Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dorins 8 artis caster template

givf vélemény m8s 😛

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Uberlama
omg such a loss :<

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Tafaya
QQ, level 20-as ACer clericem stripped

0:1 zzzzzzzzz

zzz

amikor utoljara voltam pryd/albon annal barmi jobb sztem.
na itt az ido aludnnni

anti hero

Uberlama
jobb mint a semmi ;p

excal alb hi rr zerg majd jon es oszt 😊

anti hero

Uberlama
mokás ez a pry alb. beléptem megnézni hogy mennyi rvr grp van kint vagy vmi ^^ cs elõtt állnak vagy 40en de max rf grp fog kimenni imo ^^bár egy necro nagyon be akar venni szal nem is tudom ^^ épül még1 random grp, de hát nem tom. elég gáz :< remélem cluster után lesznek majd ilyen normálisabb high rr pugok ^^

lol xD

anti hero

nah, talalkoztam emberrunkkel in da big city ..

anti hero

Uberlama
öö jah :p nem vettelek észre elsõre meg el voltam foglalva a sráccal aki bent ült fotosnál mert idiotaságokat beszélt és már hatodjára kérte hogy ujrafotozzák ^^

héj m8, te is magadban beszélsz? xD

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

nem ismertel fel vagy nem akartal felismerni ? =)

anti hero

hehe ubi te bamba =)

anti hero

cool a cucja mi az az OWNED?
thanks, cs 15p+
tartaros 3-5+
erin nincs, könyv ua
at, 20-40p
ms 10-15p+
jacina 40p
cloth 15-25p
battler sleeves ua

zzz

Uberlama
cs: arti 7p kb. scroll: 1/3 1p, 2/3 3p, 3/3 nincs
tart: arti: 10p (1db) könyv 9p (1 db) 1/3 olcso, 2/3 1p, 3/3 10p xD
erin: arti nincs , könyv olcso
at: scroll 3/3 6-8p, 1/3 nincs 2/3 olcso, könyv 8-10p, arti nincs
ms: arti 1p, 1/3 olcso , 2/3 3-4p. 3/3 nincs (ugy 10-12ért adtam el párat nem rég)
jacina : arti 1 db 40p, de 1-2 ember leüti ugye
cloth csuka nincs cmbe
battler sleeves nem tom mi a neve tbh de nincs dex capes semmi olyan, egy acu capes van csak all magic 2, acu 22, slash+crush 6%, con 16, 7 acu cap ez 5p.

nem feltétlen ezek a legolcsobbak mert ugye miota ujraindult server cm memoriát törölték és még biztos vannak akik nem frissitettek listmerchantot

megtudná vki nézni nekem hogy pry/albon mennyibe kerülnek a köv artik ? :

- cloudsong + scroll
- tartaros + scroll
- erinys/atlantis tablet
- scalars
- jacina
- cloth int/dex cap som cipõ
- battler dex cap sleeves (bár lehet albionba csak intes van)

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

jah NF mythic szerint kiegyenliti az RA különbségeket, valóban 10perces bof-di-moc kurvára balanced,,, 😄

AngeLujo
tank dmg-rõl annyit hogy mikor toltam veled egy picit, odajött egy rr3-as HO merc és rámvágott egy 1113 mainhandet o.O igaz épp PR-t kaptam és 0 buff/self shield volt rajtam de azér ml10 mellett is ez picit gusztustalan nagy dmg 😊
igaz hogy tök mind1 volt már mer kb 3 fg alb ellen voltunk amibe igencsak ott szaladgáltak az rr8-10 m8-ek én meg a második PR-t kaptam már de akkoris :p

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

hat nezd :
az a rr12 rm olyan dmgt leoszt amilyet te meg nem lattal (de most ugykepzeld hogy van amikor a tankokat 2shotolja ;o ..) rajta van szinte mindig a BG na msot uss le egy rr9-10warrior pls mikozben rm baratunk batran szetnyom barkit, ha interruptot kap azonnal elmocol..
rr11 bdt - no comment
2*rr11 zerk assist - no comment again. 400-800mainhand dmg a minimum
rr11 shaman - interrupt * 10
2*rr11 healer (v rr12 Hi!) - di3 bof3 es a tobbi ololoöloololölolhim8s!

szal kb ennyi 😊

es ahanyzor talalkozunk mindig fent van nekik minden .. nem azt mondom hogy az a wtfpwwn azonnal meghalunk mert vannak olyan hibi grpok amik valoban 10sec alatt fexenek, jo fightokat nyomatunk de amikor nekunk elfogy minden nekik meg boven van a tarsolyban QQ

tovabbi QQ hogy ezek imadnak zergelni =)

na errol ennyit
: )

anti hero

ja nem volt wardenunk es resistek nelkul eleg gaz volt sztem. a BG meg uber gyenge volt mert a kommunikacio ugye... szal nemtudom nekem aze ilyen szempontbol 1000szor jobban bejottt egy HH BC egy valravens vagy aod magyar etc csapat. ahol magyar vagy jol erttheto angol a ts..

