43179
  • Arwenke
    Annal mind1, de en nem vagyok buffbot.:)
  • Arwenke
    MIntha attol is fuggne mennyi cocn pontba kerul, hogy akit buffolsz mennyivel magasabb vagy alacsonyabb szintu mint, legalabbis en igy vettem eszre. Mondjuk ettol meg lehet, hogy nem ugy van:)
  • Hangianix
    Igen, en is ezt probaltam elmagyarazni a tablazattal. :D Az uber buffokbol nem tudsz felbuffolni egy csapatot, meg 2 embert is nehezen.
  • Hangianix
    5 Realm Angelic Strength 21 3 Sec - 4 CP
    9 Realm Angelic Potency 25 3 Sec - 6 CP
    13 Realm Angelic Power 30 3 Sec - 9 CP
    19 Realm Archangel's Strength 37 3 Sec - 3 CP
    26 Realm Archangel's Potency 45 3 Sec - 18 CP
    35 Realm Archangel's Power 57 3 Sec - 24 CP
    46 Realm Archangel's Might 69 3 Sec - 33 CP

Ez itt a gond, igy no a cp felhasznalasi igeny, de maga a pool az nem no. Magyarul egy embert tudsz felbuffolni es kesz.
  • Hangianix
    Csak az a gond, az enchantment clericekkel (nem a buffbotokra gondolok), hogy mivl szarul van megcsinalva a contentration point pool, 40+ enchant-tal mar nem tudsz rendesen buffolni, mert nagyon hamar elfogy a cp-d.
  • Hangianix
    Mivel itt egy omlesztett topicban kell mindent megbeszelni (hibbi zerg, cleric nerf, a te kurva anyad, ki kit olt meg stb.) nem is lehet nagy szinvonalat feltetelezni, mert szinte kovethetetlen a dolog.
  • zippofcy
    Zerg vagy nerf? Ez itt a kerdes :)
  • Taranov
    oké, asszem mikrohullámú netre fizetek elő akkor nem kell a voda, ha tuti nem bírja...
  • zippofcy
    Na 2 nap BGzes utan en is csatlakozhatnek a "milyenuberfaszagyerekvoltambgben"hez :)
    A 24es shadowzerkeremmel 1vs1ben eddig mindenkit kinyirtam, kiveve egy infit akinek bejott a hatulrol tamadas, meg egy petes minstrelt. Ez utobbi ellen sajna nem hiszem hogy barmit is tehetnek, mert ha a petjet tamadom lemezzel, ha meg ot akkor a petjevel konnyen leszednek. A rengeteg nukernek / mezzernek pettel se volt eselye ellenem, nehanynak sikerult 1x lemezzelnie/rootolnia de sprinttel eleg hamar beertem :) De a legkedvesebb :) aldozatom az a hero volt akit szarvas alakban vertem le a kobbimmal :) Egyszerre tamadtunk, meg kulonben is a SZ kritikalja 0 szoval egyenlo harc volt. Attol eltekintve hogy neki chainje volt nekem meg leather :) Meg a 2xes hpjetol :) Mondjuk az utolso 2 tamadasomra mar ENDem se maradt, de 1/3ad hpval igy is gyoztem. Es nem is evadeltem tobbszor mint altalaban. Csak kar hogy pont visszavaltozott, csinaltam volna screenshotot a halott szarvasrol a kobbi elott :) Amilyen szar a SZ PvEben olyan kiru RvRben. Mondjuk nem tud low hpsokat ellenseges csapat szelerol kiszedni (nem ol eleg gyorsan) de groupoltam egy critbladel, neki meg a tankok ellen nem volt eselye.
    Ja es az elfek telleg nyalasok. Eljenek a koboldok! :)
  • Arwenke
    Ok, te gyoztel Fidel, de az elfek akkor is nyalas nepseg.:) Amugy en olyan sokat nem irkalok ide, mivel kulonosebb ertelemt nem lattom annak hogy ki zergel kit, vagy hibik milyen jok es az albik milyen szarok, stb...
    Ha van ertelmes tema, en is ertelmesen reagalok, ha debil 10 eves szinten megy a duma akkor en is probalok hozza idomulni.
    Roviden ennyi.
  • Arwenke
    Vissza fogok, de elobb healert el visszem 39-44ig:)
  • Hangianix
    Visszajossz meg prywdenre? :D Vagy a healert is elviszed 39-44 koze es abbahagyod :D
  • Arwenke
    ez lemaradt
  • Arwenke
    Egyebkent en nem is ertem mit erolkodtok itt a hibikkel, mit vartok a nyalas elfektol:))
  • Arwenke
    Ugy lattom itt mostanaban tok ertelems ki beszelgetesek mennek, kb lassan egy Monika show szinvonalara sulyed a forum, tisztelet kivetelnek.
  • Hangianix
    Akkor en meg soroljam ki megy el tolunk (mind a 4 karijaval :D) Blaien, Dannyen, Pyrotechnic, Jamza, Taggart stb-stb. Sokan az a lenyeg. Mar latom amikor a hibbik meg a middik megsajnalnak minket es visszaadjak a reliceket, csakhogy legyen valami izgalom es a hibbik allando zergelessel vadolnak majd minket. :D
  • Hangianix
    Es a legnagyobb karijuk az 7. szintu :D
  • Hangianix
    MI AZ HOGY PROBALT TREFASAN? Talan: Hangi trefasan utalt :DDD
  • Hangianix
    Es szerinted fog kapni? :D
  • Hangianix
    Ezt nem tudom honnan veszed. 3 ket accountos ismerosom van, nekik mind a 8 slot ki van toltve, es akit en ismerek jatekon belul, az mind 4 karival rendelkezik. Arrol, hogy ide nem jonnek altok: egy heten belul 6 (hat) exc/hib-rol jott embernek adtam penzt es tanacsokat es mindegyikuk 3 (harom) karakterrel rendelkezik. Persze gondolom en szerencses voltam es az osszessel talalkoztam es a tobbieknek biztos ez a main realmje. :P
  • Hangianix
    Kiszamoltak, hogy egy full set alkimiaval, spellcraft-tel 100%-s qualityvel (pancel, fegyver, gyuru, stb) ugy 40p korul lesz. :D Es kikerem magamnak, hogy csak Tafaya sir, mert en is szoktam, ha bejonnek a buff es heal italok, akkor onnantol kezdve a shaman a druid meg a cleric mehet a levesbe (ha csak rezzelni nem kell), a healer azert megmarad, mert tud mezzelni... Persze ez tulzas, mert valoszinuleg nem 5 ezust lesz egy potion, de ha mondjuk 50gp-rt mar lehet egyet csinalni (100%-s), akkor mivel fogjak egyensulyba hozni ujra a jatekot?
  • Mester
    Hát ha ezt elértem akkor megérte:p
  • Tafaya
    Lol, en sirok? Hadd ne ollozak ossze egy csokrot :) Na mind1, innentol readonly lett szamomra a forum
  • Mester
    Az a szörnyű ogy rajtad kivűl nem sír senki se ezen a forumom se máshol... lehet hogy mégsincs igazad?(bár neked biztos az van:p)

