43179
  • zippofcy
    Na RvR kalandok v2.0: Szoval ujra teleportaltunk hibbibe azutan hogy az 1-2 csapat ellent zergnek neveztek szeretett guildtarsaim :) csatlakoztunk 2 masik grouphoz akik keepet mentek foglalni. Biztos ugy gondoltak igy mar mi is zerg leszunk :) Elfoglaltuk Benot meg az alatta levot, semmi ellenallas, csak Benoben volt kis izgalom mert a Lord bugos volt. Azutan a masik 2 csapat kijelentette hogy ok mennek DFbe. Szvsz igazan megvarhattak volna mig kihalnak de mind1. En mondom a csapatunknak menjunk Sauvageba, varjuk meg mig az albi focsapat elvonul felszabaditani a keepeket aztan kempeljuk be a kaput es irtsuk ki a keson jovoket. Megemlitettem nekik hogy tulero eseten visszavonulhatunk az ut mellett levo toronyba. Erre kozoltek hogy 1x! mar megprobaltak tornyot vedeni de az volt a legrosszabb! rvr elmenyuk. Gondolom azert mert akkor nem haltak ki 5 perc alatt es talan megeheztek kozben :) Na azert eljutottunk Sauvageba, a kaput oldalrol kozelitettuk meg. Mar epp kezdtem bizakodni hogy hatha megse annyira lamak mikor a vezeto lassitas nelkul felfut az utra, felkialt: noob grp es az osszes hulye megrohamozza az ut kozepen alldogalo kb 8-10 albionit akik egyebkent mind pirosak voltak nekem (lvl41en). Az az aprosag mar senkit nem erdekelt hogy toluk par lepesre, kozvetlenul a kapu elott gyulekezett az albi fosereg, ami meg el se indult a keepek fele. Az albioniak kurvara meglepodhettek mert 1et sikerult kinyirni kozuluk mielott az osszes tarsamat lemezzeltek / nukeztak volna. Nekem volt ugyan annyi eszem hogy ne rohanjak ki veluk de hat 1edul lvl41en ugyse tudtam kezdeni semmit Sauvageban. Na ennyi. Asszem tobbe nem megyek veluk RvRre. Eddig egy olyan raiden voltam ami tetszett, ez volt az mikor a vegen 2 oraig tartottunk egy tornyot, meg szereztem 13k rpt lvl39en. Voltam meg 2-3 zergen amiket utalok a harcmodor miatt, majd legkozelebb kifejtem miert.
  • Arwenke
    Hat nem tom, de majd meg nezem. Valami biztos akad.:)
  • Hangianix
    Ja es mond meg neki, hogy 0 rp-t kaptam erte a solo bug miatt :/
  • Hangianix
    Talan azert mert megtamadott? :D
  • Hangianix
    Van alacsony szintu friar cumod? Inditok egy battlefriart BG-be.
  • Hangianix
    Killerbee lvl 50 cleric. Ha en felsorolnam azokat a hibbiket akik megoltek, el se ferne itt. Nevekre nem is emlekszem. :) Akit megoltem azok kozul meg csak Trad es Blackout neve ugrik be.
  • Tafaya
    Van de nincs net-je jelenleg
  • Arwenke
    Tudom, de ket vonalat lehet nyomni, heal es mezz vonalat, plusz egy kicsit lehet rakni a buffokra is. Enyem pl most med12, pac13, aug5, lvl19en.
    Instak meg csak kesobb lesznek, ezt is tudom:)
  • zippofcy
    Szervezz csapatot a 21es kabamnak es megyek (a clericet majd a patch utan viszem tovabb) :)
    Bar lehet vegre be kene fejeznem a skaldomat mielott azt is nerfelik :) A lvl41et meg a 42ot is egy-egy nap alatt csinaltam meg, es Malmora jellemzo hogy csak 2 ! groupnak van ott hely ahol ilyen kiru az xp. Arra a 2 csapatra van egy lista amin allandoan 10-17 ember van. Pedig csak lvl40-43ig lehetnek ott. Hat ennel Lyon ezerszer jobb, gyorsabb az xp meg tobb ember is elfer ott. Ehh sose hittem volna hogy egyszer meg hianyozni fognak a tanglik Pedig kb. 8 szintet nottem rajtuk, kepzelhetitek a vegen mar latni se akartam a randa seggdugaszokat
  • zippofcy
    Asszem a healernek 2 vonala van amit fejleszthet. Bar lehet csak az a lvl5os healer volt a hulye aki tolem kerdezte meyik vonalat fejlessze a 2bol. Mondjuk jobban belegondolva telleg hulye volt :) Valaszom tomor volt de velos: dunno
  • Mester
    Azért sírt mert szerinte sok az a hibi amit odaírtak és abból sok alt ez szerintem nem probléma én se mondtam neked hogy minek írtad be hogy több midi van...
  • Uberlama
    Nálunk albiba majdnem mindenkinek 4 karija és legtöbb csak mini, 1-2 fökari van.
  • Tafaya
    Hatbazz azert kopiztam be a statot hogy az alb-mid aranyt megmutassam, erre elkezdesz sirni a hibik szamarol...
  • Arwenke
    Kivancsi leszek milyen lesz a BG, aszem ha minden jol megy akkor ma ki is probalom.:)
  • Arwenke
    Nos csinaltam egy midi healert, mindjart 20.
    Osszes class kozul amit eddig kiprobaltam eddig ez jott be a legjobban. Gyogyit mint atom, ae mezz, sima mezz, ae stun, sima stun, insta heal es group heal, insta ae stun es mezz, run buff, haste, haste debuff, kb ennnyi igy hirtelen.:)
    Szoval ami a lenyeg rajtad mulik nagy reszt hogy a csapat el-e vagy sem.:) Nagyon jo dolog hogy nem csak all az ember es mondjuk mana songot jatszik:)
  • zippofcy
    Az RvR tudasrol meg csak ennyit: excan bealltam a Twizaz's Emasseries guildba, a listan a 17., 109 aktiv taggal es sajat bevallasuk szerint is 50nel tobben vannak, a tobbi az alt. Azert ide mert eleg sok 50 alatti karijuk van, es nekem meg ugyis xp kell. (meg se a Nolby Pride, se a Nazgul nem hivott :) ) Naszoval guildcsatin ugy 18:00 korul latom hogy megy a duma hogy szerezni kene rpt. Mondom nekik vegyenek be ha van hely (gondoltam legalabb megnezem hogy nyomjak az RvRt). lvl41es letemre be is vettek (mondjuk a masik skald se volt 50) hat mit mondjak ... olyan szarul nyomtak hogy majdnem kileptem a guildbol azonnal. Kezdjuk ott hogy osszvissz 8 embert tudtak osszehozni (6db 50es + a 2 skald, healer sehol!) Teleport utan gyulekezunk, latom van mellettunk 2 masik 8as grp, megkerdezem nem kene veluk mennunk? Aszongyak de az jo lenne, majd elindultunk EGYEDUL. Na mondom magamnak ezek biztos profik a parszazezer rpjukkel, minek pofazok en bele. Naszoval futunk az albi teleport fele. (Hibbi frontierben voltunk). Az albioni kapu elott ul 1-2 szerencsetlen, azokat kivegezzuk. Megyunk beljebb megallas nelkul, nehany albi rohan vissza elolunk. A leghatsokat kinyirjuk aztan megallunk a hullak mellett. Mar eppen benyognem hogy most mi a faszra varunk mire bumm: mindenki lemezzelve, kapok 2-3 nuket, annyi. Kihalunk seperc alatt, mindenki releaset nyom ROGTON. Aztan group csatin: hat igen, nem volt ez olyan rossz, zerg ellen nincs mit tenni. Hat komolyan mondom ha nem csak kozepes lenne az angolom ugy lebasztam volna oket hogy rogton kirugnak. Es nekem osszvissz 15k rpm van (igaz lvl41en) de abbol csak 2kt szereztem ezekkel, igaz azt se ekkor ... na a kovi elmenybeszamolom is jon hamarosan, addig emesszetek ezt :)
  • Tafaya
    Milyen ironikus hogy az elejen arrol szolt a siras, hogy albik sokan vannak. Most viszont azert nerfelegetik az albikat peccsrol-peccsre, mert sokan vannak. Na Prydwenen mar a midik vannak tobben.

