43179
  • Hangianix
    Hat ez az. Kimegyek smiterrel, eppen nincs kedvem csapatolni (meg Hinakoval se mondjuk) es akkor mit tudok csinalni. Altalaban a ket szelsoseg fordul elo. Vagy csak gyogyitok, ami az elso csata utan ahhoz a donteshez visz kozel, hogy menjek el MPK-hoz egy gyors teleportert. Ugyanis lehet, hogy valaki elvezi azt, hogy a semmiert dolgozik, de en nem. Masodik pelda, ha csak smiteolok: akkor meg mikozben megy a smiteom (ugye normalis ember annyi ido alatt majdnem megjarja a Lyonesse-Snowdonia tavolsagot 2x :P) biztos elem fog ugrani egy ember, hogy heal-heal. Akkor meg abbol lesz elegem, hogy kapok kb. 500 rp-t, meg ket uzenetet, hogy miert nem gyogyitok. Hat lol.

Ennel mar csak az volt a jobb, amikor a 20-s theum Keltoiban volt es nem volt mas dmg buffer, igy mindenki hozzam jott buffert. Csapatban ellenben senki se vett be, hiaba kertem. Es amikor vegre volt lehetosegem leszolozni egy narit (az osszes manamat elhasznalva) - ott ugraltak korulottem Buff Pls :), majd Buff :) vegul Buff!!!! felkialltasokkal. Ennek az elmenynek koszonhetoen alltam meg Hangianix-szal 20-s szinten. :D
  • Atomy
    Friarral eddig ha láttam hogy valaki harcol egy ellenséggel akkor 2 választásom volt:
    1. gyógyítom, nyerünk, ő kap rp-t, én nem
    2. inkább én is ütöm, ő talán meghal, de én kapok rp-t
    Most ez kicsit bonyolultabb lesz:
    1. gyógyítom, nyerünk, ő kap rp-t, én nem
    2. inkább én is ütöm, ő talán meghal, de én kapok rp-t, ha meghalt akkor resselem, és talán megint kapok rp-t
    3. én egyáltalán nem ütöm, hanem végignézem amíg meghal, utána megölöm a legyengült ellenfelet-kapok rp-t, resselem és megint kapok talán.

Egyszerűbb lenne ha azért kapnék ha gyógyítom :(
  • Bith
    Hmmm, hát akkor a meztzereknek is kéne kapniuk simán a mezzért...
    Egyébként sem tudom, hogy most miért nem kapnak, alap dolog lenne.
  • zippofcy
    Akkor cirka 1 ev mulva erdemes lesz elovennem a clericemet? :D
  • Tafaya
    lol, 1.55A:

healer kasztok kapnak rezzert RP-t ha akit rezzernek ugy hullott el hogy kaptak erte RP-t :)
  • zippofcy
    Meer, a skaldei talan jobbak? :)
  • Atomy
    Semmit nem érek el azzal ha fel vagyok buffolva, de az egész csapat mezzelve nézi végig amint 9-10sec-re lestunolnak, és 5-en szétütnek/lönek/castolnak.

"Áruljátok már el ki ver le egy pole armsman, aki egy bárdra 600at ráver, de a legüberebb hibbi tankra is 300at?"
    2-3 ellenséges tank meg egy caster pár másodperc alatt elintézi.
  • Hangianix
    Egyebkent vegre valaki aki elismeri ezt. :D /clap
  • Hangianix
    Sot, ha belevesszuk a 10 perces lejaratuakat, akkor meg jobb is.
  • Hangianix
    Meg ugye nearsight.
  • Hangianix
    Ennek ellenere meglepoen sokan nyomjak a cabalistajukat nalunk.
  • Hangianix
    En nem respeccelek, minthogy guild tarsam Amorce se, ellenben jelentosen csokkenteni fogjuk a cleric-kel valo jatekot. Mondjuk ez nekem a crafteles miatt csak elkepzeles. :D Meg 130 van 1000-ig. Aaaaaargh.
  • Hangianix
    Adjanak valamit a shamannak is. Az meg eleg gyer, bar most mar o is stackelheti a dot-jait.
  • Hangianix
    Csakhogy az enchant clericek nem nagyon fognak RvR-zni. Legalabbis nalunk Prywdenen, ugyanazokat latom kint RvR-n, akik eddig is reju/ench-ek voltak.
  • Hangianix
    Igy van. Ezert idegesitett engem az, hogy mindig azt irtak - az assassinokon kivul senki se akarjon szolozni. Mert ez csapatjatek. Ennek ellenere a cleric nerf (megint temanal vagyok :D) azert kovetkezett be, mert tul durvak voltunk allitolag 1v1-ben. De hogy lehet egy smiter durva 1v1-ben, ha ez csapatjatek es gondolom, akkor mindenki csapatban maszkal? :P Es immar sokadszor: egy healer a middi csapatban elengedhetetlen es ubertap, egy smiter a nerf ota csak kolonc.
  • BadGuy
    Sved 8-12 eves emberkekkel mar jatszottam albion excaliburon. Szal vannak jol, egyik 34es szintu volt, masik meg 14es.
  • Arwenke
    En viszont tegnep a 39es friarommal, 1 nekem lila bardot majdnem egyedul lenyomtam:)) Lehet ropant bena volt nem tom...:))
  • Arwenke
    Mint montam nem lesznek guildek, max 2 v 3 es kesz. A guilden beluli segitseg meg vagy van vagy nincs, es mivel mass guildek lesznek, igy jo reszet nem fogod ismerni, mar pedig PvP eleg gaz ha nem tudod a tobbiktol mirre szamithatsz.

