43179
-
Bhalage #40060 wowban mashogy viszonyulnak a healer karikhoz en azt vettem eszre : )
szal nem istudom hogy mondjam, mintha nem lenne normalis ha vki healer karit jatszik es nem csinal dmgt. erdekes mert neha ugy erzem mintha leneznenek vagy mi ;o
+ az emberek agya nemnagyon jut el odaig hogy (pvp) egy healerrel kb 2-3szor annyit lehet olni :) AB pl tenyleg ugy nez ki 99%ban hogy mindenki megy amerre lat es nekiesik barkinek mint tot az anyjanak ameddig agyon nem verik aztan respawn es kezdi elolrol... shadow priesteket meg szanalmasnak tartom BGben =) de hat ez nekem csak jo ugyanis barmit rak ra a csapatomra en azt insta ledispelezem + nem healeli magat + a sajat csapatat :) dehat aki dmgt akar csinalni ugye..no comment ;p -
#40059 maget gyorsan fel lehet húzni a conjured kaja+pia miatt, warlock nekem szarabbnak tűnt sokkal (zabálja a manát etc), igaz 100x op-bb kari mint a mage de xp-zni nagyon fos vele -
#40058 Jah,pap az abszolút ízimód,de pvpben is.Csak senki nem mer nerfért kiálltani,mert így is alig van healer. -
Bhalage #40057 vagy lehet hogy klasszfuggo
priestet nagyon gyorsan huztam fel a shamanhoz kepest.
aztan most proba szintjen kiproszaltm rogue , warrior, mage, warlock, druid de vmi iszonytatoan lassu az xpzes/questeles.
szal nem tudom van-e meg ilyen kari de a priest egyertelmuen a wow legkiralyabb pve 1-60ig karija ;o sztem -
Bhalage #40056 igazad van : )
wow pve rol meg annyit hogy 2-3szorra sztem mar inkabb unalmas mint erdekes es az ember inkabb azt kivanna hogy ae stun + pbaoe =) -
Bhalage #40055 hat nem tudom milyen volt a community feeling daoc elso eveben, de a wow community annyira ger hogy kar szot pazarolni ra. : ) foleg bloodsclap/horda/ magyarok vmi felelmetes..
ellenben azt hiszem az elso pryd/hib elmenyek utan lyoness hib volt nagyon nagy hatassal ram. hihetetlenek voltak ott az emberek. ahogy fogadtak ahogy elfogadtak ahogy kezeltek.. elegge peldas : ) -
RocketyATwork #40054 ez true, de hogy őszinte legyek wowban és mai daocban sincs az a community feeling mint ami daoc első évében volt :| ahogy olvastam guildwarsba sincs :f -
#40053 Ezek a játékok amúgy nem pve vagy pvp,hanem mmo játékok,az a lényegük.Megfelelő közösség nélkül pve meg pvp is szar.Közösség alatt értem az "ellenfeleket" is. -
RocketyATwork #40052 úgy hogy tudom mi vár rám lvl 60on meg főleg :d -
RocketyATwork #40051 pve minden játékban uncsi lesz, megpróbáltam gatyo unszolására múltkor wow-t... lvl 5-ig jutottam és léptem is lefele mert egyszerűen... unalmas volt. -
Bhalage #40050 nem tudom hol elsz de MAX 2 honap alatt 0 -> lvl50 full DREAM toa sc megcsinalhato + annyi penz hogy mindenki megvegyen barmit amit akar..
ez volt lyon hibiben
nem tudom mi elvezetes neked wow pveben
en keptelen vagyok felhuzni egy masodik karit annyira szanalmasan unalmas szar.
inkabb legyen meg a kari gyorsan PLlelazt csa. az item hunt meg vegetnem ero tud lenni ^^ -
#40049 Túl késő lolz.Feltoázni egy karit jó félév az rox,de 2hónap alatt felhúzni százszor élvezetesebb pve mellett egy ally karit az nem megy. Mondjuk lehet nekem is át kéne menni a jó kis OP raciálokat élvezni megint. Túl sok a kihívás a játékban, nincs instant pwnage easymode mint daocban, azt még megárt a sok gondolkozás. ^.^ -
Arlen #40048 mi lettél alb/merlinen? mostanában én is játszom arrafelé az infimmel megint -
RocketyATwork #40047 hát akkor már inkább toa amit egyszer végig szopok és fél-1 évig no pve :p mint 2 havi szinten :d -
Bhalage #40046 na jo reggelt ><
egyebkent jol el lehetne lenni kek cuccal sztem es utana pvpbol osszeszedni a lilat, mert egyre durvabbb lila pvp cuccok vannak de a rank rendszer is olyan geciszar hogy meg 1 ilyen nincs.
