Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

te meg menj ES DUGJAL EGYET mostmar... nagyon fusztralt vagy imo

anti hero

még nem

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

Botond
nõsülj meg,örülni fogsz minden percnek amit wowal tölthetsz :-P
nekem még 2 hónapig még bevan fizetve, szal suxs....

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

Botond
btw mi van most daoccal?cluster megtörtént?
vagy üljetek a tv elõtt...
zzz, tbh nhemtom hogy mi a jobb -p

atyavilag, most neztem a mailjeim es majdnem agyverzest kaptam egy level a goatol hogy accout opened azt hittem leesek a szekrol, mert ugy emlekeztem hogy az autofizut kikapcsoltam.
de szerencsere csak +12napot kaptam nemtudom miert, na mindegy megnyugodtam ;o
azt hittem mar hogy le akarjak nyulni a penzem : o

anti hero

azert mas, nekem legalabbis

anti hero

Botond
Mer?Dolgozzunk?Na ne vicceljé!
Botond
Nekem már együtt volt a crew,amikor kiválltam nõsülés,költözködés project miatt 2-3 hete.Rank 5 rogueom azóta megint rank3 lehet kb. :-P
nehogymá WoW-ozzatok ha már egyszer sikerült befejezni daoc-ot -)

bs/horda de meg egyenlore xpzem/cuccokat farmolok + 'ismerkedem a dolgokkal'

note: wow community nem valtozott es egy nagy kalap szar de ez cska zarojelben, talan nagy nehezen meg lehet talalni azt a 1-2embert akikkel erdemes gameelni.

anti hero

gratula!
nalunk a csaladban minden evben meghazasodik vki, mar evek ota megy szal aterzem a dolgot elegge. mondjuk a rokonsag alig varja hogy en mikor kerulok sorra (nagy csaladi osszejoveteleken mindig szobakerul nagy oromomre), de mivel a komoly kapcsolatom felbomlott es nem talaltam meg arra erdemes leanyzot varhatnak + van meg 2 csaj felunokatesoim akik sztem mondjuk jovore v azutan hazasodnak szal xD minden nyaron lagzi, mulatsagok, sokember eszemiszom etc
mindent osszefoglalva jo is az : )

anti hero

Botond
BS/horda?Lesz hamarosan net pesten,akkor szétvágok mindenkit lánccal,oszt mehet a flém ^.^
lehet.
sztem poen, en egyenlore elvezem.

anti hero

omg, úgy látszik senkise bírja ki game nélkül :E

Uberlama
el van merülve wowba :< én meg 2 nap alatt meguntam mondjuk lehet nálam van a hiba :p

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Uberlama
wow Gratula 😊 mármint a házassághoz 😊

megkered lujot =)

anti hero

Botond is megmondta, a net az életünk része ;<

doom3-at máris meguntam, haverok ellen jobb lenne gamelni -/

Botond
én spec egy hete se vagyok nõs ember,és máris netelvonási tüneteim vannak :-D
Uberlama
ja meg mert cba vagyok egyet magamtol csinálni xD

Uberlama
imo egy csajjal járnál a legjobban 😊
amugy azért kell az sc mert ha jol rémlik és lightot bodyra cserélem benne elég tuti sorc sc is lenne belõle, és gondoltam nem ártana már ha lenne normális toa scje rr10 létére szegény noob fishnek :<

lalalalala....
gondoltam hogy elõkotorom a Quake3-at, vagy a CS-ét, vagy BG-ézek egy csöppet.
muszáj valamivel játszanom

Lehet kicsit gamelek doom3-al nightmareban...

neh, ilyen mondatokat NEH 0o.
Úgyse fogok gamelni
úgyis kibírom
úgyse fogok gamelni
úgyis kibírom

.
.
.

úgyes fogok gamelni.

Viszont azt nem bírom ki hogy se nem iszok se nem játszok, ez így nem jó, a falra mászok, ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, bazki, bemegyek a gumiszobába, vagy alszok, vagy benyugtatózom magam, vagy nemtom...
Valahogy túl kell élni az... életet -p

teged akar chainelni aftercluszterajajajajaj xDxDxD

anti hero

omg, minek neked az?

Uberlama
Rock, nem találom msot hirtelen a chantered scjét a forumon, fel tudnád rakni megint pls ? ^^

hát, én is próbálok ilyen dolgokat összehozni, de az alapanyag nem jó hozzá, az osztály suxs... Régi osztállyal mentünk mindig kosarazni, netclubba, stb, szal az jó volt -)
mostan suxs, nincs egy normális társaság -p (bár régi osztálytársakkat próbálom elérni, de õk se nagyon akarnak összejöveteleket, meg nem lehet mindig, max hétvégente...)

AngeLujo
kocsma? ^^ mi suli után mindig oda mentünk ;< (na persze nem inni csak csocsózni, és az azért jó, mert jó! 😄)

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

bár nemtom, lehet jobb lenne valami szappanoperát nézni, vagy minimaxot...

egyébként eléggé gáz ez, mert valahogy ki kell az embernek töltenie a szabadidejét hétköznap, nahmost melyik a jobb, TV (bár egy jó film HBO -n az k), gép....

wazzeg, tanulnom kéne, de semmi kedv xD
elbaztam az egész du.

Csabee
ecsém vkinek tul sok ideje van forumot kukkolni 😊

hát nagggggyon durván, szal ÉN a TE helyedben meg se mernék mukkannnní...
szal, ne tedd -p

Csabee
ajjaj... szét ownoltál 😞

muhahahahahahahahahahaah!

owned ;<

most lebuktál Norbi!

Csabee
np Archús 😛
(el ne kezdj norbeszelni ;P)

egyébként bakker, még 2 hónapig bevan fizetve a karim ><
pedig nem kéne játszanom... tudom hogy egyszer majd belépek, aztán megint befizetek 3 hónapot....

deh köszi a hasznos és fontos észrevételed -)

RougeGigi:
szegénynek nem a BD-ét találták ki? -/

jójó, tom Csebaa, RogueGigi :E

hmmmmzorzroxorzswtfpwnzorz, én nekem mindig nerfegal marad xD

Bakter, tudtátok, hogy magon dixlexiás, és egy kézzel játszik? Bakter furcsa is volt, mert borzalmasan hibásan ír mindig, de most szétkúrta véletlen a nostromo konfigját (valami eszköznek a kezelõ progija, amivel 1 kézzel el van az ember a pc-vel, csak qrva bonyi bekonfigni), és egy napig szopott mire beállította megint. Ezért cseszett assistolni rám, mert egyszerûen cba volt beállítani a macrot erre a szarra (vmit hókuszpókuszol a qbindekkel, igazándiból csak találgatok hogy mûködik). Persze most se assistol mikor állítólag beállította.. 😄
Csabee
nah akkor probáld meg a srác nevét harmadszor is elolvasni mert még mindig nem tökéletes valami ^^

diavetítés rulz

hú wazzeg, félre néztem, Nerfegal \= Nosfer 0o

mind1, nézzeg xD

magyar népmesék > all

zzz

hangi megoldja!

egyébként nem tetszett?

amikor én kicsi voltam (nahjó, kisebb), akkor a hupikék törpikék zenéi übereltek mindent xD

De most komolyan nem kéne moderálni ezt a fórumot? Szerintem mindenki érti mirõl beszélek... ;\
ha a 39325 -ös -ben szereplõ linkre gondolsz akkor...
lehet hogy tetszeni fog xD

mi van rajta? Durva?<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>
ja igaz. na arra legalabb egy eve nem jartam oO

anti hero