Albion Hibernia Midgard Total
    Population 5,384 (36%) 3,995 (27%) 5,556 (37%) 14,935
    Level 50's 376 (38%) 191 (19%) 432 (43%) 999
  • Tafaya
    Nem a jo mezzer hianyzik foleg, hanem a mezzer. 10 harcbol 9.5-et az albik mezzelve neznek vegig. Egyetlen esely az sos-es minstreles csapatoknak van. Lehet hogy sokan vagyunk, de a classok gyengek.
  • Tafaya
    Azert mert keves az agro, jol belathato a terep. Odinbol 1.52-ben kivesznek jopar fat, csokkentik az agrot, de igy sem lesz nepszerubb szvsz. Mindenhol emain a fo RvR terep.
  • Tafaya
    Zergnel az a ciki, hogy altalaban ugy muxik Albion szempontjabol mint tegnap volt: 30 albi 30 midi ellen, eredmeny: 30:0 midknek. Tegnap heten kergettunk egy 4 fos midi csapatot, joreszt 50-esek voltunk, kiszedtem charge-dzsal speedbol a skaldot, utana meg szepen meghaltunk ugy, hogy naluk 1 halott volt talan. A csapat valoszinuleg 1 skald, 2 sb, 1 valami (talan skald az is) felepitesu volt. Es vinnyognak Albion miatt. Ennyire benak nem lehetunk szvsz.
  • Hangianix
    Na mar tudom, hogy te vagy Vis. :D
  • Hangianix
    Na mindegy, Musashi buffjaival 1910 hp-m volt. Hadess elkerte az osszes cuccom, mert neki csak 1640, pedig neki uber cuccai vannak. :D
  • Hangianix
    Na igen, de mi se lettunk damage dealerek (lasd range, casting time, mana pool, critical hianya, quickcast hianya). 48/23/9-el meg szart lehet gyogyitani, 600-s grp insta 700-s szimpla. Meg is irtam BW-re, ha en healer cast vagyok es a sajat realmtarsaim tapsikolnak az oromukben a nerf miatt, akkor nerfeljek a botot, mert a friar is healer, nerfeljek a wizzit mert dmg dealer nem buffer, etc-etc...
  • Uberlama
    Azért az elmúlt pár napban albionban is volt némi event, mert felelőtlen midik úgy döntöttek, hogy elveszik keepjeinket, de excalhoz mégse jönnek. Ennek örömére az összegyűlt, kb. 120-150 ember szétszóródott és elég kevés ment csak hurburybe ahova befészkelte magát a rablóbanda. Ki is haltunk ügyesen, majd hogy megmutassák milyen ügyesek, megpróbáltak betörni Snowdonia Fortressbe, szal jól nézett ki, mert akkorra gyűlt össze megint egy kisebb csoport albi SF előtt erre jön a midizerg és mivel útban voltunk SF bejárata felé, ezért mellékesen letaroltak minket még1x :) persze mondani se kell, hogy az egész midi(zerg) kihalt fél perc alatt és öröm volt nézni a hullákat amint egy sorban a kapu irányában fekszenek. kár, hogy nem csináltam screenshotot, mert ennyi halott midit még nem láttam :)
  • zippofcy
    A smite cleric is pontosan NUKER elsosorban, es csak masodsorban healer. Lvl44 feletti karik gyogyitasahoz mar nem is eleg a powere, hamar elfogy. Az meg hogy tankokat le tudott szolozni ... na igen de csak kb. felorankent, mert ennyi ido kellett a 2 insta healja ujratermelodesehez. Na nem mintha annyira sajnalnam hogy nerfelik, mar ugyis meguntam mint nukert. Healernek meg hasznalhatom ezutan is, sot :)
  • Mester
    Nem észjátszásból, de ha mások beírják húú de sok high lvl karijuk van én beírom hogy nekem egy van de sok rpvel:P

