43179
  • Bhalage
    jol teszed tbh, nekem is vmi ilyesmit kene
  • Bhalage
    leteketem a hangot tbh ;>
    ja es plix is back ^^
  • AngeLujo
    fincsi, el tudom képzelni a ventrilot mikor lehalt ragna :)
  • Botond #40097
    Grat!

Tegnap 3an lenyomtuk fél BRDt :-) 57es druid+55ös médzs+60as rogue ^.^ Kiléptem cruentusból,állandó MC kockulás unalmas,ilyen alkalmi baromságokkal szórakoztatom magam,néha PvP.
  • Bhalage
    botond : tegnap beutottuk ragnarost : ) nagyon szep kill volt 1v2ember halt meg:)
  • RogueGigi
    hehe qrva jo :)
  • Bhalage
    [Party]Gennymano: nincs endum
    [Party]Gennymano: hova tűnt?

=)))))))))))))))))))))))))))))))
    regi szepo idoooooooook
    <3
  • Bhalage
    nekem 600+goldom volt mikor elloptk az accot es az mind odalett ^^

most 200+goldom van ;> nekem is kene 1 paci kene penz venni ingame ><
  • Marchus
    az remek.
  • Botond #40091
    Kifarmoltam a maxos reput AV elnevezésű battlegroundba,ami kb olyan mint daoc pvp (agyatlan zerg vs agyatlan zerg) 2 hét alatt napi 13óra AVzéssel,aztán elkezdtem casht famrolni erre a szarra.640gold volt a célösszeg,de 510nél már kb ott tartottam,hogy na inkább delete a karaktert,cancel az accot,és a monitort is a falhoz [email protected] finder lóg még kb 50-100platinával daocos időkből,szal azt mondta rámáldoz egy 100ast,Arwenke meg gyorshitel formájában adott egy 30ast.A 30goldot letörlesztem a hétvégén szerintem,a 100ast meg majd heti 5 goldosával vmikorra letörlesztem. :-D Szal lízingelt a kos. :-D
  • Marchus
    \o/
  • Botond #40089

wh0 r0x? ^.^ epicmount power,sponsored by Kalinka+Arwenke
  • Bhalage
    na megvolt jo kis MC >í megyek aludni ;o
  • Bhalage
    hat akinek ebay guildje volt excalon ^^azok nem lehetnek rosszak =)
  • Rockety
    thx :p domain is nagy láma btw, siralmas de tényleg rank11lx eldtől....
  • Bhalage
    te jo voltal dori es ez a lenyeg =)
  • Bhalage
    ah sorry nem voltam gepkozelben ;o de megvan akko : )
  • Rockety
    lol spleen rr10es azt hittem rank4 sztem elég béna :F
  • Mester
    na már megvan csak 1 év kihagyás után meg kellett nyitnom freddyhouse hasábjait ismét:p
  • Mester
    Kaphatnék egy linket mael video-ról plz;o
  • Bhalage
    dorin eleg jol helyezkeddsz a mael videoban nagyon tetszett :) legalabbis mikor a megbuvo hatulmaradt elfrol van szo mindig te voltal : ) mondjuk az mas kerdes hogy valgairt nem fogja a stun nuke
  • tegla
    zsiiiir
  • Botond #40078
    egy éve linkeltem be kb :-P #35720,igaz nem él már a link ^.^
  • AngeLujo
    nagyonkurvárajó xDDD
  • Rockety
    Házi buli xDDDDD (súlyos)
  • Rockety
    jah én is kitoázok még 1-2 karit ha megjön a paccs asszem :P bainshee és theurg xD
  • Pari
    Btw, csomot agyaltam azon,hogy egy buffbot, pl Serenity 5-el, red crack-el, PFel, MCL1-2vel,power pottal mennyi ideig kepes fenn tartani egy focus shiledet(hand of god,Natures Cocoon,Spirit Shell)...mert eleg utos combokat lehetne vele alkotni...icewiz,tic,necro, whorelock...
  • Pari
    Hat most eleg furan vok a Merlinen...3 lowbie-val szorakozom egyszerre, egy Sorci:Sandieman(24), egy Mini:Gotyo(24) es egy Merc:Sztalin(25).
    De ha a botomra rakeresel akkor bizti megtalalsz...(ha nem anon:))
    Battlemuff(50) v. Warmuff(thid bot)
    Haverom is epp az infjevel szorakozik(24)
    PLelhettnenk egymast, ha te is benne vagy:)
  • Pari
    Uff

Epp ezt akartam en is linkelni...
    most,hogy a ToA ingyenes lett, meg jol meg is konnyitik!
    par gyongyszem akinek nincs kedve vegig olvasni:

- Line of sight issues have been improved for all bridges in New Frontiers. This fix also addresses many of the 'cast through walls' issues that Bainshees have on bridges.

NEW BG RR CAPS:

Realm Rank 1 Level 3 - Killaloe
    Realm Rank 1 Level 5 - Thidranki
    Realm Rank 2 Level 0 - Braemar
    Realm Rank 2 Level 5 - Wilton
    Realm Rank 3 Level 0 - Molvik
    Realm Rank 4 Level 0 – Leirvik

New scholars have been added to the Havens. These scholars sell items needed for many Trials. Examples of items sold: eel stomachs, canopic jars, various keys, storm crystals, etc. The cost of these items increases based on the level of the corresponding Master Level.