anti hero

nem lattam Areat-ot csak Zwezz-t a masik healert nem tudom hogy hivtak. ha Areat volt bocsi, de tenyleg nem lattam a nevet (Hersi Areat elegge feltuno =)

anti hero

AngeLujo
le kell ütni õket a faszba mint egy rr2-est és le van a gond 😄 bár ahogy néztem stev újabban a tankokat csapja ki elég nagy sikerrel és rr10+ healer ide vagy oda 2-3 tank + 1 castert nem tud túlhealelni 😊
bár amennyit én játszok lehet csak azon ritka alkalmak ezek mikor bent vagyok 😛

szép lehet rr10-12es healerek ellen annyi utilal aami kitesz egy rr5 alb grpot .E

zzz

lol. az aranyos

zzz

AngeLujo
nem is neked szólt nubie ;<

AngeLujo
ugyanezt a setupot fg vs fg-be szivattuk hétfõn párszor de sajna sok volt az add és ofc midi részrõl :< (én voltam veled :p)

Uberlama
shit happens megam8 😊 az az igazság hogy abszolut hidegen hagy hibi 😊 esetleg vmi tankot vagy albit még fél állásba vállalnék de azt is nagyon meg kéne gondolnom ;-p nah off >😉

Mintha Areat velük lett volna õ meg rr12healer;P

ma esti setup:
2*rr11healer
rr12 rm
rr10 shaman
rr11 bd
rr9warrior
2*rr11zerker

tok jo volt tenyleg

anti hero

na jot gemeltunk ^^ harjsi mondjuk 10bol 9szer szopat QQ

anti hero

Uberlama
nem iiiis!! még él az accom! .. valameddig :p

puppy hihetetlen mennyiséget beleölt a játék néhány aspektusának kitapasztalására 😄
pls rájött hogy mûködik a ws, hogy módositja a dmget.. kicsit megszállott az biztos 😛
AngeLujo
nekem puppet okoskodta ki valahonnan hogy az összes secondary 50-es style így megy, de nemtom ^^

AngeLujo
ex-daoc-player QQ ;<

infi QQ

anti hero

Uberlama
mondjuk mind1 mert a 4. stylet bevinni csak gyengék ellen lehet annak meg ugyis mind1 xD

hmm lehet akkor,

zzz

Uberlama
az elég érdekes tekintve hogy a ripper lényegesen kisebbet sebez mint akár hamstring akár leaper vagy rib sep és amig magasabb volt slash jobban ütött ha jol emléxem ^^ persze lehet én emléxem roszul de amikor hamstring üt mondjuk 270et leaper 250 akkor ripper jo ha 200at >.<

lvl 50 dw/cd stylera hat, csre nem

zzz

Nekem leszettek minden ruhát sorcról, theuról, clericrõl xD + 3 lowlvl kariról xD (40,29,36) Még semmi fejlemény, az már tuti h ha nem adnak eleget h megcsinjam legalább 1 karim scjét rendesen akkor minden zsét transferolok hibibe :\
Uberlama
lol ^^nyilván nem solozni. egyelõre csak megcsináltam a tempet mert nem nagyon láttam pole arms sct azt kész ^^ meg láttam hogy 1.78ba lehet majd malicet és battlert poleként aktiválni ennyi 😊 bár akkor már valszeg champ weaponre érdemesebb lesz építeni, esetleg dragon pole bááár nem tom. na mind1, csak elméleti a dolog mert ugyse fogok daocozni meg hát arms az nem tul grp friendly sajna

mire kell neked az? nhem hiszem hogy groupba nagyon bevennének, és ha solozni kezdesz, akkor kell a parry. Bár akkr már inkább speccelj crossbow-ra és menj fel egy towerba... és minden 10. percben menj le solozni az übah rr5-ös abilityddel -)

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

Uberlama
aham ok , szal dex nem lényeg annyira, slash meg valoban ugy van hogy lvl 50eshez kell a minél nagyobb spec 50es stylera, legalábbis infinél lvl 50 cs style nem üt tul nagyot mert nincs tul sok slash >.< no mind1

parry = dex

quickness mindenképpen érdemes maxolni, pole-t maxolni egyértelmûen, slashbõl elég az effektiv 51es wpnspec (ha minden igaz, bár lehet a lvl 50-style style dmgét itt is a weaponspecbõl számolja, nézz után szvsz.)

Uberlama
btw vki meg tudná mondani mire kellhet slash pole armsnak a dex poleval a kézbe? ill hogy érdemes e maxolni quit neki, meg hogy akkor slasht meg polet is maxolni kell ? :o akarok csinálni egy sc tempet poénbol azt ezekbe nem vagyok biztos.

Uberlama
én ugy látom csak azoknak mászott el cuccok akik akkoriba játszottak amikor volt a crash nekem se tünt el semmi lujonak se, és egyikönk se játszott akkoriba, ill lujo bent volt hereticjével na arrol eltünt minden (lvl 13 ? :p )

Hát remélem igazad lesz.. Bár most még renew-t sem terveztem perpill, illetve tervezni terveztem, de majd talán késõbb..