43179
  • Tafaya
    "... szvsz neked albionba kellene jáccani,ott menő eza csak addig ér el a fantaziám,hogy én,ha grouppolni kellene,akkor megáll a tudás..."

Gratulalok seggfej. Ha ennyire okos, csapatban gondolkodo hibi van, akkor en biza nem ertem miert rinyalnak hogy kevesen vannak. Hat nem lenne kurvara unalmas hogy lenyomtok mindenkit, mert ubercsapatemberek vagytok? Te is szanalmas vagy.
  • Hangianix
    Minket kinyirni? Ne mar. Mivel? Most olvastam BW-n, hogy valaki azt javasolta, hogy cleric-ektol vegyek el az insta healeket es adjak a friarnak. Na most oszinten, ha ez megtortenne (nem fog), ki inditana papot? A legjobban az idiota Immortal GM beszolasait birom Robyna (vagy valami hasonlo). Mert szerinte csak a reju pap a pap, csak az ice theu (alap pbt-vel) a theu es a fire wizzi az igazi wizzi. Hat lol. Nincs egy normalis enchant pap albionban (leszamitva a buffbotokat), Musashi, akit istenitenek csak 30-s es csak 36 lesz nerf es respecc utan. Namar most, ha valaki 50-s enchantra megy, akkor az hasznalhatatlan lesz RvR-ben, mert igaz, hogy uber buffokat es resisteket nyom, de mit fog csinalni? Ugyanolyan "hasznalhatatlan" lesz, mint a regi smiterek. Jobb lett volna, ha kulon buff specc-es karink is lehetne, mint a Shaman midgardban. Es tudom (gondolom :) ), hogy mindenki unja a nerf miatti nyavalygasaimat, de egy dolgot el kell ismernie mindenkinek, lehet, hogy 1v1-ben uber a smiter, de oszinten, szerintetek melyik csapatnak van eselye egymas ellen - egy healert vagy egy smitert a soraiban tudo csapatnak...
  • Tafaya
    Ezzel csak meg jobban buntetnek az archereket, eleget szivtak mar szerintem.
  • Tafaya
    Plusz teljesen egyetertek azzal, amit az elso oldalon lattam: Ha az assassinok erosek miert a support kasztokat kell nerfelni? A Mythic beszopatta magat, mert ha a buffbotokat nerfeli egy csomo accountot veszit, ha az assassinokat akkor szinten.
  • Tafaya
    Nem olvastam vegig, ez a sajat velemenyem: Ezzel kinyirnad a papokat. Szerencseteleneknek nerfelnek a smite-ot, igy nerfelnek az enchantot, sokan nem szertik a rejuv vonalat, meg ugyis ott az IP, a First Aid, a Faith Heal, alkimiaval ott lesznek a gyogyito italok, nemsoka harcban is hasznalhatoak lesznek a bounty gombok. Ezzel oly sok mas kaszt mellett sikerulne meg jobban tonkretenni Albion egyik valaha legkedveltebb kasztjat. Sajnos a buffbotok ellen nem sokat lehet tenni, mivel bevetel a Mythicnek.
  • zippofcy
    Hee ti akik uberelitek a BGt! BGben / BGnek. Oszt elengedett kezzel megyon e a pisiles??? Mer nekem mar 4 eves korom ota (vagy 5? nem igazan emlexem) es szvsz ez fontosabb a BGnel vagy minel :)
    (Ovodas stilus rulzzz :) )
  • Tafaya
    siralmas vagy
  • Tafaya
    Eleg ha letamasszak :)
  • Bith
    Ez beteg :))). De sok igazság van abban amit írt :). Pl. ez a Maya-Hajni párosítás valóban jó 5let ;P.
  • Mester
    LOL:P
  • zippofcy
    Es ezt szinjozanon irtam. Kepzeld milyen lehetek reszegen :) Bar nem kell elkepzelned, eleg ha megnezel 5 Baratok Kozt reszt egymasutan :) Vagy ha rajongo vagy akkor 30at :) A Tilda kilep bruhuhuhu... nelkule mar semmi nem lesz a regi... pedig titkon azt remeltem belole meg leszbit csinalnak es osszejon a lebiggyedo szajuval ... mindennek vege, ezentul nem nezem DAoCozas kozben a BKt! (ugyis kb. 5 reszt lattam eddig :) )
    Azer' a Mayanak drukkolok hogy osszejojjon neki a Hajnival. Lehetoleg a zuhany alatt. Tudom van itt aki allandoan a neten kukkolja, azert nem er ra daocozni. Na az mentse majd el nekem, adok erte 1 platinat. :) (bocs de gagyiTV mergezest kaptam, kivanjatok jobbulast :) )
