43179
  • Bhalage
    boldog szulinapot arwe
  • Pari
    Szep lesz!
    De meg is erdemlik az Armsok, meg a Warrioirok is...a Hero jogosagarol nem vok meggyozodve.

A vegen meg Arlen vissza jon a merlinre az RR6os Armsaval:)
  • Botond #40138
    ma Arwenkének
  • Nefergal
    boldog szülinapot
    Már csak azt kell megtudni hogy kinek van a szülinapja.... heheh;)
  • Nefergal
    Arra én is gondoltam.....
  • Tafaya
    Heppi borzday :)
  • Rockety
    Happy birthday :F

• Marchus
    hja, boldog szülinapot -)
  • Bhalage
    teh drama!
  • Bhalage
    boldog szulinapot : )
  • Marchus
    zzz, lejárt az accom, és még nem vagyok rr10 ><
  • Marchus
    asszem megyek vájnolni a reaver TL-nek hogy ugyanmár, adjanak a reavernek group dmg addot ami stackel a többivel, és cold resist debuffot + aoe spirit resist debuffot -). Nomeg climb wall, QQ! az marhajó ability ;<
  • Marchus
    hú wazze, és mi lesz a szegény reaverekkel?
  • Rockety
    Armsman - Hero - Warrior love

durvaságok pl.: CONE(aka grpbutnotself) - PURGE
  • Marchus
    szerintem mert a nyuszi szőrös és nem borotválkozik.
    de ez csak az én sejtésem...
  • Nefergal
    Bajom van!!!!
    Nem akar a Enchanterem alchemi potiont csinálni.
    2 potiont csinálok szintet lépek erre egyfolytába azt írja ki, hogy:
    valami.......(94)
    (96)
    (98)
    (95)
    Nem értem.....mijér van ez?
  • AngeLujo
    danke! :)
  • Botond #40123
    Ez is egy megoldás :-D de craft macróval afkban lehet kaszálni a ZSt.
  • Botond #40122
    Heppi börszdéj mr.zergling ^.^
  • Tafaya
    Én kártyával keresem az accra valót :D (bár egyelőre nem fizetem be :))))

• Rockety
    :( doh :|
  • AngeLujo
    Raisthlin, mailt ilyesmit nem tudok sajna
  • Rockety
    o_O kicsoda ? mail osv
  • AngeLujo
    ja meg rr9 talán
  • Rockety
    toázott?
  • Botond #40115
    Csak kéne pár extra euró. :-D Visszakeresem amit daocba feccöltem. .-P
  • Mersain
    Csak nem kezd unalmas lenni wow?
  • Botond #40113
    Visszajövök baszki reinfet craftolni az új templatékhez ^.^ persze euróban lesznek az áraim,nem platinában ^.^
  • Pari
    Nagy aldas ez...semmi perc alatt lesz golm-om,AT-m,CS-m,GoVom:)
    Most azok buknak oltari nagyot,akik felhalmoztak egy rakat artit...olyan ar zuhanas lesz, hogy orom lesz nezni!
    Cluster utan(hogy egyszerre mar 4 helyen lehetett farmolni artit) a GoV 40Prol lement 10-re a snakcharmers 25-rol 3!-ra...Ami jol tartja magat szamomra meglepoen az a Malice a 25Pjevel...mig a Battler 10P...
  • AngeLujo
    van retired aod theu de hogy mennyire lehet elérni meg hogy mennyire szeretné odaadni valakinek az accját azt nemtom :o
  • RocketyATwork
    Q: I realize that there may not be an answer for this yet, and that I'm probably not the first one to ask, but,...

Is the new artifact system going to be retroactive, or do we need to re-do the encounters? For example, I've done Golden Spear many times in large battlegroups, always for a chance to roll on it and never winning, heh :) So I have the encounter credit and book already. Do I have to do the encounter again after the new system goes live?

A: Most…popular…question…ever.

And the answer according to the Content Queen is yes, the system is retroactive. She says "It will indeed be retroactive. Players that already have encounter credit will be able to turn in the scrolls and receive the level 0 artifact."

\o>
  • RocketyATwork
    nincs retired aod theurg aki megdobna accával amig afk ? :p

cmon ! :|
  • Bhalage
    a wow pve is nyug. meghozza kibaszott nagy :) ahogy dori is mondja. en nem voltam sokat pl MCbe de sikitofraszt kapok ha oda kell menni (bar most 7vegen ujra voltam). legalabb a cspat mar olyan hogy nem a probalgatas, hanem a farmolas kategoria.. talan ez az egyetlen pozitivum, de van 3 fele mob es 5-6oran keresztul lehet csinni az egeszet 10 darab dropert (amibol alt egyet se kap az ember :) jo mi =)
  • RocketyATwork
    ha valami repetativ akkor legyen könnyű_noskill szar, ne taktika meg ilyesmik... elsőre nagy feeling de 35xre már a picsába elküldi az ember :d
  • RogueGigi
    Az az igazság, hogy visszaemlékezve én eszméletlenül élveztem a pve-t, még a bétában meg a béta után mondjuk 1 évig, de utána akármit csináltak, már inkább nyűg volt. Az új helyszínek érdekesek lehetnek, némelyik kifejezetten szépre sikerült (ml9-10 szerintem nem rossz, vízalatti világ eléggé érezhető változatosságot hozott, meg még sorolhatnám), de sokkalta gyorsabban megunja az ember, már közel nem köt le a pve bármilyen formája, mint 5 éve. Kipróbáltam még a wowot a béta korába, és ugyanezt éreztem, valami új, de akkoris csak pve. Mégha a taktika ahogy mondod dob egy kicsinyt rajta.
  • Bhalage
    daoc pve sokkal konnyebb foleg hibernia vagy albionban. midiben kicsit de a wowhoz kepest eleg egyszeru, csak odamegyek es leutom.. kb.

a wow hi-end pve meg taktikat igenyel. minden fobosshoz kell egy taktika kulonben lehetetlen megcsinalni. a legnagyobb hibak sztem 1. ha egy tankrol lemegy vmi mob az kurvagyorsan kinyirja a castereket 2. nincs combat rezz tehat wipe es elkezdenek hullani az emberek akkor nem lehet megallitani es visszaforditani ;o

mas a 2 dolog, daocban capeled a karid gyorsan es utana azt csinalsz amit akarsz.. wowban ez egy veget nem ero foyamat, a megszerezhetetllen cuccok utani vegtelen rohanas, es mire meglesz addigra van 1 jobb mindig :)
  • RogueGigi
    Szerintem meg öljük le apocalipse-t, jó lenne a mincer hauberk. Ha má daoc forum, akkó legyen original daoc mob nem?
    Úgy tűnik csak nekem van lábrázásom pve-ről, wowosok még mindig élvezik :)
  • Bhalage
    kb =)
  • AngeLujo
    uhh, plix öljük le ma ragnát lányok mer rosszul fogok aludni plix ^^
  • RogueGigi
    Szerintem meg inkabb kene valami fun rvr, hamár a cluster ilyen szépen lement.. Már ha valaki még aktiv excalon/alb vagy hib oldalon.