Itt legalabb tudom ki milyen, es tudom hogy nem hagynak szarban.:))
    Amugy meg a sima szerveren is lesz duel, szoval inentol kezdeve meg fosabb szvsz a PvP.

Az EQs szervereken nagysag rendekkel komolyabbak a jatekosok (mar ott is higul amugy sok 10 evessel), ott nincsenek lama emberek mar 30 szinte sem, mert ha valaki nagyon az akkor nem foglalkoznak vele, ertsd nem veszik be groupba.

Itt azert joval nagyobb fejetlenseg van, meg lvl 50 kariknal is.:)
    Ott ha pl 1 raiden csak annyit hibazol hogy mondjuk a mobot rossz oldalrol uttod akkor annyi, es ha nem te vagy a main tank es marha modon magadra vaszed az agrot, es nem mezzer vagy, akkor nem fognak gyogyizni, mert ha main tank behal akkor nagy eselyel mindenki behal.
    Szoval az EQ mas vilag kicsit.:))
  • Atomy
    Tegnap találkoztam Maedhros nevú nightshaddel. Simán levert volna ha nem futok el és Krisz nem csapja le, pedig nem stealthből támadott, és nem mérgezett meg. Simán ütött akkorákat az egyik kardjával mint én a 2-kezes botommal, pedig most már a slash neutral albikra, a crush meg jól sebez leatherre. Most vagy valami nagyon durva ra-i vannak, vagy csak tényleg túl erősek az assassinok :)
  • Hangianix
    Es az enchantereket az is hidegen hagyja, hoyg te milyen jo crafter vagy. :D
  • BadGuy
    Nem lesz hosszu eletu szerintem mert idovel majd rajon a legtobb player hogy aze' 1 olyan szerver ahol tudod hogy szamithatsz 1 hibire/albra/midire, hogy felrezzel/megved stb. ezerszer jobb mint 1 olyan szerver, ahol belepsz es rad /stick -el 5 enchanter lejon az immunity timer es halsz igy chainbe 10x :)
  • BadGuy
    Hogyne lenne, ocsem felhoz 1 enchantert siman mer megmutatom neki hogy mukodik a petike aztan elszolozgat az. Gyulolom a pvp szervert mert elviszi a jatekosokat a normalis szerverrol. Egy nagy baromsag az egesz, nem gondoltam hogy ennyire gagyi lesz de megis :) . RvsR olyan szinten kenterbe veri egesz pvp-t hogy az mar szinte faj.
  • zippofcy
    A normal szerverek "realm" szerverek, vagyis egy realmon belul levok segitik egymast es harcolnak a tobbi realm ellen. A PvP szerver ugyanez lesz, "csak" nem realm hanem guild szinten. Tehat ugyanugy nem varhatsz buffot egy "idegentol" mint pl. most egy albioni egy hibbitol szvsz.
    Az eletkorrol meg: en nem hiszem hogy 18 ev alatt barkinek lenne ideje de foleg kitartasa egy "klasszikus" MMORPGhez. Viszont a multkor is XPztem egy 42 eves angol tanarnovel aki azutan kedte el a DAoCOt hogy a gyerekei kulonkoltoztek ... a gephez sajat bevallasa szerint semmit nem ert :) Az EQs szervereken meg egy csomo unatkozo haztartasbeli / munkanelkuli jatszik :)
  • Hangianix
    Tudomasom szerint nincs rip es havi fizetos.
  • Hangianix
    Hehe a mi guildunk 30 sec-ig, a tietek 3 percig birna. :D
  • Arwenke
    Lesz egy guild kb akik uraljak a szervert es kesz.
    Hat baromi jo mit mondjak, marha nagy elvezett lesz sok benaval a massban egyutt jatszani.
    Ez engem nem erdekel, a loverseny meg a szintert szinten nem. Az a baj hogy pl olyan guild mint az AoD vagy mint Killerbee-ek guildje egy ilyen serveren eselytelen, plusz utalom a nagy kepu hu de uber vagy a nagy guildemmel faszokat. Mert ez lesz, ha valaki nem tetszik raszalnak es nem hagyjak jatszani. En pl az EQban lattam ilyet es nagyon kemeny, annyira az volt hogy ott a srac kenytelen volt torolni a karijat, mert nem tudodott jatszani, mivel ahogy belepett szinte perceken belul halott volt, es utan bind camp corpse camp, minden volt. Na ilyen az amikor max 2-3 eros guild van egy szerveren. Szerintem ez mar nem a szorakozas kategoria, legalabbis nekem nem.
