43179
  • Hangianix
    Segitsen mar valaki, hogy kell hasznalni a bp orb-okat. :D Azt mondtak, rakjam ki az iconjat a quick-bar-ra es csak ra kell kattintani. Hat ugy nem mukodik. :D Sose hasznaltam semmifele charge-os cuccot, ezert orulnek nemi segitsegnek.

A crafthez annyit tennek hozza, hogy amiota elertem 800-t 20db narancssarga csizmat csinaltam es nem not egy kepessegem se... (mondjuk amig AC nem no, nem is fog, mert max annyi lehet)
  • Hangianix

BadGuy-nak bizonyitekul ujabb 2 masterpiece. :D

Poen, hogy 800-s az AC-m, de meg sose csinaltam egy 100%-os pancelt se, a hozzavalobol is csak 3x, de a WC-m az 42-s, ennek ellenere 12x lett mar a buzogany nyel, vagy a penge masterpiece. Csak tudnam minek...
  • Bith
    Van amelyik even-hez kapcsolódik, de ezek most special asszem nem. Ilyen kis hangulatteremtő hírecskék. Pl. az "A new battle tactic?" az arról szól, hogy hibik (pryd) tesztelték sokan, hogy mivan akkor, ha:
    - 1 fickóra stickel a következő, és erre meg a következő, és így tovább sokan
    - ezután az első elkezd nagy körben futni
    - beéri a legutolsót a körben, és arra stickel :)
    Egy fórumon találgatták, ohgy mi lesz, de végülis az lett, hogy elméletileg (azért elméletileg, mert ez steril, lagmentes, ld mentes...stb környezetben menne) egy végtelenül magától futó körben futnak.
  • Bith
    Pedig éccerű, más tartja ott, nem az über classok sokasága. Vili? (tehát az environment miatt van ott, jó a hangulat, meg ilyenek)
  • Atomy
    Valamit nem értek:
    A camelot-europe.com-on van egy csomó hülyeség a news szekcióban, ilyenek:
    [Hib] Of sorrow.
    [2002-24-10]
    [Mid] Reunion
    [2002-22-10]
    [Exc] - Momerial for Oggy
    [2002-18-10]
    [Pry] - A new battle tactic ?
    [2002-17-10]
    Ezek mi a gyíkok? Valami event? Belenéztem egy-kettőbe, de túl sok betű volt egyszerre ráadásul nagyon külföldiűl és megijedtem :)Valaki került bármilyen kapcsolatba ezekkel?
  • Tafaya
    MMG kemp volt fennt ramtamadt egy sb, de elbenazta a PA-t es leugrott a midi oldalra, ezutan lefutottam a kempelokhoz. De lehet poenkodni, a smiterek megerdemlik a nerfet. Ez lesz talan ez egyetlen olyan albi nerf ami jot fog tenni az albiknak.
  • Atomy
    Nalunk 10-bol 9x esetben healt nem latsz. Multkor 6-7 pap gyurujeben haltam meg mergezestol /y-va es nem volt harc...

Ezt nem értem. Nem volt harc de mérgezéstől meghaltál? Ha olyan gombát találsz Emain-ben amelyik piros és fehér pöttyök vannak rajta akkor azt ne edd meg :)
  • Hangianix
    Azok biztos mind gonosz smiterek voltak. Pfuj, nem is ember az olyan. :P
  • Tafaya
    Azert ultem hatha tulelem, elotte ugraltam a papok elott es nyomattam a /y HEAL PLZ!!!-t...
  • Hangianix
    Igen csak meg mindig ott tartunk miert is kurva unalmas a reju cleric. Healer nem rak buff-ra, ket akciodus szalat nyomat, nincs unatkozas az biztos. Nalunk smite-ot megprobaljak kiirtani (mert az nem pap, lol) es marad az ench / reju. Na marmost az ench az nudli, felrakod oszt' jo' van, marad a gyogyitas. Hat kosz.
  • BadGuy
    Mondjuk azt nemtod elfurulyazni :)
  • Hangianix
    Ja es meg mindig nem reju vagyok... :D
  • Hangianix
    Tegnap ezt jatszottuk Hinakoval (lvl 50 theu) emainben. Ramentek az sb-k en healeltem qc root es szevasz. Ha volt purge akkor meg en mezzeltem. Jo nem Azal kaliberuek jottek, de 6-t kicsinaltunk igy.
  • Arwenke
    Hat nem tom, szerintem annyira nem roxx a minstrel, bar lehet csak en voltam bena. Szvsz az egyik leguncsibb class, manasong oszt annyi, legtobszor. Ha mezzelni is kell akkor nem annyira unalmas. Talan ha meg kapja a az ae mezzt akkor jobb lesz.
    Viszont a midi healer, na az roxx:)
  • Hangianix
    Ez rossz pelda volt. Tul nagy tomegben utalom ha valaki kiabal, hogy heal-heal. Menjen egy pap ele es ott kiabaljon, nehogy mar nekem is kelljen megkeresnem. :D
  • Tafaya
    Nalunk 10-bol 9x esetben healt nem latsz. Multkor 6-7 pap gyurujeben haltam meg mergezestol /y-va es nem volt harc...
  • Hangianix
    Jol tetted. Nem is kerdeztem milyet inditottal. A nevet tudom csak :D
  • Tafaya
    En mar gondolok a jovore es toroltem a clericemet, inditottam helyette wizardot.
  • Hangianix
    de emiatt ki fog clericet inditani, csak azert hogy rezzelj, felesleges es nagyon e fele megy a dolog
  • Hangianix
    405,150
  • Hangianix
    + ihato gyogyitalok. na amikor az mar harcban is hasznalhato lesz, akkor felesleges lesz a cleric, tenyleg csak buffra kell majd. bar lesznek olyan italok is. akkor rezzelni...
  • Hangianix
    Nem is kell cleric majd a magas szintu grp-okba, tankoknak lesz ip-je, meg 2 pala heal chanttal es grp instaval.
  • Hangianix
    En meg a 7761-re valaszoltam :D
  • Hangianix
    Egyebkent az a durva, hogy a mi sima instankkal ellentetben meg celt se kell megjelolni, megnyomod a gombot es mar jon is a gyogyitas..
  • Hangianix
    Csak az kib@szott sok rp lesz. 23 az IP + 14 a FH. RR4 L7 :)
  • Hangianix
    "hülye smiter clericet"

