43179
-
#7896 De lehet, hogy ingyen vásárolhat TESCO gazdaságos termékeket :-D Talán még TESCO gazdaságos világos sört is :-D -
#7895 De lehet, hogy ingyen vásárolhat TESCO gazdaságos termékeket :-D -
#7894 Értem. És ti melyik worldbe vagytok?
ALBION? -
#7893 Theumat elviszem 40-ig valoszinuleg meg egy scoutot is 24-ig, de Midgardon csak egy karakter hely van nekem - ugye a batyam ott jatszik es eleg az egy account. De harmadik angol szerver nincs (mondtad mar te is parszor) igy hibbi az kiesik. -
#7891 Tudom, azert irtam. Pedig biztos elmeny lehet egy ilyeneket "Kuss vazze ,vagy szétlövöm a segged a Rodianommal az SWG-ben!" iro, erett gondolkodasu kisfiuval egyutt jatszani. -
Xboxman #7890 Tudod ki a kisfiu Tesco reklém! -
#7889 Jo poen volt kisfiu. Minek jatszak egy olyan jatekkal amibol a lenyeg hianyzik. Nevezzek Ground Wars Galaxiesnek akkor. :D Es ha figyelmesen olvasol, akkor eszreveheted, hogy nem vagyok biztos benne, hogy urrel egyutt is olyan uber jatek lesz... -
Xboxman #7888 LEsz benne űr,de az úrfi nem bírja kivárni ha jól sejtem... -
#7887 nem lesz benne ur? -
#7886 Nekem februar elejen jar le az accountom, akkor biztos abbahagyom. 6 honapom van, hogy meggondoljam magam ha jol tudom, ha lesz normalis valtoztatas akkor lehet, hogy folytatom. Meg egy karit nincs kedvem elvinni 50-ig, mas realmben se es a harcban is hasznalatos gyogyito italokkal tonkreteszik a classomat. Sejtheto mennyire unatkozom, ha craftelni kezdtem unalomuzesbol :D
Mas MMPORG-t meg nem lattam ami tetszett volna (ket screenshot utan egyik se erdekelt) - SWG meg ur nelkul loszar lesz (es megeshet, hogy azzal is, ha csak a nevre hajaznak...) -
#7885 Az amcsiknal meg eselye sincs az EQ (EQ2)-vel szemben. -
#7882 Sinsiter asszem 1 honapos bant kapott, de lehet hogy csak 2 het volt. -
Xboxman #7881 Ingyen reklám vagy a Tesconak?:) -
Xboxman #7880 Fujj milyen lgod van már:D -
Xboxman #7879 Ezt mondom Vodafonnal esély nélkül -
#7878 Most olvastam BW-n, hogy 6.000 jatekossal kevesebb van, mint 3 honappal ezelott az US szervereken. Ahogy nezem az elkoszono topicokat lassan itt is ez lesz... -
#7877 hát a vodafonos gprs nemtom menyire stabil, sztem maradj az axeleronal, azzal nekem nem volt gondom, egy két full levágástol eltekintve, de akor általába senkinek nem volt netje akábeleseken kivül (matávos suxx volt..).
ip: persze hogy akármiylenröl, ha isdn-s vagy amugy is mindgf változik az ip-d
ha kliens progi (daoc install..) megvan, akkor sulibol, koleszbol is tudod nyomni a cd keyeddel, mivel minden adatod serveren tárolodik, onnan letölti belogolásnál automatice.. (nálunk vanak egy keten a guild-be akik melóhelyröl is nyomják, meg othonrol is..) -
#7876 Vodas kapcsolatodat azt felejtsd el, ISDN az menni fog siman, nekem ment 56k-s modemmel is. -
#7875 Most még nem játszom, csak karácsonykor kezdhetem el, de Van egy Vodás GPRS-em, hát az jó, mert átalánydíjas, de amúgy szar, de egyébként Axelero ISDN.
NEm szakad meg soha.
ÉS még egy kérdés:
A karakteremet bármelyik IP címről tudom használni, ugye? Szal nem kell a regisztrációkor megadni az IP címeket? -
#7874 modemmel is megy, de egy isdn-l már teljesen jó, alényeg, hogy megbizható szolgáltatod legyen..(szal ne iterware-s isdn pl..)
általába inkább erős gép kell hozzá nagylétzsámú csatáknál, az a kritikus pont, meg ha lagolsz legtöbbször hazai netszolgáltató (chellosok nagyon szivnak, isdn-l jobb a kapcsolat mint az überchelloval soxor..), vagy maga server lagok a fő problémák..
nekem anno isd-l matávos accal ld nélkül ment.. -
#7873 mellesleg sztem hibik felköthetik a gatyájukat, elég régóta megvan mind2 relickjük, és ahogy hallom midik is kostolgatják őket, kivi vagyok mi lesz később
hallgatolagos szövetségek sose tartanak örökké, egyszer valaki ugyis lép, mint álá nálunk is volt anno arrol szo hogy szegény hibiknek átengedünk anno majd egy reliket...azota hibik midik járnak hozzánk:)
A nemzetközi helyzet fokozódik:)
-
#7872 Milyen gyors internet kell a Dark Age of Camelothoz? -
#7871 na az az amit várhatsz:)
ez pénzjáték, füzetsz érte, nincs itt semmi bann
anno mikor sinister átjött albiba vagánykodni (bejött camelothoz) akor sem kapott semmit..
