43179
-
Xboxman #7425 A public Beta Client anno hany Mb-os volt? -
#7424 700-s lettem craftben. 450gp volt, de a barok felet salvageltem. Valaszt resist ugyben? :D -
#7423 Ja, csak ha bejon a PvP fel albion elmegy. :D
-
#7422 A top4 ns-sel mar vegeztem :D -
Xboxman #7421 Én most szedem a CIC áéltal felnyomott verziot(legalábbis a Swéd liba ezt nyőgte ki).Kivácsi vagyok ,hogy meni fog-e:) -
#7420 Hát az nem semmi film volt :) -
Xboxman #7419 Köszönkük építő jellegű hozzászólását a támához:) -
#7418 Ahh, és ha letöltöm warez-ről, akkor nem nyomulhatok egy hónapot ingyen? És egy hónap után mennyibe kerül havonta?
-
#7417 -Camelot!
-Camelot!
-Camelot!
-Csak egy makett!
:) -
Xboxman #7415 kurva Swédek bannolták az Ip-et! -
Xboxman #7412 Az ,hogy van angolul ,hogy "kérlek ne szakítsd meg a letöltésem"? -
Xboxman #7411 IUlletve már nem szedem mert kibott a csaj:((( -
Xboxman #7410 Baromi kivancsi vagyok.Az az érdekes ,hogy ISO-ba van fönt és a CIC törte fel(de minek feltörni egy havidíjas gammát?:)Egyébként egy Swéd HUB-rol szedem DC++-al(szal nem kamu site-ról) -
Xboxman #7409 Bocs 373Mb-os -
Xboxman #7408 Ehhh,találtam egy 273Mb-os DAOC ISO-t::)Nyami le is húzom(tudom ,hogy nem fog müxeni de mindeggy:) -
#7404 Ja, ha megveszed ujonnan akkor nyomulhatsz ingyen 1 honapot. Kozben feltorheted a gamet es a wanadoo szervert. :) -
#7403 Te gyakran játszol a Daoccal? Szerinted megéri elkezdeni? Sok magyar játszik? -
#7402 Ha megvan a game, lehet ingyen nyolmulni valami crack-kel? Vagy ha nem, hol, hogy és mennyiért lehet előfizetni, mert én szívesen játzsanék novembertől. -
#7401 Egy kerdesem lenne resisttel kapcsolatban. Azaz en elmondom, hogy szerintem hogy mukodik es erre szeretnek kapni igenlo vagy nemleges valaszt. :)
Tehat megtamadok valakit akinek 20%-os spirit resistje van. A smite-om utne rajta 300-t tiszta esetben, de vagy teljesen resistalodik, vagy ha hat, akkor csak 300-(20%)-ot azaz 240-t sebzek vele. Es ugyanez van az idotartamos spellnel is, tehat a mezz nem 30 csak 24 sec-ig tart. -
Xboxman #7400 Ilyen buziságotA DAOC nyugaton 4500Ft megfelelő Fontba/USD-be kerűl(mondjukj most még annyi pénzem sincs-kurva monitor-:) -
Mester #7399 Ja nagyon büszke vagyok te észlény:P(már bocs de elég volt már hogy ahányszor meghalsz elkezdesz sírni amikor Dori megölt nimrodellel azért hogy hú 1800dmh biztos beléd ütöttem biztos healeltek es fullra voltál buffolva:o)
Amúgy meg bocs ha pont logoltál nem tudhattam(max sejthettem:P) .
Az hogy atomy szídja azt a gyereket aki minden forumba beírja a hülye reklámjait az érthető. -
Atomy #7397 Remélem sok DaoC film van fent, mert ha nem akkor legközelebb ne tedd ide a köcsög reklámodat, ha érdekelne akkor megnézném a divx topicot.
Köszi. -
BadGuy #7392 Jah nem ertem miert a hozzavaloknak van qualityjuk elore ha nem irja ki. -
#7391 Volt megegy. :D Bronze dagger blade... -
#7389 Na, azert a fritzeknel sincs olyan csudajo vilag. Ezt irta egy guild tag:
"our ISP connection password is apparently compromised (so they say) which means they will send us a new one - but due to security reasons, this will be done by snail mail" & "refuse to provide us with a temporary online password"
Mo-n szerintem megadom az ugyfelszamomat meg 1-2 adatot es kapom is az ujat. -
#7387 Mert az ns bena :) -
Arwenke #7386 En is szoktam ott lenni. Megadeth:) neven. -
#7385 Meg ugye logikat keresni a craftben... 12 csizmat csinaltam meg egymas utan es semmi, majd a 13. utan kaptam egy szintet. Utana ujabb csizma - ujabb szint. Es ez megismetlodott meg 3x (5 szint jott egymas utan). Max. ugy lehetseges, hogy minden targy utan van egy bizonyos %, hogy ugrassz vagy nem. Es ez a % velhetoleg novekszik minden targy elkeszitese utan, ha nem ugrottal. Persze lehet, hogy nem igy mukodik, csak akkor lovesem sincs hogyan. -
#7384 1.52-tol az is szar lesz. :D
Ha meg nalatok is megjelenik, akkor telleg szarba lesztek ns-sel mint ubertap karival. :D -
#7383 De nekem sose a kesz targy lett az, mindig a hozzavalo. Ez milyen hulyeseg. -
#7382 Keresd Grizli -t, neki egy 43+ -os skaldja van ott. -
#7379 Ki van Excal midibe? -
BadGuy #7378 Hat nekem kb 2 volt :). Igaz 1.49ben lett altom 700as wpncraft lehet akkor ritkabb volt eze nagyon soknak tunik nekem a 10 is. Hidd el nem rossz az :D -
BadGuy #7377 En? :) Gondolom medicinemannek ment. -
#7372 Bemasolom :)
Level 50's 361 (38%) 185 (19%) 404 (43%) 950
A sorrend Alb Hib Mid
Ebbol is latszik hogy mennyire overpowered realm a mienk, hiszen ugyanannyi emberrel sokkal tobb 50-esunk van... -
Arlen #7368 Hi Hronin!
Nem jössz majd megint duelezni?:)
Igen Midi nagy szarban volt egy ideig mert az összes nagy guild elment pvp szerverre, így maradt néhány lvl 50, meg kb 200 SB:) Nem is nagyon szerzett rps-t senki náluk csak a SB. Most úgy néz ki, hogy a kicsi karakterek végre erősek lettek, és megvan a kellő számuk is hozzá, és még pár guild jött más szerverekről oda, de nem baj, fenem a pengémet :) Az a baj, hogy pár szerveren tökre nincs populáció(bedevere, tristan) sztem ezeket lehetne egyesíteni vagy valami, mert így tök szar. Én példáil szívesen kezdenék új karit ott, de annyira kevesen vannak, hogy tök játszhatatlan -
#7366 Nemtokmindegy? :) Itt arrol van szo hogy az annyira tomegrealmnek titulalt Albiont szepen utolerte nepessegben Midgard. Ja, az mar csak hab a torkan, hogy albikat azert nerfelgetik, mert minden szerveren tobbsegben vannak :)
CamelotSeer-rol, ossz adat:
1 Albion 254836
2 Hibernia 202768
3 Midgard 194125
-
#7365 Hahaha. De a hibin jatszoknak a 90% az exces alt. Szantszandekkal hallgattad el a tenyt? :DDD -
#7364 Erdekessegkeppen:
-
Mester #7363 Bad légyszi írj egy mail a [email protected] címre kellene a mail címed.