43179
-
#8404 Csak azert mert nem voltam kint. :D -
#8402 Reszemrol en a Mediamarktban vettem. 3 dbot kaptak anno. A masikat a lama Arwenke vette meg, de mar banom hogy rabeszeltem. Ugy volt hogy lesz egy buffbotom -
#8400 Lol, nem olvastad el rendesen sztem, amit Tafi írt :). Spiritmaster nagy sebzésére írta poénból, hogy "mert melee realm". A spiritmaster meg ugye nem éppen melee kaszt :)). M'kay? :) -
#8399 Miért Ti Mo-on vettétek? Sztem az országban volt kb. 5 db daoc a cd-galaxisban, az is jóval a megjelenés után, ami egyből el is fogyott. -
BadGuy #8398 Es az hogy hova mozogjon a sereg az arnyekodbol pattant ki mi ? :) -
#8397 Jaja a Drilla ilyen kis sertodos. Ezert nem merek megszolalni ha egy szerveren jatszunk
Egyebkent mostanaban nem nagyon ertem ra DAoCozni, Afrikaban voltam szafarin. Kepes elmenybeszamolom a http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=1019331381 oldalon tekintheto meg.
-
#8395 Egy szot sem irtam a hibikrol, poennak szantam, de ugy latszik 5x at kell olvasni valamit nehogy valakinek a lelkebe tapossak. Ott az a rohadt szmajli erre megsertodsz. Nojetek mar fel plz. -
#8393 A lifedrain is body vonal, szoval ha arra mesz annyi a DoTnak meg a nearsightnak. Tokre megeri
Ha meg letorlom akkor mire fel pocskondiazhatom?
Darkangel: hol vetted a DAoCot? Csak kivancsisagbol kerdem, tudtommal kb. 2 honapja kifogyott Magyarorszagon. Ezert nincs meg Fidelcastornak buffbotja -
Drilla #8392 Tafaya bocs de ez annyira unalmas már. Nálatok miért van négyféle mágus kari amikor nem ti vagytok a magic realm? Hiberniában meg csak 3 van. -
#8391 Megkerdezhetem hol jatszol? Biztos vagyok benne, hogy az AoD vagy a hibbi zerg prywdenen, eg a vagytol, hogy a soraiba fogadhasson. :D -
BadGuy #8389 :)) -
BadGuy #8388 Hat felolem... engem az se zavar ha vki buffbotot csinal maganak pve-re hogy gyorsabban fejlodjon hisz xpzes 1 unalmas+hosszu 'foglalkozas' ;/ -
#8386 Ez csak azert lehet mert Midgard a melee realm :PP -
#8384 Es szerintem nekem egy picivel tobb hp-m van mint neked. -
#8383 Nana, csak majdnem? :)
Jo neked, hogy csak majdnem, en mindenfele resistjeim ellenere siman kapok 560-s sebzeseket Spiritmasterektol (23% resisttel Spiritre, 24%-al Energyre, es 19%-al Coldra - nem tudom milyen tipusu, de gondolom ezek kozul valamelyik.). Stun = halal. -
Atomy #8382 Ja ideges lennek ha rootolva lennek azt "ur hit for 100+ dmg, ur hit for 100+ dmg" :)
Még szerencse hogy nincs ilyen csak ez: stunolva vagyok egy fél évre és 250, 250, 250, 250 és majdnem meghaltam. -
#8381 Na mar csak 69-re a celtol. (Armorcraft)
8 Killerbee 930 50 Carnificis Ministerium -
Drilla #8380 Szvsz is a caba a legjobb szóló kari, nari és piros mobokat tud ölni folyamatosan attól kezdve, hogy megvan a pet:) Aki nem nagyon szeret vagy tud groupolni, annak ideális. Az új patch óta már a mana sem fogy vészesen, még kevesebbb a downtime, mert a DoT-ok sokat gyorsitanak a likvidalasban:) -
#8379 De megtehetnék azt is, hogy cask PvE-ben nemtöri meg, RvR-en meg marad, amilyen most. -
#8378 De fogadok akkor nem ha neked is lenne DoTod meg rootod -
BadGuy #8376 Ja ideges lennek ha rootolva lennek azt "ur hit for 100+ dmg, ur hit for 100+ dmg" :) -
BadGuy #8375 Tok mind1 honnan mentek a tankok, 2 castbol meghalt az osszes... -
#8374 Nem tudom, nekem nagyon bejon a scout. :D Az a lotav nem semmi. Ha kapok buff-t, a narancs se akadaly. :D -
#8370 Darkangel: ez igy tul konkret
