43179
  • BadGuy
    Az semmi amit a blood csinalt ehhez kepest :

Gondoltam setalok egyet :)
  • BadGuy
    Ja semmi utolso elotti (tehat hozzaszolas chain legelso reszet :) ne vedd figyelembe. Jol megaszontam :D
  • BadGuy
    En voltam a legjobban meglepodve hogy azzal a csiknyi hpval eljutottam breifine/emain elvalaszto vonalig :) mer lattam am ajtobol kijovo albokat csak rolam megfeledkeztek (vagy nemtom mi mer nem mertem hatranezni)
  • BadGuy
    de tuleltem, trad valoban meghalt mer bement albok koze..
  • Hangianix
    Hat ez se semmi (ha valaki esetleg nem olvasna BW-t)
    Thorungla, Ktwo, Kfour
    and of course Twobuff

Hunter ................ 50
    Shadowblade ....... 50
    Runemaster ......... 50
    Shaman .............. 50

Midgard Prydwen

• Hangianix
    De emlekezz mi volt a beta utan ill. a patch-csekkel. Adj hozza 2 hetet es meglesz a marcius. :D
  • Tafaya
    Hmm, majdnem eltalaltam :P

Release date : the 21st of February 2003.
  • Tafaya
    2003 elso negyedevet mondtak, ez valszeg marciust jelent.
  • BadGuy
    "+ picit kesobb meghaltatok ti is" bar ez teves en nem haltam meg logoltam a faszba jol megelegeltem a maganyt :)
  • BadGuy
    Ja en voltam :) , miutan csodaval hataros modon tuleltem a talalkozast (ilyen 1% hp-val) felvanszorogtam a kozepso hegyre es logoltam excalon lowbee karimat. En voltam az egyeduli nem stealther hib emainbe ;/
  • Arwenke
    Majd nem, mid-hibi-mid-hibi, igy korekt:)
  • Hangianix
    Megneztem a tagok neveit, valoszinuleg az ocsed volt - Lothandar - az emblema stimmel. Akkor te vagy Doringard ugye? (onnan lett gyanus, hogy eszembe jutott, te ranger vagy, azokon meg nincs emblema :) )
  • Hangianix
    Lehet, hogy nem is te voltal, hanem az ocsed? :)
  • Hangianix
    Mellesleg tegnap vegre megcsinaltam eletem elso 100%-os panceljait. Ket AF96-os lamellar csizmat. Az elsot eltettem emlekbe :)
  • Hangianix
    Killerbee - AMG-nel volt. Latom te nem emlekszel. :)
  • Hangianix
    Fekete noci halalfejes pajzs-zsal. De azt hiszem az effect none-t el kell felejtenem, mert azzal szart se latok mi tortenik. :/ Egyebkent tudnod kell, hogy amikor lattam az uzenetet, hogy Ezeine kihallt, odakialltottam az idiotaknak hogy menjunk es abban a tudatban ertem oda AMG-hez, hogy jonnek. Gyanus volt picit, hogy egy perc mulva meg mindig semmi, de hat megesik az ilyen, hogy az ember elteved a 20 meteres nyilegyenes tavon. :P De amit utana csinaltak azon felhuztam magam. Eredmeny: 2 halott cleric + picit kesobb meghaltatok ti is. A lamak vezetoje meg azt mondta erre: nice. Na a masik cleric: Bell - itt kezdett el kurva anyazni...
  • Bith
    Hmmm, mi ez a guilden belüli viszály?
    Ejnye-bejnye! :)
  • Mester
    Szerintem a hunterre nagyon ráfér egy kis erősítés...
    Tegnap loggoltam be emainba egy lvl50 hunter(igaz csak rr3as) belémlött 3 vagy négyet mire megjelent a kép (kb 1/3 életem maradt) és mialatt oda értem még egyet lött és így öltem meg úgy hogy csak az egyik insta healt használtam(igaz ipje nem volt, de úgy is könnyű lett volna igaz 110 körül ütött denagyon lassan )
  • Tafaya
    Egyebkent Wel a hozzaszolasaidbol azt latom hogy csak archerek ellen harcolsz mindig. En unnam :)
  • Tafaya
    Latom te is a "hogy kepzelik a pimasz archerek hogy lelohetnek barkit is" taborba tartozol :)
  • dikki*yysw
    Rövidül a neved? :D
  • Hangianix
    *tuleltel
  • Hangianix
    Azt ugye tudod Rockety, hogy amikor Trad-dal vadasztal, csak a lama albioniaknak koszonhetted, hogy tuleltem engem. :P
  • BadGuy
    Ha vki leserul ugyis a hp cracket fogom nyomatni ra nem elkezdem healelni mer sok manat esznek a baseline mentalism healek.
  • BadGuy
    Itt van 1 jo mentalist spec:

Light : 45
    -legjobb dd
    -legjobb ae dd
    -50es mob charmolasa

mana : 29
    -lvl 3 mana crack
    -lvl 2 hp crack
    -dot
    -ae dot

mentalism : 6
    -21 second single mezz

Imho ha mentalistot csinal akarki a mentalism lineot el lehet felejteni mer 1 szar. Van benne 1 major heal, confuse spell, meg a mezz ami miatt nem erdemes lemondani az 50esnek sarga mobok charmolasarol es a mana+hp crackekrol
  • BadGuy
    Mind a ketto nagyon tap, foleg mentalist. Bar azok koze a karik koze sorolnam oket amik magasabb szinteken bontakoznak ki teljesen.
  • Drilla
    Mentalist szerintem nagyon jó kis kari, főleg a manareg miatt szeretik, de a dotjai sem rosszak, és elég jó, hogy tud gyógyítani is. A heal over time spellje például nagyon hasznos:))
  • Atomy
    Nekem nincs, de írtam neked a AoD forumba olyat aminek semmi köze sincs ehhez :)
  • Arwenke
    Ahoi !

Van valakinek Hibiben blademaster es/vagy mentalist, kivancsi volnek ra mi a velemnyetek rola.
  • Hangianix
    Na de a 75% az mar tul durva. Nem is kellett volna nekik mar pancel.
  • Hangianix
    Egy havernak mutattam a game-t, 2x is oltel eppen es buszken mondtam, hogy o is magyar. :D
  • Hangianix
    Tenyleg, jatszol mar?
  • Hangianix
    Hat azert 50%-os evade se rossz.
  • Hangianix
    Patch ota szinte csak thrustos infi van, tehat megnott az eselye.
  • Hangianix
    Nem, de azt hiszem dodge II-nel magasabbat nem erdemes valasztani. Vagy III-nal. Hmm, mennyi is a evade VII %-ban? 35?
  • Hangianix
    En meg tudnek egyebkent orulni, ha a caster classok tobb Spec. RA kozul valaszthatnanak. Pl. 3 tipusu wizard (theu, cleric, stb) lehet, lehessen valasztani 3 spec ra kozul (csak az 1-ket) Mert az egyertelmu, hogy a ketkezes paladin meg a pajzsos is jol jar a Faith Heal-el. En ellenben szart nem erek a BoF-tel.
  • Hangianix
    Az ellenben ketsegtelen, hoyg nerfelni kellett oket, bar a kovetkezo feltorekvo generacionak se kell tul sok...
  • Hangianix
    Ha vegig stunnolva leszel a dragonfang miatt, akkot nem sokat ersz. :P
  • Hangianix
    Ebben azert van valami, sot en megcsinalnam azt is, hogy a Firts Aid hasznalatahoz legalabb 5 sec kelljen barmelyik class-nak. NS-nem meg adjanak + 2hp-t szintenkent.
  • Hangianix
    Magyarul mi leszunk a leggyengebbek. :D