43179
  • Hangianix
    Hat a Picur az eleg franciasnak tunik nekik... :D

Nem ertem mi itt a gond. Az a baj, hogy nem vayg elkotelezett, kell meg 3 ember, elviszitek a karit 5-ig majd mindenki valaszt egy-egy trade skillt. Egy aktiv 168 oras craft utan, amikor mindenki taskokat csinal, osszeszedtek fejenkent legalabb 300-300gp-t, onnantol kezdve nem lesz gond a penzzel egy ideig. :D De ha csak igy felszivvel csinalod... :P
  • Hangianix
    Nem ernel vele semmit, mert havi fizetos...
  • Hangianix
    Most neztem a crafter listat, sunyi Breon megint utolert 851-nel. Tegnap 380 asterite barral 12 pontot szereztem (valamint kb. 420gp profitot). O netheriummal dolgozott, szerzett 16 pontot es bukott 500 gp-t. Hmm, anyagilag teszem tonkre a vetelytarsamat. :D
  • Hangianix
    A masik dolog meg a archer classok kerdese lenne. Most Taf biztos felhordul :D (esetleg Rockety is). En nem latom azt, hogy hu de gyengek lennenek. Az igaz, hogy nem tudnak solozni az assassinok miatt, de tegnap egy 6 fos SotL grp-pal mentem, ahol volt 2 scout es 7k rp jott mindenkinek kb. 2 ora alatt. Ennek 90%-t ok szereztek.
  • Hangianix
    Tegnap egy volt smiterrel beszelgettem aki atspeccelte magat 42 reju / 33 ench-re es ott kesergett nekem, hogy a 42-s heal spell megeszi a manajanak a 35%-t. :D Nem ugy volt, hogy az 1.52-s patch javit ezen a bugon es nem kerul tobb manaba a magas szintu gyogyitas?
  • zippofcy
    Ahogy kiveszem az elmenybeszamolokbol :) a PvP szerverre vagy haverokkal megy az ember, vagy ott all be vmi guildba, kulonben az eletben nem tud XPzni lvl10 felett ... Majd dumalok Oklaekkal (svedek) de ha innen par ember akar majd karit inditani szoljatok, magyarokkal szivesebben nyomnam :)
  • Mester
    Én is hallottam hogy sokkal nagyobb dmg-elet be ehet vinni harcossal és hamge-el is.
    HArcossal 1 ütéssel le lehet szedni egy mágust(lw-vel persze) de a mágus boltok és sokkal nagyobb sebeznek ami eddig 200-300 sebzett most 400+.

Én úhy hallottam hogy csak a cloth af-je buggos vhogy.

Blockolni még leht a spellekez szvsz.

Itt van egy topic ahol vmi ilyesmiről van szó(nem olvastam el még)
    http://www.prydwen.net/forum/showthread.php?s=34d4eb097672abf9ec8fdf3bc5e6cf32&threadid=2571
  • Hangianix
    Egyebkent mulkor olyan uzenetet kaptam, hogy Azal casts a spell. Valami chargeolt item lehetett?
  • Arwenke
    Biztos az ert van amugy mert belesulsz a pancelodba, ami vegul is meg logikus is lenne:))

Szoval igy kell sult Steveht csinalni:))
  • Arwenke
    A PvP szerver amugy jo nagy kaosz, pl midiben fort atlaban, egy folytaban oltek egymast az emberek, ha valahol meg altal mar jott is valaki es probalt jol meg olni. Mondjuk en csak lvl 4 voltam szoval hiaba:))

• Hangianix
    Fene nagy jo szivem. Elmagyarazom. :D
    1. Mondat
    Tehat, mivel mindenki mindenkit nyir PvP-n, egy full grouppal nagyobb eselyed van a tulelesre. (En nem szeretem se RvR-en, se PvE-n, csak ha mindenkit ismerek)
    2-3. Mondat
    Mivel 2x hasznaltam a nalunk szot, eleg idiotan hangzik. A cleric uralom meg arra vonatkozik, hogy a 6 fos guildunkben 2db 50-s van es mindketto cleric.

Maradok Tisztelettel...

