10 Hoster Midgard Shadowblade Norseman
Excal:
1 Eleasias Wayfarer Ranger Celt
2 Alpha Male Minstrel Highlander
3 Veeshan Sorcerer Briton
4 Outlaw Theurgist Avalonian
5 Cuthervaen Champion Celt
6 Madeleine Kalya Skald Norseman
7 Creep Shadowblade Kobold
8 Horsma Hordesdottir Skald Norseman
9 Bluwi Runemaster Kobold
10 Mallus Darkblade Infiltrator Saracen
Latszik hogy mindketto tele van assassinokkal (4/2). Most az osszs tobbit is nerfeljek? Engem meg mindig az zavar kibaxottul, hogy ott volt a scout, iszonyat melo volt felvinni 50-re, nerfeltek. Ott az infi, szenvedes lez 40 folott az xp-zes, de a tobbi kaszt egyfolytaban nyavajog hogy nerfeljek oket. A fo gond nem a nerfelesekben van, hanem hogy ezeket a nyavajgasok okozzak. Sirtak hogy archerek fu de taposak, nezd meg, igaz hogy Excalon legtobb RP-vel egy ranger az elso, de ezen kivul egy archer sincs semelyik top10-ben. De mivel sokan nyavajogtak, ezert nerfeltek oket. Nezd az albi kasztokat, mivel sok az albioni, ezert sirtak hogy nerfeljek oket, erre tessek, a normalis alvi kasztokat patch-rol patch-re nerfelgetik szepen folyamatosan.
-
Atomy #7098 Az tény hogyha nerfelnek egy überclasst akkor azok ott hagyják akik csak überclassal szeretnek játszani; pl. Blood: hunter után SB...
De ha nem nerfelik akkor a nem über classoknak megy el a kedve az egésztől. -
#7097 Hat ha egy kicsit is normalis csapat van, akkor ott nincs eselye assassinnak. Egyebkent ha nerfelnek az assassionokat (marmint jobban mint az 1.53-ban teszik) akkor szvsz sokan otthagynak az egeszet, fokent akik scout utan infit inditottak. Pl en is. -
Atomy #7096 PBAOE hatásos assassin ellen ha 3 lépésenként castolsz egyet, ha lenne PBAOE castered akkor 10 perc után megunnád :) 24-es enchanteremnek 150-200 rp-je van és eddig egyszer fedeztem fel assassint vele(és kb. 20-szor ölt meg assassin). -
#7095 1. Stealtherek. Igaz nekem 2 karim is stealthes, de itt is a szokasos elv muxik, taktika kell. A PBAOE nagyon hatasos a stealtherek ellen, csak ugye Albionban keves van, pedig ha minden csapatba lenne egy nem sok baber teremne a stealthereknek. Aki meg egyedul korical frontierben az vallalja a kockazatot hogy elkapjak.
2. Buffbotok. VNBoards-on van rola kulon topic, de eddig nem szuletett megoldas. A Mythic meg nem fog ellene tenni, hiszen neki ez bevetel. -
#7094 Tegnap megvolt az elso talalkozasom egy 50-s Thane-l 1vs1-ben, es azt kell mondanom, hogy eleg gyengusz volt. Finrod volt a thane, lehet, hogy rosszul csinalta a karijat, de az teny, hogy en a kalapacs+buff-al nagyobbakat utottem, mint o. O ugyan nyomta a 2 instajat, de azok ugy 40-50 kozott sebeztek, karddal meg 70-ket utott. Mondjuk minden masodik utesemet parryzte. Na es most jon az ami engem meglepett, mar majdnem meghalt, amikor elnyomta az IP-t es ekkor befutott egy albi csapat, akik lenyomtak ot, kb. 3 sec alatt. Es en nem kaptam semmi rp-t erte! -
#7093 De ezt magyarazom, van olyan ismeros, akinek 3 db 50-s karija van, de egy accounttal. Azaz itt az jutalmazzak, ha 2 geped es 2 accountod van... -
BadGuy #7089 Buffbot szerintem is 1 nagy geciseg. Sajnos mythic nem fog ezzel semmit csinalnim ert nekik penz penz penz az ha vkinek 2 accja van. -
BadGuy #7088 Eloszor hozzal fel 50re 1 nurture specced druidat :) .
Bardom frankon 29rol 32re mai nap o yea o yea. 1 honap es talan 50es lesz :) (lofaszt, inkabb 2 :D) -
#7087 Ezert lesz jo a PvP szerver. Egymasnak esik a 2 csapat es az erosebbe a hely :)
Aki meg felhuz 2 karit lvl50re az megerdemli a buffot. Inkabb ossze kene allni 3-4 embernek es egyutt csinalni egy kozos buffbotot. "Know your enemy" :) -
Mester #7082 Nem tudom assasinokkal akikkel eddig volt dolgom nem nagyon tudtak megölni 1vs1-ben.
Buffbotokat én is elitélem, Hiberniában nics vmi sok többi realmet nem ismerem ilyen szempontból. -
#7079 Ez nem igaz igy. :D En elfogadhatonak talalom, ha egy 8 fos csapatot egyedul iranyit. :D