: ) -
Rockety #40045 1x se voltam MC-ben de tudtam hogy ez lesz... a system erre van építve és amit már sokszor mondtam hogy sose lesz vége a pvnek, mert peccsenként jön az új stuff, new itamz^^_^^ (instance először jónak tűnt)
mester: lehet, mondjuk azóta felgyorsult a játék lényegesen... szal lehet akkor ez normális volt, de mai szemmel iszonyat zavaró volt :p -
Mester #40044 Nemtom amikor még játszottam akkor nem vettem észre ilyeneket(őt assistolták mindig.) aztán tudja a fene.
WoW-ban pvse 1-60-ig nagyon tuti volt utána már nem volt az igazi az egész game, lemegy az ember még 8-10szer mc-be aztán az egész már kurva unalmas -
Bhalage #40043 mar tul keso.
inkabb allj ki stormwind city kozepere es kuldjed a nepet pvpzni : )
de komolyan ilyen egy faszsagot mint az instanced pvp... meg jo hogy nem 3 oldal van sose lenne pvp bazmeg. komolyan ally oldalrol van sztem 2 AB team horde oldalrol meg sztem olyan 6-7.. majd megbasz az ideg amikor hallom hogy harcolunk vkivel kijovunk es akik bemennek hordasok megint ua az allyk ellen toljak. nevetseges >< mi meg megvarjuk a 30percet es utana megint ugyanazok ellen jatszunk ^^ szal kuldjed a nepet pvpzni mert ez igy gaz.
es csak ABrol beszeltem..
wsg allitolag teljesen halott ugy
av - 1-2 ora varakozas ???????? LOL normalisak eezek bazmeg ? mas normalis ember 2 orat szeretne jatszani NEM VARAKOZNI LOLOLOLOL egy AV 7-8oran keresztul tart? hahaahhaahahahahahahahahahahahahhahahhahahahhahahahah
jovok vissza daocozni =) jojjon a classic server -
#40042 Én ki is léptem a ega MC farmoló guildből.b Gyere át allyba,ott nincs sor,igaz nem is OP. -
Bhalage #40041 nem lattalak egyszer sem (3 hete jatszom vagy hogy)
de egyaltalan nincs kedvem folytatni >< MC szamomra olyan kibaszottul szar es unalmas hogy az utolso 3 v 4 raiden nem voltam, pedig osszes priestunknek megvan mar majdnem minden szal kapnam a cuccot de ilyen fosra elbaszni 7-8orat. hat ez viccnek is rossz >< a pvp meg egy nagy kalap szar. tenyleg ritkan van szep akcio (ezert erdemes jatszani) de egyebkent 1 unbalanced fos. meg a 30-40perces varakozas szetkur mindent :) -
#40040 Nekem egyfolytabán szar az adsl-em,szal csak jelzés értékkel játszok. -
Rockety #40039 vagy toa első hét, nem tom :D -
Rockety #40038 jah de az SI movie volt :f -
Bhalage #40037 priest -> rank5
(bar asszem most hagytam abba ezt az irto izgalmas pve es pvp elmenyeket :) ) -
#40036 Kiégett. -
RocketyATwork #40035 eclipsébe csalódtam mióta láttam latinot játszani a movieban :[ + ingame is
olyan lassú hogy az vmi hihetetlen :f -
Mester #40034 Jah, szó volt róla ,hogy majd classic serveren újra alapítjuk eclipset , aztán lehet semmi nem lesz belőle. De a WoW rendkívül "szórakoztató";p végjátéka és pvsp-je után vmi mmorpg kellene már;o -
Bhalage #40033 kiutottem vkit nyehehehe
\oo/ -
Bhalage #40032 erdekel teged isch? -
Bhalage #40032 erdekel teged isch? -
Rockety #40031 lesz egy német - egy angol, mikor nem tudni
szvsz január -
Mester #40030 Classic serverről van vmi hír lesz belőle EU verzió?:o -
#40029 funneh
-
#40028 op casterheaven, egész jól megy, vagyis bocsánat, menne ha nem lőnék le óránként a szájbavert servert >.< -
#40027 sorc, sorc, caba, wizi, merc, friar, cleric cleric -
Bhalage #40026 BONEDANCER GRP!!!! -
Marchus #40025 reaverless -) -
RocketyATwork #40024 miféle grp? -
RocketyATwork #40023 anyhow sztem
midgard >>>>>>>>> hib >> alb (bof - moc együtt nem megy csöppet nevetséges XD)
bár jól extendelő alb caster grp nagyon durva range miatt imo -
RocketyATwork #40022 scout - infiltrator - minstrel
cmon :[