:P
  • Mester
    wardennek spirit/energy/body van
    Druidnak matter/fire/cold
    :o)
  • zippofcy
    Az addig oke hogy jol elbeszelgetsz magaddal, de a 3 beirasodbol csak a kozepsonek az elso felet ertem. Na mind1, lehet bennem van a hiba (nem ittam meg eleget) :)
  • Hangianix
    Es ha egy nalunkkal kevesebbet irok, akkor nem tunok (annyira) tahonak. :D
  • Hangianix
    Na Amorce is 50-s lett nalunk. Cleric uralom van (volt) nalunk.
  • Hangianix
    Uj ertelmet nyer a FG fogalma :D
  • Arwenke
    Ja, es mikor lesz PvP szerver?
  • Arwenke
    Amugy milyen karit erdemes csinalni, majd az igazi pvpn, csak stealthest, vagy van mas is amivel leht normalisan jatszani majd? Otletek??
  • Arwenke
    Inditottam a Goren egy infi meg egy nst, meg latjuk mi lesz belole:) Tok fura volt hogy pl ott xpzek hibiben es egyszere csak elrohan 2 troll elottem majd utana 2 briton is.:) Azt jol lekezdetek ott olni egy mast.:)
  • Tafaya
    Ehh csak nem tudom megallni, de ott a /release city parancs.
  • zippofcy
    Drilla: ugye tudod hogy a mostani PvP szerver az a TESZT szerver, vagyis az osszes karit torlik majd rola mikor beindul a vegleges PvP szerver.
    Egyebkent ugy tudom hogy lvl20 alatt nem lehet PvPzni, es kesobb is csak 5 vagy 6 szinten belul. Ja es guild- vagy csapattarsat se lehet megtamadni. Viszont allitolag a player kill is ad xpt ... mondjuk ez utobbit mashol hallottam, szvsz baromsag :)
  • Hangianix
    En csak kiprobalok egy hibbit, de 10 alatt abbahagyom, sok idiota ott fogja campelni a bind stonekoat stb.
  • Arwenke
    Egy kerdes, kozuletek hany ember fog menni a pvp szerverre?
  • Arwenke
    Szerintem eleg jo lett ez a pacth, meg a vegen csak lesz lvl 50 karim:)
  • zippofcy
    A Gorren mar a PvP teszt megy ... lehet remenykedni, hatha meg ebben a honapban elindul a PvP szerver :)
  • Hangianix
    Gondolom nem a papodnak kell. Az hamarabb meghal, minthogy szuksege legyen ra. :D
  • Evilmann
    írgyá egy ímélt Alyrnak,ha még aktuális a dolog
    Üdv: Badbitie ;-)
  • BadGuy
    Kaptam insta dd't hat mit mondjak, uber :) vmi infilel harcoltam menekulni probalt es utana kuldtem 1 230as csokot :) be is lassult tole mer keves hpja volt :D
  • BadGuy
    Az a hastenernel a 23as wardenem speedje gyorsabb :)
  • Hangianix
    A meele classokra ra is fert a dolog, irto zavro volt (legalabbis nekem), hogy egy ikon van 30 dologra. En azt nem ertem, miert nem tudtak emberi szineket hasznalni?
  • Hangianix
    Ez egyebkent tenyleg jo. A tobbit nem emlitem. Legnagyobb smiteommal 251 (-84)-t sebeztem sargaba, kekbe 325 (-42) es 333 ment. Es tobb, mint 50% resist volt, ami azert erdekes, mert eddig ugy 25% volt es tudtommal csak a damage-t nerfeltek, es nem kapott mindenki + 25% spirit resistet. Gondolom igy udvozolt a Server a nerf utan. :D
  • Hangianix
    El kellene torni a kezet annak, aki ezt rajzolta. Jol van legyen keretes, meg minden, de miert nem lehet normalis szineket hasznalni, minek kellett Barbie babasitani a DAoC-ot.
  • Hangianix
    Egyetlen jo dologot tudok megemliteni, ami ellenebn a buffbotokra kitalalt megoldast sajna lehetetlenne teszi. Amikor kileptem, fel voltam buffolva, amikor beleptem, rajtam volt mind. Ugyanez volt zonavaltaskor is. Ez mindenkin rajta marad, akire ranyomom, vagy csak magamon?
  • zippofcy
    Alig varom mar a PvP szervert ... elkepzelem ahogy a magyarok xpznek vmi jo helyen, aztan a prywdeni albioniak elkezdik szidni a hibbiket es vice-versa, erre mindenki disbandol es egymasnak esik. Esetleg a gyavabbja elszalad. Ez a forum is felviragzik majd ujra, telve egymas szidasaval. De szep is lesz, istenem :)
  • zippofcy
    Sehol, total hianycikk a rengeteg buffbotos csiter miatt :) De persze szidhatjuk a franciakat is szokas szerint, a lama wanadoo tul keveset nyomatott :)
    Az uj ikonok meg bzitos bejonnek Marzipannak, olyan tundibundik :) Telleg van mar 2. resz? :)
  • zippofcy
    Miko' lesz man' PvP szerver? Unom hogy ha meghalok 5 perc futas a TPig ott meg 10 perc malmozas (rossz esetben) :(
  • Mester
    lol
  • Atomy
    Egyebkent ritka undorito szinkombinaciokat hoztak ki az iconokra. Jobban elkedvetlenitett a clericemtol, mint a nerf.
    Ezt úgy hívják hivatalosan hogy iconnerf, és az összes karaktert érinti mert túl durvák lennének a classok ha ki tudnának igazodni a kezelő felületen :) Ezzel egy kis esélyt adtak a moboknak.
  • Arwenke
    JO lesz, a +4 staff jonnak tunik:)
  • Arwenke
    Ma biztos be nezek, ki akarom probalni az uj ae mezzem:))