ezt keretik visszavonni :D
  • Hangianix
    Ket insta healel a kozel 6k-t akartad mondani ugye? :D
  • Hangianix
    Meg jo hogy a cleric olyan elokelo helyen van...
  • Atomy
    US servereken már van a paladinnak end regenje, meg a block/parry bug is ki van javítva, mégis az utolsó helyen van az rp listákon.
  • Hangianix
    Az mar mas kerdes, hogy erdemes e grp insta + ip-re mennie. De eleg durva azert az a 2 100%-os insta, igaz, mashol meg szar. Nekem is inkabb 100% grp insta kellene mint a BoF.
  • Atomy
    Hehehe, kiragadtan az egyetlen olyan példát amikor a paladinnak van esélye: 2v2 endurance nélkül, és nem a paladint üti mindkettő.
    1v1 szerintem minden melee class lenyomja, talán a hunter ellen van esélye de nem vagyok biztos benne. Alacsony a str-je szóval kicsit sebez, a con-ja magas, csak nemtom mire megy vele mert a HP-ja alacsony szintén. A healchant csak akkor segít sokat ha a harc elhúzodik, ez viszont ritka RvR-en. Ha van endurance akkor meg nem nagyon lehet váltogatni a chant-ek között mert nem marad style-ra. A hibbi tank ami 46-okat sebez az meg nemtom mi lehet. lvl35-40-es volt? Ha viszont 2-3spd fegyvere volt akkor 2-3-szor kellett ütnie 1 heal alatt :)
  • Hangianix
    Mellesleg az nem Venomski? :D
  • Hangianix
    Jellemzo, a hibbik meg a nagy Venomskyrol se hallottak :D
  • Tafaya
    Bar amikor Acornhoz odament a kek troll es razuzott 300+-t Acorn meg 200 korul sebzett 2h-val biztos nem arra gondolt hogy fu de uber vagyok :)
  • Tafaya
    Hat en egy esetbol nem vonnam le a tanulsagot :) Szep az a heal aura, de amennyi hp-je mint tanknak van, hat az nevetseges, a scoutomnak majdnem tobb hp-ja van. Kap 3 nuke-ot azt hanyattdol. 1v1-ben vagy igy 2v2-ben tenyleg korrekt.
  • Tafaya
    bt evade evade :P
  • Hangianix
    Karakter osztalytol fugg mennyi hp-t jelent egy con. A magasabb con-u faj valasztasa, pedig magasabb cap-et jelent, illetve ha kezdeskor teszel ra, az is magasabb cap-t jelent. Ezert lenne jo, ha az ability pontjaimat is ujra eloszthatnam. Str a clericemnek tok felesleges (hiaba crush a hammer, 10str = + 0 dmg nalam) es feljebb nyomhatnam a pietymet, a constit vagy a quickness-t. Azt hiszem tanknal 4hp/con, scout, infi, friar, cleric az 3hp. De fugg szinttol is, mert 30 elott max 2-t kaptam, de amikor 50-n benyomtam az aug. con-t, akkor +6-rt 21 jott. Tehat a statisztikak ennyit ernek...

Erdemes megnezni mennyi a con capped es eljatszadozni a +hp-kkel is. Nekem ugyan szar a karim, de legalabb nekem van a legtobb hp-m a clericek kozott buff nelkul.
  • Atomy
    Valaki tudja hogy mi az összefüggés a constitution és a HP között? pl. a 24-es casterem +1con item-től komoly +1HP-val lett gazdagabb. Lvl50-en mennyit kapna érte? Megéri egyáltalán magasabb con-ú race-t választani a karakter generálásnál?
    Arra is kiváncsi lennék hogy a lvl50-es kariknak mennyi HP-jük van. Valaki írta egy topicban hogy egy tanknak 2000-2500 egy infinek meg kb. 1000. Egy kicsit soknak találom(a tankét), de érdekelnének a pontos adatok. A friar-emnek 1234, csak nemtom hogy pucéran vagy ruhában(szerintem ruhában) és most nem tudok belépni hogy megnézzem.
    Köszi.
  • Atomy
    2H-et felejtsd el szerintem. Talán ha nem kéne mellette thrust/crush/slash-re is tenni pontot... 20-25 parry mint védelem nevetséges. 2H fegyverrel szerintem nem sebzel közel sem 2x akkorát mint 1H-el, és a pajzs ugye tud blokkolni, tudsz másokat guardolni, blokkolja a nyilat, boltot, slam...
    Ha PvP-serveren fogsz játszani, akkor miért akarsz albioni classt választani amik köztudottan a legbénábbak? A paladin meg a legbénábbak között is az első a legkevesebb realm pontjával. Sok sikert hozzá, talán majd te bebizonyítod hogy nem a class a rossz henem mindenki béna itt :) Hajrá!!
  • Atomy
    Parry szerintem nem ér annyit. 1 pont az +0,5% chance, és nem is annyira hatékony ahogy hallottam. A chant az viszont az egész groupra hat, kivéve ha mezzelve vagy, stunolva, halott, stb... tulajdonképpen az sem ér semmit :) Fő az optimizmus :)