    Az agi meg egy elkenyeztetett dog! Latszik rajta hogy eletebe meg 1 napot se dolgozott (bazz en se.. :) ) a lorenzobol meg csak 1 maradhat a vegen minta hegylakobol, a gyorgyi meg olyan rucskos mint egy varacskosdiszno es olyan hisztis mint egy furdoskurva ... a leslie meg melegebb a franciaknal is :) De legalabb sokat mosdik hogy ne legyen szaga :) Ehh ezt mind rossz forumra irtam, nem tudjatok az RTL klub forumanak a cimet? :( Nem baj, majd megkerdem a nagytestvert, az ugyis mindent lat (remelem engem azer nem mikor a WCn ulok :) )
  • Xboxman
    Úgylátszik,mégis lesz DAOC-om ha Csípbojdzsedimászter:) ócsón tud szerválni nekem!
  • Uberlama
    Bazzz ez meredek :)
  • zippofcy
    Az amcsikat bar lenezem :) de a patch keseseben nem ok a hibasak ... illetve ok, de csak annyiban hogy a geci wanadoonak adtak el az EUs licencet, es nem egy angol cegnek. Naszoval az a helyzet hogy a francia nagyarcusag megakadalyozza a wanadoot abban hogy az angol nyelvu szerverekre felrakja az angol patchet, a franciara/nemetre meg majd mikor leforditjak. Ilyen sebesseg mellett szvsz 1-1 ember fordithatja mind2 nyelvre. De az is lehet hogy uaz :) Meg ha felraknak az amcsi patchet akkor ugy nezne ki hogy a francia honfitarsaikat (sic!) nezik 2.rendunek. Mi ebbol a tanulsag? Hat csak az hogy a legkozelebbi MMORPGbol az amcsi valtozatot kell megszerezni. A kocsog csigazabalok meg elmehetnek a retkesbe, ugyis odavalok. Bar mit varhat az ember egy neptol amelyik csak idiota vigjatekokat bir nezheto minosegben elkesziteni ... ehh ez nem jo, mert a magyarok meg erre se kepesek :( Naa mind1, a franciak akkor is buzik, ruhellem oket mint a szaromat mikor tul hig, csak az vigasztal hogy megvan nekik a maguk baja a rengeteg arab bevandorloval :) Mi a feneert nincs vmi franciafoldon robbangato terrorszervezet, igazan tamogatnam oket nemi level. Ha az IRAt nem ciki penzelni amcsibol akkor ez se lenne az szvsz :)
    Aki meg az AC illetve a DAoC kozott ingadozik annak feltetlen az AC2ot ajanlom, a DAoCos kozosseg erdekeben :) Ez a mondat pedig akkor is ertelmetlen: "Mikor a végváraimat elfoglalhatja, az NPC vagy akár pl. ha Hiberniában játszom, akkor egy Albionban játszó magyar megtámadhat engem?" Ezt meg nagydoktorival se birna elemezni senki. Ehh elfelejtettem hogy a mostani iskolasok olvasni se nagyon tudnak, a szovegertesrol nem is beszelve. Akkor miert tudnanak fogalmazni???
    Tudom gonosz vagyok, de legalabb buszke vagyok ra. :)
  • Xboxman
    iso=is
  • Xboxman
    AC2 iso olyan szar ,hogy nagyon szar!:)Gondolj bele ,hogy milyen szar lehet az első!
  • Taranov
    okké
  • Taranov
    Igen? Akkor lemondok róla.
  • Arwenke
    Koszi, en kb olyan 8-9 korul lezsek.
  • Arwenke
    Jock, ha jarsz a excaban es van folos chain cuccod, szivesen fogadnam, mivel lvl 20 mar a kis torpike:))
  • Hangianix
    Majd rakerdezek. :D A reszletek mar nem maradtak meg bennem, de a lenyeg az volt, hogy szar. :D A csaj egyebkent az 1-el jatszott DAoC elott.
  • Arwenke
    Ehhe, eleg jol megfogalmaztam amit az elobb irtam:)
  • Arwenke
    Miket mesel rola, mondj egy par szot rola.
  • Hangianix
    Ne filozofalj. Guildtarsunk baratja (vagy volegenye, fene tudja) azzal jatszik es elegge lesujto a velemenye.
  • Arwenke
    Most olvastam, hogy a kiegeszito eruropaban csak 2003 elejen jon ki valamikor, hat bassza meg en ekkora budos paraszt ceget mint ez meg nem lattam. Nagy ivben szarnak az europai jateksok fejre, egy patchnel meg hagyjan, bar azt sem ertem miert nem lehet mar akkor csianlni a forditast amikor oda at elkezdik nyomni a patchet. Egy a lenyeg kezd kicsit elegem lenni ebbol, kurvara utalom mikor masod rendu szaros vasarlonak nez valami kocsog amerikai segfej ceg:(( Azt hiszem kicsit fel huztam magam most....
