43179
-
#8157 A Gnarled Witherwood Staff az jobb nala (de olyat mar adtam :D) itt a link: http://camelot.allakhazam.com/item.html?citem=4221.
Nem proccol, tehat nem olyan szuper. Ha nem kell, salvagelem :D -
Arwenke #8155 MIlyen staff? Amugy biztos kell:) -
Arwenke #8154 Igen, en is igy gondoltam, de valamilyen meg gondolasbol, at varialta a quickbarom a progi, szoval nem ott volt a spellak ahol en gondoltam:))
Majd nez meg mielott boszen el kezdesz castolgatni:) -
#8153 Ezeket a szineket en meg nem szokom. A spelleket nem fogom kavarni, mert nem az ikont neztem, hanem tudtam melyik spell hol van. Na mindegy. Egyebkent van egy DM-s friar staffom ha erdekel. -
Arwenke #8152 Idovel meg lehet szokni, mit sok minden mast is:) -
#8151 Egyebkent ritka undorito szinkombinaciokat hoztak ki az iconokra. Jobban elkedvetlenitett a clericemtol, mint a nerf. -
#8150 Es 31-32-s stealth-tel nem fog mindenki felfedni engem, aki elmegy mellettem? :D Persze nem akarok olyan kozel menni, csak ha ugy alakul :D -
Arwenke #8147 Hmm, szoval forumon akart lenni::)) -
Arwenke #8146 Oke Bee, nalam te vagy az elso a froumon:) -
Arwenke #8145 Na benzetem miutan leszedtem a patch es fingom sem volt melyik ikon, mi szart csinal:) Majdnem ki is nyirtam magam, minden buzi ikon at lett varialva. Ki probaltam az uj ae mezzem is:) Sot tudok gyogyitani is, marmint a mezz effectet:)
A friar kapott kiraly self quick/dex buffot ami ossze adodik a tobbivel, igy 150qucikem es 230 a dexem, igy azert mindjart mas:) Sot van taunt spellem is amivel mar huzzni is tudok, szoval akar meg szolozhatok is:)
A healer mar nem volt idom meg nezni, azt majd este.. -
#8144 Meg a Forumozo orokranglistan is szeretnem ev vegegig megorizni a 6. helyet. :D -
#8143 Koszi, tehat akkor 3 pont le bow-rol es az menjen a stealthra? -
#8142 Mivel senki se segitett, muszaj volt :D -
Arwenke #8140 Jol el beszelgetsz magaddal :D
-
#8139 OK, megvan. Minstrelnek van ilyen, csak rossz helyre tettek be. :D -
#8138 Cleric Reju Spec. line
Remove Mezmerize
27 Realm Focusing Chant 3 Sec - 6% P
Body | Range : 1500
Ezt honnan vette a catacombs? Sehol mashol nem talaltam. -
#8137 - All "clerical" (i.e. Healer, Shaman, Druid, Bard, Warden, Friar, Paladin, Hunters, Rangers and Cleric) baseline armor factor buffs are now assessed "outside the cap". In situations where you were at your armor factor cap, and had one of these buffs on you, you would have gotten no additional armor factor, but now with this change, you will. There is currently a display problem where this additional armor factor is not being displayed, but it is being assessed.