Az meg hogy nem menntek oda a Hds guild 10tagjához akik elfoglalták benot logikus mivel akkor már a relic raid környékén voltak és nem lett volna semmi értelme odamenni....( nemtom albok odamennének-e midikhez ha a hibi relic raid ajtját ütnék és midik elfoglalnák crauchot.)

Amúgy irjad csak az összeesküvés elméleteidet elöbb utobb el se fogja olvasni senki.:p
  • Hangianix
    Ha olvasod a BW-t, akkor lehet latni, hogy a huzamosabb ido ota 50-s karikbol nem is egy megy el mostanaban, persze lehet, hogy egy reszuk eladja az accountjat, de a tobbseg nem. Akit meg megvettek (Niar) az utana mar nem olyan szinten nyomja, mint azelott. Lehet, hogy letszamban 2. vagyunk meg (persze tudom, nalunk mindenkinek csak 1 karija van, middiknel meg hibbiknel 8 :P ), de ha igy folytatodik a "hasznalhato" emberek szamaban mi leszunk a legkisebbek.
  • Tafaya
    Mert a jatek meg jo attol hogy Badgay and Co. igenytelenek :)
  • Tafaya
    Ja es amikor a Benot elvevo hibik mellett szepen elmentek a midik, az biztos azert volt mert a midik mindannyian bekeszereto polgarok. Ne rohogtess mar.
  • Tafaya
    Hat nemtom, en nem lennek buszke ra hogy megszegtem a jatekszabalyokat...
  • BadGuy
    Jock hibiknek kurva sokat kell futkarozni emainbe. Mig ti atteleportaltok es ott is vagytok , ugyanez midiknek. Ez az utan lesz luxus alb/mideknek amikor majd bejon a bindpont teleportkeepbe.

Mi meg csak futunk tovabb emain fele :-)
  • BadGuy
    naja pbae eletveszelyes
  • Taranov
    Ez a duma a reklámra emlékeztet!

Hamarosan eljön az az idő, mikor víz nélül moshatunk.... :-D
  • Taranov
    a vodás tuti nem bírja?

Nem baj, jkicsit drága lesz, de végülis, attól még fogok játszani rendesen!
    Én nem vagyok olyan, mint a RuneScape-ban Dead Neo, hogy addig játszik, még a 15 órás internete le nem jár!
    Ha elkezdem a játékot, folytatom is!
  • zippofcy
    Ja mer a szar Wanadoo licenceli. Mit varsz a franciaktol? 200 eve csak vegetalnak :)
  • Hangianix
    Mi az hogy hamarosan eljo? Szerinted most ki? :D Hibbiktol ellenben nem fogja senki se elvenni a relicjuket, felmegy 6-7 (vagy tobb) PBAOEr a lordhoz es szia.
  • Xboxman
    Én inkább nem is szólok semmit:)
  • Taranov
    Sztem a SWG szar játék lesz, én nem szeretem az ennyire űrlényes kinézetű űrlényeket :-D
  • Taranov
    Poén:

A feleség el akarja csábítani férjét a számítógép mellől:

- Drágám, nálad ez már mánia! Belebolondultál a számítógépbe! -mondta a feleség
    -Ugyan drágám, Frameket látsz!

:-D
  • Taranov
    DE MIÉRT PONT TESCO?
    Ennyi erővel Cora is lehetett volna!
    Miért Tesco? :-D
  • Xboxman
    "ingyen vásárolhat"
    :DDDDD
  • Xboxman
    Majd máskor ódaírom zárójelbe ,hogy (FLAME) a gyengébbek kedvéért.