43179
  • Hangianix
    Azert egy 40 ilyen "elkotelezett" jatekossal ez meg fog valtozni.
  • Mester
    Ja nolby pride elég komolyan nyomja lvl20-28 ig szinten elmentek a sheeroe hillsbe ami igazán 35+tól ajánlott(igaz voltak 30-40) beszéltem ma egy lvl37 barddal azt mondta 1 nap played time-ja van:p(nolby pridos volt:).

"itt csak azt kell nezni hogy egyenlo letszamnal melyik realm nyerne
    szvsz a hibik, aztan midik, aztan albok
    "
    ezzel én is egyetértek nagyjából.

Jelenleg prydwenen hibik nagyon zsengék , gyengébbek midiknél és alboknál is szvsz.
  • Bith
    Hehe, nekem, meg Jocknak is pont ezeken a helyeken vannak karaktereink :). Nagy kár, hogy pont a hibi karaktereim (kis warden, meg enchanter) vannak német szerveren :(, de nincs szívem törölni a 20-as thane-em...bár még leeht, hogy meggondolom.
  • Drilla
    Igen, Prydwen/Albion, Excal/Midgard, Avalon/Hibernia
  • Hangianix
    De neki mar van valahol karaktere Prywdenen nem? (Pryw - nem Pryd :P)
  • Drilla
    Nekünk már úgyis mindegy:)
  • Hangianix
    Ott is lesz egy SotL. :D
  • Hangianix
    Ennek ellenere szerintem 1 honapon belul 45+ -os lesz mind. Ugylatszik ennyi idejuk van. :D
  • Drilla
    Nem hagyták ott, a dragon raiden is ott voltak, és tegnap is láttam egy párat belőlük.
  • Hangianix
    Ha ok otthagyjak exc/mid-et, akkor annak a realmnek annyi is. Itt ellenben bedurvulnak majd jocskan a hibbik.
  • Drilla
    Excaliburon Midgardnak egy relicje sincs, ez is azért van mert túl vagyunk tápolva, nem igaz?? Különben ez a vita teljesen felesleges. Hibiben van championom, szerintem legalább olyan jó kari, mint a thane vagy skald, de talán még jobb is.
    Más: volt egy-két dragon raid a hétvégén nálunk, egyszer sem sikerült legyőzni, pedig a létszámmal nem volt baj. Szóval nem olyan erős realm ez. Csak jó szidni, nem?:))
  • Hangianix
    Nem, a masik kezeben egy pajzs van, mivel tul durva az infi es igy egyensulyozza ki a karit. :D
  • Hyder
    nem, 1handed vagyok albioni assassin

slasher, keresek képet lehet van rola, de ha nem, akkor csinalok 1et a kov killemnel h mekkorat sebzek rajtuk
  • Arwenke
    Ha nem lennek uberek akkor is meg vennek a kiegszitot:)
  • Hyder
    hát nekem igy nez mi majd 50en:

ste 40
    slash 50
    cs 40
    env 38
    dw 10

de lehe kombinálni, 39 cs és 39 env stb
  • Hyder
    Hali

nos, egy sima "nekem narancs" Elf casterre teszek most olyan 750 + critical (olyan 200) körül, ettől szépen fekszenek
  • Arwenke
    Talan necromanta, meg kitalalom.
  • Mester
    Prydwenen albok közül szokott vki thidrankiban játszani? ha igen akkor milyen néven?
  • Mester
    Igazából tényleg az sb-k vannak többen vagy csak szervezettebbek nem tudom.
    Sb ket sokszor látni 4-8 csapatokba mg-nél pk-nál infiket viszont nem nagyon látok így.(de úgy tudom azok is vannak páran csak úgy látszik nem mennek együtt)
  • Hangianix
    Nem tudom, NS-k kozul Tradot tobbszor megoltem mar, SB-k kozul csak Ayvia, Avonlyah, Zapsis, Grymlina es Kedaran hullt el a smiteom alatt. Tehat uber ns ellen van eselyem (nem sok) a kevesebb hp miatt, uber sb ellen nincs.
  • Hangianix
    Legendary Grandmaster Armoror!!!! (miert nem armorer?)
  • zippofcy
    Ma atkepeztem Vist smiterbol buffbotta.
    Micsoda karrier
  • Hangianix
    Ugyanez volt velem tegnap. 3-an voltunk bent a varban (DC) es 4 sb jutott rank FEJENKENT!!! Ilyen szempontbol a fuevoknel a legjobb a helyzet, mivel az ns-ek tobbi assassinhoz viszonyitott gyengesegenek koszonhetoen, meg sose tamadott meg 2-nel tobb egyszerre. Bar szerintem ugyanigy karomkodnak a tobbi realmbeliek az infi ozon miatt...
  • Hangianix
    A kovetkezokbol is latszik, hogy az Exc es Pry szerver egyenrangu mindenki szemeben:

Servers Updated
    Excalibur
    Sat, 23 Nov 2002
    11:16:25 GMT

Prydwen
    Fri, 22 Nov 2002
    10:15:11 GMT

Camelot Europe-rol dolgozo statisztika oldal...
  • Tafaya
    Es aki archer eddig nem tette most assassint indit :)
  • Atomy
    A mai volt a legszarabb RvR-em. Ez most nagyjából előre vetítette a játék végét számomra albionban prydwenen.
    Elfoglaltuk Bledmeer-t. Jött egy hatalmas midi zerg, de nem volt még ekkor nagy gond, mert magas szintű ajtók voltak, kb 3group volt bent és volt 3-4 GTAoE wizard is. Ekkor jöttek a SB-k. Valami irdatlan mennyiségben özönlöttek be a keepbe. Mikor felmentem resselni valakit a battlementsre 6 SB ütött belém, és kinyírtak 3mp alatt. Eltelt 2 perc és a 8-as groupomból már csak 2-en éltek. Annyian voltak hogy már nem is törődtek vele hogy kiugorjanak a keepből hanem a battlementsen pihentek, mi meg az udvaron álltunk és 5mp-enként tűnt fel egy és ütött meg valakit. Mikor mindenkit megöltek akkor kb 15-öt számoltam össze az udvaron, tehát gondolom még ennél is többen voltak. Utána visszamentem odinba, kinyírtam egyet, de vagy valami nagyon béna volt - mert el akart futni, aztán mégsem, aztán mégis, végül csak kinyíratta magát. Ha harcolt volna akkor talán megöl mielőtt meghal - vagy az a 2 használta csali-bot-nak, akik utána levertek.
    Amiket olvastam nem sok remény van server populáció probléma megoldására, realm balance se érdekel senkit Mythicnél. Assassinok meg nem táposak egyáltalán. Én meg lehet hogy ilyen feltételek mellett máshol fogok játszani..
  • Tafaya
    Ez egy cheat kerlek, amit ha eszrevesznek hogy hasznalod azonnali terminate accountot von maga utan. Amcsiban napi 4-5 felhasznalo "szabadul" meg ilyeten modon kedvenc karakteretol.
  • Tafaya
    Hurra, 30 percenkent lelohetunk egy assasint, szerintem overpowerek vagyunk meg mindig :))
  • zippofcy
    Mi a fene ez? http://daocunleashed.cjb.net/
    Vmi fizetos csit? Vagy kozponti buffbot? Vagy palyaszerkeszto DAoChoz?
    Fidelcastor: veszel 2. gepet is a buffbotodhoz ha majd megjon az accountod?
    Egyebkent tudtommal Magyarorszagon teljesen kifogyott a DAoC
  • Atomy
    healer/enchanter : AEstun -> PBAE , buff, mana regen
  • Hyder
    hali

hát soloban uber az infil, viszont grp-ban is jól meg lehet találni a közös nevezőt..

azaz, amig a tankok frontvonalban nyomatják az ipart mind2 oldalon, addig én átslisszolok rajtuk és frontvonal mögötti castereket gyakom.

slashes infil vagyok, és igy 47en egy 05es caster oneshot, ha fel van buffolva mint atom akkot meg 1-2 tick méreg és csá...nem nagyon találnak meg a "Vanish" miatt..

szoval sztem az infil eléggé használható, csak sajna eléggé macerás és nyugisnak kell lenni =) tipik türelemjáték amig becserkészed az ellent, de sztem nagyon élvezetes és adrenalinpumpáló ;)
  • Hangianix
    Tegnap mekkora csata volt AMG-nel a midikkel. Volt egy olyan amit tobb mint 5 percig tartott, mert visszajott a mezz-em. :D
  • Hangianix
    Akkor az nagyon bena volt :D
  • Tafaya
    Igazad van :) Ugy latszik pszichikai vedopajzsomrol ott meg lepattant a dolog. Hogy Teslat (hunter) idezzem:

"I guess Mythic realises the irony of a scout killing anyone. =)"
  • Hangianix
    Hat ez tenyleg nevetseges. De csakazert is kitartok az ujn scoutom mellett. :D Es 20 perces timert akarok a mezzemre es 1 percest a stunomra.
  • Tafaya
    MEGALOL!!
  • Hangianix
    Szemet middik megtudtak nem te vagy a fonok es lecsaptak :D
  • Hangianix
    Mar nerfeltek. :D Barrows is egy alternativa volt, egeszen mostanaig. Legalabbis a wizardok, advik elegge kilove, mivel futas kozben spellegnek...
  • Hangianix
    Lattam nalatok osszes power relic a hibbiknel van. Erdemes lenne karit inditani ott. :D
  • Hangianix
    Dehogynincs, csak spiritmasternek hivjak :DDD Na jo, nincs neki meg minden azert.