  • Hangianix
    Ki van maxolva a hit-em, tehat mar csak ezert se lehetseges ez :D
  • Hangianix
    Nehez dolgod lesz, mert tudomasom szerint 4 aktiv smiter maradt :P
  • Hangianix
    Nem-nem. Fent voltak a +hit-s targyaim. Hp: 1818. Leveszem oket felbuffolom magam a +ench-s cuccokkal, majd visszaveszem a +hit-st es lon: 1829.
  • Hangianix
    Maskulonben azt vettem eszre, hogy az assassinok sokkal batrabbak a cleric nerf ota. Most mar siman bemernek tamadni 1 az 1-ben is engem az uton, nemcsak 3-4-en. Csak azt nem ertem, hogy pl. Nimrodel is mibol gondolta azt, hogy purge es ip nelkul barmi esellyel kuzd ellenem? Szerintem egyertelmu, hogy egy APK es AMG kozott lazan kocogo clericnek van mezz-e. Meg akkor is, ha respecceltem volna, egy 9 sec-es van. Stunja megint csak van mindenkinek - csakugy mint base line smite-ja, amibol 5 megy bele stun elott az uber buffokkal. En smiter leven insta dd - mezz - stun - skill based smite (3x) sorral kezdtem es utana enyhen szolva eselytelen volt.
  • Hangianix
    Anno Rogue is mondta, hogy semmi haszna nincs annak, hogy nem 15+7, hanem mondjuk 15+13 az enchantom. Na ez nem igaz. "Oriasi" kulonbsegek vannak. :D Kiprobaltam azt, hogy a mindenre +2-t ado ekszert, meg a mindenre +4-et ado pajzsot leszedtem - igy 15+7-tel buffoltam eloszor. A hp 1818 lett. Utana visszatettem es akkor meg 1829. (nagy elorelepes :D) Az az erdekes, hogy constim ellenben ugyanannyi volt, tehat nem tudom honnan jott a plussz. Miutan megvolt a buff, visszapakoltam az RvR-s cuccaimat es elveztem a 11+ hp nyujtotta elonyoket. :D
  • Tafaya
    Nem a bindkemperek kurjak el a PvP-t, hanem a Jockfelek :PPPPPPP
  • Tafaya
    Eskuszom nem ertem, sirni amiatt mert levetted lvl 10 elott a flaget es a csunya tobbiek meg bantanak :) Kiteszed a "RUGJ SEGGBE!" feliratot a hatadra mielott visszarughatnal, es sirsz mert seggberugnak :P Ettol fuggetlenul lehet hogy shit a PvP, de szerintem majd ha letisztul akkor meg majd jatszani is lehet rajta :)
  • Arwenke
    A mondta helyesen igy hangzana:
    En nem akarok, es nem is tudok...:))
  • Arwenke
    Pont errol van szo, nem fogok napi 12++ orat jatszani csak azert hogy esteleg eljutthasak egy olyan szintre a pvpn, hogy legyen eselyem jatekra is, nem csak szivasra. En akarok es nem is tudok versenyezni monitor feju emberekkel, akiknek ez a jatek az elettuk. Mivel nekem ez csak egy jatek es megint mas az elet ugye...
    Mind ettol fugetlenul en is eleg sokat jatszok, de ez mar nem jatek kategoria, szvzs.
  • Hangianix
    Csak mivel o is albi, igy nem akartam ezt a kifejezest hasznalni :D
  • Hangianix
    Es PvP-n mindig lesz ember aki megtudja/akarja szivatni a grp-t. Minimum 2 FG kell hozza. Egy aki xp-zik, meg a masik aki vedi oket.

Egyebkent Breont visszaeloztem 2-vel (853). Elesedik a kuzdelem. :D
  • Hangianix
    Ez poen, vannak a franciak, meg az angolok. Tenyleg mint a Gyaloggalop-ban :D
  • Hangianix
    Jaja. A nagyok nem olnek meg, mert te vagy a beszallito (penzelni kell egy kis csapatot, aki allandoan kinyirja az o craftereiket :) ) - a kicsiket meg olcso fegyverekkel tamogatod, hogy ne legyen egyoldalu a dolog. :D
  • Arwenke
    Tenyleg, a legjobb ha az ember PvP szerveren craftol:))
    Tuti nem ol meg senki es mindenki imadni, fog mert kelleni fog a cucc nekik:))