A pet meg xpt zabal groupban, de meg nagyobb baj hogy dungeonba jobb le se vinni. Marmint ha groupolsz. Mondjuk csak 2x probaltam, lehet tobbszor kellett volna de olyan aggrot csinalt hogy csak na. Raadasul ha nem passivera raktam magatol letamadott minden mobot. A gyogyitas max a body vonalon erhet vmit, de a DoT az matter. Az enyem full matter (meg kicsi spirit persze) de a healja az non-existent . Kiveve persze ha a petet kell gyogyitani. Egyebkent meg a pet NEM jo arra hogy csapatban megvedjen ha a root nem muxik, mert akkor nem sargakat, de meg csak nem is narikat ol az ember. (ezek ellen kulonben is 99%ban muxik) A piriknek meg max 2 utes vagyok, es az 99% hogy a neki lila monstat nem uti meg a pet eleg gyorsan ahhoz hogy leszedje rolam a 2. utes elott. De mind1 is, nem ez a kaba legnagyobb baja, hanem az hogy groupban sebzest nem tud okozni a mobnak. Marmint a matter. A body az tud, de a nearsight meg a DoT nelkul sokat er RvRben, az meg a matter vonal. Talan segithetne ha a DoT nem torne meg a rootot HA a root elott nyomtak el, de akkor mindenki kiabalna a nerf cabat
Nagyjabol ennyi. A kaba igazi szolo kari, ha nem hiszed indits egyet Marmint PvEben, RvRben eselye nincs egyedul. Eddig is alt. azert vettek be groupba mert nehez tapolni. Mondjuk a patch utan mar lehet ezert sem fogjak A skaldomal, clericemmel, SBmel, minstrelemmel mind sokkal tobb funnal jar jatszani. Talan a hero volt rosszabb anno, mert azzal meg solozni nem lehetett. Mondjuk lehet nem lvl24en kellett volna abbahagyni Meg persze a rangerem, de hat az kesz katasztrofa volt, 7-8mp ig varni a critical shotra, amit ha misselt az ember akkor futhatott, mert holtbiztos hogy nem volt eselye sarga mob ellen nelkule, ja es ha a celzas ideje alatt a mob kimaszott a hatotavbol akkor kezdodott az egesz elorol. Groupba meg legfeljebb pullernek vettek be 1 rangert. Azert biztos van aki szereti a rangert, de nekem nem volt hozza turelmem hogy ugyanaddig tartott felvinni lvl8rol 9re mint a skaldomat 24rol 25re. -
#8364 Ja, sokat segitett hasznalhato kariva tenni csapatban
En szeretek ugyan szolozni, de CSAK szolozni? Groupban tudok huzni meg rootolni, ennyi. De ha a root nem muxik rogton meghalok. A DoTnak meg oriasi szerepe van groupban -
Drilla #8363 És miért vagy anon, ha szabad kérdeznem?:) -
#8359 Khm, miota szar a kaba? Amiota stackelhetoek a DoT-ok, eleg jo kis kari lett. -
#8358 Na megmutatom mit tettem tegnap a "jatszoteren" az osszes lama albival meg hibbivel
(a jelenlevo albik ne nezzenek ide, mert elobb-utobb visszamegyek Albionba is XPzni kicsit ... csak ne lenne annyira szar a kaba) -
#8356 Nem csak azert mert annak idejen SInister irta hogy 55-os ijjal lott bele 5-ot :) En 60-akat zuztam bele buffolva. -
#8354 Nem. Olyan lamak voltak hogy csak na. Jo, volt koztuk 2 zold meg 1 kek is, de azert a sargaktol valami intelligenciat mar elvar az ember. :D -
#8353 Tudomasom szerint meg megvenni se nagyon lehet jelenleg, de azert sok sikert -
#8351 Nem flame, de 5-ot sebeztel a sarkanyba? -
BadGuy #8347 Tegnap volt hib dragon raid, hat Okelme szokasa szerint ae ddvel kiirtott 110 hibit mint allat. Bar rez utan 1 rangerrel rajottunk a titokra :)
Ko mogul lehetett faszan lovoldozni dehat 2 ember nem eleg aztan megrohantuk :) -
Hangianix 2002. nov. 13. 14:33 | Válasz erre | #8264
Tudomasom szerint nincs rip es havi fizetos.
Gomez 2002. nov. 13. 14:33 | Válasz erre | #8263
hi!honnan lehet lenyomni a ripet?köszi előre is
-
BadGuy #8344 lol -
Gomez #8343 lécci vki!!honnan lehet leszedni? -
BadGuy #8337 Aze nalunk nem megy ez a "pls buff me" spam. Aki nincs groupba max szimpatia-kek buffokat kap , egyebet nem :) de nem is jon oda hogy buff me ... -
#8335 Hihi, de legaláb Qabyy leölt 1-et :). -
#8328 Ja, igen bosc Atom, a healért járó rp-t is akartam említeni, csak elfelejtettem. Főleg, hogy van egy papom is ugyebár, nemcsak sorcim. (meg még egy csomó karakterem :)) -
#8327 Ha eleged van a sok bunkobol: legy te a legbunkobb :) Pl: healt kernek kerj buffot attol aki ker, buffot kernek kerj tole healt, penzt, cuccot, akarmit. Ha meg vki uzeneteket kuldozget kuldjel neki valogatott baromsagokat, vagy egyszeruen valaszolj csak magyarul. Elobb-utobb ignorera tesz, hidd el :) Csak ne nagyon karomkodj, mert a vegen meg radaggrozik egy GM - Oklanak asszem ezert kellett megvaltoztatnia a 2. nevet Bomberrol Smasherre ... kotozkodott egy GMel, az meg megfegyelmezte :)