másrészt meg absolute nem bizonyitható dolgok ezek, kár mérgelődni rajta..
mellesleg ahogy hallom midiket hibik leszedték előtte, szal mivel van vagy 20 aktiv sb emainbe kb, marhára nem nehéz kiötleni az albi relikraidet, mikor látják hogy albik kivonulnak a hibi relickez..
jol csinálták, én csak gratulálni tudok nekik
hibik meg mint mondtam iylenj szempontból mindig is előnybe lesznek, mert emain mint rvr terület egyértműávé tezsi ha relic raid vagy más zajlik, mellesleg az az egytelen frontier, ahol mind3 realmböl megfordulnak nem kis létszámmal, ez van:)
ha meg mégis le ett volna valami szervezve akor meg igy jártunk:) -
#7869 HANGIANIX, neked olyan a logod, mint a tesconak. :-D
Nem onnan vetted az ötletet véletlenül? :-D -
#7868 Milyen gyors internet kell a Dark Age of Camelothoz?
Mert sajna náklam (testvérhegy) nincs kiépítve se KábelNET, se ADSL, tehát nekem most van egy Vodafonos GPRS-es netem, meg egy ISDN. VAlamelyiken működik a kettő közül a Dark Age of Camelot?
Vagy nem? -
#7867 háborúba nincsennek szabályok.. -
#7866 (Ezzel azt akartam mondani, hogy ha valaki tud valami hasznos infot az pls. ossza meg velem :D) -
#7865 Oszinten megmondom most egy craft bugra vadaszom, allitolag 1.51 elott, van egy olyan item, amit ha salvagelek, akkor tobb penz jon vissza a fembol, mint amennyibe kerult az egesz. Feltettem a kerdest egy oldalon, jott is a valasz. Probaljam vegig az osszeset es akkor rajovok... -
#7862 mellesleg én örülök hogy csesztetnek minket (midik, meg néha hippik is átjönnek), sokkal könyebb igy, hogy saját frontierünkbe kell csak kimászni, ilye szempontbol irigylem a hibi-ket (várj, próbálom idézni:"egy másik a békesség kedvéért meg nem nevezett realmból"), ez a teleportfaszség elégé szivatás..:)
-
Kb. 1 napig meg itt is leszek. :D -
#7860 nincs itt semmi gond
hibi relic nem jött ösze? igy jártunk (megjegyzem nem voltam ott, inkább a 44et csináltam az infimnek)
midik átjöttek elvitték a relicüket? jól tették
öszejátszottak? leszarom, ilyen az élet is:)
mi fog történni?:) na ez már izgalmasabb kérdés..:)
WARRRR:)
-
#7859 Ti vagytok nevetsegesek, egesz hibi/pryd. A cross-realm taktikak tiltottak. Megelozlek rockety, tudom, mi is dolgoztunk egyutt a hibikkel. Legalabb ismernetek el, de inkabb "tafaya fejezd már be, nevetséges vagy. kösz". Szanalmasak vagytok. -
Mester #7858 Azért mert sokkal jobban szeretjük midiket mint az albokat:p
Amúgy annál a raidnél mi ütöttük le a 3 ajtót és a midik a barryn is mondták hogy a munka nagyrészét ha te ezt seggnyalának nevezed akkor nem vagy okosabb annál mint amilyennek tartalak.:o)
manahcanter nerfelésével egyetértek amúgy.
Ennél a raidnél nem sokat segítettünk szvsz egy hibi guild elfoglalta benot(akkor amikor még nem tudtunk a relic raidről) aztán odamenntünk hadrians mmghez hogy elvegyük a midiktől a relicet és meglöltek a midik ez volt a mi nagy segítségünk.
És amig ilyen emberek vannak albionba mint te nagyon szivesen segítek midiknek.
-
#7856 De mi legalabb nem integettunk a midiknek a relic roomba, mint ahogy azt a hibik es midik tettek az ezelotti raiden. Bar vegulis megertem a hibiket, csak a legerosebb realm segget erdemes nyalni.
-
#7854 Most vittek el a midik a relicet, rendben, csak azt magyarazzatok meg, hibik miert a midiket segitik? Utolso ketto midi relicelvetelnel a hibik segitettek be nekik.
Egyebkent alultapolt szerencsetelen hibikrol ennyit: (Teador a mai raiden)
-
BadGuy #7853 Hat nemhinnem hogy buffbotos de azert megkerdezem :) . Ja jo kis relic raid volt albok.
Majdnem sikerult mar alattunk dongettetek a padlot :) -
#7846 Hat ha csak a woodworking szamitott, jobb lett volna ha fletchingre gyursz. Erdemes olyan fegyvert csinalni, aminek fa nyele van (buzogany, kalapacs) mert akkor szinte a WC szinteddel egy szinten marad a dolog. Ha nagyon elmarad, akkor johet egy kis fletching (ezt az elsodleges 40 v. 75%-ig nyomhatod). Mivel a WW max annyi lehet mint a WC, igy nincs mas lehetoseg, mint a feygverkovacsolas. De nem kell felni, 500 az eleg gyorsan elerheto. Csak utana ne folytasd. :D En is mar csak makacssagbol csinalom. Mar csak 8 kell, hogy bekeruljek az albioni armorcrafter top10-be. :D -
#7845 3 hete nem volt. Legalabbis eleg konnyen meghalt. :D -
#7831 A tobbiek mar meguntak a zerget es kileptek :D -
#7828 Koszi, gondoltam lesz meg egy gomb. :D