12 Lourker Hibernia 892,054
    Guardians of Somnaire Druid 50
    Firbolg
  • Mester
    Az hogy a hibik lámák és csak zergben mozognak az elég nagy hülyeség én két hete egy kb. fix nyolcas csapattal játszok esténtként és 2fg leverése szinte mindennaposm(és ez ténylegnem kamuzás.:)(részben az is mutatja hogy a last week rpben ott van mind a nyolc ember a top 10ben hibi részről kb ugyanannyi rp-vel)
    (gondolom le leszek flamelve hogy húú de ügyes vagyok stb.:P de amig egyikötök sincs kintmainba/odinsnál amikor én nem nagoyn tudom megmutatni a dolgokat...)

(vmit az is mutat hogy alb/prydwent jó páran hagyják el még úgy is hogy törlik a karijukat és hibi-be/midi-be mennek azonos szerveren)

Én mindennap kint vagyok emainba és ugyan úgy tudok neked szinte mindennapról screenit csinálni anmikor a midik/albok sokkal többen vannak.

A lámaságról meg annyit hogy az albok azok akik sokszor 4 grouppal vannak kint emainba de külön mozognak egymástól és ha két hibi group leüti öket egyengént akkor már jön a zerg duma...

zippo : a clericekről annyit hogy csapatban kurvára nem olyan erősek mind solo-ba ha néha healelnének nem csak 150-eket smitolnának az emberbe talán lenne esélye az alboknak 8vs8 ban pl.

Néha tényleg durva zergek vannak kint de MIND a 3 realm részéről , de zergben szar az rp nem élvezetes én ezért hanyagolom már pár hete és a kis jó group dolog nagyon jól müködik.

Amúgy van itt pár olyan ember aki mindig belfog kötni vmibe hibi és albi részről is, de hát ez van. Ezért pár emberrel én már elvből nem foglalkozok mert tudom milyen szinten áll(ilyen talán egy van).