  • zippofcy
    Igazan ne vedd kotozkodesnek de ez a mondatod szvsz tokeletesen ertelmetlen. Mikor irtad tudtad mit akarsz kerdezni, vagy mar akkor sem? :)
  • zippofcy
    A Drilla healere torpe noci, nem az esetem :)
    Bar legalabb szakalla nincs :) Talan ha fogyna par kilot ... :) A pontokat meg jol osztotta el, legalabbis lvl42on meg mindig tud gyogyitani :) Kulonben is elmondta mar lejjebb: buffra meg az 5 pont is sok, a masik 2 vonalra adta a pontokat. Akkor meg gondolom nagyjabol egyenloen. Egyebkent ma neztem meg a Street Legalt haaaat MARADANDO elmeny volt :) Ahhoz kepest a Drilla healere kesz Jessica Alba :)
  • zippofcy
    Ja, otthon a nappalid, felteve hogy jol bezarod az ajtot :)
    Ne legyel mar ennyire felspanolva, probald ki a gamet es meglatod milyen. 10ezer Ft manapsag mar nem penz, nem mesz el 1 este szorakozni vagy megsporolod 2x a mozit a baratnoddel. Raadasul ha megse tetszik barmikor eladhatod a key-edet minimum 5ezerer.
  • Arwenke
    Szia, neked hogy nez ki a healered, hogy osztodtad el a pontokat es mi fontosabb a heal vagy a mezz line?
  • Taranov
    És van védett terület, ahol nyugodtan lehet élni? Ahol nem támadhatnak meg?
  • Mester
    Vannak frontier zonák ott találkozhatnak/harcolhatnak a különböző realmek képviselői.
    Tehát odajön egy magyar albioni és egy magyar hibi ott harcolhat.
  • Taranov
    Értem.
    Kérdés:
    2., RcsR:
    Mikor a végváraimat elfoglalhatja, az NPC vagy akár pl. ha Hiberniában játszom, akkor egy Albionban játszó magyar megtámadhat engem?
  • Hangianix
    Fasza. Kidobott es nem tudok visszamenni. Mondjuk az oldaluk az 5 perc kinlodas utan bejon, de semmi mas. Mar megint az IW/PanTel a hunyo, vagy most "kivetelesen" a szerver szar?
  • Taranov
    Te melyikbe játszol? És ott mit lehet csinálni?
  • Xboxman
    Hát inkabb nem is mondok semmit:D
  • Xboxman
    Sztem ha mást is akarsz csinálni akkor várd meg a Star Wars:Galaxies-t(megjelenés December és Február között)Biztos forrásból tudom ,hogy sok DAOC-os is át fog menni...
  • Taranov
    Milyen dolgogvat lehet csinálni a DAoC-ban?
    Csak harcolni lehet és küldetésekkel lehet előrejutni vagy lehet mással is foglalkozni?ű
    Tudnátok valami mesélni róla?

Köszi
  • Taranov
    Hány magyar játszik összesen? És Albionban hányan vannak?
  • Hangianix
    "The problem will soon be far, far worse for those players who are already rejuv/mending/nurture specced. After spending months getting to level 50 they will find their chars not wanted or needed in RvR.

FA2 and IP is just the start. What was Mythic smoking when they opted to give tanks a cheap insta heal that is better than that provided by a rejuv cleric who has had to spec highly in a line to get it?

Are they next going to give healing classes the ability to once every 30 minutes swat a tank back to his bind point with the best uber weapon style in the game? Surely that would only be fair?

Soon everyone will be running around the frontiers with better instaheals than healers can provide and with potions that provide better buffs, in combat heal potions etc etc etc. What then for healers? What will Mythic do to make these classes fun to play again?"

• Taranov
    Nah sajnos úgy tűnik, csak karácsonykor kezdhetem el a DAoC-ot.

Melyik szerveren kezdjem?
    ÉS ha pl. valaki ALBION-ban kezdi, átmehet egy másikra?