Ez azert poen, nem latod, de ott van... Ki hisz nekik. :P -
#8136 Na ennek az otletnek lottek, mivel respecc csak 2 szintig lehetseges... Vagy csak akkor megy ha csak rejura tettel enchen kivul es akkor single-vel mehet. -
#8135 Mennyire erdemes felvinni a long bow skillt? En pillanatnyilag a
39 thrust
42 shield
42 long bow
27 stealth
-t celzom meg, persze nem ertek hozza. :D Ja meg meg csak 6.35-s a scoutom :P -
#8134 Nem tudom, biztos olyan szar RvR-ben ahogy mindenki mondja, de valami eszmeletlen jo 1.5x-s smite tavolsagbol loni az ellent. :D Egyebkent eddig nem tul sokszor voltam scouttal RvR-ben (marmint egy grp-ban) - de nekem mindig ugy tunt, hogy csak ugy hozzak az rp-t. :D Legalabbis amikor Dragunovval es Tafayaval voltam, illetve Yukinoval, csak pihennem kellett es neha gyogyitani. :P -
#8130 Egyebkent en eszrevettem, hogy valami perverz modon vonzodom a nerfelt karikhoz. Maradok smiter es most a scoutommal jatszom. :D -
#8129 Hmm lehet vegre o is eszrevette milyen nyalasok az elfek? :) Hajra kobbies! :)
(Kulonben az USP egyike azon 3 fegyvernek ami er vmit a CSben szvsz. Gondolom a masik ketto egyertelmu - legalabbis miota nerfeltek az APMet :) ) -
#8127 nnna, holnap Patch nap..én már türelmetlenül várom, nemtom ki hogyvan ezzel -
BadGuy #8126 U know u dont want to know the answer ;p -
BadGuy #8125 Errol jo lenne kep mer en meg ilyet nem kaptam csakhogy nemreg meghalt ezer nem jar rp. -
#8124 Miert nem ide jott :D -
Mester #8120 hat kb ja amúgy elég f*sz a Gm a guildba:p -
#8119 Hat ugy tunik Lourker GM-je miatt ment el. Nagyon osszesuritve es eltulozva. -
Mester #8118 Tudom nagyjából, majd este elmondom ha addig nem tudod meg vmelyik forumról. -
#8114 Usp Eye of Óðin 10 0 Shadowblade Norseman None
Usp Agromagnet Hibernian Dragon Slayers 50 458,552 Enchanter Elf tailoring 541
Nem akart buffbotot csinalni a masodik accountjaval :D -
#8113 De durvabbak, csak elfelejtettem, hogy ami plussz van neki, az mind csak 10 percig tart. :P
Egyebkent azota csinaltam +2 asterite mp bizbaz-t. Megy ez. Ha majd item is az lesz, mellekelek egy screenshotot. :D -
#8112 Vagy mert bugos a cucc, de akkor nem ir ki semmit, csak nem kapsz. :D -
#8105 Szerintem gfx bug volt es meztelennek lattak :D -
Arwenke #8101 Mar van egy hugom, de te is lehetsz a tesoka, majd meg eredeklodom anyukamnal:)) -
Arwenke #8096 Nos ha ketten nyomultok a tesodal az kiraly, lasd amit alabb irtam, a tobbit meg mar tudod, epp elegszer leirtam:) -
Arwenke #8094 Fidel, ugy latszik nem erted mirol van szo, azzal senkinek nincs gondja amit itt msot leirtal, termeszetesen nem is lehet fairplay, mivel ez haboru.
Itt arrol van szo hogy "jatekon kivuli" segitseget vessz valaki igenybe, ami csak azert van neki mert tobb penzt fizett mint mas, es mas ezt nem teszi meg, mert vagy nem teheti, vagy nem akarja vagy nem tartja etikusnak.
Plusz a buffbotot meg csak kisem lehet nyirni mint bar mely masik karit.
De a te logikad szerint pl en fizetek mondjuk 30 dolcsit igy mindig szet leszek buffolva es tudok bar hova terepoltalni, mivel ugy nincs fairplay:))
Gondolom ez is ok neked.... -
BadGuy #8089 Bardomat megoltek 3 alb miutan midzerg kiirtotta 15 hibit amgnel. Illetekesek tudjak :) alig varom insta ae mezzt.
Jelenleg eselyem sincs lemezzelni 1 minstrelt ha az fut felem :) . Stun , mozgo-furulya-mezz spell :) -
BadGuy #8088 Miert a druida mit csinalhat nalunk? Eddig se volt tamado magiaja azt nezd meg milyen jol megvan aki szeret healelni -
#8080 Egyebkent a nerfrol annyit, hogy a BW-n inditott topicombol kiderult, hogy full reju cleric is pihenteti a karijat nerf utan... -
#8079 A tamadomagiat nerfeltek eppen. Koszonhetoen a siros amerikai albiknak. :D