• zippofcy
    A lotr3 majd kijon elobb-utobb, de a DNFnel biztos elobb. En eleg nagy stratega vagyok de tarsalogni nem szeretek, csak kinyilatkoztatni. Ezert javaslom a spiritiszta szeanszon megidezni Napoleon szellemet, ot alt. nagy strateganak tartjak. Bar a 2 legnagyobb csatajat o is elvesztette ... A fifa rajongok meg bekaphatjak :)
  • zippofcy
    A hibbik marpedig zergelnek! Zerg, zerg, hibbizerg. Azer zergelnek mer csak a luzerek nyomjak hibbibe es zerg nelkul 1 pontot se tudnanak osszeszedni. Az albioniak nem zergelnek, mer most meg vannak clericjeik igy nem kell nekik tulero. A midik nem zergelnek mer a trollok tul nagyok es lecsokken az fpsuk ha tul sok van a kepernyon 1xre. Nerf the hibbi zerg! :)
  • schenker
    Cso sracok! Nem tudjatok mikor jon ki a lords3? (LotR3) Ja es hol tudnek nagy strategakkal es fifa rajongokkal tarsalogni? 1000 kosz...
  • toMpEr

• zippofcy
    Egy ropke ev es itt is van. Mar alig varom :)
  • Tafaya
    Miert jatszotok meg ezzel Rockety+Badgay???? Hat csak szenvedest okoz nektek.
  • Hangianix
    Igazuk is van, inkabb nem jatszok vele (fogok :) ) minthogy at kelljen speccelnem.
  • zippofcy
    Igen, a DoT a nearsighttel egyutt a matter vonalon van. Kb. ennyi a hasznalhato a matter vonalon, ezen kivul meg van debuffja. A rootjat megtori a DoTja, szoval vagy keres egy csapatot ahol elnezik neki hogy csak debuffol vagy a petje xpt zabal, vagy pedig szolozhat a petjevel egesz lvl43-45ig amikor is ALLITOLAG szolozhatja pet nelkul a tanglikat. Hat ez eleg unalmas ... Esetleg JO guildok felhuzhatnak kabat lvl50re de akkor kisebbfajta megszallottsag kell hozza a kaba reszerol IS szvsz ... az ajtot pedig ki lehet valasztani celpontnak aoe DoThoz??? Mindegy, jelenleg asszem meg a sima DoTja meg a matter vonalon levo area DoTja se adodik ossze, szoval marad a dogunalmas petes szolozas ami raadasul a manat is eszi mert ha a pet okoz nagyobb dmget akkor szar az xp. Azert nem veletlen hogy olyan keves a caba. RvRben pedig csak csapattal er vmit, ez mondjuk a karik tobbsegere igaz de olyan azert mar kevesebb van aki egyedul szinte eselytelen barkivel szemben. Mondjuk lerootolhatom es elszaladhatok kozben ranyomhatok egy DoTot es remelhetem hogy kifekszik mig kerget. Mar ha nuker vagy stealther az illeto keves HPval. De mivel a kaba hpja is keves ezert ha nem o latja meg elobb az ellent (nearsight) meg erre sincs eselye. RvRben meg ki az a hulye aki a petet tamadja? Szvsz support karinak idealis. Marmint nagy csapatot tamogatni :) A skald meg az SB ezerszer szorakoztatobb PvEben meg RvRben is. A skalddal raadasul iszonyu konnyu xpzni is. A smite clericben az volt a jo hogy egyforma jo volt tamadasra (szolozas) meg gyogyitasra is (legalabbis lvl43-45ig) RvRben viszont smite clericnek keves a manaja a gyogyitashoz, a nerf utan meg a dmgje lesz keves, csak csapatban mehet de ott meg jobb ha gyogyit ... ezert hagytak ott a smiteruket a legtobben amcsiban. Mind1, a masodik karim a skald volt es meg mindig az a legjobb szvsz pedig mar vagy 10et kiprobaltam.
  • Hangianix
    Mit nerfelnek? A buffokat? Vagy a buffbotok hasznalatat akarjak valahogy megneheziteni?
  • zippofcy
    Fujj buffbotot akarsz te csalo! :)
    Allitolag kovi patch utani patchben ugyis nerfelik ... bar mire az eler Europaba :)
  • Xboxman
    Flameljetek 1000L:)
  • Xboxman
    Most minden összejött,szal nem tom megvenni:(
  • Evilmann
    Ez azt jelenti, hogy neki sincsen (gondolom serial vagy crackről van szó ) szükség van egy cd-re és egy érvényes serialra, hogy accountot hozhass létre...asszem kénytelen leszel megvásárolni haver.