43179
-
#8077 es akkor a cleric mar tenyleg csak gyogyithatna az albiknal :D
-
#8075 Ja es 10 percenkent buffoljam vegig a csapatot? Hat egy nagy ... -
#8074 Azert sokba van ez a craft. 700 ota 1600 asterite bart hasznaltam el, mind salvage-bol volt, meg nem vettem egyet se. Igy 600 gp profitra tettem eddig szert ebbol. :D (Ez azt jelenti, hogy 0-rol 833-ra eddig 0 penzbe volt nekem). De a kovetkezo femet mar nem tudom megszerezni salvagebol es most 25 gatyara a hozzavalo 460gp fem nelkul. Ugyanez a kovetkezo szinten 1.5p lesz femmel... Na mindegy 880-ig asterittel nyomatom, csak utana kell koltenem. :D Kar hogy lassan hozzak a salvageolni valo cuccokat a guildtarsak :D -
#8072 Hat ha szeretsz egy helyben alldogalni nem rossz azert :DDD -
Arwenke #8071 Aham, ja csak ha en csapatban vagyok kozel sem tudok mindenkit fel buffolni, nem beszelve arrol, hogy en nem is merek olyan shami,cleric,healer karait akinek az aug skill ja van maxolva, ugyanis olyan karival nem lehet jataszani. -
Mester #8061 Teljesen egyetérek veled buffbot témában.
Taf.: önbizalom az megvan:) minél hamarabbi visszatérést:o) -
#8060 Na megigertem hogy readonly leszek, csak anyit hogy ma jar le az elofizum, ismeretlen ideig nem leszek. Hibiknek onbizalomjavulast es sok jatekost, albiknak kitartast, midiknek nerfelest. -
#8059 Kedvencem parosom a Mortymer + a kobold spiritmaster klantarsa (2-n vannak osszesen) :D - ok mindig akkor tamadnak be, amikor eselyuk sincs. :D -
#8058 Biztos mozognak egyutt. Nem hiszem, hogy csak az sb-k mozognak 3-4 fos csapatban :/ -
Atomy #8057 Szerintem nem fog veszteni a Mythic rajta. Akiknek 2 accountjuk volt eddig azok majd eladják jól, és azok fogják tovább fizetni akik megveszik. Viszont ha nincs nerf akkor sokan átpártolnak majd olyan játékba ahol számít valamit a fair play.
A csapatban mozgásról meg annyit hogy ha kő egy kis cérna a craftoláshoz akkor nem fogok groupot toborozni hogy elmenjek Excaliburig meg vissza, továbbá a buffbot nélküli infik sem szoktak groupban mozogni. -
#8056 Tudnam miert irta be ketszer a szoveget :/ -
#8055 Usp beduhodottUsp beduhodott
Ez kicsit azert durva... -
#8054 PvE-ben nem akkora elony. -
#8050 Szoval man a buffbotot is nerfelik. Mi kovetkezik? Nerfelik a zerget??? :) -
Mester #8049 köszi:) -
#8048 Lourker/Mesternek is grats a az elso milkajahoz. :D -
#8047 Focusing chant - Body -
#8046 Ja ez reju vonalon volt. -
#8045 Remove Mezmerize 27
Ezt talaltam a catacombson, nem ugy volt, hogy mi nem kapunk csak a sorci es a minstrel? -
#8044 Na en is a zonakra gondoltam. 50-50? :D -
Atomy #8043 Hehe, csak rávilágítottam arra hogy annyira nem volt jó az a nap, mint ahogy egyesek gondolják :)
Szerintem a buffbotokat úgy lehetne kinyírni hogy ha a bot és a buffolt csóka nincs ugyanazon a zónán belül, és a pk/bk/DF bejáraton kívül akkor nem hatnak a buffok. így nem hagyhatod a pk-ban a botot, mert nem hat a buff, nem hagyhatod egy bk-közeli keep-ben sem ahol a madár se jár, mert akkor zónán kívül kerülsz. Egyedüli biztonságos hely ahol botot lehet hagyni mondjuk Emainben DC lenne, de az olyan gyorsan cserél gazdát hogy nem küzdene senki sem botokkal.
Ezt az ötletet nem írtam még más fórumra mert lusta vagyok, akinek van kedve írhatja akárhova és learathatja a sokmillió dollár jogdíjat érte :) (na jó ez azért durva lenne, ha fizetni akarnak érte akkor minden jog fenntartva :D) -
#8042 --->Atomy
Tetszett ahogy kifejtetted velemenyed a LoE huntrol az oldalukon. :D -
#8041 De az 1500-s range helyett mondjuk legyen 6000 es akkor nem is olyan rossz otlet. -
#8040 Ugye zonavaltasnal elvesztodnek a permanens buffok. Ertelemszeruen az nem jo, ha AMG, MMG kornyeken tortenik a dolog, mert mire ujra buffoljak a csapatot eltellik egy ora. Arra gondoltam, hogy a PK kapuja lenne jo zonavaltasra. De megse jo, mert az orok miatt nem lehetne kinyirni a buffbotot :/ -
#8032 Ujabb 4 mp-m volt alkatreszbol. 1.52-ig nem is lehet normal targybol is? Mert 824-en kisse rosszul esik. -
#8031 ezert is jobb a zonavaltasos otlet :D csak meg finomitani kell. -
Arwenke #8021 Akkor lehet az kellene hogy minden buff mondjuk ido limites legyen, 10-15 perc, es mondjuk lenne egy buff renew skill ami vissza allitana a buffokat egyszere, igy nem kellene mindig mindenkit uhjra buffolni.
Na?? -
Arwenke #8020 Hmm, tenyleg, igaz.:) -
Arwenke #8018 Ez egy erdekes megoldas lehetne a buff botok ellen, szvzs.
I'd like to see buffs changed to be group chants - just like PBT, Pally chants, or Skald songs. 1500 range. Let buffing classes run multiple chants, so everyone in the group (and in range) gets all possible buffs (Str, Con, Haste, Dex, etc.)
Mit szoltok hozza?? -
#8017 Ha jol lattam, uj kontinenseken uj grafika, de a regi helyeken nem lesz derekig ero fu meg ilyenek. -
#8010 Bazz errol lekestem :( Na de a 10000. az enyem! Kulonben jon a zerg meg a nerf meg sok hasonlo :) -
#8009 Grat a 8000. hozzászóláshoz ;P! -
#8007 Utobbit. :D -
#8006 Talalos kerdes: melyiket utaljak jobban a groupok: a matter cabat vagy az autotrainingezo minstrelt? :) -
#8002 Ebben igazad van, hogy eldonthetem, csak nem eri meg elvinni igazan magas szintre az enchantot, mert ugyse tudod kihasznalni, kiveve ha buffbot vagy. :D -
#8001 Talan 1.61-ben mar lesz hp, pp, es cp kiiras is, nemcsak korulbelul fogom tudni mennyi hp-m, pp-m es cp-m van... -
#7999 En tobb grp-ban is mondtam es 90%-ban visszakerdeztek, hogy az miert jo... -
#7996 Szerintem meg semmibe nem kerulne nekik, csak meg sehol se lattam, hogy felmerult volna a kerdes. -
BadGuy #7991 Azzal vigyazz hogy Thidranki nem igazan ad kepet arrol hogy hogyan fogsz szerepelni egyes classok ellen majd lvl 50en. -
#7985 Csatlakoznek a forum szinvonalat emelokhoz:
Nerfeljuk a zerget vagy zergeljuk a nerfet?
Es ki buffolja fel a buffbotot?