- The Master Level requirements for entering the Halls of Ma'ati have been removed.

- The Master Level requirement for Deep Volcanus has been changed to Master Level One.

- The Master Level requirement for Aerus City has been changed to Master Level Three.

- The location requirements for leveling artifacts have been removed. All artifacts now earn experience from all enemy player and/or monster kills anywhere and anytime.

- Many artifacts now level at a faster rate

- The drop rates for all scrolls have been increased and the rate is the same for scroll one, two, and three for each artifact.

The following encounters have had their difficulty reduced: Master Level Trials - 2.3, 2.7, 3.1, 3.5, 3.6, 3.8 and 3.10,4.2, 4.9, 5.9 and 5.10, 6.6, 6.7, 6.8, 6.9, 6.10, 7.8, 7.9 and 7.10,8.2, 8.8, 9.8 and 9.10Artifacts - Egg of Youth, Traldor's Oracle, Staff of the God, Phoebus' Harp and Bracelet of Zo'arkat Crocodile's Tooth and Golden Spear.Tartaros' Staff, Bruiser and Erinys' Charm,Foppish Sleeves, Shield of Khaos, Flamedancers' Boots, Gift of Love, Enyalio's Boots and Jacina's Sash.

Na igy aze mar kitoazni egy karit, max 2 het!(bejo,hogy mar ezt 3 karival [email protected] meg a rohadt MLxp novekedest is meggyorsitanak,az lenne am a jo.)

• riviera
    Na mind1 wow fikázás off
  • riviera
    Elején a priesttel volt a legjobb grp vs grp pvp élményem. Ott még nem zavart a nagy casttime mert még vmi 45-50es szinten volt mindenki feralasban és ilyen low lvlen ratyi cuccban meg ugye pár patchel ezelőtt nem lehetett bárkit csak úgy lebaszni 2 ütésből (igaz senki nem tudta mi aza assist :) ) Szal akkor még elment de ugye a dpst ész nélkül turbozzák b+ és ez már a daocban se vezetett semmi jóra de ott legalább lehetett healni. Nem csak a casttime a sok de a healing range is nevetségesen kevés meg még lehetne sorolni a dolgokat ami elszarja az egész wow pvp-t. Mondjuk nem értem, hogy tökugyanazok a kasztok mind2 oldalon mégis pár kibaszott racial skillel úgy fel tudták borítani a balancot, hogy azt tanítani kéne.
    Az mégdurvább, hogy erre az egészre még rátesz egy lapáttal az eddig soha nemlátott ultrafos community. B+ MC farmoló guildbe lassan már csak 3 diplomával vesznek fel, az egyébként olyan elbaszott kockák akik egymás torkát harapják el vmi kibaszott drop miatt. A kis guildeknek meg esélyük sincs ergo soha nem alakulhat ki vmi normális dolog mert valaki mindig ki fog lépni mert nem tud lemenni az éppen aktuális instába/cuccfarmra. Szal kapja be mindenki, givf jó game mosmá valaki :D
  • Bhalage
    javaslom a szemorvost =)
  • Bhalage
    es ja de milyen egy elbaszott dolog hogy nincs combat rezz ;O ill hogy pvpre nincseenek optimalizalva a healek 3seces HEAL???? LOLOLOLOL? meg az 1.5sec epp hogy jo ha folyamatosan infuzio nyoman nyomod vkibe de a nagyhealek ;o a grpheal egy kicsit manaigenyes;o bar a kicsik is (=

na mind1, wow pvp egyenlore a unreal tournamentre hasonlit a legjobban =)
  • Botond #40067
    <- esetleg ez?
  • Bhalage
    lol zak
    nincs koccintos smilie ;< vedd ugy hogy :koccint
  • Bhalage
    ne baszki =)
  • riviera
    Wow pve nekem az első karimnál kurva jó játékélményt nyújtott. A 2. karimnál még szódával elment a dolog de a 3.at otthagytam vhol lvl53 környékén annyira unalmas újra és újra lenyomni ugyanazokat a küldiket. Endgametől meg rezgőfrászt kaptam és sikítva menekültem én is a picsába. Szal 1-1 hónapot befizetek majd még ABzni meg a szűk baráti társaság kedvéért de csalódás nekem is a wow pedig nagyon sokat vártam tőle meg nagyon is tetszett egy ideig de sjanos hosszútávra ez így shit.
  • riviera
    Ez azért is van így mert nincs semmi penalty ha vkit lebasznak BGben. Lenne pár perc rezsick esetleg nem 5 sec alatt lehetne visszaérni halál után a csatába mindjárt meggondolná a sok agyatlan, hogy kamikazet játszik-e és talán több figyelmet fordítanának a helerekre is.
  • Rockety
    aki nem akarja végig olvasni annak csak annyit hogy:

Encounter credit + 3 scroll = unlocked artifact, azaz artifact mint drop megszűnik :P
  • Rockety
    NO MORE ARTIFACT CAMPING XD