43179
  • Xboxman
    Ez arra a kérdésemre volt a válasz ,hogy crackelt DAOC-al játszik-e?
  • Xboxman
    "no, I don't have, you need a cd and a valid one for an account.....think you'll have to buy it mate"
    Ez mit is jelent(szar vagyok angolbol)?
  • Bith
    Ez egy lentebbi serial (ill. cd-key) témához egy kis pontosítás.
    Szal, a cd-key csak 1x használatos sztem. Miután bereggelted vele az accountodat, onnantól már mind1, hogy ki látja, mivel többször nem lehet vele reggelni úgysem. Onnantól kezdve a legtitkosabb az az account password kell legyen, mert azzal még új game passwordöt is lehet generálni (bár, ha valaki megtudja a game pass-t, akkor is szopacsa valaszeg a karaktereidnek, de nem vész el az accountod ugyebár). Tehát publikus serial, mint olyan nincs, illetve egész addig van, míg a legelső nem regisztrál vele. :)

AoD-nak: amúgy mostanában azért nem vagyok, mert egyrészt lejárt az előfizum (fél éves volt, október elején járt le), és mostmár várok egy kicsit normális net elérésre, és aztán fizetem be megint. Azért az AoD fórumot olvasom, csak most éppen nem ment :).
  • Evilmann
    Ja én ismerem nagyjából, persze magyar a srác. Elég lazán nyomja, van 3db lvl 50-es karija és egy 4x-es.
  • Xboxman
    Közben sikerült megoldani a letöltést(Scythe átnyomta ICQ-n)
  • Xboxman
    A francba mégse müxik a key:(
  • Xboxman
    Szal müxik csak 17K-val jön az update
  • Xboxman
    JA és a CD_key eddig müxik
  • Xboxman
    Autoapdater nem müxik
  • Xboxman
    A paccsokat oflány honnan lehet leszipkázni?
  • Uberlama
    nem kell kispályázni én sept végén fizettem be fél évre, az elég lesz :) (egy darabig )
  • zippofcy
    Ja en is kb 2 de lehet 2 es fel honapot. 1xuen nem vettek eszre hogy lejart az ingyen honapom. Eddig 2x3000Ftot fizettem es februar ota jatszom asszem ... vagy marcius? Ja 2 napja fizettem be 3.jara 1 honapot, de ez meg hatravan. Aki ennel olcsobb szorakozast tud az hazudik :)
  • zippofcy
    Neha mi is abbahagyjuk, mert enni ugyan lehet kozben de aludni mar nehezebb.
    Az osszes szerveren aminek beszeljuk a nyelvet, sot nehanyan meg olyanon is amelyiknek nem.
    Elsosorban a nyelv, meg ebbol kovetkezoen a jatekosok nemzetisege. Ezenkivul a ping / lag sem ugyanaz, ami csak azert meglepo mert tudomasom szerint az osszes szerver egy helyen van vhol Franciao.ban.
    Meg mindig lassabb mint a CShez.
    Hajajj, odakat! De ne szamits vmi lanyregenyre.
  • Taranov
    Közületek mindenki folyamatosan DAoC-ozik?
    És melyik szerveren? Remélem én is tudok majd játszani.
    Mi a különbség a szerverek közt?
    Gyors internetkapcsolat kell a DAoC-hoz?
    ÉS valaki tudna róla valamit mesélni?

Köszi.
  • Uberlama
    Lol :))
  • Hangianix
    Ja igen, tegnapi elmenyem Globelightning-gal. Azt hiszem Galpenben kezdtem, ugy ketkopesnyi tavolsagban allhattam a falutol, amikor odajott hozzam egy masik troll es azt mondja: task. Gondolom csak nem tevesztett ossze engem egy orrel, alltam tovabbra is ott. 10 sec szunet - task. Na mondom, most mar szolok neki, hogy tolem nem kap. Erre csond. Aztan beirtam neki, hogy kaphat bar coppert, ha elhozza nekem egy 50-s szintu albi fejet. Erre benyomott egy :)-t es kinyogte, hogy a 2. szintu questhez kene segitseg (amikor tarsulnod kell valakivel es megolni par goblint). :D
  • Hangianix
    Par magyar van albionban is exc-en, szamot inkabb nem irok, mert a vegen megsertem oket. :D

Prywden szerveren meg nem igazan talalkoztam olyannal aki abszolut nem beszelt volna semmit angolul, bar az teny, hogy van egy guild akiknek ha irok, sose angolul valaszolnak. :D
  • Xboxman
    No akkor?:)
  • zippofcy
    Excalibur szerveren tudtommal csak Midgardban vagyunk magyarok. A gond akkor kezdodik ha Hiberniaban meg Albionban is nyomni akarod, mert mindkettoben a magyarok a Prywden szerveren vannak. Szoval valasztanod kell. Raadasul a mai napig nincs 3. angol szerver. De ha tudsz angolul akkor ugyis segit mindenki, foleg a skandinavok rendesek. Bar engem huztak mar spanyolok is, igaz az angol gyerekkel azon rohogtunk kozben hogy ezek beszelnek-e angolul egyaltalan. :) Pl. kedvenc beszolasom: Serch me grav :) Ezt azutan kaptam az egyik spanyoltol miutan 5odjere erdeklodtem tole ugyan mi a feneert szaladgal korbe-korbe negyedoraja :) Szoval spanyolokkal csak akkor groupolj ha par szinttel feletted vannak ... es lepj ki rogton ha az xp rossz ... de legalabb nem kell magyarazkodnod, ugyse ertik :) Kezdo karinak midiben a legjobb a skald vagy a berserker, hibbibe a champion, albionban meg mondjuk az infi :) A petes kariktol inkabb maradj tavol ha rvrezni is akarsz. Bar nekem van egy 21es matter kabam, alig varom mit erositenek majd rajta a kovi patchben (EZT mar nincs hova nerfelni) :)
  • Xboxman
    Hát ha tetszik akkor kikönyörgöm(most vertem el a pénzem egy új monitorra)...
  • toMpEr
    Es fizetni is fogsz erte?
  • toMpEr
    melyik hub/milyen neven?
  • Xboxman
    Hát ha müxik a cucc akkor nekem mindeggy:)
  • Xboxman
    Huh letölthetném tőled(semelyik sincs éppen onlány és mindíg megszakítják a letöltést)????
  • Xboxman
    Van serialom:)
  • Ams
    off:

Amorceal mi a helyzet? :))

on:
  • Xboxman
    Sajna az van ,hogy ezt egy Sweden HUB-on találtam két embernél ,de mindkettő alkalmi User(szal nem szokott oda járni)és sehol máshol an neten nem találkoztam vele...
  • Hangianix
    Ize, az egesz cuccot nem lehet leszedni? :)
  • Hangianix
    Nem hagytam ki. :D Ok benne vannak a listaban, pont azert mert ok fent voltak az utobbi 1 honapban. Mivel Drag jatszik Acornnal igy ertelemszeruen benne van. Azt ellenben nem neztem, hogy Drag benne van e. :D
  • Arwenke
    Szerintem midi van annyira jo mint hibernia, hibiben szerintem csak pbaoe casterek a nagyon durvak, a tobbi az nem anyirra. Ha jol lattam a midiket is elege szoktak tapolni.
    Egyedul csak albiont szopatjak, de ezt mar meg szokhattuk:)
  • toMpEr
    Engem is erdekelne letoltheto daoc kiens, plz szolj mar ha talalsz
  • Hangianix
    Nalatok 20-t ir, de nincs benne Qaby, Warbar, Gambell es Strahd. Mondjuk nemtudom mennyit jatszik Turista (neki 43-s skaldja van exc/mid-en). Tehat az 24. Ezenkivul Atomi, Mersain es a haverja, Amorce es en. Az 29. Ez mar inkabb 30- :D
  • Tafaya
    Tokmind1, valid CD-KEY nelkul semmit nem ersz, validdal meg jatszhatsz 1 honapot. Soxerencset.
  • Xboxman
    "Dark Age of Camelot

Version 1.53

September 25, 2002"
    Szal elég új nem BETA
  • Xboxman
    Hogy játszak mi másért:)
  • Xboxman
    A remény hal meg utoljára:)
  • toMpEr
    amugy minek neked daoc iso?
  • Lacc
    De remélem meg se fordult a fejedben hogy tudsz majd vele fizetés és cd-key nélkül játszani :)
  • Lacc
    Nekem most össz-vissz patchekkel együtt 418 mega.
  • Xboxman
    Ilyen nincs félig letöltöttem és kilépett a csak:(((Be mountroltam a flig letöltött image-t és elég valódinak tűnt...